Cesar Sampson Itävallan edustajaksi

Itävallan yleisradioyhtiö ORF julkisti tänään valinneensa Cesar Sampsonin euroviisuedustajaksi. Valinta paljastettiin Ö3 Wecker -radio-ohjelmassa. 34-vuotias Sampson on tehnyt pitkän viihdeuran kotimaassaan. Hänen ääntään on kuultu esimerkiksi Itävallan ”Dancing with the stars” -ohjelman taustabändissä. Raamikas mies on lisäksi slovakialaisen mallitoimiston listoilla!

Euroviisut eivät myöskään ole Cesar Sampsonille uusi aluevalloitus. Hän on nimittäin ollut mukana Bulgarian viisutiimissä taustalaulajana. Vuonna 2016 hänet nähtiin lavalla Poli Genovan taustalla. Tänä vuonna hän vastasi Kristian Kostovin taustavokaaleista kulisseissa.

Cesar Sampsonin tuleva edustuskappale on myös saman tekijätiimin käsialaa kuin Polin ja Kristianin viisut. Sampson on osa Symphonix International -nimistä lauluntekijäjoukkoa, joka kirjoitti ”If Love Was A Crimen”, ”Beautiful Messin” sekä Poli Genovan edustusviisun vuodelta 2011, ”Na Inat”. Cesar Sampsonin edustuskappale ei kuitenkaan ole vielä valmis. Itävallan euroviisu julkaistaan helmikuussa.