Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Leon - Planet of blue

*****
12
23%
****
16
30%
***
14
26%
**
6
11%
*
5
9%
 
Ääniä yhteensä: 53

Avatar
tonywerner
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja tonywerner »

:saksa:
Kuva
Maa: Saksa
Vuosi: 1996
Kappale: Planet of blue
Esittäjä: Leon
Säveltäjä: Hanne Haller
Sijoitus esikarsinnassa: 24./29
Pisteet esikarsinnassa: 24
Sanat: http://www.diggiloo.net/?1996de00
Karsinnan tulos: http://natfinals.webuda.com/90s_00s/Germany1996.html

Vuosi 1996 muistetaan eurovisiohistoriassa ainoana vuotena, jona Saksan edustussävelmää ei kuultu loppukilpailussa. Saksalla on siis hallussaan ennätys, jota kukaan ei voi enää rikkoa. Saksassa järjestettiin kuitenkin karsinnat ja edustussävelmäkin valittiin, mutta omituinen uusi sääntö torpedoi Saksan ja kuuden muun maan pääsyn Oslon finaaliin. Kyseinen sääntö olikin käytössä vain tämän yhden ainoan kerran.

30 maata pyrki mukaan vuoden 1996 Eurovision laulukilpailuihin, isäntämaa Norja mukaan luettuna. Esikarsinta päätettiin suorittaa ääninauhojen perusteella. Salaisessa äänestyksessä varsinaiseen finaaliin karsittiin Norjan seuraksi 22 loppukilpailijaa. Äänestyksen suorittivat jokaisesta kilpailijamaasta kootut 8-jäseniset raadit, jotka kuuntelivat kappaleet vähintään kolme kertaa kahden päivän aikana. Jatkosta putosivat Saksan lisäksi Tanska, Israel, Entinen Jugoslavian tasavalta Makedonia, Romania, Venäjä ja Unkari. Saksa sijoittui äänestyksessä epävirallisten tietojen mukaan sijalle 24 saadessaan 2 pistettä vähemmän, kuin edellään tasapisteissä olleet Suomi ja Unkari. Näin ollen Suomi oli viimeinen finaaliin päässyt, koska se sai pisteitä useammalta maalta kuin Unkari.

Saksan edustuskappale ”Planet of blue” ("Blauer Planet") oli valittu normaalein menoin. Karsinta järjestettiin 1.3.1996 Hampurissa ja ylivoimaiseen voittoon äänestettiin uusi kyky Leon (oik. Jürgen Göbel, s. 4.4.1969 Lippetalissa). Vauhdikas teknorymistely sai annetuista puhelinäänistä 37,9 prosenttia, toiseksi tulleen Andre Staden saadessa vain 16,4 prosenttia.

Leonin elämään musiikki oli kuulunut aina. Hän sävelsi ensimmäiset kappaleensa jo lapsena ja osallistui kykykisaan omalla teoksellaan ”Sing mit mir” sijoittuen kärkisijoille. Musiikkiopinnot alkoivat vuonna 1983. Vaikka Leonin ystävät diggailivat heavy metallia ja punkkia, sykki nuorukaisen sydän schlagereille. Alkusysäyksen fanitukselle antoi hänen maannaisensa Nicolen euroviisuvoitto vuonna 1982. Vuonna 1992 Leon osallistuikin tv-ohjelmaan ”Superfan”, jossa kilpailijat esittivät idoliensa tuotantoa. Leon lauloi Nicolea. Vuotta myöhemmin Leon muutti Lipptetalin pikkukaupungista Müncheniin ja päätti tosissaan ryhtyä rakentamaan uraansa.

Alkuvuodesta 1996 Leon lähetti demonauhansa tuottaja Hanne Hallerille, joka ihastui hänen hengentuotteisiinsa välittömästi. Yksi kappaleista lähetettiin Saksan euroviisukarsintoihin ja se valittiin mukaan kymmenen finalistin joukkoon. Leon tuli täydestä tuntemattomuudesta ja esiintyi miljoonille saksalaisille televisiossa hurmaten koko kansan. Tummakutrista nappisilmää verrattiin tanssi- ja laulutaitojensa perusteella jopa Michael Jacksoniin.
Saksalaisten odotukset olivatkin korkealla Eurovision laulukilpailujen suhteen ja Leonin esityksen veikkailtiin sijoittuvan Oslossa ihan kärjen tuntumaan. Suureksi tyrmistykseksi raadit kuitenkin karsivat Saksan kokonaan jatkosta, mistä seurasi suurta draamaa. EBU pelkäsi jopa saksalaisten pahoittaneen mielensä niin pahasti, että he jäisivät kokonaan pois viisuista. Tämän seurauksena rakennettiin sääntö, jonka mukaan neljä suurta rahoittajamaata pääsivät jatkossa aina finaaliin. Samalla myös yleisesti huonona pidetty esikarsintamenetelmä poistettiin tämän kokeilun jälkeen heti käytöstä.

Leonin uraa Saksassa karsiutuminen ei tässä vaiheessa kuitenkaan hetkauttanut, vaan pikemminkin päinvastoin se jatkui vieläkin menestyksekkäämpänä. Ensialbumi ”Leon” oli menestys, joka poiki lisää hittejä: ”Lovin you” ja ”Follow your heart”. Pitkänhuiskea (188 cm) Leon vastaanotti röykkiöittäin fanipostia ja oli kotimaassaan suositumpi, kuin Take That.

Vuoden 1997 euroviisukarsinnoissa Leon sai mahdollisuuden revanssiin, mutta hänen uusi ehdokkaansa ”Schein (Meine kleine Taschenlampe)” ei ollut edeltäjänsä veroinen. Leonin suosio oli myös kääntynyt jo pieneen laskusuhdanteeseen ja hän sai vain 13 prosenttia puhelinäänistä, sijoittuen kuitenkin toiseksi. Voiton vei jälleen uusi tulokas Bianca Shomburg ylivoimaisella yli 40 prosentin äänimäärällä. Kolmanneksi sijoittui Michelle, joka oli tuleva edustamaan Saksaa muutamaa vuotta myöhemmin.

Leonin toinen albumi ”Einfach Verknallt” ei ollut enää esikoisen kaltainen menestys ja sen julkaisukin venähti seuraavaan vuoteen. Samana vuonna hän kiersi ZDF Hitparade kiertueella yhdessä monien muiden saksalaisten supertähtien kanssa. Vuosituhannen vaihduttua Leon teki levytyssopimuksen Ralph Siegelin vetämän Jupiter recordsin kanssa, mutta lukuisista singlejulkaisuista ei ole löytynyt sitä uutta suurta hittiä. Vaikka menestysvuodet 1996-1998 ovatkin jo lähihistoriaa, jatkuu Leonin ura julkkiksena ja musiikin parissa. Tuorein single ”C’est fini ma cherie” on vuodelta 2009.

Saksan karsintaa 1996

Euro-Cats - Surfen Multimedia
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8830
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Vanajan taka

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja akuankka13 »

Tuon vuoden suosikkini, hienot tanssiaskeleet. Viisi tähteä.
Qaj.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13257
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Oivallinen bailubiisi, kyllä. Mutta on jättänyt minut jotenkin aina jossain määrin kylmäksi. KOLME! :joojoo:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11507
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja romualdo »

siiis kauheeeta, ku toi kertsi alkoi nii mul tuli kyyneleet silmiin, ja kumma kuuma väristys lähti mahanpohjasta keuhkoja pitkin.... 5 pistettä.... mä taijan jälleen pikkasen kuolla, ... *kops* .... saksan parhaita kautta aikojen... upeaaa..... :tapu:

mahtava esitys robottimaisine liikkeineen... kuvastaneeko sitte jotain tulevaisuuden visioista kun saastutettu maapallo on jätetty taakse ja ihmiskunnasta on pelastettu miniminipromillensadasosamäärä jotka on sitte asettuneet Marsin pinnalle "elämään" uutta "elämää" hyvinkin rajallisissa olosuhteissa, jaa-mutta onhan se Kuukin vielä olemassa, nii ja Merk... ..... ?

komea teos jonka finaalista tippumista voi(n) vain ihmetellä... Erkki Pohjanheimo sanoi omaan v..umaiseen tyyliinsä jotenkin tästä että... itsestäänselvä putoaja.... ?


Karsinnoissa oli muutamia ihania entisaikojen viisutyylejä muistuttaneita esitykxiä, itse taisin pitää vähintään 2. sijan arvoisena tuota laulua n:o 10, jonka esitti se hollantilaisvivahteinen miekkonen. mmmmmmmm, ... valssikos se oli, noh hitaampuoleinen laulu kummiski... ? myös 3:ksi tullut Kaiku - Escho oli herkän nätti panhuiiluineen ... epäilemättä Siegelin sävellaarista... :heh:
Viimeksi muokannut romualdo, 12 Helmi 2023, 07:30. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
jee euroviisut
Press
Press
Viestit: 19756
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut »

Kolmen tähden ihan tanssittava viisu oli. Toisaalta vähän ehkä hoettiin samaa, mutta kyllä tämä sijti olisi ehdottomasti jatkopaikan ansainnut. :joojoo:

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57778
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

:stara: :stara: :stara: :stara:

Mikä vääryys, ettei tämä päässyt Osloon :lohduton: Sinne pääsi monen monta surkeampaakin biisiä kuin tämä... Kivasti kyllä tanssittaa tämä kappale, kiva meno :surrur:
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

Avatar
UFOPOLI
Viestit: 16601
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI »

Toki esim. Suomi, Slovakia ja Bosnia olivat parempia... :heihaloo: Viisi tähteä.

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Leo »

Miten tämä ei päässyt Oslon finaaliin? :shock: Mitä raadit eivät kuulleet tässä? :eeek:
Melodinen, hittiainesta. Ensikuulemalta heti neljä tähteä. :tuuletus:

Avatar
tonywerner
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja tonywerner »

Viisi tähteä napsahtaa täältäkin :joojoo: Ja suuret hämmästykset karsiutumisesta ???
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Toni »

Kivasti "ajan hengessä", mutta vähän liian hengästyttävä mulle. ****
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja mpappa »

Kivasti tanssittu viisu, mutta ei ollut aineksia enempään. Briteillä oli parempaa tarjota!!
Love shine a light

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Leonardo »

Kuulin ja näin tämän ensimmäistä kertaa nyt. Historiallisesti oli todella valitettavaa, ettei Saksaa valittu mukaan. Musiikillisesti - no ei minusta ihan yhtä valitettavaa. Ihan ok, mutta ei mikään sykähdyttävä, ennemminkin hengästyttävä ja loppua kohti sangen yksitoikkoinenkin kappale. Toki musiikillisestikin valinta olisi ollut paikallaan, ehdottomasti huonompia pääsi mukaan. :joojoo:

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57778
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

Toni kirjoitti:vähän liian hengästyttävä mulle.
Aiku mä voin kuvitella sen hengästyvän :rofl: :hihi:
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11507
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja romualdo »

no varmasti jos aikoo tehdä nuo samat liikkeet omassa kammarissa peilin edessä Leonin laulaessa taustalla, ja päällä on vain tosi niukat piukat stringit, *huiiiiii* ... .... ... hei haloo, Bosnia-Hertsegovina oli kisan kaunein kappale... no Ruotsin ja Norjan ohella.... ! Tajuttoman hyvä vuosi mutta Slovakian, Islannin ja Espanjan mukanaoloa ei ehkä oikein voi maalais- eikä kaupunkilais-järjelläkään tajuta.... .... tai että heiltä olisi voinut olla fiksummatkin kappaleet, heidän laulajissa ei ollu tieteskään mitään vikaa... no onneksi meidän Jasmine oli mukana tuomassa oikein kunnolla vauhtia tähän varsin rauhalliseen katraaseen .... tosin taisi laulajallamme mennä vähän liiankin lujaa.... ylikierroksillako tyttö kävi.... kuten meikäläinenkin näinä aikoina .... ?
Viimeksi muokannut romualdo, 10 Syys 2010, 08:56. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Toni »

romualdo kirjoitti:no varmasti jos aikoo tehdä nuo samat liikkeet omassa kammarissa peilin edessä stringeissä Leonin laulaessa taustalla...
En ole tuota uskaltanut testatakaan. :heh: En myöskään omista stringejä (HTT). Tuollaisen hysteerisen nopean kompin siedän vain Blümchen- ja Scooter-nimisiltä saksalaiskokoonpanoilta. Tässä se on jo vähän liikaa.

Tuon vuoden Saksan karsinnassa oli muuten tyrkyllä myös ajan henkeen sopivaa "terapiamusiikkia". Karsinnan kolmanneksi tulleessa Echos-biisissä soi panhuilut aivan kuin Norjan saman vuoden euroviisukappaleessa ikään. Tosin se olisi ollut tuolle terapiavuodelle jo "too much", kun mukana oli Irlannin ja Norjan lisäksi vielä Ruotsikin.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1937
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Hapa »

Mun mielestä tää on aina ollut surkea. Eihän tollainen komppi sovi yhtään euroviisuestradille. Melodia on olematon ja kertosäkeen sanat ihan naurettavat. Olin tosi tyytyväinen, että tämä pudotettiin loppukisasta. Raati oli fiksu.
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

Mulle on aina jäänyt mieleen vähän sellainen amatöörimäinen vaikutelma tästä paketista. Yritys on kova, mutta vähän menee liiaksi campin puolelle mun makuun.
Mutta toki Saksa olisi ansainnut finaalipaikkansa mieluummin kuin vaikkapa Slovakia, Bosnia tai vuotensa hirvitys Islanti!
Kolme tähteä.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11507
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja romualdo »

:heihaloo: puhutaankohan täällä samasta kappaleesta, siis Bosniallako oli se herkän kaunis hidas laulu jossa oli se jumalattoman upea välisoitto .... tuleekohan se Viisulassa vasta parin vuoden päästä.... .... mutta mielipiteiden rikkaus ja erilaisuuss on toki toooooki niin mielettömän mielenkiintoista, rikastuttavaa ja ärsyttävääkin ..... :heh: :mrgreen:
Viimeksi muokannut romualdo, 26 Helmi 2019, 22:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

^ Taidamme puhua. Juuri siitä unettavasta, laahaavasta biisistä, josta oli kyhätty vieläpä mielenkiinnoton paketti Oslon lavalle.

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5194
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen »

Vuotensa ja maansa paras edustusviisu! Aivan mahtava biisi. Tämän kappaleen pudottaminen finaalista on ollut yksi euroviisuhistorian törkeimpiä vääryyksiä.

Jotain huonoakin tässä kipaleessa kyllä on, nimittäin tuo loppu. Se on todella kökkö. Ensin on kova meno päällä - ja sitten se vain loppuu kuin seinään. Lopetus olisi pitänyt tehdä aivan toisin.

Mutta mitäpä yhdestä lopusta! Pääasia, että tämä on muutoin niin hieno. :surrur:

**** tähteä.
Viimeksi muokannut Valkealalainen, 03 Maalis 2013, 18:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja" (Suomen viisukarsinnat -62)

Avatar
Piggybank
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2213
Liittynyt: 14 Loka 2009, 18:30
Paikkakunta: Tampere

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Piggybank »

Saksan kieli sopii tämmöiseen biisiin yllättävän hyvin. :) Ihan mukavaa jumputustahan tämä. Loppuu kyllä tosi ilkeästi! Kolme tähteä. :joojoo:
"Että siellä sitten ne, ne ei oo viisubileet, mutta ne on viisubileet"
- N20

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 36559
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

Tää on ihan järjettömän mahtava! :kups:

vahvimmat 5 mitä olen koskaan antanut :jvvv: :jvvv: :jvvv: :jvvv: :jvvv:
Meow cat, please meow back.

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Mr Kite »

Näyttää tämän(kin) viisun kohdalla tähtiäänestys ja mielipiteet melkoisesti hajaantuneen. Mutta niin monta mieltä (mielipidettä) kuin on........Viisula-osallistujaakin / Viisulakuuntelijaakin. :peukku:

1970-luvun alussa alankomaalainen yhtye Shocking Blue lauloi Venuksesta ja Tuomari Nurmio lauloi noin 10 vuotta myöhemmin Punaisesta planeetasta - ja tässä viisussa lauletaan sitten puolestaan Sinisestä planeetasta.....Onkohan muuten muista planeetoista tehty lauluja :mitvit:

No juu. Maanantaiaamu ei taida olla ihan oikea ajankohta kuunnella tällaista musiikkia. Vaikka herätysmusiikiksi tämä voisi hyvinkin sopia - siis aamuherätykseen, ei hengelliseen herätykseen, eikä poliittiseen herätykseenkään :) . Aika tasapaksua menoa tämä oli, ja tylsää ja puuduttavaakin. Ei lähtenyt oikein lentoon tämä sakemannien kipale.

Pistän tästä kappaleesta kaksi tähteä heikosti vilkkumaan tuonne taivaalle noiden planeettojen joukkoon.

PS. Muuten, tuo edellä mainitsemani Shocking Blue yhtyeen levyttämä Venus on mainio biisi. Oli aikoinaan todella iso hitti. Tsekatkaapa se vaikka YouTubesta :peukku:

Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9125
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Juurovissön »

Haluaisin arvioida live-esitysten perusteella näitä Viisulan biisejä. Olikohan tämä liveä? Eleet olivat vähän yliampuvia, jos livenä pystyy tuossa vauhdissa pysymään laulussa puhtaana, sehän on upeeta. Vois tosiaan kotona yrittää peilin edessä :heh: . Ihan hassu biisi, toisesta korvasta sisään jne... kaksi tähtöstä tälle glitterille ja glamourin yritykselle. Hiukan ohutääninen kaveri tämä Leon.
Ekki líta undan það dagar alltaf – á ný. En aldrei þér ég gleymi einn í mínum heimi – er hjá þér sama hvernig fer. -Magni Ásgeirsson

Avatar
Dino78
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 549
Liittynyt: 04 Helmi 2007, 14:15

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Dino78 »

Saako tälle antaa enemmän kun 5 tähteä ? Siis aivan järjettömän hyvä paketti.
Ja ehkä paras Saksan viisu ikinä. Ja Muzista kompatakseni, oisin niin mielelläni nähnyt tän sen Islannin hirvityksen tilalla. Yläpuolella se onkin jo useasti todettu, mut tää on kyl huutava vääryys.

Muistaakseni Herra Pohjanheimo jossain kommentoi tämän karsiutumista sävyyn "onneksi saksan amatöörimäinen tekno karsiutui"... toki, kyllä Örkki tietää :eeek: olikohan kyseessä jokin ohjelma viisujen jälkeen, jossa ruoduttiin viisumenestystä. Siis kyseessä oli jokin mtv3 ajankohtaisohjelma, en vaan muista nimeä... Juontiko sitä peräti Peter Nyman ? hmmm.... no kuitenkin. Vai olisko kenties radiosta... hmmm...ei muista, niin ei muista.

Lisää tällästä!
On niiiin könni. (TomppaJr:n legendaarinen humalaviesti eräänä la-yönä)

Avatar
tonywerner
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja tonywerner »

Se oli se joku "päivän otsikko" -tyylinen keskusteluohjelma. Siinä oli muistaakseni toisena asiantuntijavieraana Danny :mrgreen: Lopussa sinne sai soittaa yleisökin ja minä soitin juuri tuohon lähetykseen :uujee: En tosin muista enää mitä sanoin - varmaankin jotain viksua, kun pääsin läpi. :heh:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11507
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja romualdo »

ihanaa, Kuppilalaiset ovat olleet aktiivisia, eh ainakin osa jo paljon ennen guppilaa ... !?"!! :mrgreen: :roll:

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11892
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja sziget »

***
En ihmettele pojun suosiota. Biisin uskomattoman korni kertosäkeistö estää jakamasta muiden intoa. Joitakuita ärsyttävät tarpeettomat la-la-laat, minua enemmän ailavjuut. Toki ailavjuutakin voi hokea monella tavalla, tässä se vain latisti kaiken. Kuin astuisi lehmänläjään peilipallon alla. :(
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 36559
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

Eikös tämä ole jonkinlainen "levyversio" biisistä. Voisi lisätä aloitusviestiin :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dCd3BOTD ... re=related[/youtube]
Meow cat, please meow back.

Avatar
Aintsu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17126
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Saksa 1996: Leon - Planet of blue

Viesti Kirjoittaja Aintsu »

Todellakin ihan järkyttävää, ettei tämä läpäissyt karsintaa. :shock: Näin jossiteluna olisi mielenkiintoista tietää, olisikohan tämä syönyt Ison-Britannian ääniä? :raaps: Mene ja tiedä. Joka tapauksessa tykkään tästä neljän tähden verran!
You're not ugly, you are smart, talented
And have abilities to make the world better

Vastaa Viestiin