Un peu de poivre, un peu de sel (Reseptivinkit)

La dolce vita - vapaata keskustelua arjesta ja harrastuksista

Ruoanlaitto on:

Mahtavaa puuhaa ja ihana harrastus
47
45%
Ihan kivaa aina välillä jos viisut soivat taustalla
38
36%
Pakollinen velvollisuus keittiössä
12
11%
Jonkun toisen puuhaa, ei sovi minulle...
8
8%
 
Ääniä yhteensä: 105

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Kiusaukset ovat hyviä, ainakin itse tehtyinä. Ja jos on laiska, voi ostaa valmista perunasipulisekoitusta ja esim. kinkkusuikaleita, jolloin kiusauksen teko on vielä helpompaa. Senkun lätkii kamat vuokaan ja laittaa uuniin.

Kävin lainaamassa kirjastosta pari keittokirjaa, joista toinen on nuoruusmuistoja mieleen tuova Köyhän opiskelijan keittokirja. Äitini lainasi sen minulle joskus n. 10 vuotta sitten kirjastosta (taitaa olla sama kappalekin vielä) ja olen kirjoittanut joitakin sen reseptejä itselleni muistiin reseptikansiooni, johon keräilen hyväksi havaittuja tai erityisen hyvältä kuulostavia reseptejä jo kymmenettä vuotta. Enimmäkseen kirjan ruoat ovat ihan hulluja: esim. kasvisruokia halvoista aineksista eikä proteiinista tietoakaan, keittoja, joissa on sekä makaronia, riisiä että pastaa (hei, ne on halvempia kuin esim. liha!) jne. Kirja on pehmeäkantinen ja näyttää kopiokoneella monistetulta, ei kuvia, julkaisijaksi on merkitty JYY:n sosiaalivaliolautakunta. Julkaisuvuotta ei lue missään, mutta veikkaisin kirjan olevan peräisin 90-luvun lamavuosilta. :heh:

Mutta kaikessa kummallisuudessaan kirja on tosi symppis ja sieltä on peräisin myös seuraavan kasviskiusauksen resepti, jota olen aina välillä laittanut vuosien saatossa. On nimittäin aika hiton hyvää kiusausta. (Tuli vaan kiusauksista mieleen...)

Kasviskiusaus kahdelle

3 perunaa
2 porkkanaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
yrttisuolaa
kirveliä
paprikajauhetta (ja näiden mausteiden suhteen olen tarkka - ilman näitä ei tule oikeaa kasviskiusausta!)
100 g sulatejuustoa
1,5 dl vettä
0,5 kasvisliemikuutiota

Leikkaa perunat ja porkkanat tikuiksi ja silppua sipuli. Sekoita kasvikset ja mausteet ja kaada uunivuokaan.
Kuumenna kattilassa vesi, liemikuutio ja juusto, sekoita kunnes juusto on sulanut. (Juuston kuutioiminen ensin nopeuttaa valmistumista - pieniä paakkuja saa jäädä, ne kyllä sulavat uunissa. Vispilällä vatkaamalla pääsee niistäkin eroon.)
Kaada neste vihannesten päälle.
Paistetaan 225 asteessa n. 30 min.

Nykyisin lisäisin joukkoon ehkä soijarouhetta, koska tällaisenaan proteiinipitoisuus jää aika alhaiseksi. Tosin en tiedä onko se sitten enää samaa ihanaa kasviskiusausta. :mitvit: Pitää kokeilla.


(Tätä viestiä kirjoittaessa mulle tuli kauhea déjà vu - olenkohan kirjoittanut tästä keittokirjasta ja tästä reseptistä aikaisemminkin? :raaps: )
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Toni »

Tuliskohan tosta saksanhirvikiusauksesta kiva poron lihalla... :kuolaus:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Varmasti. :joojoo:
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Toni »

Viikonloppuruoka on sit mietitty. :kuolaus: Vaik poronliha onkin v*tun kallista. :shock:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Siksi ostinkin saksanhirvikäristystä, jota sai tarjouksesta sikahalvalla, etenkin poronkäristykseen verrattuna. Aion tehdä lopusta lihasta vielä ihan rehellistä käristystä ylihuomenna, kun kiireinen poikaystäväni suvaitsee tulla kylään. Jälkkäriksi teen omenahyvettä erään kuppilalaisen omenapuusta poimituista omenista. :ihana:
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Toni »

Eikös saksanhirvessä ole vähä semmonen "pistävämpi" se riistamaku ku esim. porossa. :miettii: Tavishirvihän on aika helppoo syötävää. Vai olikohan se peura, joka oli "jännän makuista". :mitvit:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Toni »

Violette kirjoitti:Jälkkäriksi teen omenahyvettä erään kuppilalaisen omenapuusta poimituista omenista. :ihana:
Mulla on kyseistä juttuu juuri uunissa. :ihana:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Toni kirjoitti:Eikös saksanhirvessä ole vähä semmonen "pistävämpi" se riistamaku ku esim. porossa. :miettii: Tavishirvihän on aika helppoo syötävää. Vai olikohan se peura, joka oli "jännän makuista". :mitvit:
No en tiedä, mä en vertaisi poroa ja saksanhirveä keskenään, koska ovat aika erimakuisia. Porossa on ainakin mielestäni hyvin persoonallinen ja vahva maku. Saksanhirvi on minusta miedomman makuista.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Toni »

Hmmm... Pitäisköhän sittenkin kokeilla sitä saksanhirveä. Lidlistä muistaakseni sitä ainakin saa. Kai sitä muuallakin myydään. :draamaa:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Tuo kiusaus kuulostaa hyvältä, täytyypä kokeilla.
Violette mainitsi lama-ajan keittokirjan, ni tuli mieleeni omasta hyllystäni löytyvä kirja nimeltään Keittotaito.
Kirjan alkuperäisversio on vuodelta 1932, ja koska se oli niin suosittu ni siitä on vuosikymmenten varrella otettu lukuisia uusia painoksia ja samalla sitä on uudistettu. Tässä on aivan mahtavia ohjeita, vai mitä sanotte vasikanaivoista:

yhdet vasikanaivot
suolaa
tomaattisosetta

aivot keitetään ja kuorrutetaan tomaattisoseella :shock:

Entäs sisälmyssyltty:

naudan
-keuhkot
-sydän
-maksa
-satakerta
-mahalaukku
-munuaiset
-utareet
-kieli
suolaa ja vettä

Jänispaistin teko taas aloitetaan siitä kun jänis avataan ja sisälmykset poistetaan. Sen jälkeen sitä riiputetaan ja sitten nyljetään ja poistetaan pää. :nohyi:

Täältä löytyy myös keitetyt utareet, makaronimuhennos ja maksahanhi (?). Ja jos leipää aletaan leipoa niin tehdään sitä kerralla riittävästi eikä nuukailla (jauhoja käytetään monta kiloa). Leivät paistetaan tietysti HYVÄSSÄ lämmössä (siis täh?).

Siinäpä teille muutma vinkki viikonlopun ruokapöytään. Bon appetit!

Avatar
Prinsessa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5602
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 11:59
Paikkakunta: Vantaa

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Prinsessa »

Mansikka kirjoitti:Entäs sisälmyssyltty:

naudan
-keuhkot
-sydän
-maksa
-satakerta
-mahalaukku
-munuaiset
-utareet
-kieli
suolaa ja vettä
Muuten menis, mutta keuhkot, satakerta (mikäs sekin on...), mahalaukku ja utareet vähän tökkis. :heh:
"Jaa, niiden vehkeiden kuuluu hammaslääkärissä mennä suuhun."
-Jennibot

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Aijai sentään! Mitäs se Prinsessa on biologian tunneilla oikein tehnyt? Kiinni jäit!
Satakerta on yksi lehmän neljästä mahasta. Muut ovat pötsi, verkkomaha ja juoksutusmaha. :tosion:

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Toni »

Tein porokiusausta. :ihana:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Tuliko Tonin porokiusauksesta hyvää? Päättelen hymiöstä, että tuli :heh:

Meillä on joskus ollut samanlainen keittokirja kuin Mansikalla, olisiko peräti sama? Minua viehätti erityisesti kirjan ihastuttava vanha suomen kieli. Otsikoiden jälkeen on toki aina pisteet, ja monikon partitiivimuodot olivat aika viehättäviä: tomaateita, kuorituita manteleita jne. Ja keltuainen oli ruskuainen. :ihana:
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Prinsessa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5602
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 11:59
Paikkakunta: Vantaa

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Prinsessa »

Mansikka kirjoitti:Aijai sentään! Mitäs se Prinsessa on biologian tunneilla oikein tehnyt? Kiinni jäit!
Ei näille koskaan ole opetettu mitään lehmän mahoista. :eiei: Olen siitä aivan varma, muistaisin toki, jos olisi. :heh:
"Jaa, niiden vehkeiden kuuluu hammaslääkärissä mennä suuhun."
-Jennibot

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Jvvv tulee tänään syömään. :uujee: Ruokana on saksanhirvikäristystä ja perunamuusia + puolukkaa sekä jälkiruoaksi kaura-omenapaistosta vaniljakastikkeen kera.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Ootko Violette koskaan selaillut sellasta kirjaa kun Keittotaidon Akatemia? Se on maailman huippukokkien tekemä ja keskittyy pääasiassa tekniikoihin, mut kyllä sieltä jotain ohjeitakin löytyy. Tosi mielenkiintoinen opus jos ruuanlaitto kiinnostaa noin niinku laajemminkin ( ja jos haluu brassailla :mrgreen: ).

Avatar
Prinsessa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5602
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 11:59
Paikkakunta: Vantaa

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Prinsessa »

Violette kirjoitti:Jvvv tulee tänään syömään. :uujee: Ruokana on saksanhirvikäristystä ja perunamuusia + puolukkaa sekä jälkiruoaksi kaura-omenapaistosta vaniljakastikkeen kera.
Olisinkohan kamala, jos sulkisin Jwww:n lähimpään komeroon ja menisin itse Voiletun luo syömään. :miettii: :heh:
Varsinkin toi kaura-omenapaistos kuulostaa hirmuisen hyvältä. :kuolaus:
"Jaa, niiden vehkeiden kuuluu hammaslääkärissä mennä suuhun."
-Jennibot

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Mansikka kirjoitti:Ootko Violette koskaan selaillut sellasta kirjaa kun Keittotaidon Akatemia? Se on maailman huippukokkien tekemä ja keskittyy pääasiassa tekniikoihin, mut kyllä sieltä jotain ohjeitakin löytyy. Tosi mielenkiintoinen opus jos ruuanlaitto kiinnostaa noin niinku laajemminkin ( ja jos haluu brassailla :mrgreen: ).
Kuulostaa sellaiselta kirjalta, joka ei oikein olisi minun juttuni. Inhoan brassailevaa ruoanlaittoa. :eiei: Ruoanlaiton pitää olla hauskaa ja aitoa, arkista ennemmin kuin liian hienoa. Rakastan sellaisia keittokirjoja, joissa on sekä kotoisaksi arki- että sunnuntairuoaksi sopivia ohjeita, joihin on kohtalaisen helppo löytää aineksia ja joita on mukava valmistaa ihan kotona. Ruoanlaiton ei pidä koskaan olla vakavaa! :draamaa: Paitsi ehkä silloin jos tekee ruokaa työkseen, mutta onneksi en tee.

Sama pätee kokkausohjelmiin. Esimerkiksi Tina Nordströmin ja Nigella Lawsonin ohjelmat ovat hyviä, koska niissä tehdään ihan kotikokkaajalle sopivia ruokia, mutta joissa on kuitenkin aina joku sellainen uusi idea, jota ei ihan peruskeittokirjoista löydy. Sellaisia, joita voi kokata perheelle tai ystävilleen mukavan ajanvieton merkeissä. En osaa muuten nimetä yhtäkään hyvää suomalaista ruokaohjelmaa. Joko kokkaus on liian tavallista ja arkista, tai sitten liian brassailevaa tyyliin "pitää siis niinQ olla tällanen viidensadan kokkiveitsi tai muuten ei tuu mistään mitää!!".

Prinsessa: jos tuut tänne nyt heti niin ehkä sullekin riittää annos! :heh:
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Juu, miekin tykkään enemmän tavisruuista. Mieheni sen sijaan harrastaa noita hienostelujuttuja (sen salainen haave on olla huippukokki :heh: ), hyviä sapuskoita se tekeekin ja toki kehittyy koko ajan ku treenaa aina vaan vaikeempia. Mut siinä kirjassa on kyllä ihan perusjuttuja ja hauskoja niksejä esim. jälkiruokiin.
Noissa ulkomaalaisten tekemissä opuksissa on vaan se vika, et alkaa riepoon ku kaikkia niitä niiden käyttämiä raaka-aineita ei täältä saa. Varsinkin riistajutut ja merenelävät. Tai jos saa ni maksaa miljuunan. :niinpa:
Eiks Stömsö oo ihan hyvä ohjelma? Varsinkin se kokki-Miikkael. "Lite smör" (=puoli kiloa) ja "lite grädde" (=puoli litraa) :heh:

PS. Tina N. on paras

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Strömsö muuten vaikuttaa hyvältä, olen kylläkin katsonut vain kerran-pari. Mutta se onkin suomenruotsalainen ohjelma. :heh: Makupalat oli aikoinaan kiva, samaten se Patakakkonen. Patakakkosessa tehtiin juuri sellaisia suomalaisen miehen ruokia mitä isänikin muistaakseni laittoi. :ihana:
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Joo Patakakkonen! Rössypottu ja lanttukukko! :heh: :heh: Jaakko Kolmosesta oli joku aika sitten haastattelu jossain Pirkassa. Hän kertoi syövänsä joka aamu aamiaiseksi puuroa. Ja sitten hän ottaa puuron lopun mukaansa ja syö lounaaksi kylmää puuroa. :shock: Okei...ihan hyvää...kai?

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Tänään ajattelin valmistaa possun ulkofilettä kerma-aurajuusto-viherpippurikastikkeesa (olen siis laihiksella :heh: ), valkosipulilla ja paprikalla maustettuja lohkoperunoita, haudutettuja kokonaisia sipuleita ja jotain salaatintapaista. Ehkä tomaatti-mozzarella-basilikasalaattia, vaikka se ei oikein ton ruuan kanssa sovikaan. Tuoreita herkkusieniäkin hain torilta, joten nistä vois kanssa kehittää jotain. :miettii:

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Toni »

:kuolaus:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Meillä kana-kossu-pestolasagnea (Kossu = Koskenlaskijajuusto). Kunhan nyt joskus pääsen täältä töistä :niinpa:
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Meillä on tänään mieheni kehittelemää Metsäpataa. Saatiin kerran hirvenlihaa, siitä nimi, mut nykyään täytyy tyytyä nautaan.
Eli:

- naudan paistia (tähän käy kyllä sitkeämmätkin ruhonosat)
- sipulia
- mustia torvisieniä
- tomaattipyrettä
- vettä
- suolaa

Liha suikaloidaan ja ruskistetaan, joukkoon sekoitetaan suikaloidut sipulit ja tomaattipyree. Kuivatut torvisienet liotetaan ja kaikki ainekset heitetään pataan. Tilkka vettä ja suolaa maun mukaan ja annetaan muhia uunissa tuntikausia, vaikka yön yli.
Padan kanssa ollaan yleensä tehty Hasselbackan perunoita mut tänään teen valkosipuli-sitruunaöljyllä valeltuja ja uunissa paistettuja perunan puolikkaita.

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9448
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Weewa »

Minulla on paistumassa uunissa soijamakaronilaatikko. Voin myöntää, etten ole koskaan kyseistä ruokaa syönyt, mutta kaveri oli tehnyt ja kehui niin paljon, että oli pakko nyt itsekin kokeilla kyseistä makuelämystä. :heh:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
Hazel
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 20988
Liittynyt: 04 Huhti 2004, 01:20
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Hazel »

Soijamakaronilaatikko on hyvää, hyvää, hyvää :joojoo: .
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9448
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Weewa »

Oli kyllä tosi hyvää :kuolaus:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Minä tein vähän aikaa sitten makaronilootaa soijarouheesta enkä oikein pitänyt. :eiei: Mulle soija maistuukin oikeastaan vaan voimakkaanmakuisissa tomaattipohjaisissa padoissa ja kastikkeissa.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Vastaa Viestiin