IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

ESC 2007 -arkisto.
Avatar
manic
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1057
Liittynyt: 08 Helmi 2004, 17:32
Paikkakunta: helsinki

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja manic »

Itse olen varma siitä että Serbia tulee valtavasta köyhyydestään huolimatta järjestämään näyttävät kisat joihin rahat revitään köyhän ja kurjan kansan selkänahasta. Näinhän olisi tapahtunut myös Valko-Venäjällä jossa rahaa laitettiin valtavasti tämän vuoden edustajan markkinointiin samalla kun kansa sai ja saa riutua puutteessa ja köyhyydessä.

Kyllä sitä täälläkin osataan puhua suu puhtaaksi  :evil:
[/quote]
Uskon myös näin. Lisäisin myös että JOS kisat Belgradissa järjestetään, niistä tulee varsinainen propagandatilaisuus, jota tietyt poliittiset tahot hyödyntävät härskisti. Toivon ja uskon että kisat saadaan johonkin neutraalimmalle maaperälle... :roll:

Avatar
manic
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1057
Liittynyt: 08 Helmi 2004, 17:32
Paikkakunta: helsinki

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja manic »

MrMemory kirjoitti:
gentedimare kirjoitti: Töykeähän hän oli kisaviikollakin  :draamaa:
Jännä kyllä miten ihmiset saavat aina ihan eri käsityksen samasta ihmisestä. Se mitä minä juttelin ja seurasin hänen olemistaan Lasipalatsin backstagella, Marija oli ihan älyttömän sympaattinen ja mukava. Kiittelivät kovasti meitä järjestelyistä ja tulivathan he vielä ihan omasta tahdostaan uudelleen esiintymään vaikka olivat jo poistuneet ensin koko talosta...
Tuota kutsautaan myös kaksinaamaisuudeksi.

Cyrano
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4856
Liittynyt: 22 Marras 2005, 14:55

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Cyrano »

Vitsi jolle kukaan ei naura, on huono vitsi.
"Vitsi" josta kaikki nolostuu, ei ole vitsi.

Monella oli tulkki mukana vaikka vastasivat englanniksi. On hyvä, että voi tarkistaa ymmärsinkö kysymyksen oikein ja vastatessa voi kysyä mitä sejase sana olikaan englanniksi.

Tulkin käyttöön voi olla myös muita syitä kuin kielitaito,
- jossain päin maailmaa voi olla tärkeetä antaa sellainen kuva kotiinpäin että tässä edustetaan kotimaata omalla kielellä "Meidän tyttö puhuu meidän kieltä ulkomailla"
- Kun tulkki tulkkaa, vaikka ymmärsi kysymykseksen jos englannista, saa lisäaikaa vastauksen muotoiluun.
Tulkin tulkatessa vastausta saa hetken tauon koota itseään ennen seuraavaa kysymystä.

Kyse ei ole siitä tarviiko tulkin, vaan haluaako käännöksen.
Kun rakkaus kerran voittaa, pois ihmisten kateus silloin jää.
Kun päivä tuo kerran koittaa, se kaikki kansat yhdistää.
Voi rakkaus tuskan poistaa, ei ihmiset sotiaan silloin käy.
Vain aurinko lämmin loistaa ja pelkoa ei missään näy.

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Toni »

"Häntä provosoitiin heittämään tuollaisia vitsejä, jotka ymmärrettiin tahallaan väärin."

Mä en nyt ymmärrä, kuinka tuollainen voi olla edes mahdollista? Kai sillä ihmisellä nyt JOKU suodatin silti on? Miten voi antaa jonkun toisen provosoida itseään antamaan rasistisia lausuntoja toisesta maasta huumorin nimissä?
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
minnie
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 26 Touko 2006, 23:38
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja minnie »

:huihui: Mä vaan kurkkaan. Paremmalla ajalla ja jaksamisella tuun sitte lukee koko ketjun...en tiedä mistä tässä onkaan kymysys, mut sitten tiedän. Voin antaa oman kommentinkin. Ehkä painavan sellaisen. Tai sitten en. :cool:
20th Century Boy Kuva
>Placebo<

Avatar
Lordi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1401
Liittynyt: 20 Kesä 2006, 15:13

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Lordi »

juu sehän on kiva että, asiat käsitettiin väärin, ja siltä se tuntuikin mutta, tietysti jos joillakuilla ei käsitys muutu, Mariasta niin mitäpä siitä, jokaisella on kokemuksia jotka tapasivat Marian ja sen verran voin sanoa että, toisilla ei hyviä ja toisilla huonoja mutta, antakaa kaikkien kukkia siitä huolimatta :)

Avatar
Liz
Siemailija
Siemailija
Viestit: 178
Liittynyt: 12 Loka 2005, 03:25
Paikkakunta: Helsinki

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Liz »

Tyttö vaikuttaa sen verran suorapuheiselta, että voisin uskoa hänen käyttävän kyseisenlaista ironiaa kuittaillakseen tyhmiä kyseleville toimittajille. Mutta olisi kyllä saanut saman tien valaista monttu auki istuvaa yleisöä, että hei vitsi vitsi.. jos se kerran oli vitsi. Tai siis vitsi ja ironiahan ovat eri asioita, mutta kuitenkin.

Jotkut Marijan tavanneet sanovat, että hän oli töykeä. Olisi kiva (?) kuulla jotain konkreettisia esimerkkejä.  Onko mukava ja hymyilevä Marija vain kulissia?

“every time I think about Finland my eyes are filled with tears of happiness”

Oiskohan ihan noinkaan.. :miettii: Tuo Marijan selittely voi olla managerin pakottamana laadittu seivausyritys, mutta silti haluan lapsellisesti uskoa, että Marija on mukava tyyppi eikä ajattele pahaa Suomesta…

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11900
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Re: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja sziget »

Marija nyt on kuitenkin laulaja eikä mikään stand up -koomikko. Suusta päässeet sammakot yleensä vain kasvavat, jos niitä yrittää heti perään selitellä, vaikka tajuaisikin sanoneensa tyhmästi. Parempi on ottaa aikalisä ja selittää jälkeenpäin, jos aihetta ilmenee.
GiveMeWings kirjoitti: Julkisuuden kanssa oppii elämään vain kantapään kautta. Ei kannata heitellä vessapaperirulliakaan potilaiden päälle tk-päivystyksessä jos ei halua olla seuraavan päivän lööpissä yöllisestä yhteenotosta  :heh:
Eikä meidän kannata purematta nielaista sitä versiota, jota lehdet meille syöttävät. Eilenkin luki yhdessä lööpissä, että Merikukka riehui, ja viereisessä lööpissä, että toinen osapuoli oli se riehuja. Harva täällä tuntee Marijan niin hyvin, että voisi kerrotun perusteella tietää varmasti vitsailun motiivit ja selitysten vilpittömyyden.
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14185
Liittynyt: 21 Marras 2003, 20:45
Paikkakunta: Lontoo

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja JuhaUK »

JuhaUK kirjoitti: :raaps: Mitähän tästä pitäisi ajatella... Escnationin keskustelussa serbailaiset kertovat Marijan haukkuneen Suomea jossain lehdistötilaisuudessa  :shock:
Marija Šerifović shocked me today at the press conference!

Posted by Saša loves Finland on 1 Jun, 23:27:16

When asked how she felt about her stay in Finland she answered she didn't like the country at all, that she would never go there again and that she despises blond and people with "transparent skin".
I don't have to say that everyone at the press conference were left speechless.
Then she said she had to pull the situation out and added how she liked the 12 points she got from Finland!

I must say I was discusted by her answers!
http://escnation.com/mbnews/index.php?a ... &id=249519
Onneksi tuo samana päivänä tehty kommentti löytyi vielä. Eli totuuden nimissä tuo "pull the situation out" saattaisi tarkoittaa, että Marija yritti keventää tilannetta sanomalla että "12 pistettä oli kyllä kiva saada", mutta se taisi vaan syventää sitä väärinkäsitystä...

No, ainakin tämä episodi näytti, kuinka epäluuloisia suomalaiset yleensä ottaen ovat serbialaisia kohtaan. Myönnän itsekin, että kaiken tuon Balkanin sotimisen jälkeen olin aika rasistinen serbejä kohtaan, mutta eiköhän nyt tosiaan ole aika antaa heidän näyttää toinenkin puoli itsestään. Totta kai siellä niitä suur-Serbia -kiihkoilijoita riittää, mutta olipa Suomikin tekemässä suur-Suomea joskus muinoin  :roll:
Hello Hi!

Avatar
Soppis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 18 Touko 2004, 23:03
Paikkakunta: Tampere

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Soppis »

manic kirjoitti: Itse olen varma siitä että Serbia tulee valtavasta köyhyydestään huolimatta järjestämään näyttävät kisat joihin rahat revitään köyhän ja kurjan kansan selkänahasta.
Vähän itse otsikosta lipsuen, näin juuri tapaamani asianosaiset viisufanit sanoivat jo ennen finaalia kun keskustelimme että mitäs jos Serbia voittaa... Into on kova mutta sitten tulee tietysti näitä lieveilmiöitä. Pohdin edelleen muiden muassa, missä menee hyväsksynnän raja viisujen nimissä. Onkos tällaisia "viisuskandaalilööppejä" aiemmilta vuosilta muistissa? Onko organisaatio koskaan antanut paheksuvaa palautetta/ puuttunut peliin?

Odotettavissa on aina nämä jälkipelit sekä selvennykset. Mutta etten sanoisi - hieman köyhä maku jäi näistä selityksistä. Mitenkään riitaa haastamatta.

You and me, can't you see, we're playing with fire?
Tell me now, do you feel this burning desire?

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30473
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

JuhaUK kirjoitti:No, ainakin tämä episodi näytti, kuinka epäluuloisia suomalaiset yleensä ottaen ovat serbialaisia kohtaan.
:raaps: Me no understand. Serbi esittää rasistisen kommentin suomalaisista (vitsinä tahi ei) ja tapaus onkin osoitus suomalaisten epäluuloisuudesta? :raaps: Tässä oli toivottavasti joku ajatus, jota en vain hahmottanut. Nyt tämä näyttää perinteiseltä "mutta ollaanhan mekin pahiksii" -keinolta mitätöidä muiden kuin valkoisten ihmisten vähemmän pinkit mielipiteet ja teot ja niiden merkitys.

Jos episodi jotakin osoitti, niin sen, että rasistit voivat olla muitakin kuin kalmankalpeita (jos joku ei sitä ennestään tiennyt). Taitavatpi kalmankalpeiden ihmisten yhteiskunnat olla peräti ainoita, joissa rasismin vastaisuudesta on tehty suurin moraalinen hyve.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14185
Liittynyt: 21 Marras 2003, 20:45
Paikkakunta: Lontoo

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja JuhaUK »

No en nyt tarkoittanut niinkään näitä Kuppilan keskusteluja, vaikka kyllä täälläkin sanottiin serbien olevan herrakansaa jne. Mutta tuolla Ilta-Sanomien kommenteissa ei kyllä kovin kauniita sanoja serbeistä sanottu. Mitenkään puolustelematta Marijan huonoa vitsiä.

Muoks:

siis puhuin ihan eri huomiosta. Serbian viisutähti sanoo rasistisen kommentin -> käy ilmi, että pinnan alla suomalaisilla on (perustellustikin) vahva mielipide Serbiasta ikävänä sodanlietsojamaana joka oli syyllinen Jugoslavian sotiin ja ehkä ensimmäisen maailmansodankin syttymiseen. Vain tuon mielipiteen syvyyttä hämmästelin, kun sitä ei kuitenkaan kai Marijan voiton jälkeen tuotu esille, tai kun suunniteltiin kisamatkaa Serbiaan ensi vuonna. En mitenkään yritä kuitata Marijan väitettyä rasismia suomalaisten omalla rasismilla, ne ovat kaksi eri asiaa. Jos viisuvoittaja olisi ollut sanotaanko vaikka Bulgariasta, olisi varmaan vain käsketty bulgaarit takaisin tekemään jugurttiansa (ei kovin perusteltu takaisinheitto).
Viimeksi muokannut JuhaUK, 06 Kesä 2007, 20:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hello Hi!

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30473
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

No joo. Suomalaisilla voi kyllä ollakin aika karu kuva serbialaisista mutta tokkopa sekään mikään yllätys on. Media ei Suomessa (ei ehkä länsimaissa yleisemminkään mutta siitä en tiedä) ole mielestäni käsitellyt esimerkiksi Kosovon tilannetta mitenkään tasapuolisesti. Hyvin muistetaan nykyinen demografinen tilanne ja se, kuka siellä viimeksi löylytti ja ketä. Siitä, miten nykyiseen demografiseen tilanteeseen on päädytty (= ei pelkästään humaaneilla tavoilla) ja kuka Kosovossa on aiemmin löylyttänyt ja ketä (= eivät pelkästään serbialaiset albaaneja), ei ole kirjoitettu. Eipä ihme, että serbialaiset vaikuttavat suomalaiseen mediaan luottavan mielestä nationalistisilta öykkäreiltä. :sorivaan:
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

xoda
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 206
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 12:49

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja xoda »

Minä taas ajattelin, että tuo selitys oli oikein hyvä..Siis esimerkiksi se, että Marijan suomalaiset ystävät olivat läsnä tilaisuudessa.

Kukaan meistä ei kylläkään tunne Marijaa. Ja saattaahan olla, että hän oikeasti tykkää blondeista, ja hänen suomalaiset ystävänsä tietävät sen. "Oli kamalaa kun siellä oli blondeja". Tietysti tuo "läpinäkyvä iho" oli hieman kummallinen kommentti.

Mutta jos Marija tuleekin vielä Suomeen, niin sekin kertoo, että ei ollut tosissaan.

Anyway, annan mielelläni anteeksi Marijalle.

Avatar
Soppis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 18 Touko 2004, 23:03
Paikkakunta: Tampere

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Soppis »

Olis sitä pahemminkin voinut sanoa mutta tämä on aivan tarpeeksi herättämään sata kysymysmerkkiä. Nämä suomalaiset ystäväthän voisivat ilmoittautua ja oikaista väärinkäsityksen.

Sotketaanko tunnelman keventämiseksi vielä joku huono vitsi sekaan? Ruotsalaiset olivat ehkä ainoat tyytyväiset tästä episodista :heh:

You and me, can't you see, we're playing with fire?
Tell me now, do you feel this burning desire?

Avatar
Liz
Siemailija
Siemailija
Viestit: 178
Liittynyt: 12 Loka 2005, 03:25
Paikkakunta: Helsinki

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Liz »

Ovatko ruåttalaiset jotenkin ilmaisseet tyytyväisyytensä tästä jupakasta? :raaps:

xoda
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 206
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 12:49

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja xoda »

No joo, nämä suomalaiset ystävät voisivat kyllä oikaista asian. Mutta oikeasti, jos Marijalla on suomalaisia ystäviä, niin sanoisikohan hän noin tosissaan..Toki jos suomalaiset ystävät itse eivät pidä maastaan ja kanssasuomalaisista, niin.  ;)

Avatar
JukkaV
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 15682
Liittynyt: 23 Marras 2003, 15:59
Paikkakunta: Turku - Suomen viisukeskus
Viesti:

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Itselläni ei ole kamalasti sidoksia Marijaan, mutta Serbiaan kylläkin on joitakin.
Rohkeutta on käytettävä voimavarana, jotta voi pyrkiä inhimillisen elämän järjestämiseen tulevaisuudessakin. :)

Avatar
daa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1483
Liittynyt: 11 Maalis 2005, 22:20
Paikkakunta: Kuopio/Jyväskylä

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja daa »

Esctodayssa nimimerkki Delphia Hellas kirjoittelee:

" Marija said in a greek tv program when she came to Greece, that she did not find Finland interesting but boring, not much to see and that she prefered to stay in her room and play with her playstation then go out in Helsinki. I guess she gave her honest opinion. "

...indeed  :niinpa:
Life Looks Better in Spring

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14185
Liittynyt: 21 Marras 2003, 20:45
Paikkakunta: Lontoo

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja JuhaUK »

Tuo nimim. Delphia Hellas on tosin ottanut elämäntehtäväkseen Suomen ja Suomen viisujärjestelyjen morkkaamisen, ja löytää aina keinon todistaa Ateenan ja Kreikan paremmiksi. Jotkut kreikkalaiset kirjoittajat netissä ovat myös osoittaneet ivallisuutta suomalaisten herkkänahkaisuutta kohtaan ja verranneet Marijan lausuntoa Silvia Nightin sutkauksiin Ateenan kisojen alla, mikä aiheutti Islannin kappaleen buuauksen salissa.
Hello Hi!

Avatar
Nightingale
Siemailija
Siemailija
Viestit: 131
Liittynyt: 21 Touko 2007, 21:32
Paikkakunta: Tampere

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Nightingale »

Kukapa nyt ei olisi jossain vaiheessa haukkunut Suomea, alkaa tuntua vähän siltä. Ja haukun kyllä välillä itsekin, vaikken ehkä ihan yhtä julkisesti kuin vaikkapa Ola x)

Mutta toisaalta mun mielestä koko maailman maissa ja ihmisissä on jotain vikaa o.O
Voihan Ruotsin raadit sentään!

Cyrano
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4856
Liittynyt: 22 Marras 2005, 14:55

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Cyrano »

Ehkä Marija vain oli rehellinen? Ehkä hänellä oli tylsää täällä?
Sekin on mahdollista.
daa kirjoitti: Esctodayssa nimimerkki Delphia Hellas kirjoittelee:
" Marija said in a greek tv program ... she did not find Finland interesting but boring, not much to see and that she prefered to stay in her room and play with her playstation then go out in Helsinki. "
Marija on päästellyt sammakoita ennenkin.
Eräässä haastattelussa hän sanoi, että hän vihaa tanssijoista, eikä pidä tyypeistä jotka häärää hänen selkänsä takana lavalla. Esikatseluvideossahan on viisi esiintyjää, jotka puuhaavat omiaan kappaleen aika.
Helsingissä ei nähty tanssijoita, vaan viisi taustalaulajaa, jotka eivät tee äkkinäisiä liikeitä.

Molitva-kappaleessa on viulu-kohta, joten sen viulistin olisi voinut ehkä pitää mukana myös Helsingin esityksessä.

Marijan maailma tuntuu olevan kovin mustavalkoinen ja lyhytjännitteinen,
nälkä, kylmä, jano, ei kiva, ja muut tuntemukset tulevat ja menevät.
Kun rakkaus kerran voittaa, pois ihmisten kateus silloin jää.
Kun päivä tuo kerran koittaa, se kaikki kansat yhdistää.
Voi rakkaus tuskan poistaa, ei ihmiset sotiaan silloin käy.
Vain aurinko lämmin loistaa ja pelkoa ei missään näy.

Avatar
Huilumies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5347
Liittynyt: 09 Helmi 2004, 15:20
Paikkakunta: Vantaa

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Huilumies »

Timoteus kirjoitti: Nyt tämä näyttää perinteiseltä "mutta ollaanhan mekin pahiksii" -keinolta mitätöidä muiden kuin valkoisten ihmisten vähemmän pinkit mielipiteet ja teot ja niiden merkitys.
:mitvit: Öö? Minä kun luulin, että serbialaiset kuuluvat valkoiseen rotuun? :mitvit:

Serbian OGAE-klubin puheenjohtaja on muuten paitsi valkoihoinen, myös peräti vaaleatukkainen. Tosi mukava tyyppi itse asiassa :peukku:
Timoteus kirjoitti: Jos episodi jotakin osoitti, niin sen, että rasistit voivat olla muitakin kuin kalmankalpeita (jos joku ei sitä ennestään tiennyt). Taitavatpi kalmankalpeiden ihmisten yhteiskunnat olla peräti ainoita, joissa rasismin vastaisuudesta on tehty suurin moraalinen hyve.
:raaps: Mikäs myytti tämä on, etteivätkö rasistit voisi olla muuta kuin ”kalmankalpeita” – siis pohjoiseurooppalaisia? ??? :raaps:

Enpä näkisi siinä mitään vikaakaan, jos rasismin vastaisuudesta on tehty jossain päin maailmaa hyve. Se, onko se siellä suurin hyve, ja se, onko se sitä vain yhdessä maailman kolkassa, onkin jo eri väittämä :roll:
On siinä hiiltyvä ilta, auringon rusko
Parempien päivien sammumaton usko
On syksyn kuolevaa ruskaa, on elämä tuskaa
Sen huiluni soi...

Avatar
Michelle
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1499
Liittynyt: 22 Helmi 2004, 08:56
Paikkakunta: Joensuu

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja Michelle »

Kommentoimatta asiaa muuten...
Laitoin Marijan kotisivulta kysymyksen, että onko Marija sanonut moista. Tässä vastaus jonka joku nimetön laittoi:

Dear
We are sorry to hear again that we are accused unfairly about something that we didn’t say, especially something that was not said by Marija Serifovic. We are either way sorry about inconvenience and pain caused about false statement. Marija is preaching and promoting a message of love and peace and has nothing to do with the evil set up of the false statement that was meant to put black shadow over our country and Marijas Career. Marija would never say anything against Finland and people from Finland,there is no logic in that since all the best in her life happened there!
Tukkoo en ainakaan pese!

Avatar
aksim
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3369
Liittynyt: 07 Syys 2005, 13:49
Paikkakunta: Mietoinen

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja aksim »

Aamen
Sertab oli kulunut....-erään nimierkin mielipide 2003 Turkista-

Avatar
jamit
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1333
Liittynyt: 03 Joulu 2004, 13:29
Paikkakunta: OULU

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja jamit »

Ja noin sanoo ihminen, jolla ei ole itselläkään kovin kauniit ulkomuodot mistään kohtaan!! Pitää varmaan käydä keskustelemassa kyseisillä sivuilla. :evil:
Hello this is Serbia callink...............

Avatar
minnie
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 26 Touko 2006, 23:38
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja minnie »

Nyt mää lähden kahlaamaan tätä ketjua läpi. Selviää mulle sitten mistä tässä on oikein kysymys.                                                                                eka sivulle... :ashanti:
20th Century Boy Kuva
>Placebo<

Avatar
minnie
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 26 Touko 2006, 23:38
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja minnie »

JuhaUK kirjoitti: Ikävää, ikävää. Suomi nyt toki ei ole  muutenkaan kovaa valuuttaa tietyissä piireissä Serbiassa, kun Ahtisaaren katsotaan olevan kaiken sen pahan henkilöitymä, joka yrittää irrottaa Serbian syntyseudut maasta Kosovon mukana...  :hiips:
Muuten Bush on antanut tukensa Ahtisaarelle. :peukku: Hyvä Suomi! Hyvä länsimainen demokratia! Hyvä Martti! Hyvä George W.!

Anteeksi jos innostuin, mutta en pidä pahemmin Serbian viisukappaleesta, enkä pidä Serbian poliittisesta tilanteesta, enkä pidä heidän suhtautumisestaan länsimaisiin ihmisiin, enkä pidä Serbian viisuvoitosta, enkä Serbian viisukappaleen esittäjästä: ulkonäöstä, enkä kommenteista. Serbia S***S! :niinpa: En aio edes harkita meneväni ensi vuonna paikanpäälle viisuja seuraamaan. Phyi! (pitäkää hapankaalinne ja balalaikkanne, ihan vapaasti).

Edit. Varmuuden vuoksi pientä itsesensuuria. ;)
manic kirjoitti: Toivon vilpittömästi että Serbia ei pysty kisoja järjestämään 2008, vaan ne siirretään johonkin sivistyneeseen valtioon. Miltä kuulostaisi Pariisi-08, Reykjavik-08. tai vaikkapa Budapest-08? :miettii:
Kannatetaan. :joojoo: Miten olis Stockholm-08? :D
Viimeksi muokannut minnie, 10 Kesä 2007, 19:23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
20th Century Boy Kuva
>Placebo<

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8077
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja hra47 »

minnie kirjoitti:
manic kirjoitti: Toivon vilpittömästi että Serbia ei pysty kisoja järjestämään 2008, vaan ne siirretään johonkin sivistyneeseen valtioon. Miltä kuulostaisi Pariisi-08, Reykjavik-08. tai vaikkapa Budapest-08? :miettii:
Kannatetaan. :joojoo: Miten olis Stockholm-08? :D
Miten ois Helsinki-08 ? Näytöt on jo annettu ja viisuorganisaatiokin vielä lämpimänä.
Viimeksi muokannut hra47, 11 Kesä 2007, 01:32. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Mä nousin tähtiin palata en sieltä voi..."
- Mä elän vieläkin

Avatar
minnie
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 26 Touko 2006, 23:38
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Vs: Re: Vs: IS 5.6.2007 Euroviisuvoittaja haukkui Suomen

Viesti Kirjoittaja minnie »

hra47 kirjoitti:
minnie kirjoitti: Kannatetaan. :joojoo: Miten olis Stockholm-08? :D
Miten ois Helsinki-08 ? Näytöt on jo annettu ja viisuorganisaatiokin vielä lämpinänä.
Sopii vallan mainiosti. Jätetään se hauen yläleuka vaan pois, eiks je? ;)
20th Century Boy Kuva
>Placebo<

Lukittu