Päivä paistaa – kaikesta huolimatta

Viisukuppila tapasi tänään Kuunkuiskaajat nopeasti Vikelandin patsaspuistossa, johon Suomen delegaatio oli tutustumassa. Eilisestä karsiutumisesta huolimatta Susan Aho ja Johanna Virtanen tuttuun tapaansa iloisella tuulella ja yhtä hymyä. Vaaleilla neidoillamme oli terveisiä myös Viisukuppilaan.
– Rakastamme Viisukuppilaa. Meistä on tullut viisufaneja, tytöt kertoivat.

.

Päästäkseen uudessa harrastuksessaan hyvin alkuun Anna Muurinen lahjoitti kummallekin tytölle oman kappaleen ”Euroviisut – Kisastudion käsikirja” -teoksestaan.
.

.

Kuunkuiskaajat eivät anna karsiutumisen masentaa vaan jäävät koko viikoksi Osloon nauttimaan euroviisuhumusta. Esiintymisiäkin tytöille on vielä luvassa. Tänä iltana he esimerkiksi nousevat lavalle Euroclubin OGAE-bileissä.

Sekä kaupungilla että pressikeskuksessa yleinen mielipide tuntuu olevan, että Kuunkuiskaajat olisi ehdottomasti ansainnut eilisellä esityksellään ansainnut finaalipaikan ja Suomen karsiutumisesta tunnutaankin olevan aidosti pahoillaan ja myös yllättyneitä. Suomalaisilla ei olekaan yhtään syytä hävetä maatamme hyvin edustaneita Kuunkuiskaajia. Viisukuppila haluaa kiittää Kuunkuiskaajia ja koko Suomen delegaatiota heidän tuottamasta aidosta ilosta ja asiaankuuluvasta positiivisesta suhtautumisesta.