Karsintatuloksia eiliseltä

Niin Ruotsissa, Virossa kuin Liettuassakin kisattiin eilen viimeiset semifinaalit tai alkuerät. Ruotsin 4. semifinaalista jatkoon pääsivät Danny Saucedo – “Amazing” ja Lisa Miskovsky – “Why start a fire”. Lisäksi Lotta Engberg & Christer Sjögren – “Don’t let Me Down” ja Dynazty – “Land of broken dreams”. Monien yllätykseksi kaksi kertaa Ruotsia edustanut Charlotte Perrelli karsiutui jatkosta. Vaikka alkukarsinnat on nyt kisattu Ruotissa, kahdeksan kappaletta kisaa vielä kahdesta finaalipaikasta ensi lauantain Andra Chansenissa.

Viron ensi lauantain finaalin valittiin toiset viisi kappaletta viime viikolla valittujen lisäksi. Ne ovat Traffic – “NASA”, Teele Viira – “City nights”, Lenna – “Mina jään”, Birgit Õigemeel – “You’re not alone” ja Tenfold Rabbit – “Oblivion”.

Liettuassa oli eilen jaossa niin ikään viimeiset semifinaalipaikat, jotka menivät kappaleille Donny Montell – “Love is blind”, DAR – “Home” ja Simona Milinyte – “One of a kind”. Kisassa mukana ollut Movetron karsiutui finaalista. Liettuan finaali kisataan ensi viikon lauantaina.

e