Legendaarinen Johnny Logan julkaisee duettokappaleen suomalaisen Janniken kanssa

Kolminkertainen Eurovision laulukilpailujen voittaja Johnny Logan yhdistää voimansa kansainvälistä uraa jo tehneen suomalaisartistin, Janniken, kanssa. Parivaljakon duettona laulama Just One Look -niminen kappale ilmestyy 18. kesäkuuta. Lisäksi Logan ja Jannike esiintyvät kesäkuussa yhdessä Saksan televisiossa ja Suomessakin kahdesti heinäkuun lopulla.

– Yhteistyö uusien artistituttavuuksien kanssa on aina mielenkiintoista ja kaiken lisäksi tärkeää nykypäivänä. Siitä saa itseensä hienosti energiaa ja jännitettä, jota uudenlainen musiikki tuo tullessaan, kertoo Johnny Logan.

Just One Look on menevä ja rytmikäs popkappale, jossa on aistittavissa myös Motown-tunnelmaa.

– Olen aina pitänyt euroviisuista ja Johnny Logan on viisujen todellinen legenda. On ollut huikean antoisaa ja mielenkiintoista saada työskennellä hänen kanssaan, kertoo Jannike, jonka uusin oma albumi, Welcome To My Life, ilmestyy syyskuussa.

Eilen ensimmäisen semifinaalin lähetyksessä vieraillut Johnny Logan on voittanut euroviisut laulajana 1980 ja1987 sekä voittajakappaleen säveltäjänä 1992.

– Just One Look -kappaleen tekeminen on ollut miellyttävä kokemus. Minun ja Janniken äänet sopivat hyvin yhteen ja odotan innolla yhteisiä esiintymisiämme. Logan toteaa.

Jannike on julkaissut uransa aikana jo 14 singleä sekä albumin Suomessa ja 8 singleä Saksassa. Hänen debyyttialbuminsa, The Girl in the Picture, ilmestyi 2017.

Jannike: www.jannikeofficial.com

Johnny Logan: https://johnnylogan.com