Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Lars Berghagen: Jennie, Jennie

*****
3
6%
****
21
45%
***
13
28%
**
7
15%
*
3
6%
 
Ääniä yhteensä: 47

Avatar
barbarossa
Tiskijukka
Tiskijukka
Viestit: 7772
Liittynyt: 18 Marras 2003, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja barbarossa »

:ruotsi:
Kuva
Maa: Ruotsi
Vuosi: 1975
Kappale: Jennie, Jennie
Esittäjä: Lars Berghagen
Säveltäjä: Lars Berghagen
Sanoittaja: Lars Berghagen
Kapellimestari: Lars Samuelson
Sijoitus: 8./19
Pisteet: 72
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1975se
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/70s_80s/Sweden1975.html

Ruotsi valitsi edustajan kotikisoihinsa 15. helmikuuta 1975 Göteborgin TV-talolla, koska varsinainen kansainvälinen finaali järjestettäisiin Tukholmassa. Juontajana toimi jo kansallisessa karsinnassa Karin Falck, joka juonsi kuukautta myöhemmin myös kansainvälisen Eurovision laulukilpailun. Karin Falck oli jäänyt leskeksi vain muutamaa kuukautta aiemmin, ja kollegat halusivat pitää hänet työn touhussa, ettei hän hautautuisi suruunsa.

Kansallisen karsinnan voittajaksi selviytyi Lars "Lasse" Berghagen (s. 13.5.1945 Tukholmassa), joka oli itse myös säveltänyt ja sanoittanut kappaleen Jennie, Jennie. Hän vitsaili kilpailun jälkeen olevansa pahoillaan, ettei pääse voitostaan huolimatta ulkomaille, vaan kilpailee asuinkaupungissaan Tukholmassa ja matkustaa kilpailupaikalle lähijunalla...

Vuoden 1975 Melodifestivalenilta jäi elämään kuitenkin monia muitakin hittejä, kuten Michelangelo, Bang en boomerang sekä Ska vi plocka körsbär i min trädgård. Bang, en boomerang oli Benny Anderssonin, Björn Ulvaeuksen ja Stikkan Andersonin käsialaa, ja kappaleesta tuli paitsi hitti Svennelle ja Lotalle, jotka sen esittivät Melodifestivalenilla, mutta myös englanninkielinen versio ABBAn levylle. Kappale sijoittui kisassa kolmanneksi. Lasse Berghagen sai täten mukavan revanssin, olihan hän edellisenä vuonna sijoittunut toiseksi häviten ABBAlle.

Lasse Berghagen oli osallistunut Melodifestivaleniin jo kahtena edellisenä vuonna, eli hänen kolmas yrityksensä toi voiton. Tosin vuonna 1969 hän oli osallistunut kilpailuun kappaleen tekijänä yhdessä Benny Anderssonin kanssa.
Berghagenilla on muitakin viisukytköksiä: hän oli 60-luvulla naimisissa Lill-Babsin kanssa, Ruotsin taannoinen euroviisuedustaja hänkin. Lisäksi Berhagenin entinen vävypoika on Tommy Nilsson, joka edusti Ruotsia vuonna 1989.

Berghagenilla on ollut pitkä ja monipuolinen ura Ruotsissa. Vuosituhannen vaihteessa hän juonsi Allsång på Skansenia (1994-2003), mikä lisäsi hänen tunnettuuttaan entisestään.

Vuoden 1975 kansainvälisessä kisassa, joka pidettiin vain reilua kuukautta kansallisen karsinnan jälkeen, Berghagen esiintyi toiseksi viimeisenä. Hän sijoittui lopulta kahdeksanneksi, mitä voi pitää varsin tyydyttävänä sijoituksena. Ruotsin radiolla ei olisi ollut varaakaan järjestää kilpailua enää toisena vuonna peräkkäin.

Lars Berghagen esitti Jennie, Jennien kilpailussa englanniksi, mutta on levyttänyt sen myös ruotsiksi ja saksaksi. Suomenkielinen versiokin kappaleesta on, Matti Eskon vuonna 1975 levyttämä.

Matti Esko - Jennie, Jennie http://open.spotify.com/track/0uYnyLKQ0cpz6KqLC1VfOf
Kuva
"Laka laulaja kielsi tulemasta alas parvekkeelta ennen kuin rakkaus kestää... " -Pokušaj

Avatar
jee euroviisut
Press
Press
Viestit: 19774
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut »

Tämä ei niin vakuuttanut. Jätin kahteen tähteen. Olisiko Ruotsi melodifestivalenin voittajaa valitessaan yrittänyt varmistaa sen, ettei joudu maksamaan toisia euroviisuja?

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57778
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

:stara: :stara: :stara:

Jokin sai minut antamaan jopa kolme tähteä :shock: En tiedä, mutta jotenkin kertsissä biisi heräsi eloon Jennie, Jennie hokemineen päivineen :surrur:
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5195
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen »

Vähän häiritsee arviointia, kun on näin tuttu kappale! Ei tästä oikein osaa sanoakaan mitään... Kuulosti jotenkin tosi kivalta tuo live-versio, joten napsautanpa *** tähteä. :peukku:
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja" (Suomen viisukarsinnat -62)

Avatar
Ihme_Mies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2667
Liittynyt: 29 Helmi 2008, 14:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Ihme_Mies »

Tämä on minulle aina ollut ristiriitaisia tuntoja aiheuttava kappale. :miettii: Aluksi ottaa mukaansa, mutta loppu ei sitten lunastakaan lupauksia. Jotenkin haluaisin aina niin pitää tästä, mutta tuollainen kertosäe ei anna siihen mahdollisuutta. :lohduton:

Siis kiteytys: hyvä, melodinen A-osa -sille neljä tähteä. Tylsä, raskasoutuinen humppa-kertosäe -sille puolitoista tähteä.
Keskiarvoksi muodostuu: kolme tähteä.

Edit. Serduchka taas kuulee niin "oikein" että... :surrur: :mrgreen:
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Steven Weinberg

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Leonardo »

Tätä on soitettu niin paljon eri versioina, että on jo päässyt kulumaan ja irrottautumaan viisuviitekehyksestään. Tarttuva kertosäe, mutta tässä tapauksessa se ei ole meriitti vaan rasite. Kokonaisuudessaan tätä kappaletta vaivaa tylsyys. Alussa on isot odotukset, jotka eivät sitten koskaan täyty. Tempo kiihtyy loppua kohti, mutta kaivattua muuta muutosta ei koskaan tapahdu. Ei tämä tosin huonokaan ole, joten plussat ja miinukset yhteenlaskettuna lopputulos on kolme tähteä. :roll:

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Mr Kite »

Tämä viisu vie muistot 1970-luvun puoliväliin ja kevääseen 1975, kun seurasin televisiosta sen vuoden euroviisuja.......oi, niitä aikoja.......varsinkin laulun kertosäe jäi silloin aikoinaan hyvin mieleen Zeeni, Zeeni-hokemineen........tarttuva kertsi........muutenkin ihan kiva, kaunis laulu........kuitenkin jonkin verran raskassoutuinen ja ehkä vähän tylsäkin - ei lähde oikein kunnolla lentoon.......

Kolme ***

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11900
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja sziget »

Lapsuudesta tuttu varmaan Matti Eskon käännösversiona. Myöhemmin olen kuunnellut ruotsinkielisenä ja pitänyt paljonkin. Perinteinen rakenne: tunnelmoiva A-osa on vauhdinottoa kertsiin, joka jää taatusti mieleen. Jos se on humppaa, en ole hulluna humpasta vaan annan neljä tähteä. Enkkuversiolle no thanks. Nimifraasia lukuun ottamatta kappale tuntuu äkkiä kovin ilottomalta. ****
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11508
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja romualdo »

ehkä TAI SIIS ON mun kaikkien aikojen suosikkivuodeltani (N:o 1) upea ikivihreä, tämä "Liten Liten Lassen" sävellys, mahtava mies tekemään lauluja, upeita tunnelmapaloja mm. iki-iki-ihana ja taianomaisen kaunis RAKASTETTU IKIVIHREÄ niin lasten kuin aikusitenkin omima Teddybjörnen Fredriksson. Ja loooiiistava Hej Clown -69/1. ahhhh 10 pist. mikä suuri vääryys pistää sinne se pihiääninen tommy.... matridiin siis.

Ja olipas NAPAKKA tuo ruotsin karsintojen esityskin, (alussa ohjelmanauha oli rypistynyt,!!?) MAHTAVA eli se paras versio kuten lähes aina oli Tukholmankin finaalissa , niin patarumpu paukutteli ja puhaltimet olivat täyskäytössä tuon kertosäkeen aikana... IHANA!!! lovely, erittäin oivallinen, great song!!! 5 pist.

Mainio oli tuo karsintakin, Sången lär ha vinga tuli 2:ksi ja oli erittäin mukava, vähän ring-ring- tyylinen juttu. Bang-e-boomerang sai myös suomenkielisen version,ainakin Seija Simolalta. Ja Michelangeloahan pyöritellään yhä edelleen jokaisessa vähänkin viisuja käsittelevässä ohjelmassa.
Viimeksi muokannut romualdo, 06 Elo 2019, 23:15. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
tonywerner
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja tonywerner »

1975 karsinta oli käännekohta Ruotsin viisuhistoriassa. Abban ansiosta tietenkin. Vielä ennen vuotta 1974 karsinnat oli täynnä kaikenmaailman taidepaukkuja, mutta tästä eteenpäin ne tulvivat mukavia, tarttuvia iskelmiä :joojoo:
"Jennie Jennien" paras versio on Matti Eskon tulkitsema :draamaa: Se saisi viisi tähteä, mutta Lasselle annan neljä :miettii:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11508
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja romualdo »

niih, vuoden 1974 karsinta oli oikein kaikkien taidepaukkujen mamma... oli mm. upea Glenmarksien I Annorlunda Land (10 pist. eli listani ykkönen, ABBA myös ykkösenä tahi heti toisena) sekä Sylvia Vrethammer loistomekossaan yhdessä sen, (ny muisti pätkii,) Göran Fristorpin joo. Ai että tuossa Jennie Jenniessä ON loistava sovitus ja säestys. Ihaninta hunajata korville..
Viimeksi muokannut romualdo, 06 Elo 2019, 23:17. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
tonywerner
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja tonywerner »

romualdo kirjoitti:(ny muisti pätkii,)
http://natfinals.webuda.com/70s_80s/Sweden1974.html
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Piggybank
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2213
Liittynyt: 14 Loka 2009, 18:30
Paikkakunta: Tampere

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Piggybank »

Säkeistöjen aikana vaivuin horrokseen, mutta kertosäkeen kohdalla olin edes vähän mukana. Tämä riittää kahteen tähteen.
"Että siellä sitten ne, ne ei oo viisubileet, mutta ne on viisubileet"
- N20

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8844
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Vanajan taka

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja akuankka13 »

Hieno kuppale, neljän tähden arvoinen!
Qaj.

Avatar
Conductor
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1340
Liittynyt: 22 Loka 2007, 23:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Conductor »

Kaksi tähteä.

Jennie, Jennie edustaa mielestäni heikompaa Ruotsi-viisua. Puuduttava ja tylsä. Lasse Berghagen on kyllä hyvä laulaja, mutta tämä viisu ei vaan toimi.

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja mpappa »

Yleensä tykkää naapurimaan viisuista, mutta kyseinen Jennie, Jennie vain tylsistyttää.
Love shine a light

Avatar
Aintsu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17126
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Aintsu »

Lassen olemuksessa on jotain lipevää, mikä hieman häiritsee katselunautintoa. :mrgreen: Kappale kuitenkin on mukava Ruotsi-humppa, joten se saa 4 tähteä.
You're not ugly, you are smart, talented
And have abilities to make the world better

Avatar
Nata
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2682
Liittynyt: 24 Huhti 2004, 17:04

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Nata »

Ennen minua sävelletyistä ruotsalaisveisuista ehdottomasti niitä mieleenpainuvimpia, kyllä tämä neljä tähteä ansaitsee.
Svet je naš
i nova deca s nama stvaraju bolji svet.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

En ole oikein koskaan innostunut tästä Jenniestä. Hokemaan perustuu, ja siltä osin turruttaa. Kaksi tähteä.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 36596
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

Neljä tähteä tälle miellyttävän rauhalliselle ruotsipopille. :peukku:
Meow cat, please meow back.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Leo »

Klassikko mikä klassikko.
Loistava melodia, tosin kuin kahdesta eri kappaleesta yhdisteltynä. Jennietä hoettiin ehkä hieman liikaa.

Lasse Berghagenin tuotanto tuli tutuksi Allsång på Skansenia seuratessa. Tarttuvia biisejä ihan solkenaan. Hän olisi voinut osallistua jollakin niistä euroviisuihin myöhemminkin. Ohjelman juontajana hän oli vailla vertaa. Silloin Allsång oli aidosti hauska.

Pieni hauska yksityiskohta Jennien englanninkielisestä versiosta: A-osan viimeinen sana different MELODY tulee niin nätisti riikinruotsalaisittain äännettynä, että :heh:
Viisi vai neljä? Neljä, mutta vahvaa tähteä.

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9448
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Weewa »

Kyllä tämä on vaan Matti Eskon laulamana parempi. :joojoo: Ihan mukava tämäkin, mutta nyt lähtee vain kolme tähteä. :peukku:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7501
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja klaus-12 »

Mahtava Lars, ja viisu
:ruotsi: :ruotsi: :ruotsi: :ruotsi:
Žvižej fucked up the solo

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 14530
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Samiasd »

Todella kaunis ja mystinen kappale. Yksi Ruotsin parhaita 70-luvulta, harmi että tämä on vähän unohdettu. Neljä tähteä.
I will take the fight, I will stay up all night
I'm not running away
Mun jearán áddjás
Chain me to the wall, they cannot break us all
I'm not running away

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11508
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja romualdo »

no ei ole ollenkaan unohdettu, kautta maan eri tasoisten räkälöitten karaokepiireissä varsinkin keski-ikäiset miehet kaulailevat toisiaan ja laulaa loilottavat jeeenni jeeeni jeeeni jeeeni....
yritin etsiä tietoja ruotsin tuon vuoden karsinnoista mutta linkki meni jonnekin aivan muualle - voisiko siis joku erityisen ystävällinen sielu toimittaa tänne tuon vuoden -75 melodifestivalenin tulokset tänne tack....

jk. ai niin, Fredikin on versioinut tuon ihanan kaihoisan iskelmän, ei yltänyt matti eskon version tasolle johtuu varmaankin siitä etten oikein pidä hänen kaltasistaan korkealta falsettiäänisistä tenoreista.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 36596
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

romualdo kirjoitti: 24 Loka 2018, 16:12yritin etsiä tietoja ruotsin tuon vuoden karsinnoista mutta linkki meni jonnekin aivan muualle - voisiko siis joku erityisen ystävällinen sielu toimittaa tänne tuon vuoden -75 melodifestivalenin tulokset tänne tack....
Tuossa, olkaapa hyvät.
Meow cat, please meow back.

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4079
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen »

Ah mitä haikeaa nostalgiaa ajalta, jolloin viisuissa oli orkesteri ja Ossi Runne. Neljä tähteä.
Suomi voitti rahvahaniänet, Ruočči sud’d’uliston da sen mugah kogo Euroviizut. Neče on viritännyh kummastelendua viizufanoin keskes.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11508
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja romualdo »

kiitos Tomppa of Pori (nyt en ole varma asuinpaikastasi,anteeksi jos) ... huomasin melko pian tämän viestini laiton jälkeen että kas, siis kuuklattuani että täällä on Tompan tekemät MF- listat aina sieltä hamalta -60-luvulta asti... ilahduin toki muutamista oikein kuulemistasi kappaleista mm. v. -73 ja -74. Ja sieltä löytyi myös tuo etsimäni Historien-laulukin. Kiitos.

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 36596
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

romualdo kirjoitti: 25 Loka 2018, 19:05 kiitos Tomppa of Pori (nyt en ole varma asuinpaikastasi,anteeksi jos) ...
:draamaa: Syntyperältäni olen porvoolainen, tänä kesänä helsinkiläistyin. ;)
Meow cat, please meow back.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11508
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Ruotsi 1975: Lars Berghagen - Jennie, Jennie

Viesti Kirjoittaja romualdo »

"pieni neito Porvoolainen, tämän vuoden missi on..."
Tänään tv1:ltä tuli tuo Sannan johdattama Yhteislauluilta Skansenilta ja siinä oli erikoisvieraana tietysti täysiä vuosia täyttänyt Lars "teddybjörn" Berghagen. Liikuttavaa..., ja potpurissa lauleskeltiin häneltä mm. v. -73 ja -74 viisuja. Valloittavia esiintyjiä muutkin... Lopun Heinäkuun ilta -rallatus oli upea..., puhumattakaan tuosta yhdestä kautta aikojen kauneimmista Pehmolelu-laulusta.

Vastaa Viestiin