Euroviisuinen Sing-Along tulee taas

yhtieslauluVuosi sitten suuren suosion saavuttanut euroviisujen yhteislaulutapahtuma järjestetään tänä kesänä toistamiseen. Perjantaina 26. kesäkuuta elokuvateatteri Orionissa järjestettävä tapahtuma on osa Helsingin Pride-viikon ohjelmaa ja sen järjestävät yhteistyössä Euroviisuklubi OGAE ja escstats.com.

Järjestäjät lupaavat, että kappaleiden kieli- ja aikakausivalikoima on tänäkin vuonna hyvin monipuolinen. Noin tunnin verran kestävään tapahtumaan onkin valittu euroviisujen alkuperäisesityksiä 1960-luvulta aina nykypäivään saakka. Jotta mukana laulaminen olisi mahdollisimman helppoa ja miellyttävää kaikille, on esityksiin luonnollisesti lisätty tekstitykset.

Illan lopullista kappalelistaa järjestäjät eivät kuitenkaan paljasteta etukäteen.
– Viimevuotiseen tapaan kappalevalikoima halutaan pitää yllätyksenä h-hetkeen saakka. Valikoimassa on paljon euroviisuista tuttuja hittejä sekä joitakin viisufaneille tuttuja hassutteluja. Mukana laulaminen onnistuu kyllä, jos viisut ovat yhtään tuttuja, kertoo järjestelyissä mukana oleva Silja Hakulinen.

Viime kesänä tapahtuma keräsi paikalle noin 130 innokasta euroviisufania. Paikalle kannattaa suunnata tänäkin vuonna, sillä tuleva yhteislaulutapahtumasta ei ole haluttu tehdä vain toistoa viime kerrasta.
– Vaikka tapahtuman konsepti onkin sama kuin viime vuonna, yhtään viime vuonna kuultua kappaletta ei ole mukana tänä vuonna vaan luvassa on kokonaan uusi kappalevalikoima, Hakulinen lupaa.

Lisätietoja tapahtumasta Facebookissa

Viisukuppilan juttu viime vuoden tapahtumasta