Fanipalkintoäänestys on alkanut

fpKaikki kolme Uuden Musiikin Kilpailun alkuerää on nyt kisattu ja ensi viikonlopun yhdeksän finaalikappaletta on selvillä. Tämä tarkoittaa samalla tietenkin myös sitä, että meillä täällä Viisukuppilassa on jälleen vuotuisen fanipalkintoäänestyksen aika.

Viime vuonna Viisukuppilan faniäänestyksen ykkössijan voitti oopperataidetta ennakkoluulottomasti viisulavalla uudistanut Opera Skaala kappaleella ”Heart of light”. Nyt Viisukuppilan rekisteröityneiden foorumilaisten tehtävänä on päättää, kenelle tämänvuotinen palkinto ojennetaan ensi lauantaina.

Viisukuppilan fanipalkinto jaetaan nyt jo kolmattatoista kertaa. Aikaisemmin palkinnon ovat saaneet muun muassa Jari Sillanpää, Johanna Kurkela, Annika Eklund, Paradise Oscar ja Mikko Pohjola.

Viisukuppilan perinteisessä faniäänestyksessä ovat tänä vuonna mukana yhdeksän finalistia, jotka ovat:

Annica Milán & Kimmo Blom – Good enough
Barbe-Q-Barbies – Let me out
Cristal Snow – Love is blind
Eini – Draamaa
Mikael Saari – On it goes
Saara Aalto – No fear
Sandhja – Sing it away
Stella Christine – Ain’t got time for boys
Tuuli Okkonen – Don’t wake me up

ÄÄNESTYSOHJEET:

Tarkoituksena on laittaa vuoden 2016 artistit/yhtyeet/kokoonpanot sekä heidän esittämänsä kappaleet omaan mieluisaan järjestykseen!

Pisteitä annetaan viidelle parhaalle. Parhaalle annetaan 8 pistettä, toiseksi parhaalle 5 pistettä, kolmannelle 3 pistettä, neljännelle 2 pistettä ja viidennelle 1 piste.

Huomioikaa, että jokaisen pistemäärän saa antaa vain kertaalleen ja yhdelle kappaleelle saa antaa vain yhdet pisteet. Toisin sanoen yllämainitut pistemäärät tulee jakaa viiden ehdokkaan kesken. Äänestää voi vain yhden kerran. Kaikki viisi ääntä tulee käyttää.

Äänestys tapahtuu erillisellä lomakkeella, joka julkaistaan äänestyksen alkaessa. Äänestys alkaa la 20. helmikuuta ja päättyy torstaina 25. helmikuuta kello 23:59.

LISÄÄ SÄÄNTÖJÄ:

Omia äänestyksiään ei saa tuoda julki ennen tulosten julkistamista. Äänestyksestä ei pidetä yllä pisteseurantaa, vaan pistetaulukko julkaistaan tulosten yhteydessä. Kyseessä on Viisukuppilan sisäinen äänestys ja äänestää saavat kaikki rekisteröityneet käyttäjät. Nimimerkin rekisteröinti tulee olla tehty ennen 14. helmikuuta 2016. Tarvittaessa Viisukuppila varaa oikeuden poistaa saman käyttäjän usealla eri nimimerkillä annetut äänet kokonaan pois yhteistuloksesta, jotta tulos olisi reilu. Äänestää saa siis vain yhdellä nimimerkillä.

Äänestyslomakkeessa kysytään myös sähköpostiosoitettasi äänestysoikeuden tarkistamiseksi. Suosittelemme käyttämään samaa sähköpostiosoitetta, joka löytyy profiilitiedoistasi (Omat asetukset -> Profiili -> Kirjautuminen).

Paras kappale voittakoon!

 

fp2016