Elena Tsagrinoun “El Diablo” sai ensiesityksensä

PANIK Recordsin leivissä luutiva 26-vuotias kreikkalainen naisartisti Elena Tsagrinou valittiin jo marraskuussa Kyproksen edustajaksi. Kypros on värvännyt useamman artistin lähivuosina Kreikasta, joten valitun alkuperä ei tullut yllätyksenä. Hänen uransa tähtihetkiin kuuluvat pääsy Kreikan Talent-kilpailun semifinaaleihin ja laulaminen OtherView -bändissä, jossa ura kesti viisi vuotta. Tämän jälkeen Elena palasi soolouralle ja on nyt viisuedustustehtävissä.

Tämä oli vain pintaraapaisu naisen saavutuksista. Miljoonat katselukerrat YouTubessa ja kymmenettuhannet seuraajat sosiaalisessa mediassa eivät valehtele – naisella on hyvät lähtökohdat viisuja ajatellen. Elenan taidot ulottuvat myös musiikin ulkopuolelle, sillä häntä on voinut nähdä televisiossa tähtivalmentajana Kreikan The Voice -kilpailussa ja ohjelmassa Just The 2 Of Us.

Elena laulaa viisuissa kappaleen “El Diablo”. Sitä ovat olleet tekemässä monia viisuja nikkaroineen Laurell Barkerin lisäksi Jimmy Thornfeld, Oxa ja Thomas Stengaard.

Katso kappaleen musiikkivideo

Keskustele aiheesta foorumillamme

Kuva: EBU/eurovision.tv