Ei-viisufanien kommentit

ESC 2007 -arkisto.
Avatar
Riikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1213
Liittynyt: 03 Joulu 2004, 13:08
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Riikka »

Aika odotettuja on kommentit olleet. Mutta noin niin kuin äänestystuloksen kannalta on ihan sama, miten paljon jollain ehdokkaalla on vihamiehiä. Miinusääniä kun ei voi antaa. Merkitystä on vain, miten paljon on potentiaalisia äänestäjiä. Varmaan oli ja on vieläkin Lordin inhoajia, mutta ei sitä kyllä Ateenassa huomannut.

Avatar
heini81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1067
Liittynyt: 27 Loka 2006, 15:22
Paikkakunta: Keski-Suomi

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja heini81 »

Laitoinkin näitä kommentteja jo muihin ketjuihin, mutta kootaanpa vähän tännekin. Iskelmää kuunteleva kummitätini Ruotista haukkui lyttyyn kaikki muut ehdokkaat, paitsi Thunderstonen! (Ihania sukulaisia!)

Veljeni morsian taas toivoi Hannan tai Lovexin voittavan, vaikka ei ollut kuunnellut kenenkään kappaleita  :shock: Tässä varmaan syy menestykseen: ihan vaan nimen perusteella äänestetään.

Äiti ei tykästynyt yhteenkään biisiin ja isä lämpeni pikkuhiljaa Hannalle ja sanoi jo lopuksi, että kyllä tällä esityksellä muutama ääni Helsingissä saadaan  :D

Puolisoni ei sanonut juuta eikä jaata, mutta luulenpa hänenkin kannattaneen Thunderstonea superfinaalissa.  :stara:
"Life's like a box of chocolates, you never know what you're gonna get."

Avatar
WandA
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1416
Liittynyt: 15 Joulu 2006, 20:10
Paikkakunta: Kuopio

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja WandA »

Meidän isä lämpeni verkkosukkahousuille Lauralle.
"No tässähän tämä voittaja onkin!" Seuraavan kerran tulee takaisin meidän seuraan kun superfinalistit on valittu. " Ai eikös se Laura päässytkään? jaaha.."
Anna minun sinua tykästää.

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf »

Serkkuni (jo 39v) oli illalla ihan riemuissaan Hannan voitosta. Sanoi pitäneensä Hannasta jo Idolsissa. (Kaikkee tuubaa sekin kattoo).  :eeek:

Pitänee vähän valistaa jossain vaiheessa tuosta tunnettuusasiasta sitä...  :hiips:
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
male
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5449
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:13
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja male »

Veljeni kertoi kuulleensa bussissa kahden vanhan mummon keskustelleen TV-ohjelmista, mm. Euroviisuista. Olivat sangen tuohtuneita Jani & Jetsettersin laulusta Musta sulhanen, kun se kuulemma pilkkaa maahanmuuttajia. :rofl: :rofl:
"Well, if you must know, I have written fourteen books and as I am the only one who has read them I can tell you that they have all been very well received."

Avatar
daa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1483
Liittynyt: 11 Maalis 2005, 22:20
Paikkakunta: Kuopio/Jyväskylä

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja daa »

male kirjoitti: Veljeni kertoi kuulleensa bussissa kahden vanhan mummon keskustelleen TV-ohjelmista, mm. Euroviisuista. Olivat sangen tuohtuneita Jani & Jetsettersin laulusta Musta sulhanen, kun se kuulemma pilkkaa maahanmuuttajia. :rofl: :rofl:
Eikä  lol Paras piristys karmaisevaan sunnuntaihin!!!  :rofl: :repeilee:  :heh:
Life Looks Better in Spring

Avatar
Katinka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1859
Liittynyt: 05 Joulu 2004, 18:03
Paikkakunta: Kuopio

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Katinka »

Poikani, joka ei ole viisufani, piti eniten kappaleesta "Musta sulhanen". Lovexia haukkui ystävänsä kanssa lyttyyn, samoin Hannaa. Thunderstone oli hänen mielestään finaalilähetyksen paras esitys, vaikkakin oli rip-off jostain amerikkalaisesta bändistä. Laura oli kamala Madonna-rip-off.

Muutkin tavisystäväni kallistuivat Thunderstonen puolelle.
Belgrad 2008!!

bonafides
Maistelija
Maistelija
Viestit: 43
Liittynyt: 15 Maalis 2005, 16:49
Paikkakunta: Turku

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja bonafides »

hra47 kirjoitti:
tomato kirjoitti: TV2 sijalla 17.!!!
Eurovision 2007: Alkukarsinta 3 la 19:00 362 000  :eeek:

Tätä vois kai kututsua katastrofiksi?  :evil:

Karsintaformaatti on nykyisellään hirveän puuduttava. Itseäni kyllästyttää ainakin seuraavat seikat:

1) Jankutetaan liikaa samoja juttuja. Joka piisin alussa pitää ilmoittaa samoin sanankääntein, että tätä ja tätä piisiä voi äänestää soittamalla sinne ja sinne numeroon, blaa blaa blaa. Palvelee lähinnä sokeita tv-katsojia. Eikö nämä voisi tehdä valintansa radiolähetyksen perusteella?

2) Turhaa artistien juoksuttamista haastateltavana. Jokaiselta kysytään samat kysymykset, samassa järjestyksessä: jännittääkö, kummasta piisistä pidät enemmän, kysytäänpä ensin yleisöltä kumpi menee jatkoon, miltä nyt tuntuu, jne jne. Tämä on ilmeisesti käytännönjärjestelyiden sanelema pakko, koska esitysten välillä lavalle pitää roudata seuraavan esiintyjän kamat, mutta se ei tarkoita, että homman pitäisi olla näin p**keleellistä kiinalaista kidutusta. Mites olisi kaksi esiintymislavaa tai kääntyvä, jolloin kamat voitaisiin järjestellä jo edellisen esityksen aikana? Artistit voisi ottaa ensimmäistä ja viimeistä kertaa haastatteluun vasta sitten kun paljastetaan äänestyksen tulosta.

3) Pelkosen ja Paasosen vuorotahtinen juonto. Voi hemmetti että mä olen kyllästynyt tohon. Varsinkaan kun kumpaisenkaan ääntä ei ole erityisen miellyttävä kuunnella. Eikö voitais pitkästä aikaa kokeilla ihan vaan soolojuontoa, pliiiis?

4) Samaisten juontajien "leikkisä" keskinäinen sanailu, joka on "luontevuudessaan" lähinnä surkuhupaisaa.

5) Finaalissa vatvotaan esityksiä kahteen kertaan, voittaja soitetaan siihen vielä kerran päälle, jos oikein muistan. Ensin 12 esitystä, sitten 6 uusitaan. Vatvon vatvon vatvon. Voitaisko jatkaa eteenpäin, kiitos.

Pitäisikö harkita koko "kaksitoista 24:stä jatkoon"-vaiheen pudottamista televisiosta ja hoitaa se jotenkin muuten? Tai jos internetin ja radion kautta ei saavuteta riittävää yleisöpeittoa, niin sit vaikka kuvataan esitykset samalla tyylillä kuin live-tilanteessa, mutta esitetään piisit yksittäin kymmenen minuutin mittaisissa lähetyksissä. Tai kun kyse on 12 piisistä, niin kaksi piisiä kerrallaan yhdeltä artistilta ja yleisö voi äänestää jommankumman jatkoon. Tämä tapahtuisi ma-la ja sunnuntaina julkistettaisiin kunkin viikon lopputulokset.

Nyt tämä loputon vatvominen on paisunut jo 80 miinuuttiin yhtä erää kohden kun sinne väliin hankittiin varttitunnin mittaiset Frangenin viisu-uutiset, jotka sinänsä ovat ihan ok, mutta kenties johonkin muuhun yhteyteen paremmin mahtuvat.

Leikkasin kolmoserän kokeellisesti kompaktimpaan muotoon ja kun poistin sieltä kaiken toiston (lässytyksen äänestysnumeroista ja äänestyssääntöjen kertaukset), sekä tarpeettomat artistihaastattelut, tilaisuus lyheni 80 minuutista tasan 60 minuuttiin. Siitä vielä varttitunti pois jos pudottaa Frangeninkin osuuden. Hommaan on nyt iskenyt kotikisojen kunniaksi pöhötauti. En yhtään ihmettele, että moni katsoja hyppää kelkkaan vasta finaalissa.
Joka sana täyttä asiaa. Missä sinä olit, kun rakennetta suunniteltiin?  :p

Avatar
Annej
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 227
Liittynyt: 31 Joulu 2005, 19:25
Paikkakunta: Tammerfors
Viesti:

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Annej »

Koko suku (ruotsalaisia siis ;)) tyrmistyi Pakarisen voitosta. Olivat ihan varmoja että joko Lovex tai (mieluiten!) Thunderstone voittaisi.
Noh, nyt ovat sitä mieltä että parempi heille näin, eipähän ainakaan Suomesta ole minkäänlaista vastusta...  ;)

Ja kyllä, lasken itseni ruotsalaiseksi varsinkin eilisen jälkeen.. :hiips:
胸に抱きしめて 想いを歌わせて 声にならなくても
Hold my heart - memories are still singing, even though I have no voice.
Yoshiki: Longing ~跡切れたmelody~

Avatar
Hazel
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 20988
Liittynyt: 04 Huhti 2004, 01:20
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Hazel »

Käväisin lukemassa tuon kolmannen vakipalstani kommentteja, siellä ei kai kukaan fanita Euroviisuja  :heh:. Noh, yleinen mielipide siellä oli, että hyvä kun Hanna voitti, koska muut olivat vielä kamalampia. Thunderstonesta kumminkin tykkäsivät yhtyeenä, mutta kappale oli huono. Lovexin kappaleesta osa tykkäsi, osa haukkui, mutta kaikki haukkuivat laulajan äänen ja ääntämyksen. Joten Hanna jäi parhaaksi, koska osasi laulaa ja kappale oli keksitason tylsyys vaan.

Johannan saamaa kukkapukettia siellä ihmeteltiin. "Mistä se sen sai?" "No se oli jonkun Viisukuppilan tai jonkun suosikki"  :heh:.
Viimeksi muokannut Hazel, 18 Helmi 2007, 13:32. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.

Avatar
polkka
Siemailija
Siemailija
Viestit: 108
Liittynyt: 08 Joulu 2006, 13:45

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja polkka »

Katselin kylässä viisuja ja siellä tuli kommetti! Olisi tuo Kuoppamäki säälistä ihmisten korvia kohaan jäänyt osallistumatta viisuihin :heh:

Samainen sanoja ihastui Hannaan ja kehui sen pilviin, mutta itse ihastuin loppukierroksella Thunderstonen kappaleeseen, jolla olisi ehkä jotain mahkuja ollut myös Helsingissä
Elämä se on kuin silkkiä vaan...

Avatar
daa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1483
Liittynyt: 11 Maalis 2005, 22:20
Paikkakunta: Kuopio/Jyväskylä

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja daa »

Täällä vanhemmat tädit antoi tukensa Kentalalle.
Ja lapset laski hannan ohimokäsi-kertoja. Semissä 21, finaalissa jotain 15. Parannusta indeed  :heh: Biisiä pidettiin yleisesti surkeana.
Life Looks Better in Spring

Avatar
helmi7
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 204
Liittynyt: 16 Touko 2006, 19:33

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja helmi7 »

male kirjoitti: Veljeni kertoi kuulleensa bussissa kahden vanhan mummon keskustelleen TV-ohjelmista, mm. Euroviisuista. Olivat sangen tuohtuneita Jani & Jetsettersin laulusta Musta sulhanen, kun se kuulemma pilkkaa maahanmuuttajia. :rofl: :rofl:
:rofl: Tää sai ekan kertaa hymyn huulille eilisen jälkeen  :rofl: Kiitos male!!
Kaikki tavisystävätkin olleet tyrmistyneitä valinnasta!!
Jos idea ei tunnu aluksi järjettömältä, toivoakaan ei ole -Albert Einstein-

Avatar
Horvath
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5354
Liittynyt: 05 Kesä 2004, 20:48
Paikkakunta: Tampere

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Horvath »

Naismummoni, johon törmäsin kaupassa, sanoi että hänestä kaikki kappaleet olivat mitäänsanomattomia.  :shock:

Miesmieheni suosikki oli Hanna.  :peukku:
Bir yarım akıllı, bir yarım deli
Dört yanım akıllı, bir yanım deli
Herkes akıllı, bir ben deli
Bir ben deli, bir ben deli

Avatar
Alexander
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1120
Liittynyt: 19 Maalis 2006, 12:05

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Alexander »

Mummuni kommentoi finaaliesityksiä näin:
"Se voittajatyttö oli kauheen tylsä, ja näytti kuin olis vasta noussut ylös haudasta, kaamea vamppi. Mutta se tyttöbändi taas, mikä sen nimi nyt oli, Lovex tai jotain sen tyylistä, se oli kyllä briljantti ja  menoa piisas, harmi ettei voittanut."
:hiips:

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2922
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja wigwam »

Kaksi kaveriani tunnustivat katsoneensa karsinnan finaalia niin piti sitten udella vähän tarkemmin mitä mieltä olivat karsinnoista...

Toinen piti voittajaa huonona valintana, mutta oli kuitenkin helpottunut kun kauhea Thunderstone ei voittanut.  :mulk:  Hänen suosikki oli Humane.

Toisen suosikki oli Thunderstone, mutta Hannakin oli hänen mielestään hyvä valinta.  Hän olisi kuulemma muuttanut Ruotsiin, jos Lovex olisi voittanut.  :heh:

Simon viisuuutiset olivat kuulemma ihan turhat lukuunottamatta pätkiä joissa kuunneltiin/katseltiin toisten maitten jo valittuja edustajia ja kappaleita. Ne pätkät olisivat saaneet olla heidän mielestään jopa pidempiä.

Toinen oli sitä mieltä, että Superfinaalissa olisi pitänyt olla enemmän artisteja tai superfinaalia ei olisi pitänyt ollenkaan.


Että silleen...
www.sodadream.is
Dare to Dream

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33086
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Pete »

Hannan biisiä kehuttiin, mutta kertosäe on kuulemma liian hokeva. Muista ei tullut oikein minkäänlaista kommenttia.
Riskinä seniorilaumat

Avatar
Aintsu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17126
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Aintsu »

Katsoin finaalin kahden ei-viisufaniystäväni kanssa, ja molemmat kannattivat Hannaa. Tosin he kyllä muutenkin tykkäävät Hannasta  :) Olivat myös vahingoniloisia ja nauroi mulle, kun Lovex ei voittanutkaan  :niinpa: :twisted:
You're not ugly, you are smart, talented
And have abilities to make the world better

Mikkelsson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4724
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 15:15
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Mikkelsson »

Meille on tullut pelkästään hyviä kommentteja Hannasta, enemmän ihmiset on olleet kummissaan siitä, kun ihan sata lasissa meillä ei samantien voittoaan juhlittu.
Men jag vara stark, jag kan få allt.
Jag kan sprida färg, jag kan regera.
Men det blir nog en till kaffe och en cigarett.

Avatar
Nehaka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3689
Liittynyt: 03 Loka 2006, 20:41

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Nehaka »

Hannan voiton selvittyä äidiltä tuli tekstari: "Voi EI!!!! No on se parempi kuin Laura, kai." Ystäväni, jotka katsoivat viisuja vain pongatakseen minut katsomosta, olivat pettyneitä voittajaan. Suosikkeja en saanut kenestäkään irti. Hirveän innokkaasti ei kukaan ei-viisufani tuttuni ole viisuja seurannut. Kaikki kuulivat kappaleet ensimmäistä kertaa vasta lauantaina. Tuo semisysteemi ei ole hirveän toimiva. Semejä taitavat katsoa vain fanit...
Practically perfect people never permit sentiment to muddle their thinking.

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja rosetta »

Alexander kirjoitti:Mutta se tyttöbändi taas, mikä sen nimi nyt oli, Lovex tai jotain sen tyylistä, se oli kyllä briljantti ja  menoa piisas, harmi ettei voittanut."
:hiips:
:repeilee:
Todo en la vida es como una canción
Que cantan cuando naces y también en el adios

(Massiel: La la la)

Avatar
Sämpy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1575
Liittynyt: 25 Touko 2004, 21:56
Paikkakunta: Sippola

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Sämpy »

Kolmen kaverin kassa on puhetta ollut. Yhden kanssa ei äänestämisestä ollut puhetta (tosin veikaan että jos hää jotaan on äänestänyt, niin Jani & Jetsetterssiä), tosin Humanea kehui. Yksi oli äänestänyt Hannaa, kolmas Thunderstonea. Lauantai-iltana oli lisäksi yhden Kouvolalaisen ravintelin vuoropäällikön kaa puhetta, hää piti valintaa ihan onnistuneena.
Vielä eilen moni piti tätä päivää tulevaisuutena, mutta huomenna se on jo historiaa

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf »

Yks taviskaveri soitteli tossa seitsemän jälkeen ja totes Suomen valinnasta ykskantaan:

Voi v....Oli kuulemma Thunderstone ollut sen kaksihenkisen raadin suosikki.
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9787
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Aancon »

Täällä Hannaa kannatti oikeestaan kaikki ei-viisufanit... Oli kaikki erittäin ilosia ettei teinix Lovex voittanu. Ruotsissa asuvat tuttavani myös ihmettelivät, että onpa suomen biisien taso huimasti parempi kun ruotsin pimpelipombiisit..
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
Liisukka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2503
Liittynyt: 03 Touko 2004, 11:00
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Liisukka »

male kirjoitti: Veljeni kertoi kuulleensa bussissa kahden vanhan mummon keskustelleen TV-ohjelmista, mm. Euroviisuista. Olivat sangen tuohtuneita Jani & Jetsettersin laulusta Musta sulhanen, kun se kuulemma pilkkaa maahanmuuttajia. :rofl: :rofl:
Eikä! :repeilee:  Tämä kommentti on muistettava kun Mustaa sulhasta seuraavan kerran kuuntelee. :repeilee:
"Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei, se on Rezarta-halpa! " TomppaJr Live -ketjussa Albanian 2. semin aikana

Albatrossi

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Albatrossi »

Turussa pari tavistuttua kannatti Lovexia ja yks tais Johannaa. Töissä yhden perheen lapset olivat itkeneet, kun Lovex ei voittanut ja työkaveri ei innostunut Hannan biisistä.

Mangolassin pari tavistuttua ihasteli Jann Wildeä ja Rose Avenueta, etenkin solistia. :shock:

Avatar
Miik
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4931
Liittynyt: 16 Huhti 2004, 10:46
Paikkakunta: Tampere

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Miik »

Albatrossi kirjoitti:Mangolassin pari tavistuttua ihasteli Jann Wildeä ja Rose Avenueta, etenkin solistia. :shock:
JWRA oli naisäitini ja miesisäni suosikki (tai äitini sanoja lainatakseni "ne pörröpäät"). :shock: Olin ihan varma, että J&J tai Kurkela olisivat olleet lähempänä heidän makuaan. Kyllä ne omatkin vanhemmat joskus osaavat yllättää.

Muut eivät kuulemma olleet juurikaan hetkauttaneet, mutta sanoivat, että superfinalisteista Hanna oli paras valinta.
"anna abreu ehkä kuppilan uusi Arja Saijonma"
NimiIronia Pete "Suomi 2010 artistitoiveita"-ketjussa

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6848
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Wadde »

Alexander kirjoitti: Mummuni kommentoi finaaliesityksiä näin:
"Se voittajatyttö oli kauheen tylsä, ja näytti kuin olis vasta noussut ylös haudasta, kaamea vamppi. Mutta se tyttöbändi taas, mikä sen nimi nyt oli, Lovex tai jotain sen tyylistä, se oli kyllä briljantti ja  menoa piisas, harmi ettei voittanut."
:hiips:
:rofl: :rofl: Päivän piristys, KYLLÄ!  :mrgreen:
Nythän on niin, että I wanna dance with me.

Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11641
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Marjukka »

Liisukka kirjoitti:
male kirjoitti: Veljeni kertoi kuulleensa bussissa kahden vanhan mummon keskustelleen TV-ohjelmista, mm. Euroviisuista. Olivat sangen tuohtuneita Jani & Jetsettersin laulusta Musta sulhanen, kun se kuulemma pilkkaa maahanmuuttajia. :rofl: :rofl:
Eikä! :repeilee:  Tämä kommentti on muistettava kun Mustaa sulhasta seuraavan kerran kuuntelee. :repeilee:
Ai kamala!  :rofl: :repeilee: "Kutsumaton vieras on vienyt morsion" Eli maahanmuuttaja-rakastaja hakeekin morsiamen pois kesken häiden...
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

Avatar
Halla
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3564
Liittynyt: 21 Elo 2005, 22:10
Paikkakunta: Turku

Vs: Ei-viisufanien kommentit

Viesti Kirjoittaja Halla »

Kauhee, kuinka joku voi luulla tuommoisia? Emmää vaan ekalla kuuntelukerralla ottanut tuota mustaa sulhasta liian konkreettisesti. :-*  :hiips:
Se on paljon parempi.... ettei ala ittellensä mitään rimoja duunailemaan minnekään tai kurottaa minnekään... -Remu-

Lukittu