UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Euroviisut 2015 Wienissä

Suosikkisi 3. semifinaalista?

Aikuinen – Kyynelten lahti
19
14%
Ida Bois – Kumbaya
13
10%
Järjestyshäiriö – Särkyneiden sydänten kulmilla
8
6%
Angelo De Nile – All for victory
25
19%
Heidi Pakarinen – Bon voyage
17
13%
Solju – Hold your colours
50
38%
 
Ääniä yhteensä: 132

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Leo »

Odotukseni illan semistä:
jatkoon:
1. Solju. Pop-joiku, joiku-pop todella hyvässä paketissa. Kaunis, rauhallinen, rauhoittava. Se, että osa tekijöistä on ruotsalaisia on minusta pelkästään positiivista. Esitys tulee ratkaisemaan.
2. Angelo de Nile. Toinen, jolta odotan paljon. Queenmäistä, mahtipontista, suureellista. Iskisi kyllä Euroopassa, kun vain ensin vakuuttaisi kotimaassa. Mahtishow pystyyn ja finaaliin mennään.
----------------------
3. Heidi Pakarinen. Sittenkin. Jos kaksi ensimmäistä olivat helpot löytää suosikeiksi, niin kolmas jatkopaikan saaja oli vaikeampi. Heidissä vakuuttaa artisti itse. Kappale on reilua iskelmää kaikkine kliseineen, muttei tämä ole nyt mikään mahdottoman vanhanaikainen tai mitenkään out, onhan se noussut Radio Suomen soitetuimpien joukkoon.
4. Järjestyshäiriö. Jaerjestyshaeirioe. :shock: Kappale on noussut pikkuhiljaa hivuttaen ja on tarttuvuudessaan hyvin lähellä jatkopaikkaa.
5. Ida Bois. Hyvältä kuulostaa tämäkin. Jännä nähdä Idan esitys ja esityksen ylöspano, jonka mukaan tämä nousee tai laskee.
-------------------
6. Aikuinen. Ainut hyvä on kappaleen melodisuus ja tarttuvuus. Muuten tämä on minusta aika epämiellyttävä, videosta alkaen. Jotenkin likaisen oloinen, suttuinen. Ei jatkoon.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13765
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

Leo kirjoitti:2. Angelo de Nile. Toinen, jolta odotan paljon. Queenmäistä, mahtipontista, suureellista. Iskisi kyllä Euroopassa, kun vain ensin vakuuttaisi kotimaassa. Mahtishow pystyyn ja finaaliin mennään.
Tämä, mitta on vähän kapealla langalla *vähän* mahtipontisen touhunsa kanssa. Kun Blom on niin intensiivinen vaikutelma on helposti kireä ja tosikkomainen ja silloin esityksestä voi tulla vaikealla tavalla överi. Varsinkin kun mukana seitsemän gladiaattoria :hihi: ...
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8158
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja hra47 »

TomppaJr kirjoitti:Aikuinen on musta lintu. Nimenomaan, oudon linnun ja mustan hevosen sekoitus. :heh: Leevi and the Leavingsia rakastavat kaikki suomalaiset, miksei Aikuinen voisi siis aiheuttaa näissä kaikissa nostalgisia tuntemuksia, jotka siivittävät äänestyslinjoille?
Yhtä hyvin toi voi kääntyä piisiä vastaankin...
"Mä nousin tähtiin palata en sieltä voi..."
- Mä elän vieläkin

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja rosetta »

TomppaJr kirjoitti:Leevi and the Leavingsia rakastavat kaikki suomalaiset, miksei Aikuinen voisi siis aiheuttaa näissä kaikissa nostalgisia tuntemuksia, jotka siivittävät äänestyslinjoille?
:shock: Eivät todellakaan kaikki, enkä näe erityisemmin yhteistä Aikuisen kammotuksella ja Leevi and the Leavingsilla...

Avatar
Samiasd
Pelinhoitaja
Pelinhoitaja
Viestit: 14530
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Samiasd »

TomppaJr kirjoitti:Aikuinen on musta lintu. Nimenomaan, oudon linnun ja mustan hevosen sekoitus. :heh: Leevi and the Leavingsia rakastavat kaikki suomalaiset, miksei Aikuinen voisi siis aiheuttaa näissä kaikissa nostalgisia tuntemuksia, jotka siivittävät äänestyslinjoille?
Kaikki eivät todellakaan rakasta Leevi and the Leavingsia ja he jotka rakastavat voivat ajatella "onpa huono kopio".
I will take the fight, I will stay up all night
I'm not running away
Mun jearán áddjás
Chain me to the wall, they cannot break us all
I'm not running away

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42020
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Minä rakastan Leevi and the Leavingsia ja Aikuisen biisi on siitä kopio ja ihan kohtalaisen hyväkin sellainen, mutta tuskin siltikään säntään äänestyslinjoille. Biisi on kyllä ihan hyvä, mutta hyvyys perustuu niin paljon sanoitukseen, että menisi viisuissa hukkaan. Suomenkielisen biisin olisin kyllä valmis lähettämään, mutta silloin pitää olla (ensisijaisesti) muita ansioita kuin sanat.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
TantePätsi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1538
Liittynyt: 08 Touko 2007, 19:17
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja TantePätsi »

Aikuisesta puuttuu kuitenkin ne Leevin uskomattomat harmoniat, jotka kaikessa korniudessaan ovat nerokkaita.
:rakkaus: Thomas G:son :rakkaus:

Avatar
Aleksi
Majakanvartija
Majakanvartija
Viestit: 20474
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Aleksi »

Näin veikkaisin tänään käyvän, vaikka tämä semi on kaikista ennalta-arvaamattomin. Tämä voi mennä ihan plörinäksi. Angelo De Nileä erityisesti jatkoon toivon. Soljukin olisi hauska finaalissa nähdä. Melko mielenkiinnoton semi itselleni lopulta.

01. Solju - Hold Your Colours
02. Heidi Pakarinen - Bon voyage
03. Angelo De Nile - All for Victory
04. Ida Bois - Kumbaya
05. Aikuinen - Kyynelten lahti
06. Järjestyshäiriö - Särkyneiden sydänten kulmilla
Got a fire and a country heart 🔥

Avatar
JuliaS
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3507
Liittynyt: 19 Helmi 2012, 23:28

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja JuliaS »

Solju - No oli syytäkin jännittää, miltä tämä on laitettu näyttämään. Hildan Minni Hiiri-puvustus ei mielestäni sopinut etnoteemaan ollenkaan. Liikaa sekavia hupparitanssijoita. Laulu ei ihan vireessä. Mutta nämä on ah niin suloisia.

Aikuinen - Tässä oli taas liian vähän porukkaa lavalla. Introssa ja haastiksissa kaveri oli kyllä yllättävän hauska ja symppis. Tässä ei kai oo tarkoituskaan osata kovin hyvin laulaa, mutta laulun taso häiritsi silti.

Ida Bois - Keinu oli kiva ja mukavan yksinkertainen idea ja jotain tekemistä irrallisen EDM:n ajaksi. Tosin Idan olisi pitänyt nousta siitä pois jo ekan EDM:n jälkeen. Laulu nimittäin kuulosti siltä miltä olisi pitänyt vasta, kun Ida seisoi.

Angelo De Nile - En olisi uskonut, että tykkään tästä. Mikä laulaja ja mikä karisma! Teemakin sytytti, kun on just tullut luettua Rooman historiaa. Kaveri näyttääkin Caesarilta. Gladiaattorien "koreografia" vain oli hieman kökkö välillä. Hauska intro! :heh:

Järjestyshäiriö - Toni Wirtanen toivoi etkoilla lisää raivoa laulamiseen ja opiksi oli otettu. Vahva esitys, joka näytti hyvältä. No nonsense, mutta kiinnostava.

Heidi Pakarinen - En vaan kestä tällaista iskelmäpoljentoa. Luulin, että menee jatkoon, koska lauloi hyvin ja tulee ruudun läpi. Aika mauton lavashow.

Väliaikaohjelma: Luulin jo, että tämä on siedettävää, kunnes Antsan nahkahousuketkutusta kuvattiin alaviistosta.
Like a monument to all the time we spent

suchanovellife
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 224
Liittynyt: 13 Tammi 2015, 17:28

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja suchanovellife »

Jes, järkkärit jatkossa ♡ Ei ne viisuihin tule pääsemään(mietin pitäiskö tähän laittaa sana "valitettavasti"), mutta olen iloinen että löysivät sentään tiensä finaaliin. muista jatkoon menijöistä mä olin heti varma, Angelo De Nile nyt vaan ei voinut jäädä pois ja Soljunkin oli pakko mennä :D Ida Bois oli aika kamala, ei minkäänlaista ääntä tytöllä. Aikuisesta tykkäsin mutta ymmärrän miksi ei mennyt jatkoon. Heidi Pakarisesta en edes puhu, ihan järkyttävän kamala ja muinainen kappale :jupinaa:

Paras kaikista semeistä ehdottomasti!

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6547
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Hanhis »

Solju – Hold your colours: Lavalle tämä asettui oikein viisutyyliin. Hupputanssijoiden koreografia oli kummallinen. Sympaattisen oloiset äiti ja tyttö, mutta kovin on hento ja unholaan uiva kappale. Tasaista putkutusta, joka ei oikein anna mitään kuulijalle (eli minulle). Kaikki on ihan kivaa. **

Aikuinen - Kyynelten lahti: Tää on tällaista vaihtoehtoista suomenkielistä hipstermusaa, jota voisin vapaa-ajallani hyvinkin kuunnella. Jonkin verran Kyynelten lahti onkin soinut (kuten myös umk-biisiä parempi Partajaana). Harmi kun koira ei tassutellut lavalla, koska se oli oikein söötti tapaus. Lavaesitys oli sopivasti koominen. ****

Ida Bois - Kumbaya: Kappaleessa on hetkensä. Kovin pikkusievä esitys lavalla, olisin toivonut aitoa riehakkuutta ja voimaa mukaan. Kappaleen mahdollinen potentiaali luisui käsistä täysin. Ida vaikutti varautuneelta eikä heittäytynyt kunnolla leikkiin. **

Angelo De Nile - All for victory: Massiivista teatteria. Siinä missä Opera Skaalalla pysyi show kokoajan käsissä, Kimmolla alkoi lipsui homma vähän väärille laitumille. Tästä semistä jäi kuitenkin hyvin mieleen. Ymmärsin vasta nyt, että täähän on sama Kimmo kuin VoFissa. **

Järjestyshäiriö - Särkyneiden sydänten kulmilla: Varmasti esiintyvä joukko, mutta kappale on turha. Harmi. **

Heidi Pakarinen - Bon voyage: Iskelmähumppa tuotiin lavalle tyylipuhtaasti ja Heidi oli oikein karismaattinen näky punaisessa mekossaan ja kengissään. Oisin tälle suonut yllätysjatkopaikan. ***

Semifinaali 3
1. Aikuinen - Kyynelten lahti ****
2. Heidi Pakarinen - Bon voyage ***
3. Solju – Hold your colours **
4. Angelo De Nile - All for Victory **
5. Järjestyshäiriö - Särkyneiden sydänten kulmilla **
6. Ida Bois - Kumbaya **

Epäkiinnostavin semifinaali. Toivottavasti semistä finaaliin menijöillä ei ole oikeita tsäänsejä kilpailla edustusmatkasta Wieniin. Viikon päästä annan kannatukseni Opera Skaalalle, Shavalle ja PKN:lle!
Viimeksi muokannut Hanhis, 21 Helmi 2015, 23:54. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13765
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

En oikein välittänyt kenestäkään tässä semissä. Soljun live oli pettymys. Kimmo on vankka laulaja ja persoonallinen,mutta musikaalimaisuus vanhanaikaista, en ole kesäteatterin ystävä eli minun mielestäni voisi etsiä modernimpaa ilmaisua.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6663
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Wilson »

Illan livepuntari.

1) 8,8-Järjestyshäiriö “Särkyneiden Sydänten Kulmilla”
2) 8,5-Solju “Hold Your Colours”
3) 8,0-Heidi Pakarinen “Bon Voyage”
4) 7,7-Ida Bois “Kumbaya”
5) 6,7-Angelo De Nile “All For Victory”
6) 6,0-Aikuinen “Kyynelten Lahti”

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11935
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja sziget »

Hyvin äänestetty, kolme parasta kokonaisuutta jatkoon. Järjestyshäiriötä en noteerannut ennakkoon ja Angelo De Nilea pidin liian Queenina, mutta esitykset todella vahvoja. Soljun huppariheebot oudoksuttivat, itse duo hoiti osuutensa mallikkaasti. :)

Heidi Pakarisen esitys oli viihdyttävä, biisi edelleen huoltamoiskelmää, sovitus varsinkin. Aikuisella ja Ida Boisilla esityskään ei vakuuttanut, laulu meni vähän sinnepäin, ja mikä ihmeen keinu.
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6397
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Antti Tuiskun HRH-versio oli hauska ja ne nahkahousut alhaaltapäin kuvattuna :mrgreen:

Tässä vielä livepuntari:

1.Järjestyshäiriö - Särkyneiden sydänten kulmilla
2.Heidi Pakarinen - Bon voyage
3.Solju - Hold Your Colours
4.Angelo De Nile - All for Victory
5.Ida Bois - Kumbaya
6.Aikuinen - Kyynelten lahti
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Mr Kite »

Suosikkini, Solju, pääsi jatkoon, mikä on hyvä asia.
Vaikka live-esityksessä on parantamisen varaa finaalissa.
Tyttären, Hildan, laulu ei oikein vakuuttanut, ja ne tanssijat eivät minusta oikein sopineet esitykseen.

Järjestyshäiriöltä vakuuttava live-esitys.
Mutta onhan kyseessä pitkän linjan bändi.
Huono juttu, että biisi on keskinkertainen tusinakappale.

Angelo de Nilen musiikista en välitä. Ei ole minun musiikkiani.

Aikuista ja Heidi Pakarista pidin jo ennakkoon melko varmoina putoajina - ja niinhän siinä kävikin.

No, se siitä semifinaalista.
Viikon päästä on sitten finaali, ja silloin ratkeaa kuka vie tänä vuonna potin eli voittaa UMK:n.....ja on samalla Suomen tämän vuoden viisuedustaja. :peukku:

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7507
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja klaus-12 »

Live puntari:

1. Aikuinen - Kyynelten lahti
2. Angelo De Nile - All for Victory
3. Järjestyshäiriö - Särkyneiden sydänten kulmilla
4. Heidi Pakarinen - Bon voyage
5. Ida Bois - Kumbaya
6.Solju - Hold Your Colours
Žvižej fucked up the solo

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5973
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

Parasta koko semissä oli ehdottomasti Antin esitys! :tapu:
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

murka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2630
Liittynyt: 08 Loka 2008, 16:31

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja murka »

iiiduli kirjoitti:Parasta koko semissä oli ehdottomasti Antin esitys! :tapu:
Suomi voisi tehdä poikkeuksen ja laittaa Antin viisuihin mustana hevosena :surrur: .

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10710
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja WildDance »

Siis mitä järkeä on raahata tonne lavalle noin paljon porukkaa joka esitykseen :mitvit: Kun viisuissa on se kuuden henkilön rajoitus, niin esitys näyttäisi siellä paljon köyhemmältä. Pitäisi edes sen Mf:stä tutun kahdeksan henkilön rajoituksen, kun kerta muutenkin niin paljon sitä apinoivat.
"I'm gonna stand here like a unicorn
Out here on my own

Baby, promise me you'll hold me again
I'm still broken from this hurricane"

🦄🌪️

Avatar
Axell
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2400
Liittynyt: 13 Kesä 2013, 09:55
Viesti:

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Axell »

Antin esitys oli kyl tosi kiva :uujee: Tuli vähän semmonen WTF-hetki, kun Antti laulo Hard Rock Hallelujaa :heh:

Jadine
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 338
Liittynyt: 07 Touko 2014, 22:11

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Jadine »

Angelo de Nile oli minulle illan yllättäjä. En välitä genrestä yhtään, mutta esitys oli hieno ja Angelo lauloi tosi hyvin. Olisin etukäteen veikannut jatkoonmenijöiksi Soljun, Järjestyshäiriön ja Ida Boisin, mutta kun Idan esitys meni penkin alle ja Angelo onnistui, arvasin, että Angelohan sen jatkopaikan vie. Idalla oli kiva biisi, mutta esitys oli aika karmea, varsinkin se keinu. Harmi. En silti usko, että kukaan tämän semin osallistuja voittaa UMK:n.

Avatar
kuu-kuu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4023
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 05:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja kuu-kuu »

Ihan mukava ohjelma, tosin kämppä oli liian pieni. Antti de Niilonpojan meno finaaliin hyvä asia, kaksi ääntä lähti hänelle, Pakarisen rouvan putoaminen kummallinen juttu, eikö hänen musiikkinsa ole sitä wanhojen viisufanien musiikkia. Missä olivat äänestäjät? Monet ovat haukkuneet tämän kauden umkkilähetyksiä, minulle kelpaa ihan hyvin liekin ja Eppu Salmisern pojan huasteleminen, sellainen kevyt ja hyväntuulinen höpötys, ei edes haittaa vaikka Ruakkeli lukkoop tekstiä paperista suoraan, Se Ruakkelissa haittaa, että hän, Mikkelistä kotoisin ihminen, niin kuin minäkin olen, ei puhu mikkeliä.
Ei muuta.
Finaalista tulee mielenkiintoinen.

Aliced
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 85
Liittynyt: 29 Tammi 2011, 13:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Aliced »

Odotin melko yhdentekevää 3. karsintaa, mutta eipä ollut ollenkaan niin köpö.

1. Soljut ovat kyllä sympaattisia ja karismaattisia, mutta minusta kappale on vähän pliisu ja ponneton. Lavalla oli paljon porukkaa, enkä ihan ymmärtänyt, mitä ne äijät siellä maassa makoili. Naiset olivat vähän turhan kaukana toisistaan, eikä mitään erityistä kemiaa näkynyt. Vissiin jokin katoamistemppu lopussa. 3-/5

2. Aikuinen oli kyllä aika rimanalitus. Yhdentekevää ja ponnetonta puoli-playbackia. Epäselväksi jäi, mikä tuossa oli se tarina tai idea. Studioversiota kuuntelee ihan mielelläänkin taustamusana (hyvä sekin), mutta ei tämä kyllä lavalla ollut oikein minkään väärti. Ennakkoon innostunut kaverinikin sanoi, että ei tätä tällaisenaan kyllä oikein jatkoon laittaisi. Tuli sentään vähän mieleen mainio "We are the winners" -biisi. 1,5/5

3. Ida Boisin Kumbaya on kasvanut minulle kisan edetessä, ja nytkin kyllä tykkäilin ihan. Kevyttä ja kivaa musiikkia, mutta ei tämäkään livenä ollut sellainen tarpeellisen täräyttävä. Keinujuttu oli ihan kiva, vaikka tuntuikin vähän antiklimaattiselta. Siistimpää olisi ollut, jos Ida olisi tehnyt menevämmän biisin ja vaikka skeittaillut vähän lavalla. Lauluääni on kuitenkin neidillä miellyttävä. Ja huh, tuli yllätyksenä, että hää on kolmen lapsukaisen äiti! Mutta siis: hyvä kappale, mutta ei edustaja-ainesta edellä mainituista syistä. 3+/5

4. Angelo de Nile hitto vie räjäytti potin! En ollut aiemmin ollenkaan ollut vakuuttunut tästä kappaleesta, mutta nyt livenä tämä heräsi henkiin – samalla tavalla kuin toinenkin äänitaituri Opera Skaala. Karismaa ja volaa tästä löytyi kosolti, eikä nyt syyllistytty siihen pahimpaan perisyntiin: latteuteen ja laimeuteen. Suurta draamaa ja voimaa! Huonoimmat asiat olivat Euroviisu-lavalla liian suuri show ja kappaleen liika itsensätoistavuus, joka ei tosin livenä niin haittaa, kun muutoksia ja äänenvenyttämisiä tuli eri kohdissa. 4+/5

5. Järjestyshäiriö oli rehellistä suomimusaa. Tykkäsin siitä, että kaverit olivat kuin keikkaa vetämässä sen sijaan, että olisivat sen kummemmin ilmeilleet kameroille. Hyvä kilpailuvaltti ja kiva popbiisi. 3,5/5

6. Heidi Pakarinen ei periaatteessa jäänyt edes jumboksi, kun Aikuinen veti pohjat. Iskelmän aika on kuitenkin Euroviisuissa ohi. Karismaattinen laulaja ja ihan ok lavasetti, mutta kun ei niin ei. 2-/5

Kokonaisuudessaan ehkä kuitenkin se heikoin semi. Antti Tuisku oli kyllä aivan mielettömän hyvä. Miksei tuo mies mene edustamaan meitä? :O Ja kiitos myös Ylelle siitä, että ovat tänä vuonna tuoneet Euroviisuja niin hyvin framille. :peukku: Mielenkiintoiselta myös kuulostaa nuo julkistetut raadit.
http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/esc-2017-kiova-f91/topic11376.html

Tuolta haastiksia meikältä Kiovasta. Nyt toista vuotta putkeen pressinä viisumatkalla. :)

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6397
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Minusta tämä oli kokonaisuudessaan paras semi esitykset+väliaikaohjelma. Finaalia odotellessa. :uujee:
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
helidon
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 552
Liittynyt: 12 Helmi 2013, 08:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja helidon »

Angelo oli hyvä, samoin Järjestyshäiriön suomi rock meets Depeche Mode oli ok. En välitä suomi-iskelmästä, mutta Heidi Pakarisen Tallinnan risteilyshow oli jotenkin söpö. Solju oli valju ja esitys hajanainen: kappaleesta pursuava visuaalinen potentiaali jäi jotenkin käyttämättä. Ida Bois: keinun kanssa kompuroiva nainen herätti lähinnä myötähäpeää. Aikuinen: äijän pokka piti loppuun asti. Antti Tuisku: voisitko osallistua euroviisuihin, please??? Kiitos.

Avatar
Jonttu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5322
Liittynyt: 22 Joulu 2012, 22:44

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Jonttu »

^ Antti Tuisku tuntuu olleen monen mielestä hyvä, katsoin sillä aikaa MF:ia ja Viroa, ehkä hyvä niin ettei jäänyt harmittamaan että "miksei tämä ole kilpailussa mukana"...
Je suis tous ces enfants
Que la mer a pris
Je vivrai cent mille ans
Je m’appelle Mercy

Avatar
Mattokauppias
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 11 Huhti 2010, 10:14
Paikkakunta: Kajaani

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Mattokauppias »

Eipä jäänyt semistä hirveämmin sanottavaa. Edelleen jaksan ihmetellä YLEn vetämätöntä meininkiä, mutta artistit sentään yllättivät, etenkin Järjestyshäiriöstä pidin. Aikuinen ei valitettavasti ihan hallinnut hommiaan. :heh: Leppoisa kaveri silti, ja Siiri-koiransa oli yliviehättävä. :ihana:

Antti Tuisku olisi voinut vetää HRH-coverinsa loppuun saakka eikä vaihtaa siihen järkyttävään uuteen melusaastaansa, joka ei millään tavalla häntä artistina imartele.

Puntari:

1. Järjestyshäiriö
2. Solju
3. Angelo de Nile
4. Ida Bois
5. Aikuinen
6. Heidi Pakarinen

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42020
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Leo kirjoitti:Jaerjestyshaeirioe. :shock:
Ja siihen vielä perään Saerkyneiden sydaenten kulmilla. Jos sellainen ihme tapahtuisi, että tämä valitaan Suomen viisuedustajaksi, niin toivottavasti eivät vaihda nimeään tai biisin kieltä, niin saadaan edes jotain hupia.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Elmondo
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 445
Liittynyt: 24 Maalis 2008, 12:13
Paikkakunta: Jkl

Re: UMK 2015: 3. semifinaali, la 21.2.

Viesti Kirjoittaja Elmondo »

Solju
Biisi on edelleen ihan hyvä, live oli kuitenkin tällä kertaa lähinnä tuollainen suoriutuminen. Ei tuottanut ooh-elämystä. Ansaitusti kuitenkin finaaliin, jossa toivottavasti parempi esitys.
Aikuinen
Teekkarihuumoria ja naivistista elektroa, kertakäyttömeininkiä, ei kaivata finaalissa.
Ida Bois
Ainut viisubiiseistä, joka on soinut päässäni, toki vain kerran ja vain yhtenä ainoana aamuna, mutta silti. Eli biisissä on jotain hyviä osa-alueita. Esitys oli kuitenkin vaisu ja laiska. Laulu ei oikein toiminut ja epäsuhta taustalla energiaa pumppaavan dancen ja keinussa köllöttelevän esittäjän välillä oli jotenkin irvokas. Teki ns. Sirut.
Angelo De Nile
Aloitti vahvasti, mutta taisi sitten innostua liikaa ja kontrolli katosi, jonka seurauksena laulaminen meni huutamiseksi ja se kuulosti rumalta. Kun biisissäkään ei ole oikein mitään niin aika kehnoksi jäi. Pelkällä ulkoisella showlla ei sydäntäni valloiteta.
Järjestyshäiriö
Biisi alkoi erittäin vahvasti, mutta vahvuus ei kestänyt koko biisiä. Toimi kuitenkin livenä huomattavasti levyversiota paremmin.
Heidi Pakarinen
Vakuuttavan varma laulaja, mutta biisi on tätä 90-luvun kikkaosastoa, jota ainakaan minä en todellakaan kaipaa.

Lukittu