Viisupuntari 2006

ESC 2006 -arkisto.
Avatar
Celeste
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 835
Liittynyt: 15 Syys 2005, 22:46

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Celeste »

Koska mun on aina ollut vaikea pistää useampia mitäänsanomattomia biisejä paremmuusjärjestykseen, tein tällaisen hieman pelkistetyn version viisupuntarista. Eli minä antaisin pisteet näin:

12p Malta
10p Romania
8p Islanti
7p Norja
6p Monaco
5p Kroatia
4p Suomi
3p Albania
2p Tanska
1p Sveitsi

Avatar
hopeajouhi.
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 13
Liittynyt: 11 Touko 2006, 19:33
Viesti:

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja hopeajouhi. »

TOP 4 ja samalla aikojen ensimmäinen puntarini :cool:

1. VENÄJÄ :rakkaus: *****
2. EESTI ****
3. SUOMI :rok: ****
4. BELGIA ****

Pohjamudissa olevat pakko mainita... :rip:
ISLANTI (Halpa Gwen Stefani-kopio, tässähän morkataan Rey Mysteriota)
ISO-BRITANNIA
Vanilla Ninja on alati mul südames, rockivad täiega!

Avatar
salla
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 943
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 21:11

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja salla »

salla kirjoitti:Mun puntari on aika lyhyt, sillä kymmenen noista jaksaa kuunnella ja katsoa läpi, muut ovat (Ressua lainaten) "ihan sama vaikkei sua olisikaan" -osastoa.

1. Romania -ylivoimainen voittaja!
2. Tanska
3. Slovenia
4. Latvia
5. Venäjä
6. Belgia
7. Suomi (kyllähän tämä täällä erottuu edukseen...)
8. Irlanti
9. Englanti
10. Ruotsi

Muokkaan sen verran että Islanti nousussa kovasti. Soi päässä koko ajan!!

Avatar
Undantag
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 231
Liittynyt: 11 Touko 2006, 10:10
Paikkakunta: Turku (Oulu)

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Undantag »

Aikansa tämä otti, enkä vieläkään ole valinnoistani varma, mutta näin toistaiseksi.

Semifinaalista jatkoon sais mun puolestani lähteä:

ANDORRA - Ei iskenyt heti, mutta muutamalla kuuntelulla alkoi nostattaa jo sellaisia väristyksiä, ettei tätä sovi jättää varjoon. Dramatiikkaa.

ARMENIA
- Biisi on ihan kelpo ja tuo enklannin vääntäminen on hiukan noloa, mutta herra André on vain niin herkkusöpöihkudaa, että menköön. Sympaattista.

BOSNIA-HERTSEGOVINA - Ainoa joka värisyttää. Ei täydellinen, mutta näistä lähimpänä sitä. Itselleni tämän vuoden voittaja.

BULGARIA - Video ärsyttää tuolla kaikella paljaalla iholla pelaamisellaan, mutta biisi on mainio. Ja Marianalla on aika kerpeleen komia ääni. Hiukan samaa sarjaa kuin Andorralla, mutta parempaa.

IRLANTI - Nolottaa myöntää, mutta kaikesta lässyydestä ja über-laskelmoivuudestaankin huolimattaa uppoaa. Se on tuo ääni, se on vain jotain divainia. Sen lisäksi pidän sellaisesta pienieleisyydestä tämän kaiken discohumpan keskellä.

ISLANTI - Aluksi heitti niin paljon yli, että päätin olla tykkäämättä. Kun pääsi hiukan sisälle Silvian vitsiin, alkoi tää nykiä melko kovaa. Biisiin olen jo vähän kyllästynyt, mutta neiti Yön show'ta odotan innolla.

PUOLA - Tykkäsin alusta alkaen, vaikka se saksalainen räpäyttäjä onkin kammottava. Miikkaeli on järjettömän ihana, ja ne eukotkin oikein suloja. Pelkään vähän, että nää onnistuu muokkaan tätä vain huonompaan suuntaan (kunhan ei enempää räppiä!), mutta peukut on kovasti pystyssä.

SLOVENIA - Tää nyt on aika iso myönnytys, sillä aluksi pidin tätä isoimpana turn-offina. Sitten kuvittelin kuinka älyttömän makeeta tätä olis vetää jollain DTM:n (tai kuopatun Becksun, nyyh) lattialla ja sain kuviteltua itseni sellaiseen euforiaan, josta en enää pääse ulos. Häiritsee vain ihan sikana tuo virne Anžej'n kasvoilla. Sanoisin että melkoista yliesiintymistä, mutta onhan se mycket bättre än aliesiintyminen. Biisi on enihuu korniudessaankin valtava.

SUOMI - Ilmiö on mahtava, biisi on ihan jees, laulanta aika heikkoa, mutta isänmaanrakkaus suur!

UKRAINA - Myönnän taas pinnallisuuteni: ei tämä olis kovin kummoinen ilman herkkunamisöpöiiih-Tinaa. Biisi on junnaava, mutta siinäkin on tiettyjä viehkeitä osuuksia ja elenttejä. Toivottavasti hyppynaru on mukana show'ssa!

Finaalissa soisin käyvän seuraavanlaisesti:

12p BOSNIA-HERTZEGOVINA
10p SUOMI
8p LATVIA - Ei sillä että a cappella olisi mielijuttuni, tämä vain on niin ihana. Söpöt poijat vetää söpösti ja tunteella. Pitkätukka on ihan paras. Ensikuuntelulla kaappasi sydämeni.
7p PUOLA
6p ANDORRA
5p TANSKA - Heti alussa käy selväksi, että flikalla on ääntä ja karismaa. Biisi on oiva yhdistelmä uutta ja vanhaa, eli yhtä vahva sekin. Kokonaisuus on sympaattinen muttei nysvä.
4p ROMANIA - Te olette varmaan aivopesseet mut, sillä aluksi en nähnyt/kuullut tässä mitään. Sitten taas asetuin mielessäni sille tanssilattialla, ja voi nyyh mitkä fiilikset tästä irtos. Mihai on vähän epämiellyttävän oloinen, mutta laulaa suht kivasti. Yeayea.
3p UKRAINA
2p NORJA - Tästä innostuisi mielellään enemmänkin, mutta hiukan vaisuksi jää. Kaunis ja taitava kuitenkin.
1p IRLANTI
Laat het gaan, laat het vallen, laat het los

korvaboosti
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 535
Liittynyt: 24 Huhti 2006, 23:03

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja korvaboosti »

Nyt on tämän vuoden viisukokoelma kuunneltu läpi ja viisut rankattu niin sanallisesti kuin tähtienkin kanssa. Laitoin sulkuihin tähtimäärän minkä annoin kipaleille kuukausi sitten, kun kuulin ne aivan ensimmäistä kertaa.

CD1
1. ANDORRA - Jenny: Sense Tu *** (**½)
Ihankiva, mitään suurempia tuntemuksia herättävä kipale. Laulajan mahtipontisen määkivä ääni sopi kyllä suht
dramaattiseen biisiin kuin lusikka silmään.

2. ALBANIA - Luiz Ejlli: Zjarr E Ftohte **½ (**½)
Koittakaa nyt päättää kansanmusiikin ja trendipopin väliltä! Kertsi oli peruseuroviisumaisen toimiva, mutta taustakuoro
ja taustan luritukset aiheuttivat ärtymystä. Kappaleen esikatseluvideosta erityinen mauttomuusmaininta.

3. ARMENIA - Andre: Without Your Love *** (***)
Euroviisuista lienee tulossa itämaaviisut? Korni, muttei ollenkaan hassumpi rykäisy. Tausta ja rytmit pelaavat, tosin
tähänkin oli ollut pakko tunkea se joka ikisessä viisussa kummitteleva itämainen luritus.

4. BOSNIA-HERTSEGOVINA - Hari Mata Hari: Lejla ***** (***½)
Suomen kanssa tämän vuotisten viisujen kärkimaa. Aivan loistava tunnelmointipala, joka ihan oikeasti saa aikaan kylmiä väreitä. Bosnia on hieno kieli.

5. BELGIA - Kate Ryan: Je T'adore ***½ (***½)
Olisin kuullut Kate Ryanilta paljon mieluummin sitä ranskankielistä liitelevää trancepopitusta, kuin tällaista Ruotsilta haiskahtavaa trendipoppia. Eihän tämä sinänsä huono biisi ole ja myös tuotanto jyrää, mutta oliko biisiä tehdessä pakko ajatella että nyt tehdään tsibale Euroviisuihin? Pirtsakka kesäpoppis, mutta näitä on kolmetoista tusinassa.

6. BULGARIA - Marianne Popova: Let Me Cry **½ (**½)
No voi haanihaani. Jo ensisekunneilla alkava hanitus raastoi hermoja, mutta kertsin kovaa ja korkealta -periaate aiheutti suorastaan pääkipua. Tylsä, rasittava ja yksinkertaisesti huono. Hanihani.

7. VALKO-VENÄJÄ - Polina Smolova: Mum ***½ (***)
Pieninä annoksina suorastaan menevä tykitys, mutta useamman kerran kuultuna kertsin hokema ja monotonisuus alkaa aiheuttaa harmaita hiuksia. Pilipalitausta kitarasamplauksineen oli kuitenkin ihan ok ja laulajakin määki osansa suht siedettävästi.

8. SVEITSI - Six4One: If We All Give A Little ***½ (***)
Biisi alkoi lupaavasti mutta latistui heti heal the world -kertsin alettua. Hyvin tuotettu, mauton ja hajuton. Joka tapauksessa tasapainoinen, ihan ok kokonaisuus vaikka maailmanparannusteema aiheuttaakin katkeraa makua.

9. KYPROS - Annet Artani: Why Angels Cry **½ (***)
Euroviisuballadi, ei enempää eikä vähempää. Tylsä ja mitäänsanomaton nyyhkytys, vaikka laulaja ihan kivalta kuulostikin.

10. SAKSA - Texas Lightning: No No Never ** (**)
Kantria Saksasta? Ei nyt ihan niin kamala kuin mitä odotin, mutta aikamoisen huono kuitenkin. Kertsi jää kyllä päähän pyörimään, mutta eikö edes kantrin voisi jättää viisujen ulkopuolelle?

11. TANSKA - Sidsel Ben Semmane: Twist Of Love **½ (**)
Tanska yrittänee jälleen kerätä vanhemman katsojakunnan äänet. Kertsin tarttuvuusaste on tässäkin huikea ja myös korni kitarasoolo jää päähän kummittelemaan. Eihän tämä ihan minun musiikkiani ole mutta myönnetään että tyttö osasi kyllä laulaa.

12. VIRO - Sandra Oxenryd: Through My Window *** (**)
Ruotsilta haiskahtava radionovamainen kesärenkutus. Lopputuloksena ihanjees, muovinen ja totaalisen mitäänsanomaton jynkytys. Vaikka kesäfiilis oli pinnassa, niin kertsin taustakelloista tuli kyllä enemmänkin jouluinen olo.

13. ESPANJA - Las Ketchup: Bloody Mary **** (***½)
Eiväthän nämä ketsuppitytöt mitään laululintusia ole, mutta hitto soikoon kun tämä biisi on niin kesäisen letkeä - ja tällä kertaa hyvässä mielessä. Korni, mutta tämän vuoden parhaimmistoa.

14. SUOMI - Lordi: Hard Rock Hallelujah ***** (*****)
Voiko olla mahdollista, että kerrankin Suomella on koko viisukisan paras biisi? Ei Lordin parhaimmistoa, mutta tässä seurassa ehdottoman asenteikas, ravisteleva ja ennen kaikkea rock! Jos tällä ei pärjätä, niin sitten ei millään.

15. RANSKA - Virgine Pouchin: Il Est Temp ***½ (***)
Nätti, rauhallinen kolmen minuutin vetäisy. Kertsi junnaa vähän paikallaan mutta kokonaisuus on miellyttävä ja tasainen. Ehkä jopa liiankin tasainen. Sanoista en ymmärrä yhtään mitään, mutta kyllä tämä painii eri sarjassa kuin esim. Kyproksen sokerihuurrettu enkeliballadi.

16. ISO-BRITANNIA - Daz Sampson: Teenage Life ***½ (***)
Äärimmäisen korneilla sanoilla varustettu hiphop-yritelmä. Tämänkin repäisyn kertosäe on juuri sitä kastia, joka soi päässä päivästä toiseen. Jos unohdetaan typerät sanat ja "yea let's go" -huudahdukset, on tässä kuitenkin suhteellisen viihdyttävä euroviisurenkutus.

17. KREIKKA - Anna Vissi: Everything ***½ (***)
Ihan nätti, mutta suhteellisen ponneton itkuvirsi. Laulajatar vetelee osuutensa ihan siedettevällä tavalla. Kovaa ja korkealta mennään - ainakin hengenvetojen suhteen. Keskimääräistä euroviisuaballadia parempi.

18. KROATIA - Severina: Moja Stikla ** (*½)
No jotta afrika paprika. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Aivan kamala tekelehän tämä on, mutta olen järkytyksekseni huomannut pitäväni tätä melkein viihdyttävänä. Biisi on pyörinyt päässä jo viikkotolkulla, joten jonkin sortin tarttuvuuskynnys on jälleen ylitetty. Sympatiapisteitä.

CD2
1. IRLANTI - Brian Kennedy: Every Song Is A Cry For Love ** (**)
Sokerihattaraa pahimmasta päästä. Naiskatsojien sydämet sulavat mutta itse nukahdin jo puoleen väliin mennessä. Yäk.

2. ISRAEL - Eddie Butler: Together We Are One ** (**½)
Euroviisuihin on tänä vuonna eksynyt harvinaisen monta joululaulua. Ja mikä järki vetää joka toinen rivi hepreaksi ja joka toinen englanniksi? Ei niin paha sokeripommi kuin Irlanti, mutta joka tapauksessa tylsä, jouluinen sillisalaatti.

3. ISLANTI - Silvia Night: Congratulations ****½ (****)
Loistava viisuparodia! Aivan mahtavaa pissisbritney-kuoren alle piilotettua v-ttuilua! Hykerryttävää, vaikkei biisi sävellyksenä täysi kymppi olekaan.

4. LIETTUA - LT United: We Are The Winners * (*)
Vuoden pohjanoteeraus. Islannin viisuparodia oli hoidettu tyylillä mutta tällaiset täysin läskiksi heitetyt muka-hauskuudet aiheuttavat ainoastaan raivoa. Tämän ansiosta Liettua ansaitsisi elinikäisen porttikiellon kisoihin.

5. LATVIA - Cosmos: I Hear Your Heart **½ (**½)
Biisi alkaa aivan järkyttävällä ulinalla, mutta loppua kohti petrataan. Ihan mielenkiintoinen idea tuoda tällainen vokalisointi viisuympäristöön sokerihomohumppien seuraan. Äidit ja tyttäret lienevät tästä innoissaan mutta itse en tällaiselle poikabändimenolle lämpene.

6. MONACO - Severine Ferrer: La Coco-Dance ** (**)
Oliko tämä pöllitty jonkin matkatoimiston halpismainoksesta lopun mainoslausetta myöten? Aivan kamala kahden markan cocojamboo, josta tulee mieleen lähinnä 90-luvun pahimmat tanssipoptekeleet.

7. MOLDOVA - Arsenium feat. Natalia Gordienko & Connect-R: Loca **** (***½)
Hassunhauska MTV-yritelmä Moldovalta. Päivän trendihitit lienee kuultu, mutta ei kai siellä MTV:lläkään sentään ihan näin noloja sanoituksia kuule? Letkeä meno, herkut bassot.

8. MAKEDONIA - Elena Risteska: Ninanajna ****½ (***½)
Makedonian ketkutus toimi huomottavasti paremmin kun ei ymmärtänyt mistä se tyttö niin kivasti hoilottaa. Englanninkielinen versio toimii paljon köykäisemmin ja oliko ne Shakirat ja Beyoncét pakko vielä sinne väliin tunkea? Joka tapauksessa menevä tanssirykäisy ja lienee tämän vuoden parhaimmistoa.

9. MALTA - Fabrizio Faniello: I Do ***½ (***)
Tästäkin tuli outoja joululauluassosiaatioita. Abba-vaikutteista puhumattakaan. Ihan kiva perusviisuhumppapopitus joka ei kuitenkaan jaksa sen kummemmin innostaa.

10. ALANKOMAAT - Treble: Amanbanda ***½ (**½)
Tämän itseänsä toistavan sillisalaatin lavaesitykseen kuulunee viime vuosien tapaan melkoiset rumpurykäelmät. Kyllähän tämän kerran tai pari hyvällä mielellä kuuntelee, mutta ei jaksa innostaa liputtamaan Alankomaiden puolesta. Kivan kielen ovat tädit kuitenkin keksineet.

11. NORJA - Christina Guldbrandsen: Alvedansen ****½ (****)
Norja jyräsi viime vuonna eikä kyllä petä nytkään. Hieno, norjalaisen kuulas vuonojen valloittaja. Guldbrandsenin ääni toimii hienosti ja norjan kieli kuulostaa tässä upealta. Hyvä Norja!

12. PUOLA - Ich Troje: Follow My Heart *** (***)
Esikatseluvideo antoi minulle ikuiset traumat, mutta studioversiona biisi kuulostaa edes hitusen siedettävämmältä. En pidä siitä että biisiin tungetaan kymmentä eri kieltä ja tässäkin tapauksessa kolmen (?) kielen käyttö vain lisää tekeleen sillisalaattistatusta. Ja kuka on päästänyt tuon kurkustaan ihmeellistä korinaa kuristavan äijän mikrofonin eteen? Kertsistä plussaa.

13. PORTUGALI - Nonstop: Coisas De Nada * (*)
Voi luoja... Tämä on jopa pahempi kuin Viron viimevuotinen tyttöbändi! Biisi oli niin sävellykseltään kuin tuotannoltaankin aivan varmasti plagiaatti jostakin 90-luvun alun halvasta tv-tunnarista. Mistä näitä sikiää?

14. ROMANIA - Mihai Traistariu: Tornero ****½ (***½)
Romanialta jälleen kerran aivan loistava tanssipoptyrkky! Mieleen jäävä kertsi ja myös laulaja hoitaa hommansa kympillä. Edes halvalta kuulostava tausta ei tässä tapauksessa häiritse.

15. VENÄJÄ - Dima Bilan: Never Let You Go ****½ (***½)
Venäjä jyrää jälleen. Biisi on melkoista radiopoppia, mutta toimii aivan loistavasti. Kertsi jää taatusti soimaan päähän ja myös tausta potkii. Laulajan tönkköenglanti toisaalta aiheuttaa lievää huvittumista.

16. RUOTSI - Carola: Invincible ***½ (***)
Suorastaan ällöttävän ruotsalaista. Biisitä kuuli heti että se on lähdetty tekemään euroviisukaavalla. Biisin aivopesuteho kuitenkin ilmeisesti toimii, sillä olenpa minäkin jollain oudolla tavalla alkanut pitää tästä. Voi luoja.

17. SLOVENIA - Anzej Dezan: Mr Nobody ****½ (***½)
Loistava euroviisuhömppätanssihumppa! Ylidramaattinen ja loppua kohti hienosti nouseva tausta toimii mahtavasti ja myös tönkösti englantia ääntävä laulaja hoitaa hommansa. Suorastaan ääliömäisen korni sanoitus, mutta nämähän ovat Euroviisut!

18. TURKKI - Sibel Tüzün: Süper Star ** (**)
Melkoista diskohumppaa. Kokonaisuudessaan rasittava renkutus, eikä jaksa innostaa millään tavalla. Laulajakin oli kaikkea muuta kuin hyvä.

19. UKRAINA - Tina Karol: Show Me Your Love ***½ (**½)
Alun akustinen kitara ja haitari -yhdistelmä kuulosti suorastaan herkulliselta mutta paikallaan junnaava ja jumputtava tausta latisti tunnelman. Erilaisella sovituksella tästä olisi saattanut saada melkoisenkin menevän tanssipoprenkutuksen.

Ja lopuksi vielä listan muodossa: :cool:
1. SUOMI - Lordi: Hard Rock Hallelujah
2. BOSNIA-HERTSEGOVINA - Hari Mata Hari: Lejla
3. NORJA - Christina Guldbrandsen: Alvedansen
4. ISLANTI - Silvia Night: Congratulations
5. VENÄJÄ - Dima Bilan: Never Let You Go
6. ROMANIA - Mihai Traistariu: Tornero
7. MAKEDONIA - Elena Risteska: Ninanajna
8. SLOVENIA - Anzej Dezan: Mr Nobody
9. MOLDOVA - Arsenium feat. Natalia Gordienko & Connect-R: Loca
10. ESPANJA - Las Ketchup: Bloody Mary
11. RANSKA - Virgine Pouchin: Il Est Temp
12. KREIKKA - Anna Vissi: Everything
13. VALKO-VENÄJÄ - Polina Smolova: Mum
14. RUOTSI - Carola: Invincible
15. MALTA - Fabrizio Faniello: I Do
16. BELGIA - Kate Ryan: Je T'adore
17. ISO-BRITANNIA - Daz Sampson: Teenage Life
18. ALANKOMAAT - Treble: Amanbanda
19. UKRAINA - Tina Karol: Show Me Your Love
20. SVEITSI - Six4One: If We All Give A Little
21. ARMENIA - Andre: Without Your Love
22. PUOLA - Ich Troje: Follow My Heart
23. VIRO - Sandra Oxenryd: Through My Window
24. ANDORRA - Jenny: Sense Tu
25. KYPROS - Annet Artani: Why Angels Cry
26. ALBANIA - Luiz Ejlli: Zjarr E Ftohte
27. LATVIA - Cosmos: I Hear Your Heart
28. TANSKA - Sidsel Ben Semmane: Twist Of Love
29. BULGARIA - Marianne Popova: Let Me Cry
30. ISRAEL - Eddie Butler: Together We Are One
31. TURKKI - Sibel Tüzün: Süper Star
32. IRLANTI - Brian Kennedy: Every Song Is A Cry For Love
33. MONACO - Severine Ferrer: La Coco-Dance
34. SAKSA - Texas Lightning: No No Never
35. KROATIA - Severina: Moja Stikla
36. PORTUGALI - Nonstop: Coisas De Nada
37. LIETTUA - LT United: We Are The Winners

Ohhoh, tulipahan tekstiä.. :rofl:

Avatar
Huilumies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5345
Liittynyt: 09 Helmi 2004, 15:20
Paikkakunta: Vantaa

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Huilumies »

Ja vihdoin tulee Huilumiehen kauan odotettu puntari :cool:

Kirjoitin tata ateenalaisesta nettikahvilasta... Aloitetaan toki karjesta: arvostelun jalkeen arvosana asteikolla 0-10.

1. NORJA, ALVEDANSEN !!! Upean kaunista keijutanssia, kuten Norjassa aika usein tehdaankin lauluja keijuista ja peikoista yms. Eika svengiakaan puutu, lumoutuneena huojun mukana Norjan lippua heiluttaen... :peukku: 9/10

2. BOSNIA-HERTSEGOVINA, LEYLA !! Kaunis, balkanilainen eika liian ylitarttuva, savellyksen rakenne hyvin persoonallinen eika sita hetkessa opi, taiteellisuus tassakin kunniaan! 8

3. ALBANIA, ZJARR E FTOHTE ! Toppostanssi rulettaa, tama on sita vauhdikkaampaa balkanilaista suoraan sielta maaseudulta ; Varsinkin Tampere-talon aulan tanssilattialla tama oli hyvin letkea tanssittava ; 8

4. ESPANJA, UN BLOODY MARY. Viilea ja cool, melodia ei glamouria mutta sailyttaa laatunsa ja svengaavuutensa. 7

5. MONACO, LA COCO-DANCE. Kiva kappale tanssikattialla, ainoa joka arsyttaa on "dääns"-lausuminen. Tahitilaisuudella jatkoa Ranskan 90-luvun sarjalle :cool: Mutta video oli holmo kuvata studiossa. 7

6. KROATIA, MOJA STIKLA. Ei ole kappale, joka tekisi vaikutusta kirjoituspoydan aaressa, mutta tanssilattialla svengi vetaa mainiosti! Onhan tassa vahan liikaa puhetta., mutta hauska. 7/6

7. MAKEDONIA, NINANAJNA. Heh, kiitos vain yhden pisteen sakon tassa onkin paras lahinna englanninkielinen! Sarjassamme lemmenkutsuja etnisella savelella kuten Varttinakin; 7-1=6

8. ANDORRA, SENSE TU. Kuulostaa hyvin italialaiselta, kuin lausuttaisiin "senza tu". Mukava himmeavaloinen tunnelmapala, muttei erityisempi. 6

9. SLOVENIA, MR NOBODY. Musiikissa kaikki viisufanihitin ainekset, ja kuulostaa jotenkin hyvin slovenialaiselta! Ehka siksi, etta tama on Nusa Derendan tyylia. Nimessakin persoonallisuutta. 8/7-2=6/5 (meneeko vaikeaksi matematiikka? ; )

10. PORTUGALI, COISAS DE NADA. Selvasti edistysta viimevuotisiin verrattuna, vaikka jotkut sanovatkin etta oli karsintansa huonoin. Yritysta pirteampaan ja svengaa kylla myos. Sai hyvan esiintymispaikan Liettuan jalkeen. 6-1=5

------------------

11. TANSKA, TWIST OF LOVE. Panee kylla jalan vipattamaan! Seuraa twistin nostalgista periaatetta. 7-2=5

12. PUOLA, FOLLOW MY HEART. Tunnelmallista sillisalaattia. Sakeistot ja kertsikin ok, mutten pida espanjankielisesta rappiosasta. 6-1=5

13. SUOMI, HARD ROCK HALLELUYAH. Osuipa sopiva sijoitusnumero ; Ei ole minun musiikkiani mutta voi olla hyvin onnistunut idea. Toivotaan etta kuolleet heraavat henkiin ;) 7-2=5

14. TURKKI, SUPERSTAR. Onneksi lauletaan turkiksi! Ei ole herkkua sinansa, mutta kaunis turkin kieli sentaan pelastaa nautittavuuden jotenkin. Tampere-talolla kuultu eng-kiel. versio oli tylsa. 5

15. SVEITSI, IF WE ALL GIVE A LITTLE. Siita vaan kattamaan mummon kauppakassia. Siegel jalleen opettamassa maailmaa hyville tavoille. 7-2=5

16. ALANKOMAAT, AMAMBANDA, Erilaiselle musiikille plussaa, nastoja mimmeja, muttei kuitenkaan huippuiskevaa, vaikka heilla olisi kuinka monta rumpua :mrgreen: 7-2=5

17. MALTA, I DO I DO. Tavallista poppia, enka syty yleensakaan F.F:oon. Jotain pirteytta yllapitavaa silti. 5

18. RUOTSI, INVINCIBLE. Eika ole, koska biisi ei riita. Vahva esiintyja ollenkaan kieltamatta, joka pystyy tosin nostamaan keskinkertaisenkin biisin, mutta en usko etta tarpeeksi moni lampenee talle raatalintyolle. 6-2=4

19. ISLANTI, CONGRATULATIONS, SILVIA NIGHT. Persoonallinen ja ehka myos rasittava parodia. Olipa eilen varikkaassa vihannestarhapuvussa :rofl: 6-2=4

20. ARMENIA, WITHOUT YOUR LOVE. Taman nimisista biiseista ehdottomasti se parempi, ihan tyylikasta svengia ; Mutta hyvin olisi sopinut kansalliskielella. Hiukan hassua englantia, "juu". 6-2=4

-----------------------------

21. RANSKA, IL EST TEMPS. Hokeva, melodia ei etene ja jaa tylsaksi, vaikka tiettya kauneuttakin on kappaleessa. 4

22. BELGIA, JE T'ADORE. Onko yksi lause parempi kuin ei mitaan? Musa ei erityista, hukkuu massaan, aika yhdentekeva. 5-1=4

23. VIRO, THROUGH MY WINDOW. Umpitavallinen popbiisi, muttei epamiellyttavakaan. Sentaan parempi kuin Sahlenen edellinen, Runaway. 6-2=4

24. ROMANIA, TORNERO. Jumputushumppaa italiaksi, hiukan vasyttava. 6/5-2=4/3

25. VENAJA, NEVER EVER LET YOU GO. Yritysta tyylikkaaksi popbiisiksi mutta selvasti yliarvostettu fanipiireissa. 5-2=3

26. LATVIA, I HEAR YOUR HEART. Hullunhassu a cappella falsettiaanien kera, alku vahan Bohemian Rhapsody-maista, mutta sitten yksitoikkoinen. 5-2=3

27. IRLANTI, EVERY SONG IS A CRY FOR LOVE. Tulikohan taas uusi tylsyysennatys. Toisaalta, useammalla kuuntelulla kuulee tassa jotain kelttilaista tunnelmaa taustalla... 3

28. BULGARIA, LET ME CRY. Oi oi kuinka piilopornovideota! Melodiassa ei hirveasti ytimekkyytta, mutta viimevuotisen tylsyyden voittaa kirkkaasti.

29. BRITANNIA, TEENAGE LIFE. Liikaa rappia, ei enaa juurikaan musiikkia, vain taustasaestys pelastaa edes jotenkin. 3

30. SAKSA, NO NO NEVER. Huippukohdatonta countrya. Joo, ei koskaan tallaista viisuvoittajaksi. 5/4-2=3/2

---------------------------

31. UKRAINA, SHOW ME YOUR LOVE. Tylsa koska junnaa aina samaa. 10 sekuntia kansallisia soittimia ei pelasta. Saali etta nain hyvalla laulajalla (kylla!) on nain halpa kappale. 4-2=2

32. KREIKKA, EVERYTHING. Ei olisi mitaan ilman videon tarinaa, jossa AV on aika hutsunkin nakoinen. Ei Kreikan kotiviisuksi tallaista olis pitanyt valita, tallaisia balladeja on maailmassa tarpeeksi. 4-2=2

33. MOLDOVA, LOCA. Latinomeininkia a La Isla Bonita, liian kaukana Ita-Euroopasta, ja aika yksitoikkoinen. 4-2=2

34. ISRAEL, TOGETHER WE ARE ONE. Balladi jossa kieli vaihtuu joka rivilla. Melodisesti tylsa, ja viela tylsempi on nimi! 3-1=2

35. KYPROS, WHY ANGELS CRY. Tylsa muttei sentaan epamiellyttava tai arsyttava. Silti Tonywernerin vertaus Marita Taavitsaiseen oli hauska... tai M.T. on hauskempi ; 3-1=2

36. VALKO-VENAJA, MUM. Hirvean arsyttava ja jankkaava, epmiellyttava. 2-2=0

37. LIETTUA, WE ARE THE WINNERS. ...of the bottom. Jarkyttavan huono, ei toimi vitsinakaan. 1-2=0 (taas tata outoa viisumatematiikkaa)
On siinä hiiltyvä ilta, auringon rusko
Parempien päivien sammumaton usko
On syksyn kuolevaa ruskaa, on elämä tuskaa
Sen huiluni soi...

wltr61
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 1
Liittynyt: 24 Loka 2004, 23:24

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja wltr61 »

1. Kreikka
2. Ruotsi
3. Slovenia
4. Tanska
5. Islanti

6. Ukraina
7. Belgia
8. GB
9. Romania
10. Kypros

11. Malta
12. Norja
13. Sveitsi
14. Venäjä
15. Espanja

16. Moldova
17. Viro
18. Saksa
19. Makedonia
20. Andorra

21. Valko-Venäjä
22. Bosnia-Herzegovina
23. Albania
24. Suomi
25. Monaco

26. Portugal
27. Irlanti
28. Turkki
29. Israel
30. Kroatia

31. Puola
32. Bulgaria
33. Hollanti
34. Liettua
35. Armenia
36. Latvia
37. Ranska

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja mpappa »

Erittäin hyvät

TURKKI
BELGIA
KREIKKA
SAKSA

Jätän tästä pois nämä hyvät (Suomi mm.), keskinkertaiset (Ruotsi mm.) ja huonot (Norja mm.)!


Erittäin huonot
LATVIA
IRLANTI
LIETTUA
Love shine a light

Avatar
Kimmoke
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 309
Liittynyt: 22 Marras 2003, 12:37

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Kimmoke »

*****
1. Slovenia
2. Ruotsi
3. Suomi
4. Malta
5. Norja
****
6. Belgia
7. Irlanti
8. Bosnia-Hertsegovina
9. Tanska
10. Venäjä
***
11. Romania
12. Monaco
13. Liettua
14. Moldova
15. Iso-Britannia
16. Albania
17. Kreikka
18. Islanti
19. Valko-Venäjä
**
20. Turkki
21. Alankomaat
22. Viro
23. Puola
24. Sveitsi
25. Makedonia
26. Saksa
27. Israel
*
28. Armenia
29. Bulgaria
30. Portugali
31. Andorra
32. Ranska
33. Espanja
34. Kroatia
35. Kypros
36. Ukraina
37. Latvia

Avatar
Big me
Siemailija
Siemailija
Viestit: 172
Liittynyt: 05 Joulu 2004, 19:55

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Big me »

Olen vähän myöhässä tämän oman puntarini kanssa kun talon remontti on vienyt kaiken vapaa-ajan. En ole ehtinyt katselemaan esikatseluvideoita ollenkaan joten olen pelkästään kuuloaistini varassa. Tässäpä näitä omia arvioitani:

1. Bosnia
Eipä ole yllättävää että jälleen kerran oma suosikkini tulee Balkanilta. Zeljko Joksimovic on onnistunut taas loihtimaan mykistävän kauniin etnoballadin. Ei sille mahda mitään että minun korvaani tällainen musiikki miellyttää kovasti. Vertauksia Lane mojeen ei voi välttää mutta kyllä tässä silti on riittävästi uuttakin.

2. Suomi
Ilman minkäänlaista kotiinpäin vetoa Lordi on tämän vuoden viisuissa aivan kärkikamaa - ainakin minun mielestäni. Vaikka esittäjänä ei olisikaan hirviölaumaa, erottuu silti porukasta myös musiikillisesti. Kertosäkeessä on imua.

3. Slovenia
Oikein oivaa ja tyylipuhdasta slaavi-discoa. Hieno melodia joka jää kertalaakista soimaan päähän. Pidin enemmän alkuperäiskielellä lauletusta versiosta.

4. Norja
Todella kaunis ja tyylikäs kappale Norjasta. Kaunisääninen laulaja ei myöskään yhtään pahenna vaikutelmaa. Ehdottomasti yksi suosikeistani.

5. Tanska
Vanhan rautalankafanin mieltä lämmittää kovasti kuulla viisuissa rautalankakitaraa. Muutenkin oiva ralli josta tulee hyvälle tuulelle. Pidin tosin enemmän siitä ensimmäisestä versiosta.

6. Espanja
Espanjan ketsuppitytöt yllättävät esittämällä tyylikkään ja hillityn kappaleen. Vaatii monta kuuntelukertaa ennen kuin iskee mikä saattaa koitua kohtaloksi.

7. Puola
Tämä on näitä kappaleita joille syttyy vähän hitaammin mutta hyvältä tämä kuulostaa. Pidän erityisesti säkeistöistä.

8. Bulgaria
Tämä biisi on saanut hitaasti mutta varmasti väsytettyä minut pitämään siitä. Tykkään siitä "Haadihaadi" -jutusta taustalla.

9. Ranska
Jälleen tyylikäs pop-kipale Ranskasta. Tämän tyylilajin ranskalaiset kyllä osaavat. Ei mikään maailman mieleenpainuvin kappale eikä varmaan sijoitu kovin lähelle kärkeä mutta kyllä minä pidän tästä.

10. Andorra
Vähän persoonaton biisi joka ei ole kovin mieleenpainuva. Silti varsin tyylikäs kipale josta ainakin jollain tasolla pidän. Plussaa jälleen kielestä joka ainakin minun korvaani kuulostaa oikein kauniilta.

11. Venäjä
On tämä ainakin parasta mitä naapurista on tullut pitkään aikaan viisuihin. Ihan OK poppista.

12. Hollanti
Latinorytmit näyttää olevan tämän päivän sana viisuissa. Tämä on ehkä paras tämän tyylilajin edustajista mutta jää kuitenkin vähän taustamusiikiksi.

13. Romania
Aika peruspoppia mutta erottuu silti edukseen tämän vuoden viisuissa.

14. Saksa
Kantria Saksasta! Onhan tällä ainakin camp-arvoa. Ihan pikkunätti biisi, laulajan ohut ääni ei oikein vakuuta.

15. Kreikka
En ymmärrä miksi tämä biisi kerää niin paljon kiitosta. Ihan OK balladi mutta ei mitään kovin mieleenjäävää.

16. Irlanti
Tuliko se 90-luvun menestys todella niin kalliiksi Irlannille että he oikein yrittämällä yrittävät välttää voittamista? Ei huono mutta aika mitäänsanomaton.

17. Liettua
Liettua sitten laittoi jonkun jalkapallomaajoukkueen kannustuskuoron viisuihin? Minäkin voisin lähteä viisuihin ensi vuonna laulamaan vaikkapa että "Suomi on uusi maailmanmestari, hei, maailmanmestari, hei, maailmanmestari..." Luulen että se olisi musiikillisesti yhtä korkeatasoinen esitys kuin tämä Liettuan biisi. Onhan tässä tietysti ehkä vähän itseironinen "Haistakaa p**ka -meininki" joten siitä plussaa.

18. Malta
Olen aivan varma että olen kuullut tämän kappaleen ABBA:n esittämänä. Tai sitten tämä on joku kierrätetty Ruotsin viisu. Tai siis Ruotsin viisut ja ABBAhan ovat itse asiassa synonyymejä. No, joka tapauksessa ABBA teki tämän paremmin.

---- Sitten tulee jaetulle sijalle 19 osasto "Yhdentekevää" aakkosjärjestyksessä ----

Albania
Tätä tyypillistä etnopoppia jota on kuultu viime vuosina euroviisuissa kyllästymiseen asti. Aika mitäänsanomaton biisi ja vieläkin mitäänsanomattomampi esittäjä. Ei sytytä millään tavalla.

Armenia
Minun puolestani Armenia olisi voinut pysyä vaikka poissa koko viisuista, ei tämä biisi ainakaan millään tavalla puolusta heidän mukanaoloaan. Kuultu jo liian moneen kertaan tällainen huonolla englannilla esitetty etnopoppis.

Belgia
Eiköhän näitä ole jo kuultu. Laskelmoitua ja tylsää.

Israel
Israel on monesti kuulunut omiin suosikkeihini mutta tällä kertaa he ovat lähteneet matkaan niin laihoin eväin että menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos jättämättä mitään jälkiä.

Islanti
Britney Islannista? Samanlainen nariseva saundi on ainakin tytön äänessä. Britneyllä tosin on paljon parempia biisejä.

Latvia
Itse olen jo pitkään toivonut että Suomi uskaltaisi lähettää viisuihin yhden loistavista lauluyhtyeistämme. Latvia ehti sitten ensin, sääli vaan että biisi on näin surkea!

Monaco
Vaikka miten yritän, en saa sanottua yhtään mitään tästä biisistä.

Moldova
Reggae-rytmejä Moldovasta... Joopa joo.

Makedonia
Tämä tyylilaji alkaa olla viime vuosien aikana jo aika loppuunkaluttu. Biisin pitäisi olla todella paljon parempi sytyttääkseen.

Portugali
Olen odottanut sitä päivää kun Portugalista tulee viisu joka ei ole minulle yhdentekevää. Odotan sitä edelleen.

Ruotsi
Kappale alkaa tutusti "ABBA-pianolla" ja jatkuu senkin jälkeen ruotsalaisille niin tuttuna ABBA-pastissina. Sääli että Martin ei menestynyt viime vuonna, nyt hurrit laittavat näitä ABBA-kopioita viisuihin vielä seuraavatkin 20 vuotta.

Sveitsi
Tämä on niitä kappaleita joiden olemassaoloa ei muista enää viisi minuuttia esityksen jälkeen.

Turkki
On tämä parempi kuin se viime vuoden Titinalle-täti mutta eipä tästä paljon käteen jää.

Ukraina
Ja jälleen etnodiscoa, eiköhän nämä jo riitä.

Viro
Viro on mennyt todella vakuuttavien alkuvuosien jälkeen jyrkkää alamäkeä ja tänäkin vuonna tuo alamäki vain jatkuu. Tusinapoppia jossa ei ole mitään mikä kiinnittäisi huomioni.

---- Viimeiseksi osasto "Korvia särkee" ----

34. Valko-Venäjä
Huono biisi jossa aivan onneton kertosäe. Ei muuta sanottavaa.

35. Kypros
Raivostuttava, laskelmoidun oloinen möhköballadi. Laulajan ääni ja ennen kaikkea fraseeraus saa korvani vuotamaan verta.

36. Kroatia
Aivan hirvittävä! Todella rumaääninen laulajatar määkii todella rumaa melodiaa. Tämä todella särkee korvia!

37. Englanti
Tämä biisi kamppailee tiukasti kaikkien aikojen raivostuttavimman viisukappaleen tittelistä. Ei ehkä yllä vielä Eamon Toalin Millenium of loven sfääreihin mutta pesee ainakin viime vuoden kammotuksen eli Donnan & Joen.
Shake it - Röykkyytä sitä!

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2922
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja wigwam »

Tässä on sitten minun viisupuntarini 2006...

1. PUOLA: Ich Troje - Follow my heart
2. SUOMI: Lordi - Hard Rock Hallelujah
3. (4.) ARMENIA: Andre - Without your love
4. (3.) SAKSA: Texas Lightning - No no never  
5. BOSNIA-HERZEGOVINA: Hari Varesanovic - Lejla
6. ANDORRA: Jenny - Sense tu
7. (28.) LATVIA: Cosmos - I Hear You Heart :eeek:
8. (7.) SLOVENIA: Anžej Dežan - Mr Nobody
9. (8.) BELGIA: Kate Ryan - Je t'adore 
10. ISO-BRITANIA: Daz Sampson - Teenage life
11. (9.) ALBANIA: Luiz Ejlli - Zjarr e ftohtë
12. (11.) ALANKOMAAT: Treble - Amambanda
13. (12.) ROMANIA: Mihai Traistariu - Tornero
14. (13.) MOLDOVA: Arsenium & Natalia Gordienko - Loca
15. (23.) LIETTUA: LT United - We are the Winners
16. (14.) ESPANJA: Las Ketchup - Bloody Mary
17. (15.) TURKKI: Sibel Tüzün - Süper star
18. (17.) VENÄJÄ: Dima Bilan: Never let you go
19. (22.) IRLANTI: Brian Kennedy - Every song is a cry for love
20. (16.) VIRO: Sandra Oxenryd - Through my window
21. (19.) NORJA: Christine Guldgrandsen - Alvedansen
22. (20.) UKRAINA: Tina Karol - Show me your love
23. (21.) RANSKA: Virgine Pouchain - Il était temps
24. VALKO-VENÄJÄ: Polina Smolova - Mum
25. MALTA: Fabrizio Faniello - I do
26. ISLANTI: Silviá Night - Congratulations
27. SVEITSI: six4one - If we all give a little
28. (31.) TANSKA: Sidsel Ben Semmane - Twist of Love
29. (30.) KREIKKA: Anna Vissi - Everything
30. (34.) RUOTSI: Carola: Invincible
31. (29.) KROATIA: Severina Vuckovic - Moja stikla
32. (33.) BULGARIA: Mariana Popova - Let me cry
33. (32.) MONACO: Severine Ferrer - La Coco-Dance
34. (18.) EJT Makedonia: Elena Risteska - Ninanajna
35. (36.) ISRAEL: Eddie Butler - Together We Are One
36. (37.) PORTUGALI: Nonstop - Coisas de nada
37. (35.) KYPROS: Annette Artani - Why angels cry
Viimeksi muokannut wigwam, 17 Elo 2006, 00:30. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
www.sodadream.is
Dare to Dream

Avatar
aprestoi
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 352
Liittynyt: 05 Helmi 2006, 04:15
Paikkakunta: Auckland, Uusi-Seelanti

Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja aprestoi »

no viime tipassa sain pistettya viisut jarjestykseen, cd on pyorinyt useammankin kerran ja jotkut biisit jopa repeatilla :)

LOISTAVAT

12 points SLOVENIA
10 points ROMANIA
8 points SVEITSI
7 points SUOMI

HYVAT

6 points MONACO
5 points NORJA
4 points VENAJA
3 points BELGIA
2 points UK
1 point ALBANIA

11. ANDORRA
12. ISLANTI
13. FYROM
14. BOSNIA
15. PUOLA

SIEDETTAVAT

16. RUOTSI
17. ESPANJA
18. BULGARIA
19. IRLANTI
20. KREIKKA
21. ISRAEL
22. TURKKI
23. ARMENIA

HUONOT

24. MOLDOVA
25. MALTA
26. KYPROS
27. VAKOVENAJA
28. EESTI
29. RANSKA
30. PORTUGAL

KARSEAT

31. HOLLANTI
32. SAKSA
33. TANSKA
34. KROATIA
35. LATVIA
36. UKRAINA
37. LIETTUA

Avatar
Kosti-71
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6834
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 01:48
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Kosti-71 »

Tää on päivittänyt omansa (sijaitsee sivulla yksi). Ja olen joltain osin tyrmistynyt lopputuloksesta. Mutta pisteytyksessä on huomioitu esitys ja kappale Ateenassa.
Onnistumiset nostavat itseluottamusta. T: ikuinen sinkku

Oopperan kummitus
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 387
Liittynyt: 06 Touko 2006, 20:35

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Oopperan kummitus »

1. BOSNIA: Hari Mata Hari - Lejla 
2. RUOTSI: Carola - Invincible
3. ISO-BRITANNIA: Daz Sampson - Teenage life
4. MALTA: Fabrizio Faniello - I do
5. ROMANIA: Mihai Traistariu - Tornero
6. NORJA: Christine Guldgrandsen - Alvedansen
7. LIETTUA: LT United - We are the winners
8. BELGIA: Kate Ryan - Je t'adore
9. KREIKKA: Anna Vissi - Everything
10. VENÄJÄ: Dima Bilan - Never let you go

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13257
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Tää on tässä joulukuista - lumetonta - lauantaita viettänyt tätä näitten ATEENAn pikku retkeä ruotien... (Sielläkään ei ollut lunta..  :heh: ei...)  IHANA REISU oli tämäkin - ja melkoinen huipennus tälle HELMIREISSULLE koettiin silloin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä...  :tapu: :jihuujippii:   Tässäpä näitä tämän iltaisia  SEMIFINAALI-mietteitäni teille luettaviksi:



1. BOSNIA & HERTSEGOVINA     Lejla     *****
Loistava laulu! Lähes yhtä hyvä kuin saman mestarin tekele SER&MON'04!!!  Ja samat reaktiot tämän kanssa kuin 2004... Esikatseluissa ei vielä aivan täydellinen, mutta kypsyi sitten kisaviikon aikana!!!  :tapu:  Saavuttamatonta rakkautta, kaihoa, toivoa ja hillitöntä paneutumista aiheeseensa. Solistin pidätteinen karisma myöskin kiehtoo. Käy täydellisesti tarinaan! Ja se taustaköörin mahtava  saapuminen/lähteminen-koreografia  aina vain lisää kiehtovuutta!  TODELLISTA ELÄMÄÄ mukana aika ja tavalla tässä  teoksessa.



2. SLOVENIA    Mr. Nobody     *****
Yksi tämän kisan melodioista saatiin taaskin  Sloveniasta! Solistilla hieno, persoonallinen äänenväri herkkine vivahteineen. Show täällä Ateenassa jäi minusta vähän vaisuksi - samoin stailaus. Mutta tässä oli myöskin sitä ELÄMÄÄ ja saavuttamatonta rakkautta, jotka minua miellyttävät. Molli-discoilu rulettaa!  :joojoo:   Alku-ihastus tippui kisaviikon aikana semin kakkoseksi. Eikä tietenkään "rikas Slovenia" yllä finaaliin.... Mitäpä sitä..  :eiei: :hiips:




3. VIRO    Through my window     *****
Aivan loistava Pop-Euroviisu!! Tämä "rikkaan miehen HEIDI WILLMAN" keitti meille aikasta kivan kolmeminuuttisen viisukeiton, joka ei valitettavasti löytänyt tietään monellekaan euroviisu-lautaselle!?! Ruotsin jälkeen esiintyminen varmastikin sekä jännitti solistia, että vei mielenkiintoa äänestäjiltä - ainakin tänä vuonna. MINÄ TÄSTÄ EDELLEENKIN PIDÄN! Ja taustakuoro aivan huippu! Ihanat koreografiat tukivat tätä hienoa esitystä todella!  IHANAN PERINTEINEN EUROVIISU; kuitenkaan tätä hetkeä unohtamatta!  :heh:



4. SUOMI    Hard rock hallelujah    ****1/2
Ei ollut vielä Suomen karsinnoissa suosiossani, koska tämän genren musa ei yleensä soi kotonani... Viimeistään ensimmäisten Ateena-päivien aikana sitten nousi kohinalla listoillani! Oli hienoa olla suomalainen koko tuon kisaviikon ajan!!!  :jihuujippii:  Joka puolella tultiin sanomaan jotain kaunista tästä edustusryhmästämme ja se tuntui tietenkin mukavalta! Oltiinhan sitä viisuissa jo kuudesti käyty!  :peukku:  Jännä huomio muuten, että kehut kohdistuivat useimmiten juuri tähän LORDI-yhtyeeseen, eikä niinkään lauluun. Mutta yhtäkaikki.... ME VIIMEINKIN VOITETTIIN!!!!  Se tuntuu vieläkin jotenkin epätodelliselta! Pikkukaupunkini ihmisten mielenkiinto EUROVIISUJA kohtaan nousi tämän voiton myötä pilviin... Niinkuin kaiketi kokonaisuudessaan suomalaistenkin. ON SE HIENNOO! ON SE JUMANKAUTA HIENNOO!!!  :tapu:/tt]



5. RUOTSI    Invincible     ****
Lauluna ei ainakaan ensi kuulemilla mikään  tajuntoja räjäyttävä, mutta onhan CAROLA hyvänen aika aikasta TAITEILIJA!!! Mieletön karisma lavalla ja kieltämättä lavan ulkopuolellakin! Ja mitä enemmän laulua kuulee - sitä enemmän siitä pitää.
[ /tt]



6. VENÄJÄ    Never ever let you go     ****
Vaikkakin DIMAn äänenväri ja ääntämys hieman vieroksuttavat, siltikin pidän kovasti tästä nykyaikaan sovitetusta sinänsä vanhanaikaisesta melodiasta. DIMAssa myöskin aika käsittämätöntä karismaa; farkuissa ja hihattomassa paidassa jaksoi kiinnostaa koko kolmen minsan ajan!



7. HOLLANTI    Amanbanda      ****
Huomattavasti parempi vielä karsinnassaan, mutta eihän tätä ilonpitoa voinut ylenkatsoa täälläkään!?! Ihania tyttöjä hassukielisine taruineen heilumassa kolmen minuutin ajan! Karsinnassa toimi paremmin "bändin poikien" ollessa mukana! Täällä jäi vähän vaisuksi, mutta levyltäpä toimii!



8. BELGIA     Je t'adore     ****
Myönnän, että KATE ei ole mikään maailman valovoimaisin lavaesiintyjä..  :puna:  Mutta kun minä tykkään tästä ysäridiscoilusta edelleenkin! Se mikkien kanssa leikkiminen oli hauska keksintö - joskin se taisi vähän verottaa KATEn energiaa itse laulamiseen. Köyhän miehen Heather Locklearhan tää nainen oli, mutta veikkaan että laulaa kuitee paremmin!?! Pukuakaan en ymmärtänyt, mutta viisusta pidin/pidän.



9. UKRAINA     Show me your love     ****
Tää on niiku nousussa, eikä todellakaan vähiten taitavan lavaesiintyjän vuoksi! IHANA TINA KAROL!!! Kevyt Lolita!!! Ja mikä mieletön kameratyöskentely! Kamera rakasti tätä naista - ja toisaalta nainen kameraa!!!  Paljon parempi viisu *nähtynä* kuin kuultuna!!! Hokee, mutta esitys eliittiä - ehdottomasti.  :jihuujippii:



10. PORTUGALI     Coisas de nada     ****
Minäpä tykkään tästäkin!!! Olen oikeastaan aina tykännyt! Hempeää kasaria, kitchiä ja nuoruuden intoa roppakaupalla! Onhan tämä ihan oikeesti yksi Portugalin tarttuvimmista viisuista! Sitä ei käyne kiistäminen. Ehkä oli jokusen vuoden myöhässä?! Kasari tais mennä jo...  :hiips:



11. PUOLA     Follow my heart     ****
Ihanaa vaate-koreilua! Yksi kisan kärkikertosäkeistä tässä PUOLAn laulussa Euroopalle tänä vuonna! Ehkäpä puhelinäänestäjille liikaa tapahtumaa, mutta minäpä pysyin kärryillä! Ja ysäri-fanina oli tietee REAL MCCoy kiva nähdä Euroviisu-areenalla.  :jihuujippii:



12. ANDORRA    Sense tu     ***1/2
Nyt unohdetaan se alusvaate-keikoilu ja keskitytään itse lauluun! Täähän oli ihan kaunis tarina ja melodia, joka onnistuttiin pilaamaan sillä alusvaate-näytöksellä! Onneksi älysivät sentään vaihtaa JENNYn harjoitusten asun vähän peittävämpään itse lähetykseen..  :repeilee:  Laulussa ja tulkinnassa itsessään elettyä elämää - se viehättää kovin.



13. MAKEDONIA     Ninanajna     ***1/2
Yksi semin   tämän päivän    hiteistä!  Pidän levyllä kovastikin; lavalla ei aivan vakuuta. Solistilla liian löysät jalat!!!  :repeilee:  TANSSI!!! SINÄ ESIINNYT NYT EUROOPALLE!!!  :megafoni:  En kuitee yllättynyt finaalipaikasta; johan se tuli viimeistäänkin Kiovassa selväksi, että laulaa/esittää MAKEDONIA mitä hyvänsä; se pääsee finaaliin... Valitettavasti sama pätee myös SLOVENIAan; eli esittävät/laulavat he mitä hyvänsä - se ei menesty semiä pidemmälle.  :/



14. ARMENIA     Without your love     ***1/2
Sinänsä kyllä loistava debyytti heiltä! Hyvä - miltei loistava show, jossa suuren maailman tyyliä mukana - tai ainakin roppakaupalla yritystä siihen! Parempi nähtynä; levyllä jotenkin lässähtää. Mielenkiintoinen seurattava; lavalla todellakin tapahtuu koko kolmen minuutin ajan. Ilmeitä olisin kaivannut solistin kasvoille enemmän - sitä se taitaa se rakkaudettomuus teettää sitten..!?!



15. TURKKI     Superstar     ***1/2
Yksi etukäteis-suosikeistani löytyy sitten matkan ja ajan päästä *täältä*.. Hieno show; ei siinä mitään! Turkkilaiset tuntuvat panostavan tätä nykyä näihin lavatapahtumiin todella!  :peukku:  Laulu tarttuva; seitkytluku kohtaa nykyisyyden - unohtamatta myöskään kansallista perimää. Tänään tämä löytyy tästä.



16. ALBANIA    Zjarr e ftohte     ***
Symppis koiras-etnoperhonen tämä LUIZ! Viisussakin mukavasti kansallista perimää kaikkinensa. Pistetään tämä tänään tähän.



17. BULGARIA    Let me cry     ***
Tyyliä, joka välittyy varsinkin levyversiosta. Lavalla kovin ilmeetön; ehkä kuului laulun sanomaankin tämä vaisuus - mene-tiedä!?! Se drag-artistin osuus tuo lauluun myöskin mukavasti etnistä maustetta mukaan. Semmonen itkusoppa tämä Bulgarian keitos..



18. IRLANTI    Every song is a cry for love    ***
Varmastikin yksi kisan vakuuttavimmista solisteista. Pelkistetty ja konstailematon laulu ja esitys kantoi sitten vallan finaaliin asti. Solistin olisin sinne päästänyt - laulua en.



19. ISLANTI     Congratulations     ***
Varmastikin illan tuotteistetuin akti tämä Silvian meininki!? Huvitti kovastikin viisuviikon aikana - enää ei niinkään. Harmitonta hömppää! Panostukselle plussaa.  :peukku:



20. KYPROS     Why angels cry    ***
Pidin aluksi kovastikin, enkä nyt varsinaisesti vieläkään kammoksu. Kaunis tarina, mutta jotenkin artisti ei yhtä tarinansa kanssa?!



21. LIETTUA     We are the winners      **
Vitsinä varsin vetävä! Ja onhan tätä ollut kiva laulella kisan jälkeen mitä moninaisemmissa tilanteissa..!?!  :repeilee:   Jotakin tästä puhelinäänestyksen vaikutuksesta tuloksiin kertonee kuitenkin se, että tämmöisellä laululla sijoitutaan  kuudenneksi    kansainvälisessä finaalissa!?!  :/



22. VALKO-VENÄJÄ    Mum    **
Yritys päästä Eurovisio-kartalle on tällä maalla kyllä kova! Kolme täysin erilaista edustussävelmää jo nähty - eikä menestys ole ollut kehuttavaa. Tässä laulussa esitys oli aivan huippua - laulu taas todella mitätöntä hokemaa. Tässä joukossa en arvosta pelkällä esityksellä tätä korkeammalle!  :/



23. MONACO    La coco-dance    **
Esitys sinänsä ihan hauska, mutta kun laulu on tätä luokkaa.. Ei mikään suuri tuntojen tulkki tämä Severine.. Esityksestä paistoi tietty tekopirteys; jotenkin tuli tunne että solistikaan ei hirmusti uskonut tähän tahitilais-tarinaansa..?!  EI TÄMMÖISTÄ enää 2000-luvun Euroviisuihin, kiitos!  :puna:


Semmosia! Finaalin koitan jaksaa napsutella huomenna...  :joojoo: 
Viimeksi muokannut AntSa, 09 Joulu 2006, 19:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13257
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Ja tässäpä sunnuntai-aamuani aloittelen naputtamalla updeitattuja mietteitä ATEENAN euroviisufinaalista 2006:




1. BOSNIA       Lejla      *****
Kts. semifinaali!



2. MALTA     I do      *****
Levyversio potkii edelleenkin täysillä! Kasari-ysäridiscoilua, jossa kaihon lisäksi ripaus aurinkoa mukana! Lavalla FABBE yllättävänkin hukassa!?! Eikö kuullut yleisön taputtaessa ja laulaessa mukana taustanauhaa vallan?!? Harmi sinänsä, sillä jumbosija näin vetävälle laululle tuntuu aika väärältä!?! Koreografiaa ja asuakaan en kyllä täysin ymmärtänyt, mutta kaikesta lavalla sattuneesta huolimatta  lauluna  mulla edelleenkin kärkihaminoissa. Ihmisenäkin FABBE oli luonnollinen ja hauska! Hopealle minulla!  :joojoo:



3. ROMANIA     Tornero      *****
Hieno toteutus kaikenkaikkiaan tässä tätä päivää ja ysäriä  onnekkaasti yhdistelevässä discoviisussa! Romanian karsinnat olivat jälleen yhdet kovatasoisimmista tänä vuonna, ja noista kisoista löytyi sitten tämä jonkinasteiseksi hitiksikin muodostunut laulu. MIHAIin ääni kesti hyvin livenäkin - ja tv:stä katseltuna show oli hyvä - livenä ei niinkään vakuuttanut. Laitetaan Romania tänään pronssille!



4. NORJA     Alvedansen       *****
Sarjassamme  paikan päällä kolahtanut!   Norjan karsinnasta löytyi parempiakin, mutta Ateenan helteisen hektisessä ilmapiirissä tämä skandinaavinen tuulahdus rauhoitti. Raikas ja kevyt - suorastaan ilmava tunnelma koko kolmen minuutin ajan! Ja tähän lauluun tuulikone kävi mielestäni loistavasti! Rakastuin tähän lauluun Ateenassa ja rakkaus on kantanut tänne saakka.



5. SUOMI     Hard rock hallelujah      ****1/2
Kts. semifinaali!



6. RUOTSI     Invincible      ****1/2




7. VENÄJÄ        Never ever let you go      ****1/2



8. MOLDOVA     Loca      ****1/2
Aiku se morsian järjesti miehelleen ja muille melkoisen muotinäytöksen!  :D  Kisan kaunein solisti löytyi mielestäni tästä entrystä! Ja mikä karisma ja läsnäolo noin nuorella tytöllä!  :joojoo: Laulu kevyttä reggae-henkistä höttöstä, mutta minäpä pidän!  Arsenium jäi kyllä aivan Natalian varjoon; tää oli sen ilta!



9. ISO-BRITANNIA     Teenage life     ****
Tää on HAUSKA!  :rofl: Niin lauluna kuin esityksenäkin raikas ja hauska! Elämä ei kuitee ole aina niin vakavaa! Napsi jonkin verran pieniä pisteitä ja jossain vaiheessa luulin Britannian menestyvänkin, mutta luuloni oli väärä.



10. UKRAINA     Show me your love    ****




11. KREIKKA     Everything      ****
Ihanan suureellinen pop-iskelmä suuren taiteilijan esitettävänä. Esityksenä ehkä liiankin överi, mutta lauluna pidän kovastikin. Tässä olisi loistava käännöshitti esimerkiksi Anna Erikssonille tai Paula Koivuniemelle. Vaatii elämää taakseen onnistuakseen tulkintana.   



12. ESPANJA    Bloody Mary      ***1/2
Pidän tästäkin pikku hassuttelusta! Mimmeissä ei ollut kyllä nimeksikään karismaa; mikä hämmästytti ainakin minua, sillä olihan heillä maailmanhitti takanansa!?! Laulu kuitenkin huvittaa kovin.  :heh:




13. ARMENIA     Without your love      ***1/2



14. TURKKI     Superstar       ***1/2



15. SVEITSI     If we all give a little      ***1/2
Varmastikin yksi illan perinteisimmistä euroviisuista! Miellyttävä, viehättävä kokonaisuus, jossa kliseistä huolimatta asiaakin mukana. "Bändin" henkilökemiat eivät tainneet vaan oikeen kantaa; meni mielestäni välistä liiankin kilpalaulannan puolelle..?! Aiku ne oli "bändi"..  :heh:




16. MAKEDONIA     Ninanajna     ***1/2




17. TANSKA    Twist of love     ***
Kevyt cokismainos!  :heh: Ihan hauska twistailu - joskin olisin toivonut näkeväni lavalla kunnon twistiä!?! SIDSEL oli valloittava tyttö niin lavalla - kuin sen ulkopuolellakin!




18. IRLANTI    Every song is a cry for love    ***




19. SAKSA    No no never     ***
Countrya pukkailis.. No en nyt sano, että NO NO NEVER, mutten heittäydy järin innokkaaksikaan.. Naisen äänessä jotain miellyttävää. Esitys mun mielestä vähän väsynyt; pistetään lepäämään tähän.



20. KROATIA    Moja stikla    ***
Oo teiän kanssa ja kristillisesti!?!  :heh:  Onhan tää ihan hauska etnohassuttelu, mutta kun en tosta solistista pidä! Kevyt Janice Dickinson todellakin ja ruma, jotenkin maisteleva ääni! Ehkä ensi kerralla saatte tanssiin mukaan...!?! Mene ja tiedä!



21. RANSKA    Il est temps    **1/2
Miellyttävä kokonaisuus; joskin loppujen lopuksi varsin yhdentekevä. Unohtuu helposti.



22. ISRAEL    Together we are one    **1/2
Gospelvaikutteinen laulu, jossa parasta solistin ja kuoron hallittu harmonia. Israelin karsinnoissa olisi ollut useampikin parempi laulu ja esitys, mutta tällä mentiin. Useiden paikallaolleiden israelilaisten mielestä heidän kaikkien aikojen huonoin viisunsa. En aivan allekirjoita, mutta varmastikin unohtuvimpien joukkoon tämä liitettäköön niin nyt kuin jatkossakin?!



23. LATVIA    I hear your heart    **
Sori Gente...  :hiips:    Mua ei jaksa tää näiden hymistely enää senkään vertaa kiinnostaa. Joskin siitä yhdestä solistista pidän edelleenkin kovin.  :heh: Hänelle tähdet.  :joojoo:




24. LIETTUA    We are the winners    **
Viimeksi muokannut AntSa, 10 Joulu 2006, 09:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

AntSa kirjoitti: 11. PUOLA     Follow my heart     ****
Ehkäpä puhelinäänestäjille liikaa tapahtumaa,
KUN EI OLLUT!!! Tämähän ois päässyt finaaliin ilman epäreiluja Serbian&Montenegron pisteitä!!! :parku:


21. LIETTUA     We are the winners      **
OIJOI!!!!  :jihuujippii: Nousussa Antsan listalla!!!  :jihuujippii:
Mä en niinku ikinä unohda sitä hetkeä kun nämä jampat asteli lavalla kenraaleissa ja mismut HYVIN RAUHALLISENA istuivat paikallaan, mutta kun ensimmäinen tahti pärähti käyntiin niin mismukolmikko repesi IHAN TOTAALISESTI!!!!  :rofl: Mähän olin jo kuukauden päivät toitottanut, että tämä tulee menestymään ja kun näki konkreettisesti sen ensireaktion (ei niin täyspäiväsiltä viisufaneilta) niin varmistuin lopullisesti!!
Jos tätä kuuntelee ja katselee 1000 kertaa peräkkäin niin tottakai alkaa vitsi kyllästyttää, mutta viisuissahan täytyy tehdä vaikutus vaan sen kolmeminuuttisen aikana ja tämä TOIMII!!!  :tapu:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
Lordi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1401
Liittynyt: 20 Kesä 2006, 15:13

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Lordi »

Toimii joo, mut ei vielä täällä tule toimimaan lol toi liettua vuoden huonoin tekele lol

Avatar
Kosti-71
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6834
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 01:48
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Kosti-71 »

Missä Lordin puntari?
Onnistumiset nostavat itseluottamusta. T: ikuinen sinkku

Avatar
Lordi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1401
Liittynyt: 20 Kesä 2006, 15:13

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Lordi »

Tulee kun keretään :)

Avatar
Kosti-71
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6834
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 01:48
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Kosti-71 »

Aiku tuosta kilpailusta one menny jo yli puoli vuotta. Aiku sillä on ollu kiirettä.
Onnistumiset nostavat itseluottamusta. T: ikuinen sinkku

Avatar
Lordi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1401
Liittynyt: 20 Kesä 2006, 15:13

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Lordi »

Kaikki aikanaan ;)

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13257
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Kosti-71 kirjoitti: Aiku tuosta kilpailusta one menny jo yli puoli vuotta. Aiku sillä on ollu kiirettä.
No, mutta onhan LORDIlla nyt kiirusta pukannu; hyvä tavaton!?!  :heh:  Euroviisuvoittaja; hyvänen aika!  :heh:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Albatrossi

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Albatrossi »

AntSa kirjoitti:
24. LIETTUA    We are the winners    **
Antsa, onko tämä sijoitus vitsi  :shock:,(minä en olekaan hardcore-fani  :roll:) yks piristävimmistä esityksistä viisuissa pitkiin aikoihin, vaikken eka kuuntelulla pitänyt yhtään. Biisinä ei vieläkään ihan kärkipään kamaa, mutta hakkaa useimmat.

Avatar
Halla
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3564
Liittynyt: 21 Elo 2005, 22:10
Paikkakunta: Turku

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Halla »

Tuli tässä muuten mieleen, että multa unohtui aikoinaan täysin mun puntarini päivitys. lol Sama ykkönen mulla on kuin AntSalla, mutta siihen ne yhtäläisyydet taitavat jäädäkin. :heh:
Se on paljon parempi.... ettei ala ittellensä mitään rimoja duunailemaan minnekään tai kurottaa minnekään... -Remu-

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

ANTEEKSI MITÄ!!!

Aamulla Antsalla oli kylläkin Liettua sijalla 21.!!!

Ja nyt muka viimisenä, mitä te oikeen pelleilette mun kanssa  :twisted:

edit: Aijuu, se olikin semilista. No kyllä se finaalilistallakin vielä nousee  :niinpa:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13257
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Albatrossi kirjoitti:
AntSa kirjoitti:
24. LIETTUA     We are the winners    **
Antsa, onko tämä sijoitus vitsi  :shock:,(minä en olekaan hardcore-fani  :roll:) yks piristävimmistä esityksistä viisuissa pitkiin aikoihin, vaikken eka kuuntelulla pitänyt yhtään. Biisinä ei vieläkään ihan kärkipään kamaa, mutta hakkaa useimmat.
Ei biisinä - eikä esityksenä todellakaan mun makuuni..  :stupido:  Semistä löytyi huonompiakin - finalisteista kuitenkin huonoin mielestäni. Perustelut semilistassani.  :heh: LIETTUA MAI ÄÄÄÄÄS!  :niinpa:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6516
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 10:49

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Kollega »

EUROVIISUT 2006 a`la Finnish
                  Semifinaalistin väri


:voitto:  ROMANIA: Tornerò
:hopea: RUOTSI: Carola - Invincible  Evighet:nä ois ollut ehdoton ykkönen
:pronssi: ISLANTI: Congratulations

:jihuujippii: HUIPPUA HIPOVA
VIRO: Through my window   Abba-plagiointipätkä pudotti kärkikolmikosta

:riemu: HYVÄÄ PAREMMAT
ANDORRA: Sense tu Asutohellus viisuvihdettä parhaimmillaan  :eeek:-> :repeilee:
BELGIA: Je t'adore
KREIKKA: Everything   Everything-sanan jankkaus ei miellytä
UKRAINA: Show me your love

:kuulokkeet2: HYVÄT
IRLANTI: Every song is a cry for love Imelimpiä biisinimiä nimiä ikinä
NORJA: Alvedansen
SAKSA: No no never
VALKO-VENÄJÄ: Ma

:/ HYVÄÄ HUONOMMAT
ALANKOMAAT: Amambanda
BOSNIA-HERTSEGOVINA: Lejla
PUOLA: Follow my heart

:sohva: LAVASHOW VERTAANSA VAILLA  :huiskut:
SUOMI: Hard rock hallelujah

:peukkualas:
BULGARIA: Let me cry

TILASTOIMATTA:
Vihreällä kymmenen parasta semifinalistia
Punaisella semifinalistit, jotka eivät ansaitse mennä jatkoon
3. (2.) MAKEDONIA: Elena Risteska - Ninanajna
4. (3.) MONACO: Séverine Ferrer - La Coco-Dance
6. (5.) VENÄJÄ: Dima Bilan - Never let you go
8. (9.) TANSKA: Sidsel Ben Semmane - Twist of love
9. (8.) TURKKI: Sibel Tüzün - Süper star
13. (15.) RANSKA: Virginie Pouchain - Il était temps
15. (18.) ESPANJA: Las Ketchup - Bloody Mary
18. (16.) MOLDOVA:  Arsenium & Natalia Gordienko - Loca
20. ALBANIA: Luiz Ejlli - Zjarr e ftohtë
24. (24.) SLOVENIA: Anžej Dežan - Mr. Nobody
27. (29.) ARMENIA: André - Without your love
28. (30.) LATVIA: Cosmos - I hear your heart
29. (23.) ISO-BRITANNIA: Daz Sampson - Teenage life
30. (31.) PORTUGALI: Nonstop - Coisas de nada
31. (32.) SVEITSI: six4one - If we all give a little
32. (25.) MALTA: Fabrizio Faniello - I do
33. (34.) LIETTUA: LT United - We are the winners
34. (36.) KROATIA: Severina Vuckovic - Moja štikla
35. (35.) KYPROS: Annette Artani - Why angels cry
36. (33.) ISRAEL: Eddie Butler - Ze hazman
Viimeksi muokannut Kollega, 22 Tammi 2007, 11:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Hurrican
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4986
Liittynyt: 13 Tammi 2007, 14:01

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Hurrican »

Laitanpas tänne vielä tämmösen pienimuotosen viisupuntarin viime vuodelta... myöhässä ja roimasti mutta ei se mitään!  :heh:  (Lordia en laske mukaan)

:voitto: Ukraina: Tina Karol - Show Me Your Love
:hopea: Norja: Christina Guldbransen - Alvedansen
:pronssi: EJT Makedonia: Elena Risteska - Ninanajana
4. Viro: Sandra Oxenryd - Trough My Window
5. Turkki: Sibel Tüzün - Superstar
6. Andorra: Jenny - Sense Tu
7. Romania: Mihai Traistariu - Tornerò
8. Slovenia: Anzej Dezan - Mr. Nobody
9. Kreikka: Anna Vissi - Everything
10. Ruotsi: Carola - Invincible


:)
Viimeksi muokannut Hurrican, 27 Tammi 2007, 15:56. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6516
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 10:49

Vs: Viisupuntari 2006

Viesti Kirjoittaja Kollega »

Hurrican kirjoitti: 10. Islanti: Carola - Invincible
Tarkoitatko Silvia Nott:n kappaletta "Congratulations"  :miettii:  vai tuliko muuten vain huti Carolan kotimaasta ?

Lukittu