Ding Dong – Krista kihloihin!

KristaKuten jo aamulla uutisoimme Fcaebook-sivullamme ovat vuoden 2013 euroviisuedustajamme Krista Siegfrids ja hänen Radio X3M:lla työskentelevä poikaystävä Janne Grönroos menneet kihloihin. Pariskunnan molemmat osapuolet ilmoittivat asiasta tänä aamuna sosiaalisessa mediassa. Omalla Twitter-tilillään Krista kommentoi asiaa englanniksi ”DIIING DOOONG!  He proposed… I said HELL YEAH!!!”.

Jo UMK-matkansa aikana Krista kertoi tehneensä “Marry me” -kappaleen poikaystävälleen, jotta tämä tajuaisi vihdoin kosia häntä. Janne nähtiinkin jännittämässä Kristan menestystä niin UMK-finaalissa Barona-areenalla kuin Malmön viisumittelöissäkin.

– Vielä ei ole kosintaa kuulunut. Ehkä kaikki mukavat asiat eivät mahdu samaan vuorokauteen, mutta toivottavasti tässä ei nyt tarvitse pitkään odotella, Krista kommentoi leikkimielisesti UMK-voittonsa jälkeen helmikuussa 2013. Nyt kihlaus on tosi asia eikä energisen Kristamme tarvitse enää kysellä ”Where is my proposal?”. Ding Dong siis, Viisukuppila onnittelee tuoretta kihlparia ja toivottaa heille paljon onnea ja rakkautta tulevaisuuteen!

Kuva kihlasormuksista Kristan Instagram-sivulla