Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja sziget »

:bulgaria:

Kuva

Kilpailumme Bulgaria-osassa Bonnie Parker ja Clyde Barrow suorittivat onnistuneen kultaryöstön. Hopeat kähvelsi szigetin konnakaksikko. Ihmisoikeustaistelija ESC King palkittiin pronssilla ja Nobelilla.

:voitto: Timoteus - Bonnie ja Clyde - 40 p.
:hopea: sziget - Kielletty - 34 p.
:pronssi: ESC93 - Martin Luther King - 24 p.
4. TomppaJr - Valmis muutokseen - 21 p.
5. jdjj22 - Tupluurit (kai nukkua saan) - 14 p.
6. CottonJoel - Kadonnut muisti - 10 p.

Pistetaulukko on täällä. Onnea legendoille ja kiitos kolmelle ulpparille. Laulakaamme:

Kuva

Opetus: jos kärpäset häiritsevät, hankkikaa mieluummin kärpäslätkä kuin karhu. TomppaJr:n sankari ansaitsi vain kultaa, sanoitus tie-breakin jälkeen hopeaa. Siivekäs granaattiomena räpytteli kolmanneksi.

:voitto: :bosnia: sziget - Ystävän tassu - 36 p.
:hopea: :israel: TomppaJr - Tähdistöön - 36 p.
:pronssi: :israel: granaattiomena - Lentämään - 24 p.
4. BIH: TomppaJr - Olkoon niin - 19 p.
5. ISR: jdjj22 - Kaiken jaan - 18 p.
6. BIH: Timoteus - Termiitit - 13 p.

Pistetaulukko on täällä. Onnea tähdille ja kiitos neljälle ulpparille. Laulaen ja räpäten:

Syyttömään
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

Avatar
TomppaJr
Koordinaattori
Viestit: 36868
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Viesti:

Re: BUL ja BIH/ISR 2016 -tulokset (yhteiskilpailu 9/13)

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

:draamaa: Voi ei, nyt gaalavalintani menevät monimutkaiseksi. Onnee ny silti. :hihi:

Viesti Kirjoittaja granaattiomena »

:tapu: Voitot menivät molemmissa kilpailuissa oikeaan osoitteeseen. Oma mitalini oli hienoinen yllätys, mutta en valita. Onneksi olkoon vaan kaikille menestyneille!

Kuva Kuva

Voitto ja jumbosija samalla kertaa on harvinainen suoritus. Viimeksi siinä onnistui TomppaJr viime kauden gaalafinaalissa. Jos gaaloja ei kelpuuteta, pitää peruuttaa maaliskuuhun 2013 Sti fotia -jatkokertomuskisaan, jossa yhdeksän sanoittajaa jakoi voiton ja jumbosijan sekä kaikki sijat siltä väliltä. Sti fotia -kisassa tämä oli tietenkin formaatin sanelema väistämättömyys. Kun Sti fotia -kisasta peruutetaan seitsemän viikkoa taaksepäin, löytyy edellinen "oikea" voiton ja jumbosijan osuminen samalle sanoittajalle. TomppaJr nimittäin nappasi molemmat sijat myös ensimmäisessä nykymuotoisessa karsintakappalekisassa helmikuussa 2013.

Edustuskappalepuolella saavutus on ollut mahdollinen tätä vuotta ennen vain kaudella 2005 sekä toissa vuonna käydyssä Itävalta 1957–2007 -kisassa. Kaudella 2005 lähes puolet viisuista käännettiin parikisoissa. Eriyttämissääntö oli tätä vuotta löyhempi: 4 + 4 sanoitusta riitti. Yhdeksästä parikisasta seitsemän päästiinkin äänestysvaiheessa eriyttämään. Voitto–jumbosija-kombinaation saavuttajia oli yksi: itikka Venäjän ja Ranskan kisassa 10 vuotta, 8 kuukautta ja 7 päivää sitten.

Turnauskestävyys oli muuten tuolloin loppukaudesta koetuksella. Ulppareita ei mainitussa kisassa ollut ainuttakaan, eikä neljästä sanoittajasta kukaan kommentoinut sanoituksia tai tuloksia. Edes viime kaudella ei ollut kertaakaan yhtä aavemaista kilpailua, vaikka kahdesti päästiin lähelle. Puolan ja Ranskan kisoista kenelläkään muulla kuin valvojalla ei ollut mitään sanottavaa, mutta valvoja onneksi virallisten velvoitteidensa lisäksi kommentoi tekstit.

"Historian paino hiiteen", lupasin jumbosanoituksessani, joten lopetan löpinät tähän. Onnittelut toisenlaista sanoituskilpailuhist... -nykyisyyttä tehneille.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
jdjj22
Viestit: 2972
Liittynyt: 29 Maalis 2014, 20:58

Viesti Kirjoittaja jdjj22 »

Oikeisiin osoitteisiin menivät voitot :tapu: Ei ole selvästikään ollut itel...posti asialla.
Pieni ripaus örgyn pörgöniä parantaa viisua kuin viisua - Terveisiä kielipuolueesta :kaunis:
Kaikesta pitäisi olla jotain mieltä ja jos et ole, olet kuukauden joka toinen lauantai Putinin tukija,
joka syö makkarakeittoa suoraan saappaasta.

MIH96
Viestit: 12862
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52

Viesti Kirjoittaja MIH96 »

Vähän harmillista, että unohdin äänestää Bulgaria-kisassa. Bosnian voittosanoitus on ihan hyvä, mutta mokoman tasapelisäännön takia iso suosikkini Tähdistöön hävisi. :draamaa: Lentämään on täysin kolmospaikkansa ansainnut.

Avatar
CottonJoel
Viestit: 5192
Liittynyt: 17 Heinä 2016, 13:13

Viesti Kirjoittaja CottonJoel »

Bulgarian-kilpailussa oli kelpo voittaja. :joojoo: Oma sanoitukseni ansaitsi viimeisen sijan. :heh:

Bosnia-Hertsegovina ja Israel-kilpailun voittaja oli mielestäni väärä. Tähdistöön olisi ollut parempi voittaja.