Euroviisut pitävät Kristan kiireisenä myös vappuna

Malmön euroviisujen toiseen semifinaaliin sekä Krista Siegfridsin taisteluun finaalipaikasta on aikaa enää reilut kaksi viikkoa. Ennen kuin Krista lähtee euroviisumatkalleen ensi viikon alussa, ehtii huhtikuu vaihtua toukokuuksi ja on keväisen vappujuhlan aika.

Viisukuppila sai mahdollisuuden tavata kiireisen euroviisuedustajamme vapun alla ja haastattelimme häntä nopeasti vapputeemalla. Haastattelussa selvisi, että 27-vuotias Krista on vahvasti vappuihminen vaikka tänä keväänä juhlaa tuleekin ehkä vietettyä hieman erilaisissa tunnelmissa kuin aikaisemmin. Lue, mitä muuta Krista kertoi meille vapusta.

Samalla selvisi, mikä on Kristan suosikkivappuherkku ja aiheeseen liittyneen kilpailun voittajat on arvottu.

Millainen on sinun perinteinen vappusi?

– Vappuna tärkeintä mulle on ystävät, ja yleensä vappuuni kuuluu piknik ystävien kanssa. Vapusta tulee myös mieleen kesä, varsinkin jos aurinko paistaa! Ja skumppa kuuluu vappuun!

Olet opiskellut Vaasassa. Osallistuitko koskaan Vaasan opiskelijoiden Vappusoutuihin?

– Haha, en koskaan osallistunut, mutta seuraamassa olen kyllä ollut!

Ehditkö tänä vuonna viettää vappua? 

– Luulen, etten ehdi erityisesti juhlia, Euroviisut pitää kiireisenä. Vappupäivänä olen vieraana Ylen Kortesmäki -keskusteluohjelmassa!

Skumppa vai sima?

– Skumppa

Tippaleipä vai munkki?

– Munkki

Ilmapallot vai serpentiini?

– Ilmapallot. Ding Dong -ilmapallot!

Arvuuttelimme taannoin Kristan suosikkivappuherkkua, joka on skumppa. Kristan pian ilmestyvän Ding Dong -esikoisalbumin voittivat Anne Uudestakaupungista, Heidi Vihdistä ja Ismo Kittilästä. Voittajia on informoitu henkilökohtaisesti. Viisukuppila onnittelee voittajia!

TV-vinkki: Keskusteluohjelma Suorana: Kortesmäki 1.5. TV2 klo 20:30, vieraana Krista!

Hyvää vappua viisukuppilalaiset!