O’G3NE Alankomaiden viisuedustajaksi

og3neTulppaanien ja tuulimyllyjen maas luotetaan tulevana keväänä sisarusrakkauteen. Alankomaiden viisuvalinnoista vastuussa oleva televisiokanava AVROTROS vahvisti hetki sitten, että tyttötrio O’G3NE on valittu edustamaan maata ensi kevään Euroviisuissa.

Siskosten Lisa, Amy ja Shelley Volin muodostama trio on tarkkasilmäisimmille viisufaneille tuttu jo lähes kymmenen vuoden takaa. Tuolloin O’G3NE edusti kotimaatansa Junior Euroviisuissa kappaleella ”Adem in, adem uit”. Loppuvuonna 2014 kolmikko saavutti lisämenestystä kotimassaan voittamalla silloisen tuotantokauden The Voice of Holland -kilpailussa. Tuolloin he hurmasivat puhelinäänestäjät kappaleella ”Magic”. Hieman yli kaksikymppiset siskokset ovat julkaisseet tähän mennessä kolme albumia ja he ovat myös ehtineet coveroida viisuvoittaja Abbaa paikallisessa Beste Zangers -televisio-ohjelmassa aikaisemmin tänä vuonna.

Yhtyeen tulevasta kilpailukappaleesta tai sen valintaprosessista ei tässä vaiheessa kerrottu vielä tarkemmin. AVROTROSin toimitusjohtaja Eric van Staden on kuitenkin jo tässä vaiheessa vakuuttunut siitä, että tytöt tulevat hurmaamaan Euroopan.
– Heillä on paljon faneja ja Youtubessa miljoonia katselukertoja. O’G3NE jatkaa linjaamme valita viisuihin osaavia artisteja, van Staden kommentoi AVROTROSin sivuilla.

Lue uutinen aiheesta (hollanniksi)

O’G3NE:n facebook-sivut

Keskustele aiheesta foorumillamme