Esittelyssä Ranska: Twin Twin – Moustache

twin twinTwin Twin on ranskalainen, elämäniloinen ja tyylistään tarkka trio, jonka muodostavat kaksoisveljet Lorent (laulaja) ja François Ardouvin sekä Patrick Biyik. Yhtyeen tuotannossa yhdistyvät monet eri musiikkityylit, kuten electro, rokki ja hip-hop. Kokoonpanoa on luonnehdittu YOLO-sukupolven (You Only Live Once) malliesimerkiksi täysillä tekemisensä ansiosta.

Lorent ja François ovat kotoisin Montreuilin kaupungista, joka sijaitsee Pohjois-Ranskassa. Veljekset olivat jo nuorena hyvin aktiivisia eri taiteiden, kuten elokuvan, kirjallisuuden ja musiikin, parissa. Patrickin Lorent ja François tapasivat vuonna 2009 aikaisemman bändinsä tiimoiltamaan pääkaupungissa Pariisissa. Heidän tykästyttyään Patrickin tyyliin oli bändi Twin Twin syntynyt. Jo heti alusta lähtien mukana oli myös stylisti luomassa vahvaa visuaalista imagoa bändille.

Twin Twin 2Heti debyyttivuotenaan 2009 yhtye voitti Lance-toi en live -kilpailun, jonka palkintona olivat lämmittelykeikat BB Brunesin ja VV Brownin kiertueelle. Twin Twin palkittiin myös SFR Jeunes Talents Music -palkinnolla, minkä siivittämänä yhtye solmi levytyssopimuksen Ranskan Warner Musicin kanssa. Vuonna 2011 oli aika ensimmäiselle EP:lle, jonka nimi oli ”By My Side”. Kaksi vuotta myöhemmin yhtye julkaisi ensialbuminsa nimeltä ”Vive la vie” (Eläköön elämä) ilman sen suurempaa menestystä.

Ranskan karsinnoissa kilpaili kolme sävelmää, joista edustuskappaleeksi valittiin puhelinäänten ja tuomariston pisteiden perusteella Twin Twinin kaksikielinen ”Moustache” (Viikset). Kappaleen ovat kirjoittaneet kaksosten lisäksi Pierre Beyres ja Kim N’Guyen. Yhtenä suurista rahoittajamaista Ranskan ei tarvitse ponnistaa finaaliin semifinaalin kautta.

Katso esikatseluvideo Yotubessa

Keskustele aiheesta foorumillamme

Kuvat: Christophe Lartige ja Fifou

?????????