Viisut mediassa

Vapaata viisukeskustelua
Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6397
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Elvis »

https://www.qx.fi/viihde/234145/eurovii ... astelussa/

Tässä QX:n Hulivilipojan mietteitä. :mrgreen:
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
Viiksivallu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1596
Liittynyt: 05 Huhti 2015, 22:27

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Viiksivallu »

http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005205073.html

Tanska: Tanskalais-itävaltalainen Anja Nissen voitti 2014 Itävallan The Voicen. Torstaina semifinaalissa
:rofl: No ovathan Austria ja Australia nyt melko samannäköisiä.
I’m pretty funny
But the jokes on me
Cause no one ever takes me seriously

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7501
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja klaus-12 »

TV-Maailman televisiomaailman ruotia Sohvaperuna ruoti tällä viikolla mm. menneitä Euroviisuja:
Kyyninen viisukatselija höristi tänä vuonna korviaan. Tarjolla oli jotain erityistä. Kaikkien 26 maan asiantuntijat ja puhelinääniä antaneet huomasivat, että Portugalin Salvador Sobralin äänessä on jotain erityistä. Vain Montenegron ja Bulgarian asiantuntijat jättivät Portugalin pisteittä. Jos haluaa tietää hyvästä musiikista, älä ainakaan soita Montenegroon!
Žvižej fucked up the solo

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11508
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja romualdo »

sama Kauko Säädin kirjoitti myös :
"intoa suhtautumiseen viisukatseluraati!
...Mikko on asiantunteva ja mikä tärkeintä: viisuista innostunut,kuten pitääkin. (vähän liikaakin,lat.huom.) Ymmärtäväisesti hän luotsasi lauantain loppuillasta jo väsähtänyttä viisukatseluraatia... siinä missä Mikkokin, oli Cristal asian ytimessä, hauska,oivaltava ja viisuhenkinen. Muut olivat hieman pihalla. Panap. väänsi viisut monta kertaa vitsiksi, Viki oli Kaukon makuun liian kriittinen ja vähäsanainen perusteluissaan eikä sympaattinen Hannakaan enää loppusuoralla loistanut. Kuka nämä raadit oikein valitsee?"
Viimeksi muokannut romualdo, 16 Helmi 2018, 19:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Stargazer
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3750
Liittynyt: 15 Touko 2014, 12:35

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Stargazer »

Sopinee parhaiten tänne. Lauantaina 10.6. Tallinnassa järjestetään Suomi 100 -ilmaiskonsertti, joka juhlistaa maamme ikää ja ystävyyttä Viron kanssa. Esiintyjiä on molemmista maista, ja viisukytköksen heistä omaavat ainakin Saara Aalto, Vesa-Matti Loiri, Petri Laaksonen, Lenna, Jüri Pootsmann ja Stig Rästa. Konsertti näkyy suorana Yle Areenassa.
Why? Because it's Eurovision.
Empire of the freaks, all drinks on me

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57778
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

^ Tuonnekinko tuo Aalto on itsensä pungennut? :roll: :jupinaa: Onneksi tuolla on silti Stig Rästa ja Jürikin. :ihana:
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11508
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja romualdo »

senverran harvinainen tämä että laitankin sen tänne. Järviradiosta tuli nimittäin Tuhat ja Yksi Yötä, Mikko Alatalon viisukappale -88 jonka kuulin ekaa kertaa levytettynä, Pertti Nieminen asialla Odessa orkesterin kanssa... tyylikäs hilpeän vanhahtava kappale, ei siin mitään.. Eija Kantolan Rakkauden Kirja on toellakin ainoa henkiin jäänyt viisu tuolta vuodelta, jatkaa esillä oloaan toivekonserteissa. Ja kuulimpa Tanska -57 Laivasi Lähdössä On, alkuper.versiona, toinen niistä kahdesta ikivihreästä tuolta vuodelta. Muistojen Bulevardi tuli orkesteriversiona Laila Kinnusen muistokonsertista, JR eli myöskin Alfta TV:stä (?).

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11508
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja romualdo »

Sinitaivas - juhlakonsertissa joka on tullut ALFA-tv:ssä jo kahdesti, kuultiin RIsto Nevalan versio Tanska -61stä sekä Valoa ikkunassa Aino Niemen esittämänä. Tangokuninkaallisista kootussa maan mainiossa konsertissa kuultiin Aino Niemeltä vielä Katson sineen taivaan... tosin sen kertosäkeen pilasivat puhaltajat.. käsittämätön sovitusmoka...
tämä voidaan vielä uusia joten seuratkaa alfa-tv:n ohjelmistoja... erityisen viihdyttävä konsertti, kyllä, säestäjänä FInlanders.

jk. käsittämätöntä myös se ettei nykyään tule enään 1stä eikä tv2sta mitään kunnollisia säännöllisisä musaohjelmia, konsertteja, live - ym. ... mutta sen sijaan noita umpi surkeita UMK-juttuja ...kyllä lähetetään ja mikä typerintä ilman tekstityksiä nyt kun tv-ohjelmiinkin, ulkolaisiin siis on laitettu suomenkielinen selostus, !!! jokseenkin huvittavaa...

Avatar
Subculture
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3677
Liittynyt: 30 Huhti 2004, 12:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Subculture »

Tänään (pe 16.2.) tulee Yle Teemalta EBBA Awards lähetys, jossa Suomen Alman lisäksi palkittiin kolme viimevuoden viisuedustajaa, en paljasta ketkä, jos haluatte ohjelmassa jännittää.

Avatar
jee euroviisut
Press
Press
Viestit: 19771
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut »

Eräs suosikkini Youtuben ei-viisuisista kanavista oli tehnyt Youtubeen viisuista seuraavan esittelyvideon.



Ja ei, vaikka videolla sanotaankin, että katsojilta otetaan vastaan ideoita aiheiksi, idea tuohon videoon ei lähtenyt minulta.

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33080
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Pete »

^ Minä sitä kyllä ehdotin. :mrgreen:
Riskinä seniorilaumat

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

UMK mediassa

Viesti Kirjoittaja Roope »

Paikallisen median maksumuurin takaa löytyy seuraava Ilkka Taavitsaisen juttu :lukee:


Näkökulma: Saara Aallon biiseistä puuttuu vain rohkeus olla oma itsensä
Suomi hakee euroviisumenestystä voittoisien säveltäjien avulla, mutta tarjolla on tukku vanhoja kikkoja.

Perjantaina julkaistiin Suomen euroviisuedustaja Saara Aallon kolmas viisuehdokas Queens. Nyt kansan kuultavana on koko kolmikko, josta yleisö ja asiantuntijaraadit valitsevat ensi viikon lauantaina sopivimman edustusbiisin Lissabonissa pidettävään kilpailuun.

Kyseessä on uusi tapa etsiä Suomelle sopivin kilpailukappale. Jo viime vuonna kerrottiin, että kappaleen esittää monissa kilpailuissa marinoitu Aalto.

Järjestelyyn on syynsä. Suomen viisuhistoria on ollut mollivoittoinen. Ainut menestys nähtiin vuonna 2006, kun hirviöasuinen Lordi ryösti viisukansan sydämet Hard Rock Hallelujah -kappaleellaan. Sen jälkeen menestys palasi takaisin vaatimattomiin uomiinsa. Parhaiten viime vuosina on pärjännyt Softengine-yhtye Something Better -kappaleellaan, joka vuoden 2014 kisoissa oli yhdestoista.

Kuka muistaa, miten biisi menee? En minäkään.

Sen jälkeen Suomi ei ole yltänyt edes finaaliin.

Menestystä vaikka hampaat irvessä

Tänä vuonna euroviisutouhussa jo hieman paistaa se, että menestystä koetetaan keriä Suomeen hampaat irvessä.

Puitteet ovat toki kunnossa. Brittien X-Factoryssa kovat kannukset hankkinut Aalto on maailmanluokan laulaja, ja mikä tärkeämpää, esiintyjä. Euroviisuissa se, miltä meno lavalla näyttää, on puoli voittoa.

Se toinen puoli, onnistunut ja viisukansaan vetoava kappale, on vaikeampia toteuttaa. Tänä vuonna apua on haettu häpeilemättä Suomen rajojen ulkopuolelta, ja kasassa onkin kolme taiten tehtyä poprallia.

Kappaleista puuttuu kuitenkin se, mikä euroviisuille ideologisesti on tärkeää: rohkeus olla oma itsensä. Mitään uutta kappaleet eivät tuo viisuhistorian kaanoniin. Ja jos kotimaisuusastetta ajattelee, biiseistä on turha etsiä mitään edes etäisesti suomalaisuuteen viittaavaa.

Monsters oli täsmäisku

Ensimmäisenä kuulijoille esiteltiin pari viikkoa sitten julkaistu Monsters-kappale. Sävellyksen taustalla ovat Aallon lisäksi kansainvälisesti meritoituneet biisinikkarit kuten Kit Fitzgerald sekä Joy ja Linnea Deb, joiden kädenjälki näkyi pari vuotta sitten Måns Zelmerlövin viisuvoittajakappaleessa Heroes.

Ylen sivuilla Aalto on kertonut, että Monsters-kappaleen tekoprosessi vei 4-5 tuntia, koska tekijöiden ajatukset klikkasivat hyvin yhteen. Ikävä kyllä käytännössä tämä taisi tarkoittaa, että ensimmäiset hyväksi havaitut ideat niputettiin samaan kasaan.

Euroviisujen maailmaan Monsters on täsmäisku. Alku lupaa jopa mielenkiintoista James Bondia ja metallibändi Evanescencea sotkevaa fiilistä. Muutaman tahdin jälkeen tiputaan kuitenkin perinteisempään syntikkabasson tanssihallirytmiin, joka tuntui raikkaalta ehkä viisi vuotta sitten. Vielä kuluneempi on seuraava kikka: äänen käsittely lapsikuoromaiseksi ja päälle liimattu kosketinsoundi. Sitten koko biisi onkin esitelty. Kertosäkeen koukku on nouseva viimeinen fraasi ”you can try and scare me now, but I ain’t scared no more”.

Periaatteessa osissa ei ole mitään vikaa ja tuotanto on hyvässä mielessä kansainvälistä, mutta ei Monsterista jää mitään käteenkään. ”Ihan kiva” on yleensä musiikkibisneksessä kirosana, ja ikävä kyllä Monsters on ihan kiva biisi, jollaisia 2010-luku on pullollaan. Tämä ei toki tarkoita, etteikö tutulta kuulostava Monsters vetoaisi viisukansaan ja veisi pitkälle kilpailussa.

Tylsää rakkautta

Viime viikolla julkaistua Domino-kappaletta on ollut tekemässä muun muassa Thomas G., jonka käsialaa on Loreenin vuoden 2012 viisuvoittaja Euphoria. Aalto kuvaa biisiä ”rakastavaisten stadionbiisiksi”, mutta hieman tylsää on tällainen rakkaus. Säkeistö voisi olla 2010-luvulle päivitettyä Spice Girlsiä, kunnes tiputaan taas tutumpaan tanssigenreen. Rockimpaan suuntaan kehittyvässä kertosäkeessä on yritystä korvamadoksi, ja ennen viimeistä kertosäettä olevassa c-osassa on euroviisumaista nostatusta.

Vaikka isolla stadionkeikalla Domino takuulla saisi yleisön kännykät heilumaan ja nyrkit pystyyn, kliseitä kokoava Monsters on näistä kahdesta räväkkyydessään sopivampi kisakappale.

Perjantaina julkaistu Queens nousee musiikillisesti kisaamaan piikkipaikasta Monstersin kanssa, sillä monellakin tavalla kappaleet hengittävät samaa rytmiä - biisien tempokin on melkein identtinen. Sävellystä on ollut työstämässä muun muassa Tom Aspaul, joka on tehnyt biisejä muun muassa Kylie Minoguelle ja Aallon X-Factor-vastustaja Matt Terrylle. Tuotanto on jälleen kunnossa, mutta mitään uutta tämäkään teos ei Euroviisuihin puhalla.

Noin kolmeen minuuttiin on vaikea rusentaa erikoista rakennetta, mutta silti on pakko kritisoida, että kovin samalla kaavalla kappaleet on rakennettu: herkkä säkeistö, nostatus ja kertosäe, sitten sama alusta uusiksi, loppuun lyhyt c-osa ja viimeinen kertosäe.

Kuten muissakin viisuehdokkaissa, Queensin alku on musikaalimaisuudessaan lupaava. Myös piakkoin esiteltävä kertosäe on helppo sulattaa, vaikkei se aivan lunasta alun odotuksia. Viimeinen koukku, joka nostaisi kappaleen muiden yläpuolelle, jää puuttumaan.

Ääni menee siis Monstersille.

Riittävän hyvä

Täydellistä kappaletta ei Suomella ole Euroviisuihin tarjota, mutta riittävän hyvä. Lopulta kyse on siitä, miten esiintyjä sanomansa kauppaa niin kilpailussa kuin sen ympärilläkin.

Saisikohan Saara Aalto Britannian X-Factoryn stylistin lainaan sopivan kahjoine ideoineen esityksen loppusilausta varten?


Viisufani
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4002
Liittynyt: 25 Tammi 2012, 17:59

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Viisufani »

Tänään Radio Novalla Vappu Pimiä puhui paljon Uuden musiikin kilpailusta ja kertoi selkeästi UMK:sta ja Euroviisuista. Kiitos siitä hänelle! Euroviisut ja UMK ei ole ollut perinteisesti ainakaan radiossa kovin paljon esillä mutta tänä vuonna UMK-lauluja on soitettu Novalla ainakin kolmesti. Se on iso askel eteenpäin. :clap:
Paremman maailman puolesta.

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7501
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja klaus-12 »

Sohvaperunat katsovat tänään näemmä UMK:ta.

http://areena.yle.fi/1-4314684
Žvižej fucked up the solo

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11300
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni »

^ Eivät oikein lämmenneet sohviksetkaan. :heh:
ESC24 TOP-10: 1. Kroatia 2. Itävalta 3. Liettua 4. Norja 5. Alankomaat 6. Iso-Britannia 7. Latvia 8. Azerbaidžan 9. Ruotsi 10. Viro

Avatar
andre06
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4103
Liittynyt: 02 Maalis 2014, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja andre06 »

"Onks nää jotku Saaran säälisynttärit?" :rofl: :rofl:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11508
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja romualdo »

se sunnuntainen esikuuntelukin meni täysin ohi - että pitääkin meikäläisellä olla sitten hyvä tuuri ! - minäkö kuuntelisin sellaista yhdentekevää mössöä! - yh! - en vaikka maksettais! (kuulostanko jälleen wanhoja perinteitä vaalivalta TOSI viisufanilta!?)


Mutta sitten ihan lähipiiristä - karaoke-saralla jopa Järviradion tekemän levytyksen saanut - lähiomaisemme - esittää You Tubessa Riki Sorsan unohtumattoman viisu-kakkosen Haaveissain vainko oot mun - Hannonen Anne-Marie. Kuunnelkaa ja nauttikaa!

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7501
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja klaus-12 »

https://yle.fi/uutiset/3-10171778
Eurovision laulukilpailu on jokakeväinen ilmiö ja samalla maailman suurin suorana lähetettävä musiikkishow. Tänä vuonna kisaan osallistuu yhteensä 43 maata. Viisukisa on katsojamäärältään suurin ei urheilua sisältävä tv-ohjelma. Esimerkiksi Tukholman viisukisoja vuonna 2014 seurasi 240 miljoonaa katsojaa Euroopassa ja myös muualla maailmassa.
*huokaus* Muuten ihan hyvä juttu, mutta onnistuttu yhteen lauseeseen saamaan monta virhettä.
Žvižej fucked up the solo

Avatar
Elukka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1040
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 19:55

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Vuoden viisujen kiellettyjen esineiden listä on ylittänyt iltalehden uutiskynnyksen!
http://www.iltalehti.fi/euroviisut-2018 ... 6_ep.shtml
Viimeksi muokannut Elukka, 26 Huhti 2018, 23:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vaihtuvat sloganit takaisin! :grr:

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5352
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Espoo

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja antsa798 »

^ :rofl:
We're like fire and gasoline
Come and light it up with me
So high on adrenaline
You're my adrenalina

Aliced
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 85
Liittynyt: 29 Tammi 2011, 13:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Aliced »

Meikä taas Comolle tekee paikan päältä viisu-uutisia ja haastatteluita. :)

https://www.como.fi/uutiset/como-jututt ... tunnelmat/

Tuossa Saaran kanssa tehty haastattelu noin tunnin takaa. :)
http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/esc-2017-kiova-f91/topic11376.html

Tuolta haastiksia meikältä Kiovasta. Nyt toista vuotta putkeen pressinä viisumatkalla. :)

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 41806
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Elukka kirjoitti: 25 Huhti 2018, 23:38 Vuoden viisujen kiellettyjen esineiden listä on ylittänyt iltalehden uutiskynnyksen!
http://www.iltalehti.fi/euroviisut-2018 ... 6_ep.shtml
Kamerat on kielletty, nauhurit on kielletty, eli jos kännykän kanssa areenalle meinaa niin kannattaa olla kyllin vanha malli, jottei takavarikoida! Ja mitä kaikkea mahtaakaan kattaa "wireless equipment", joka myös on kielletty?
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Elukka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1040
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 19:55

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Elukka »

^ Mietin ihan samaa! :heh:
Vaihtuvat sloganit takaisin! :grr:

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8076
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja hra47 »

Rousku kirjoitti: 30 Huhti 2018, 23:32
Elukka kirjoitti: 25 Huhti 2018, 23:38 Vuoden viisujen kiellettyjen esineiden listä on ylittänyt iltalehden uutiskynnyksen!
http://www.iltalehti.fi/euroviisut-2018 ... 6_ep.shtml
Kamerat on kielletty, nauhurit on kielletty, eli jos kännykän kanssa areenalle meinaa niin kannattaa olla kyllin vanha malli, jottei takavarikoida! Ja mitä kaikkea mahtaakaan kattaa "wireless equipment", joka myös on kielletty?
Liekö tuo kamera- ja nauhurikielto lähinnä ammattilaiskalustoa varten, eli järjestelmäkameroita, ymv. Kännykät ovat niin peruskauraa nykyisin, että paha niitä on mennä kieltämään. Muistelen, että joissain konserteissa on kielletty spesifisesti juuri järjestelmäkameroiden tuonti tilaisuuteen, mutta muunlaisista kameroista ei ole puhuttu mitään. (Itse en tosin ymmärrä ihmisiä, jotka käyttävät aikansa tapahtuman taltiointiin kännykällä, sen sijaan että keskittyisivät nauttimaan showsta.)

Wireless equipmentin logossa alempi kuva/esine näytti mikrofonilta. Saattaahan jotkut jäynätarkoituksessa yrittää tuoda sellaisiakin areenalle jos niillä pystyy sotkemaan äänentoiston, joten ihan ymmärrettävää. Eri juttu sitten, saako tuollaisesta kieltolistasta ihmiset enemmän huonoja ideoita kuin mitä sillä yritetään estää.

Aliced
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 85
Liittynyt: 29 Tammi 2011, 13:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Aliced »

Langattomia mikkejä tarkoittaa.

Tästä Kyproksen haastis:

https://www.como.fi/uutiset/comon-video ... nen-eleni/
http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/esc-2017-kiova-f91/topic11376.html

Tuolta haastiksia meikältä Kiovasta. Nyt toista vuotta putkeen pressinä viisumatkalla. :)

Aliced
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 85
Liittynyt: 29 Tammi 2011, 13:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Aliced »

https://www.como.fi/uutiset/mielipide-e ... autuminen/

Mitäs ajatuksia se tämä herättää
http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/esc-2017-kiova-f91/topic11376.html

Tuolta haastiksia meikältä Kiovasta. Nyt toista vuotta putkeen pressinä viisumatkalla. :)

Aliced
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 85
Liittynyt: 29 Tammi 2011, 13:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Aliced »

Tiedä sitten klikkaileeko näitä kukaan. Mukava olisi saada suomalaista viisu-uutisointia lentoon. Mutta eihän näitä kannata mediassa julkaista, jos ei ketään kiinnosta.

Tässä kuitenkin:

https://www.como.fi/uutiset/unkarin-eur ... in-kautta/
http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/esc-2017-kiova-f91/topic11376.html

Tuolta haastiksia meikältä Kiovasta. Nyt toista vuotta putkeen pressinä viisumatkalla. :)

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11508
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja romualdo »

T.Närhen iskelmäradiossa tuli käännösviisuja eli seuraavat:
Isr-78, lux-83, ita-59, tan-61, monten.-15. viro-96, irl-87, ruo-79, uk-72, lux-78, ita76 sekä kro-98.

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6516
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 10:49

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Kollega »

Pongaisin juuri SVT Play:stä tuntikestoisen Eurovision-ohjelman. Juontaja Malin Olsson on osittain portugalilainen.
En tiedä ohjelman sisällöstä, koska katson sitä itsekin paraikaa. Sanna Nielsen ja Christer Björkman ovat ilmeisesti tulossa jossain vaiheessa haastateltaviksi.

https://www.svtplay.se/video/17753887/s ... -maj-20-00

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11300
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Viisut mediassa

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni »

Aliced kirjoitti: 02 Touko 2018, 20:31 Tiedä sitten klikkaileeko näitä kukaan. Mukava olisi saada suomalaista viisu-uutisointia lentoon. Mutta eihän näitä kannata mediassa julkaista, jos ei ketään kiinnosta.

Tässä kuitenkin:

https://www.como.fi/uutiset/unkarin-eur ... in-kautta/
Kyllä kiinnostaa, kunhan vain riittäisi aika kaiken matskun katsomiseen. :peukku: Tosi hyvä haastattelu oli, ja kiva, että kysymyksiin oli saatu myös omaperäisempää Suomi-näkökulmaa. Hienosti osasivat pojat nimetä suomalaisia metallibändejä. :tapu:
ESC24 TOP-10: 1. Kroatia 2. Itävalta 3. Liettua 4. Norja 5. Alankomaat 6. Iso-Britannia 7. Latvia 8. Azerbaidžan 9. Ruotsi 10. Viro

Vastaa Viestiin