OGAE-rannekkeella alennusta Euro Fan Caféssa

Kuten Kuppilassa on aiemmin uutisoitu, tarjoaa Euro Fan Café viihdykettä viisuvieraille toukokuussa Malmössa. Euro Fan Cafén mediapartnerina Suomessa toimii Viisukuppila, joka välittää tuoreet uutiset paikalta – sekä myös etukäteen.

Rick Jacobs, 12.points.tv:n toimittaja ja mies Euro Fan Cafén takana, kertoo ylpeänä Viisukuppilalle, että 13-päiväisen ohjelman fokuksessa on nimenomaan fanien hemmotteleminen monimuotoisilla tapahtumilla. Huhtikuussa julkaistuun ohjelmaan on jo saatu lisää nimiä: perjantaina 17.5. vietetään Melodifestivalen-iltaa, jolloin esiintymässä on Ruotsin eri vuosien viisukarsinnoista tuttuja nimiä: Pay-TV, Eddie Razaz ja Stockholm Syndrome (ent. Love Generation). Fanien talk show -iltoja tulee olemaan useita. Niissä Rick itse haastattelee euroviisuedustajia. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus myös faneille päästä esittämään artisteille kysymyksiä! Toistaiseksi seitsemän maan edustajat ovat lupautuneet mukaan, lisää vahvistuksia on tulossa.

Euro Fan Café toimii keskeisellä paikalla Moriskanissa (Moriska paviljongen) ja sinne on luvassa n. 50 eri tapahtumaa vanhoista viisuvuosikatseluista euroviisudiscoihin ja viisuartistien keikkoihin. Areenaliputta jääneet voivat seurata siellä myös molemmat semifinaalit (tiistaina 14.5. ja torstaina 16.5.) sekä finaalin (lauantaina 18.5.), jotka näytetään suorana isoilta screeneiltä.

Moriskania oli kaavailtu aluksi myös Euro Clubiksi, mutta Clubin pitopaikaksi varmistui sitten rautatieasemaa lähellä oleva Slagthuset, jolloin Rick Jacobs alkoi haaveilla Euro Fan Cafén perustamisesta Moriskaniin. Henkilökunta innostui asiasta ja Rick sai itse viisufanina toimia neuvonantajana. Mukana kunnianhimoisen ohjelman suunnittelutiimissä on ollut OGAE International sekä Ruotsin OGAE (Melodifestivaklubben), joiden apu on ollut tarpeen isoimpien ohjelmakiinnitysten saamiseksi.

Euro Fan Caféssa toimii myös baari ja bistro, jotka palvelevat asiakkaita koko päivän. Ruokaa saa aina 23:een saakka illalla. OGAE-rannekkeella saa alennusta ruoasta ja juomasta. Koska kyseessä on baari, jossa tarjoillaan alkoholia, on Moriskan ikärajaton ainoastaan päivisin ja alkuillasta. Iltaisin juhlijoilta vaaditaan 18 vuoden ikä. Tiedotamme vielä tarkemmista kellonajoista, kun asia varmistuu.

Ogaen jäsenkortin omaavat ja akkreditoituneet henkilöt voivat ostaa rannekkeen KAIKKIIN Moriskanin tapahtumiin 150 kuruunulla (noin 17.50 euroa). Tällä rannekkeella on luvassa myös ruoka- ja juomatarjouksia Moriskanin Bistrossa ja Baarissa. Rannekkeet ovat myynnissä Moriskanissa 6. päivästä alkaen. Muille kaikkiin tapahtumiin oikeuttavan rannekkeen hinta on 250 kruunua (noin 29,50 euroa). Myös yksittäisiin tapahtumiin on mahdollista ostaa lippuja, joiden hinnat vaihtelevat 80-250 kruunun välillä.

Kuva: Roope Simonen