Justin Timberlake esiintyy Tukholman viisufinaalin väliajalla

Justin TimberlakeEuroviisujen finaalissa nähdään tänä vuonna poikkeuksellista amerikkalaisväriä, kun kansainvälinen poptähti ja elokuvanäyttelijä, Grammy- ja Emmy-palkittu Justin Timberlake esintyy väliaikanumerossa.

Ruotsin yleisradioyhtiö SVT ja Eurovision.tv kertoivat tänään, että Timberlake esittää euroviisujen katsojille uusimman listaykkösensä, tulevan 3D-animaatioelokuva Trollsin (Dreamworks) soundtrackiltä ennakkomaistiaisena julkaistun kappaleensa “Can’t Stop The Feeling!”.  Kyseessä on kappaleen maailmanensi-ilta live-esityksenä –  yhdelle maailman suurimmista tv-yleisöistä.

Lähiviikkoina on uutisoitu,  että  euroviisufinaali näytetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa suorana myös Yhdysvalloissa. Viacom-konserniin (mm. VH1, MTV, Comedy Central) kuuluva Logo näyttää euroviisut sekä tv-kanavallaan että suorana verkkostriiminä. Timberlaken mukanaolo hittikappaleensa ensiesityksellä  varmistaneekin sen, että euroviisut saavat mahdollisimman laajan katsojakunnan myös Atlantin tuolla puolen, vaikka ohjelmakonsepti onkin siellä vielä suhteellisen tuntematon.

Timberlake on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut “Can’t Stop The Feeling!” -kappaleen yhteistyössä ruotsalaissyntyisen pophittinikkarin Max Martinin kanssa.  Timberlaken Ruotsissa esiintymiseen löytyy näin toinenkin luonteva syy-yhteys.

Eurovision laulukilpailun finaali käydään lauantaina 14.5. alkaen klo 22.00.

Katso “Can’t Stop The Feeling!” -musiikkivideo:

 

 

Keskustele aiheesta foorumillamme