Esittelyssä Moldova: Sunstroke Project – Hey mamma

Sunstroke_ProjectMoldovaa edustava Sunstroke Project on viisufaneille jo tuttu. Yhtye nähtiin aiemmin edustustehtävissä vuonna 2010 yhdessä Olia Tiran kanssa. Vaikka ”Run away” sijoittui finaalissa vasta sijalle 22., sai yhtyeen saksofonisti Sergey Stepanov suurta huomiota nettiyhteisöissä. Hän sai nopeasti lisänimen ”Epic Sax Guy” ja videoita hänen esiintymisestään on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja YouTubessa.

Sunstroke Project perustettiin vuonna 2008. Ensimmäiset vuodet yhtyeen solistina toimi Pasha Parfeny, joka myöhemmin edusti maataan euroviisuissa sooloartistina. Nykyisellä kokoonpanolla yhtye on esiintynyt vuodesta 2010 asti.

Harvassa ovat yhtyeet, joissa solistin lisäksi pääosassa ovat viulu ja saksofoni. Sunstroke Project pitää tätä kuitenkin suurena vahvuutena. He myös ovat omien sanojensa mukaan maailman hauskimpia ihmisiä.

Edustuskappaleen ”Hey mamma” ovat säveltäneet yhtyeen viulisti Anton Ragoza, solisti Serghei Ialovitki sekä saksofonisti Sergey Stepanov yhdessä Mihail Cebotarencon kanssa. Sanat kappaleeseen on kynäillyt Alina Galetcaia.

Yhtye aikoo tuoda viisulavalle erinomaisen koreografian ja lupaa pitää erittäin hauskaa. Esityksen kuvaillaan myös olevan ”kuin pienet häät lavalla”.

Keskustele aiheesta foorumillamme

Katso kappaleen musiikkivideo

Kuva: TRM