Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Euroviisut 2010 Oslossa

Eläkeläiset - Hulluna humpasta

*****
26
15%
****
20
11%
***
20
11%
**
14
8%
*
99
55%
 
Ääniä yhteensä: 179

Avatar
Archieboy
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 487
Liittynyt: 05 Maalis 2008, 14:46

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Archieboy »

Itse paikalla olleena niin Tohlopin karsinnassa kuin finaalissakin voin vakuuttaa, että kyllä oli hyvä käytös hukassa Eläkeläisten faneilta. Toisia artisteja häirittiin jatkuvilla humppa-huudoilla varsinkin Tohlopissa mutta myös finaalissa. Samoin Tohlopin karsinnassa heidän faneillaa oli omia pulloja mukana katsomossa ja esimerkiksi meidän porukan tyttöjä tönivät kun yrittivät väkisin päästä lavan eteen. Eläkeläiset muuttakoot maasta pois faneineen!!!

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5195
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen »

kaivanto kirjoitti:Viisufanien käytöksestä sen sijaan: käydyn keskustelun ja tämänkin ketjun perusteella olen oman melko laajan kokemukseni kautta asettumassa Eläkeläisten puolelle tässä jupakassa. TV:stä nähdyn perusteella Eläkeläiset faneineen käyttäytyivät ihan mallikkaasti.
Eläkeläisten käytökseen liittyen: itse olen alkanut tykätä kyseisestä ryhmästä aina vain enemmän, kun olen kuunnellut heidän radiohaastattelujaan (esimerkiksi Iskelmässä) ja muutenkin perehtynyt heidän "sielunmaisemaansa". Ukot ovat vaikuttaneet täysin normaaleilta, huumorintajuisilta tyypeiltä, joita tuskin olisi suomalaisten tarvinnut hävetä Oslossakaan! Monet kun ovat olleet huolissaan esimerkiksi siitä, että Eläkeläiset olisivat Norjassa vain ryypänneet ja rellestäneet ja aiheuttaneet toiminnallaan katastrofin... Joopa joo. :roll: Kuuluneehan ryyppääminen yms. vahvasti ryhmän imagoon, mutta onhan noilla selvästi järkeäkin päässä! Äly hoi. Eivät ne ole mitään idiootteja!

Katsoin muuten IS:n nettisivuilta Tampereella kuvatun videon, jossa Eläkeläisiäkin haastateltiin ja jossa he poseerasivat Heli Kajon kanssa. Hauskaahan heillä näytti keskenään olevan. Helikin kuulemma rakastaa humppaa ja humppa Heliä. Heli ja Kuunkuiskaajat kuuluivat myös Eläkeläisten suosikkeihin finaalissa, eikä heitä tuntunut liiemmin harmittavan kauniille naisille häviäminen... Tv:ssäkin näkyi, miten äijät tuulettivat iloisesti sijoituttuaan kolmanneksi. Turhaan on heitä tälläkin palstalla (kuten muuallakin) niin paljon parjattu! Kyllä hävettää, haukkujat! :eiei:

Eläkeläiset: TERVETULOA UUDESTAAN VIISUKARSINTOIHIN! Olette minun moraaliset voittajani. :peukku:

P.S. Ja Eläkeläisten fanien käytöshän on edelleen ihan eri asia kuin itse ryhmän käytös!
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja" (Suomen viisukarsinnat -62)

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13765
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

Niin, erittäin järkevää &mukavaa, rakentavaa luettavaa ovat niiden omat tiedotteetkin jossa "nettikohu" puhalletaan poikki :peukku: :

http://www.humppa.com/
Nyt suu poikki nillittäjät. Pelin henki viisuissa ja säännöt superfinaaleineen olivat alusta alkaen selvät kaikille asiaan vähänkään perehtyneille. Superifinaalissa Eläkeläiset sai enemmän ääniä kuin ekalla kierroksella – kiitokset siitä. Superin äänestyksen hävisimme jotakuinkin 80 000 – 20 000. Jäikö ala-asteen matematiikan tunti väliin? Hä?

Yhtyeemme jatkaa kohellustaan tuttuun malliin ja tuottaa humpan ystäville taatusti ja ilman takuita ihan yllin ja kyllin onnen, surkeuden ja riemun hetkiä vastaisuudessakin – ilman euroviisuja ja lööppijulkisuuttakin. Eiköhän me tuota viisufanien mielenrauhaa sorkittu jo aivan tarpeeksi.

Ja mitä Marcon puheisiin tulee niin eihän tuo sen kummempaa läppää ollut. Satunnaiset yleisön edustajat saavat keikoilla tuplasti pahempaa bändiltä – ja humppabändi yleisöltä. Ettei Marco olisi kuitenkin ollut koko hommassa eniten bändimme perustaajuudella?

Ja Kuunkuiskaajat – neidothan vannovat vanhan suomalaisen iskelmän nimeen ja ovat kiertäneet mm. Saksassa ihan reppu selässä -periaatteella myös humpan ilosanomaa levittämässä. Ja Työlki ellää -kappale on ihan selkeä humppa. Kuiskikset vaan kustomoivat sitä perusmallia hieman eri suuntaan kuin Elkarit. Eiks jeh?

Kyllä se niin on, että hyvisten puoli voitti!
Viimeksi muokannut ta1ja, 02 Helmi 2010, 14:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Cyrano
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4856
Liittynyt: 22 Marras 2005, 14:55

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Cyrano »

ta1ja kirjoitti:Hesarin miltei kokosivun jutussa Kuunkuiskaajat sanoivat siruista: "Eläkeläiset olivat herrasmiehiä ja varottivat meitä asiasta etukäteen".
Samaan aikaan toisaalla:
MuzaMaza kirjoitti: Eläkeläisten Onni Waris kertoo tämän päivän Iltalehdessä näin: "Salakuljetin vasaran lavalle ja pistin esityksen lopulla urut palasiksi. Salasimme Yleisradiolta asian, mutta muistaakseni varoitimme kyllä Kuunkuiskaajia. Finaalissa rikoimme kahdet urut. Voitto haimme, mutta kansa valitsi näin".

"En tiennyt vasaroinnista mitään. Jos olisin tiennyt, siivous olisi hoidettu tarkemmin siinä kiireessä. Eläkeläisten kanssa piti varautua kaikkeen", Viisujen pääohjaaja Matti Grönberg pahoitteli.
Tästä olis voinut saada hauskan kappaleen, jos niin olisi haluttu.
Mutta näköjään on paljon patoutunutta vihamielisyyttä, kun täytyy hajoittaa tavaroita julkisella paikalla.
Kun rakkaus kerran voittaa, pois ihmisten kateus silloin jää.
Kun päivä tuo kerran koittaa, se kaikki kansat yhdistää.
Voi rakkaus tuskan poistaa, ei ihmiset sotiaan silloin käy.
Vain aurinko lämmin loistaa ja pelkoa ei missään näy.

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Margot »

Nyt kyllä pisteet Eläkeläisille. :peukku: Äänestäjien on todellakin turha valittaa, jos eivät jaksaneet sen vertaa keskittyä kilpailuun, että olisivat huomanneet superfinaalin. Mulla on itellänikin ihan surkea keskittymiskyky, mutta jotain rajaa nyt hei. :heh:
What color is your life?

Avatar
kaivanto
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1623
Liittynyt: 12 Helmi 2004, 03:40
Paikkakunta: Villa Gesell, Argentiina
Viesti:

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja kaivanto »

Loistava tiedote.

Sanottakoon vielä, että minusta Marco B. käytti lähetyksessä annetun tilansa ja tehtävänsä ihan hyvin. Itse olisin toiminut samoin: jos mielipidettä pyydetään, sellaisen kerron.

Kysymys on siitä, että tällaista ideaa ei olisi pitänyt alun alkaenkaan apinoida. Sitä on käytetty Irlannissa, Espanjassa ja Hollannissa ainakin. Minusta se luo erittäin ikävän tunnelman. Hollannissa ainakin kerran kilpailijoiden piti vielä jäädä lavalle kritisoitavaksi tuomareiden eteen. Todella nöyryyttävää meininkiä. Tuollainen kesken kisan kommentointi ei ylipäätään kuulu kilpailuun, jossa on yleisöäänestys, ja kuten täällä jo huomautettiin niin kansainvälisessä kilpailuissa kommentaattoreita on säännöissä ihan ohjeistettu, mitä ei saa sanoa.

Avatar
tonywerner
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja tonywerner »

kaivanto kirjoitti:Viisufanien käytöksestä sen sijaan: käydyn keskustelun ja tämänkin ketjun perusteella olen oman melko laajan kokemukseni...
"oman melko laajan kokemuksen" :mitvit:
Olen nähnyt sinut viimeksi viisufanien keskuudessa vuoden 2004 pikkujouluissa :miettii:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
kais(t)a
VIP-emäntä
VIP-emäntä
Viestit: 17409
Liittynyt: 24 Heinä 2005, 00:51
Paikkakunta: Tampere

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja kais(t)a »

:tapu: Todellakin pisteet nyt Eläkeläisille. Myönnän, että olen edelleen iloinen lopputuloksesta mutta kukaan ei voi kieltää, etteivätkö olisi saanut eloa tämän vuoden karsintoihin. :heh: Ja superfinaalipaikka on aina superfinaalipaikka.

Jos Marco olisi sanonut kaikista vaan jotain hyvää (tai kaikista ympäripyöreästi hyvää ja pahaa) olisi niitä haukkuja tullut sillonkin. :joojoo:
Послушай - у сердца голос мой.

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Violette »

Mitä nyt tuli Eläkeläisten käyttäytymistä seurattua esim. Tohlopin semeissä ja finaalin lehdistötilaisuudessa, niin täytyy kyllä todeta, että itse bändi osaa käyttäytyä ammattimaisesti ja asiallisesti, kaikki faninsa vaan eivät (mutta huom. en yleistä, vaan painotan, etten usko kaikkien Eläkeläisfanien olevan huonokäytöksisiä). Tuo tiedote vahvistaa käsityksiäni entisestään. :peukku:
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Anna_M
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4716
Liittynyt: 08 Helmi 2004, 22:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Anna_M »

Eilen tuli myös lehdistötiedote:

1.2.2010
Tämä on Eläkeläiset-yhtyeen tiedote
Julkaisuun heti

ELÄKELÄISET KIITTÄÄ HUMPASTA!

Kaiken se antaa...kaiken se kestää, nimittäin humppa!
Häviö v*****a aina, mutta jos laittaa itsensä täysillä peliin, niin ei voi olla katkera.

Eläkeläiset-yhtye taustajoukkoineen kiittää kaikkia fanejaan ja äänestäjiään kannustuksesta Euroviisu-kampanjan aikana.

Toivotamme myös Kuunkuiskaajille parasta mahdollista onnea Osloon. Suomalaisuuden lippu pysyy takuulla korkealla ja haitari on matkassa!

Eläkeläiset lähti Euroviisuihin pyynnöstä tekemään sitä samaa show’ta, jota on esitetty meillä ja maailmalla kohta 20 vuotta.

Reilun humpan hengessä. Tavataan humpalla!
---

Eläkeläisten kokoelma Humppabingo on kaupoissa. Helmikuussa julkaistaan myös remasteroitu uusintapainos Humpan kuninkaan hovissa –albumista koreilla digikuorilla.
You Tubessa on puolalaisten fanien version Hulluna humpasta –kappaleesta puolaksi. Video löytyy osoitteesta:
http://www.youtube.com/watch?v=eAEZGHj2mtM

Ohjaaja: Ashka

Eläkeläiset keikalla:
12.3. Vantaa, Tulisuudelma
13.3. Wroclaw, Wytwornia Filmow Fabularnych
16.4. Hampuri, Markthalle
17.4. Hannover, Faust
18.4. Bielefeld, Kamp
21.4. Bochum, Langendrehen
22.4. Regensburg, Kulturspeicher
23.4. München, Backstage
24.4. Erlangen, E-Werk
25.4. Dresden, Klub Neue Mensa
26.4. Jena, F-Haus
27.4. Leipzig, Moritbastei
28.4. Berlin, Astra
12.5. Helsinki, Nosturi
13.5. Kerava, Bar Kino
14.5. Karlsruhe, Substage
15.5. Wiesbaden, Schlachthof
18.6. Seinäjoki, Provinssirock

www.humppa.com
Stupido Records: www.stupido.fi
Piikkikasvi: www.piikkikasvi.fi

Tiedotus:
Sini Mononen
sini@popscript.fi
040 410 3160


:tapu: Tämä oli varsin tyylikäs päätös kuohuttavalle viisuepisodille. Pointsit himaan.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

^ Hyvää jatkoa Eläkeläisille ja heidän faneilleen. Ilman teitä Suomen karsinnat olisivat olleet monin verroin tylsemmät. Nyt riitti monenlaista keskustelua, polemiikkia, draamaa ja jännitystä synkästä syksystä aina helmikuun hohtaville hangille saakka. :joojoo:

Muuten. Tämän ketjun läpikahluu tarjoaa aika loistavaa viihdettä. Suuria tunteita kuten viisut yleensäkin. :heh:

Robby
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3074
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Robby »

Ilman Eläkeläisiä en olisi ikinä vannoutuneena Heli-fanina pystynyt niin valtavaan riemuun Kuunkuiskaajien voitosta :heh:

Avatar
Subculture
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3677
Liittynyt: 30 Huhti 2004, 12:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Subculture »

Mukava kun alkaa tulla jo kivemman sävyisiä viestejä. :peukku:
Eiköhän haudata sotakirveet, ei tästä enää ole uhkaa kenellekään, kenenkään suosikille eikä varsinkaan Suomen 2010 edustajalle.
Ei tästä pitää tarvitse, mutta sen voi purkaa vaikka puntaroinnissa ja tähtiäänestyksissä. Ja eiköhän Eläkeläiset palaa melko samaan underground statukseensa, joten halutessaan tähän poppooseen törmäämisen voi välttää jatkossakin.
Itselleni tämä ei aiheittaunut vihan tunteita, ainoastaan ylimääräisiä sydämentykytyksiä äänestystilanteeseen.

En edelleenkään hyväksy buuaamista euroviisuissa. :eiei:

i wanna be a toy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4000
Liittynyt: 01 Helmi 2006, 15:06
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja i wanna be a toy »

Hei, hei vaan eläkeläiset :hei:
Ihan voitais olla ilman niitäkään siel näin.

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9448
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Weewa »

Kiva tosiaan tuo Eläkeläisten facebook viesti ja virallinen tiedote. :peukku: Nosti pisteitä kyllä! :peukku: Minunkin puolesta "sotakirveet" on jo haudattu. :mrgreen: Hyvää ja menestyksellistä jatkoa teille! :hei:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
Archieboy
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 487
Liittynyt: 05 Maalis 2008, 14:46

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Archieboy »

Kiitos Eläkeläiset tästä viisusessiosta ja hyvää matkaa konserttikiertueellenne. Eipähän tarvi teitä nähdä eikä kuulla juurikaan Suomessa. Teidän "etukäteisen mediavoittonne" vuoksi Kuunkuiskaajien voitto tuntui vielä makeammalta. Toki Kuunkuiskaajat olivat suosikkini muutenkin. Mahtavimmat hurraahuudot finaalissa kuultiin kun te jäitte kolmanneksi. Ettepä superfinaalissa saaneet puolellenne pudonneiden artistien ääniä. Sen osoitavat tilastot. Humpatkaa rankasti ja sen verran korjaan omia mielipiteitäni, etten teidän örvellystä ymmärtänyt lainkaan ja vielä vähemmän teidän fanien öykkäämistä. Hyvää jatkoa:-)))

Avatar
Darhen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4400
Liittynyt: 02 Maalis 2005, 14:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Darhen »

Huonojen häviäjien tilalle voisi lanseereta "huonot voittajat". Yhä vaan katkeraa jurnutusta, vaikka Eläkeläiset eivät "uhkaa" enää mitenkään kenenkään suosikkia. :heh:

Oikein hyvää jatkoa Eläkeläisille! :hali: :hali: :hali: :hali: :hali:
I am not that desperate and you are not that lucky.

BruiseViolet
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 418
Liittynyt: 22 Tammi 2007, 23:56

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja BruiseViolet »

^Niinpä.

Jos tehdään kiitosviesti niin ei anna kovin hyvää kuvaa kirjoittajasta, jos vielä siihenkin sisällyttää sen kaiken nälvinnän minkä kohteeksi artisti (joka siis ei voi olla vastuussa faniensa käytöksestä) on täällä joutunut. Olkaa edes rehellisiä jos vieläkin on pakko jurputtaa, tekopyhyys kun on inhottavaa. :eiei:

edit. hoono soomi.
Viimeksi muokannut BruiseViolet, 02 Helmi 2010, 21:18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Margot »

Niinhän se on aina ollut, että huonot voittajat on ihan yhtä rasittavia kuin huonot häviäjät. Mä en halunnut Eläkeläisten voittavan, mutta ei se nyt hyvänen aika mun elämän tärkein asia ole enkä todellakaan toivo mitään pahaa humppaaville ukoille tai heidän faneilleen. Ihmisten aggressiot on mulle käsittämättömiä, puolin ja toisin. :eiei:
What color is your life?

Avatar
aksim
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3369
Liittynyt: 07 Syys 2005, 13:49
Paikkakunta: Mietoinen

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja aksim »

Hei vaan tämä ketju. ^^^ :hali: Minä lähden nyt nauttimaan Kuunkuiskaajista :ihana:
Sertab oli kulunut....-erään nimierkin mielipide 2003 Turkista-

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

Ajankohtainen kakkonen
TV2 ti 2.2.2010 klo 21.00


Sivarit ja varusmiehet samoihin tupiin?

Palkkariidasta syntyi mammuttioikeudenkäynti .

Eläkeläisten mukana euroviisukulisseissa .

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4903
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja toivo »

Youtubessa oli tod. hauska video, siitä kun eläkeläiset ei voittanutkaan euroviisuja :heh: :heh: .

Menkää youtubeen ja kirjoittakaa hakuun "Eläkeläiset ei pääse euroviisufinaaliin" ja valitkaa ensimmäinen video. (Sori en osaa pistää linkkiä) :lohduton:

Miten joku on keksinytkin noin hauskan !!! :tapu:

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

toivo kirjoitti:Miten joku on keksinytkin noin hauskan !!! :tapu:
Noita on Youtube täynnä eri aiheista. Saku Koivun lähdöstä Montrealista, mediamaksuista yms. yms. :surrur:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
rewind
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 579
Liittynyt: 26 Touko 2008, 09:35

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja rewind »

gentedimare kirjoitti:
toivo kirjoitti:Miten joku on keksinytkin noin hauskan !!! :tapu:
Noita on Youtube täynnä eri aiheista. Saku Koivun lähdöstä Montrealista, mediamaksuista yms. yms. :surrur:
gentedimaren viesti paljasti heti, mistä videosta on kyse :mrgreen: Taitaa olla youtuben käytetyintä materiaalia :mrgreen:
El Robocop!

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

Niin ja en tarkoittanut etteikö noi olisi ihan hauskoja, mutta ei tämä siis mikään uusi idea ollut :heh:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57778
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

gentedimare kirjoitti:
toivo kirjoitti:Miten joku on keksinytkin noin hauskan !!! :tapu:
Noita on Youtube täynnä eri aiheista. Saku Koivun lähdöstä Montrealista, mediamaksuista yms. yms. :surrur:
Toi oli kyl aika hauska :rofl: En ole muita versioita nähnyt :heh:
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

Avatar
Aintsu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17127
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Aintsu »

En jaksa enää tuhlata voimiani Eläkeläisten dissaaminen, koska kaikki on hyvin, eivätkä he päässeetkään edustamaan Suomea. Myönnän hieman osoittaneeni mieltäni finaalissa, mutta toivottavasti en loukannut sillä ketään. :puna: Esityksestä ja sanoituksesta en pidä edelleenkään, mutta täytyy myöntää, että biisi olisi ihan hyvä instrumentaalina. :mrgreen: Ja tosiaankaan ilman Eläkeläisiä finaalissa ei olisi koettu yhtä suuria tunnekuohuja, ja niistähän Euroviisuissa on kysymys. Kiitos osallistumisesta, mutta onneksi ette voittaneet. :draamaa:
You're not ugly, you are smart, talented
And have abilities to make the world better

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja mpappa »

En hyväksy buuamista. Se ei mielestäni kuulu euroviisuperinteeseen. Ehkäpä ensi vuonna otammekin mukaan vaikkapa kanamunia....? Todella tökeröä käytöstä!
Love shine a light

Avatar
skidi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7546
Liittynyt: 18 Huhti 2008, 17:54

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja skidi »

Aintsu kirjoitti: Myönnän hieman osoittaneeni mieltäni finaalissa, mutta toivottavasti en loukannut sillä ketään. :puna:
Minäkin myönnän tuhahdelleeni halveksuvasti kotonani ja pyydän sitä nöyrimmin anteeksi. :draamaa:

Tämän keskustelun perusteella voisi luulla, että siellä viskottiin penkkejä lavalle.
Homer: The problem in the world today is communication. Too much communication.

Avatar
Sagapo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4807
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:31
Viesti:

Re: Eläkeläiset - Hulluna humpasta

Viesti Kirjoittaja Sagapo »

Tässä on tuo nimimerkki Toivon löytämä video Eläkeläisten kohtalon aiheuttamista tunteista:


Lukittu