Kristan viisuvalmistelut täydessä vauhdissa

Viisukuppila tapasi Suomen euroviisuedustajan Krista Siegfridsin keskellä kiihkeintä promootiorumbaa. Juuri Amsterdamin Eurovision in Concert -tapahtumasta palannut Krista valmistautuu jo ensi viikonlopun Lontoon matkaan. Kristan ympärillä käy kunnon pöhinä, jollaista Suomen edustajan ympärillä ei olekaan nähty sitten Lordin. Team Ding Dong valloittaa Eurooppaa teemanaan suvaitsevaisuus ja tavoitteena onkin, että ennen Malmön semifinaalia kaikki tuntevat Ding Dong -kävelyn ja askeltavat Kristan pillien mukaan. Nykyään niin tärkeässä sosiaalisessa mediassa Krista joukkoineen on myös hyvin tapetilla, vaikka pientä huolta aiheuttikin joidenkin toisessa semifinaalissa kisailevissa maissa asustavien fanien vähäisyys. Valloitettavaa Euroopassa siis vielä on.

Aprillipäivänä Viisukuppila repäisi Krista-aiheisella jymäytyksellään ja nyt olikin tilaisuus kysyä, mitä mieltä aprillauksen aihe itse oli kujeesta. ”Tosi hauska läppä!”, Krista nauroi ja kertoi ystäviensä soittaneen hänelle huolestuneena taustatiimin vaihdoksesta. Krista itse tajusi tietenkin heti, että kyseessä oli aprillipila. Kristan taustatiimi ei ole siis Viisukuppilan aprillipilan kaltainen, vaan siihen kuuluvat UMK:stakin tutut taustalaulajat Emelie Kranvik sekä The Voice of Finland kilpailun kaksintaisteluvaiheeseen edennyt Reetta Korhonen. Tanssijoina esityksessä nähdään Katrin Vaskelainen, Kiira Kilpiö ja tuorein Dance-kilpailun voittaja Haza Hajipoori. ”Kunnon girl poweria!”, Krista hihkuu. Koreografian on suunnitellut Reija Wäre, jonka käsialaa oli myös UMK:ssa nähty lavaliikehdintä.

Euroviisusemifinaalissa nähtävästä ylöpanosta udeltaessa, Krista joutuu toteamaan että se ei ole vielä täysin valmis. Ideoita on paljon pukutempusta Amsterdamissa nähtyyn kohusuudelmaan. Myös puvut ovat vielä ompelijalla ja esitys hioutuu lopulliseen muotoonsa vasta semifinaaliharjoituksiin mennessä. Kristalla on halu yllättää eikä esitys varmastikaan jätä ketään kylmäksi.

Kristan esikoisalbumi ”Ding dong” on purkissa ja päivänvalon se näkee juuri euroviisujen alla 10. toukokuuta. Viisutähtemme on levystä erittäin ylpeä ja innostunut. Levy sisältää kymmenen kappaletta ja Krista on itse ollut mukana kahdeksan biisin sävellys- ja/tai sanoitustyössä. Hän kuvailee albumia vauhdikkaaksi feel good bile-levyksi, joka sisältää ”Marry me”-kappaleen tyylistä poprockia. Levyltä löytyy vain yksi balladi, jonka Krista on kirjoittanut 12 vuotta sitten kuolleen isänsä muistolle. Hetkeksi vakavoituva Krista kertoo kokeneensa elämässään paljon surullisiakin asioita, mutta ei halua jäädä niitä vatvomaan, vaan pyrkii elämässään eteenpäin ilon ja hauskanpidon kautta.