Doctor Who

Video video - televisio-ohjelmat ja tallenteet

Valvoja: Colby

Re: Doctor Who

ViestiKirjoittaja Haukkanen » 17 Touko 2017, 12:00

Doctor Who-keskustelua kuppilassa? :tuuletus:
Tiesin sarjasta joitakin piirteitä jo aiemmin, mutta vasta eräs Netflix-maratoni alle pari vuotta sitten
sai minut mukaan tähän yhteen parhaista sarjoista ikinä.

Myös vanhaan sarjaan olen sittemmin tutustunut ja alkanut sitäkin keräämään, vaikka alkuajat ovatkin vähän hidastempoisia omaan makuuni. :heh:

Vanhoista tohtoreista en osaa äkkiä sanoa suosikkiani, mutta sanotaan että Tom Bakerin 4., joka toi kevyempää otetta sarjaan aikanaan. Uudemmasta sarjasta suosikkitohtorini on "yllätten" David Tennantin 10. jonka tarinoista eniten pidän. Seuraavana ehkä tulee uusin, eli Peter Capaldin 12. hänen vakavampi asenteensa on ollut hauskaa vaihtelua. Tämä ei missään nimessä tarkoita, etten pitäisi muista uuden sarjan tohtoreista. Iloinen 11. oli myös mainio hahmo ja aliarvostettu 9. sarkastisine heittoineen myös hauska. :mrgreen:


Uudemmista kausista neljättä kautta ei ole voittanutta. Tarinoiden taso saavutti mielestäni huippunsa silloin ja Donna on myös tohtorin seuralaisista suosikkini. Clarasta en minäkään enää kahdella viimeisimmällä kaudella pitänyt.

Tämä nyt menevä kausi on tähän mennessä ollut piristävän freshiä otetta Moffatilta. Billistä en osaa vielä alkukauden perusteella mielipidettä muodostaa, mutta hahmon tavallisuus on mukavaa vaihtelua. Myös lähes joka jaksossa olevat faneja miellyttävät viittaukset vanhoihin sarjoihin ovat olleet huippuja. Loppukausikin vaikuttaa jännittävämmältä kuin vähään aikaan. :tapu:
Haukkanen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 1253
Liittynyt: 16 Tammi 2011, 17:30

 

Re: Doctor Who

ViestiKirjoittaja Aintsu » 16 Kesä 2017, 02:45

Haukkanen kirjoitti:Tämä nyt menevä kausi on tähän mennessä ollut piristävän freshiä otetta Moffatilta. Billistä en osaa vielä alkukauden perusteella mielipidettä muodostaa, mutta hahmon tavallisuus on mukavaa vaihtelua. Myös lähes joka jaksossa olevat faneja miellyttävät viittaukset vanhoihin sarjoihin ovat olleet huippuja. Loppukausikin vaikuttaa jännittävämmältä kuin vähään aikaan. :tapu:


Amen! Tuntuu, että Moffat on ylittänyt itsensä joka viikko. Herra on selkeästi pannut parastaan viimeisellä kaudellaan. Tällä kaudella ei ole ollut ainuttakaan tylsää tai huonoa jaksoa. <3 Billistä olen ruvennut pitämään ihan tosissani. Se on harvinaista, ettei Tohtorin kumppani ärsytä. Billin ohella olen pitänyt eniten Donnasta ja Rosesta.

Harmillista, että Capaldi lopettaa tämän kauden jälkeen. :lohduton: Toisaalta jännittää kyllä kovasti, kenestä tulee seuraava Tohtori.
And now I’m the greatest cliché
Avatar
Aintsu
Press
Press
 
Viestit: 16431
Liittynyt: 15 Marras 2003, 12:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Doctor Who

ViestiKirjoittaja sziget » 17 Heinä 2017, 22:14

13. Tohtorin esittäjä siis paljastettiin eilen. Hän on näytellyt Chris Chibnallin Broadchurch-sarjassa (2013-17), jossa David Tennantilla oli päärooli. Chibnall (s. 1970) perii Moffatin tehtävät, hän tuntee sarjan hyvin.

Päättynyt kausi oli heikko. Vika ei ollut päähenkilöissä vaan tarinoissa. Kirjoittajat vaihtuivat koko ajan, ja usein lupaava alkutilanne päättyi mahalaskuun. Munkkien hirviöittämän kolmoisjakson loppu oli lässähdys vailla vertaa. Suosikkini oli jakso Oxygen (kirj. Jamie Mathieson), siinä idea kantoi mukavasti. Muuten kaikki on imelämpää kuin ennen, vai alanko vain itse väsyä? No ehkä Chibnall tuo sarjaan uutta eloa.
Pallomerta seilaan, aikakautta peilaan
Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 8018
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Doctor Who

ViestiKirjoittaja Elvis » 18 Heinä 2017, 20:47

Yllättävä valinta. Rohkea valinta. Saa nähdä kuinka sopii Tohtorin rooliin. :joojoo:
"Hands up to the sky, I’m screaming.
People with the broken feelings,
Lost in mazes, lost to find themselves."

Melovin - Wonder
Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 4941
Liittynyt: 01 Marras 2013, 14:06

Re: Doctor Who

ViestiKirjoittaja Aintsu » 16 Tammi 2018, 11:47

Joulujakson perusteella jään odottamaan mielenkiinnolla, millainen Jodien Tohtori tulee olemaan! :joojoo: Aluksi olin ajatusta vastaan, mutta nyt suhtaudun avoimin mielin. Capaldin jäähyväiset olivat kyllä koskettavat. Häntä jää ikävä :lohduton:
And now I’m the greatest cliché
Avatar
Aintsu
Press
Press
 
Viestit: 16431
Liittynyt: 15 Marras 2003, 12:37
Paikkakunta: Kotka

 
Edellinen

Paluu Televisio

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa