Mikko Silvennoinen selostaa euroviisut ja Jussi-Pekka Rantanen toimii pisteidenantajana – Myös Suomen ammattilaisraati julki

SuomilogoYLE paljasti hetki siten, että paikan päällä Tukholmassa euroviisuja selostaa UMK-kilpailustakin tuttu toimittaja Mikko Silvennoinen. Ylen verkkosivujen uutisessa Silvennoin lupaa hoitaa homman hyvin klassisesti eli keskittyä vanhanaikaisesti itse asiaan.

Mikko Silvennoinen on mukana myös TV2:n Esikatselumaratonissa lauantaina 7.5. klo 19.10 alkaen. Nelituntisen maratonin juontaa Rakel Liekki ja Silvennoisen lisäksi tämän vuoden viisuja ruotivat  Jaana Pelkonen, Maija Vilkkumaa sekä Cristal Snow.

Monien tuntema ruutukasvo, uutisankkuri Jussi-Pekka Rantanen on puolestaan valittu Suomen pisteidenantajaksi. Rantasen mukaan euroviisut on kevään kohokohta ja hän käyttääkin toukokuisesta pestistään termiä ”kunniatehtävä”. Rantanen voidaan muistaa esimerkiksi Itsenäisyyspäivän vastaanoton selostajana viime vuosina.

Eikä YLEn viisu-uutiset vielä tähän loppuneet. Samaan syssyyn paljastettin myös Suomen ammattilaisraadin jäsenet, jotka ovat Tänä vuonna viisihenkiseen ammattilaisraatiin kuuluvat tuottaja Jurek Reunamäki (raadin puheenjohtaja.), laulaja Jannika B., radiojuontaja Hanna Kinnunen, sanoittaja Heimo Hatakka sekä säveltäjä Jori Sjöroos.

Lue YLEn uutinen aiheesta