Belgia 1974: Jacques Hustin – Fleur de liberté

Jacques Hustin – Fleur de liberté

*****
2
6%
****
15
45%
***
7
21%
**
8
24%
*
1
3%
 
Ääniä yhteensä: 33

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12124
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Belgia 1974: Jacques Hustin – Fleur de liberté

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 05 Elo 2018, 20:38

Menee aika lailla samaan kategoriaan Monacon saman vuoden edustuskappaleen kanssa, mutta tämä on hieman melodisempi. Kolme tähteä tällekin.
Hidden deep in that beat
There’s
a calling for that leap
Got
no control but I know
There’s a fire in my soul

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8873
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Belgia 1974: Jacques Hustin – Fleur de liberté

Viesti Kirjoittaja romualdo » 04 Huhti 2019, 23:05

no nii mennee, niinku Raila Kinnunen kirjoitti Apu-lehden kolum...reportaasissaan että "Monacon ja Belgian poikien dramaattiset esitykset eivät paljoakaan liikauttaneet asiantuntijaraateja, mutta..." jnejne, joojoo Hollanti oli paikalla olleen yleisön ehdoton suosikki, jne... lukekaa sieltä lisää sitten... ao. nimimerkki on innostunut kirjoittelemaan noita aika monia lehtijuttuja tänne. Mukava jos edes joku niistä pitää ja kokee ne arvokkaaksi lisäksi tähän kaikkeen kudelmaan, Viisukuppila on kuin loputon räsymatto... jokainen siihen tuo oman värisävynsä ja raidan paksuuden... (Noi hei, vähän Saksa -75- tekstitystä muokaten...)

Taisin jo jossain muussa yhteydesä mainitan sen että psyk.polilla eräs eläkkeelle viimein ja vihdoin pitkin hampain (tai silti ilolla ja haikein mielin) siirtyvä tietyn vaativan tanssilajin harrastaja huomasi ja sanoi että että hän muistaa tämän kappaleen. Kun sanoin laulun suomenkielisen nimen... biisin jälkeen tietysti hehkutin ja kerroin miten pidän tätä kaikkien aikojen suurimpana esc-suosikkinani Monaco-71 ja Monaco-74 ohella... ja omalla puheenvuorollani viittasin laulun tekstin kohtaan : "Suuret sanat eivät paljon merkitse jos itsessään ei vikaa huomaa." Näin ollen sain häneltä selvästi huomion että minulle taitaa tekstit olla tärkeitä. Kyllä, tokaisin siihen, jopa melodiaa tärkeämmät! Meidän mielensä nyrjätäneiden kerran viikossa tapahtumat istunnot - vertaistulkiryhmät... :ihana:

Suomalaisversion sanat ovat hieman köykäiset joiltain kohdin, töksähtelevät...? Aion kyllä laittaa senkin tänne... jossain vaiheessa. Kotimaiset euroviisukännökset, nohhh, niille yleensä arvosana : kohtalainen, tyydyttävä tai melko hyvä... <3 Täysin onnistuneita tai jopa alkuperäistä parempia on vain niin tosi vähän....

Vastaa Viestiin