Esikatselut ja -kuuntelut 2005

ESC 2005 -arkisto.
Avatar
Huilumies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5343
Liittynyt: 09 Helmi 2004, 15:20
Paikkakunta: Vantaa

Esikatselut ja -kuuntelut 2005

Viesti Kirjoittaja Huilumies »

Kommenttini esikatseluohjelmasta:

Marion ja Geir eivät löytäneet Turkin biisissä mitään melodiaa. Sen voin vielä ymmärtää, mutta he unohtivat antaa vastaavat negatiiviset palautteet Kyprokselle, josta Geir tosin ihmetteli, onko tämä eri biisi kuin edellinen (Albania). Mitä sen melodisempaa Kyproksen biisissä muka on? Pelkkää jumputi-jumputi ja sitten hoilataan ela ellaa…

MarcoB ei näköjään tykännyt Portugalin biisin kaksikielisyydestä (joka ei sitä biisiä kyllä minunkaan mielestäni pelasta suuntaan tai toiseen). Mutta mikä oli hänen logiikkansa? “Heti kun luulee ymmärtävänsä niin sitten tuleekin jotain muuta…” Eikö siis saisi olla muita kuin hänen ymmärtämiään kieliä?!? :evil: Toisaalta muistelen hänen tokaisseen jotain positiivistakin “muista kielistä kuin englanti”. Mutta mikä logiikka tässä Portugali-kommentissa oli ??? Tarkoittaakohan hän, että se fiilis mikä on alussa pitää säilyä, siis joko “ymmärtää” tai “ei-ymmärtää”?

Sanottakoon, että aika moni juttu olisi englanninkielisissäkin lauluissa mennyt minulta ohi, ellei olisi ollut suomenkielistä tekstitystä.
On siinä hiiltyvä ilta, auringon rusko
Parempien päivien sammumaton usko
On syksyn kuolevaa ruskaa, on elämä tuskaa
Sen huiluni soi...

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33061
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Esikatselut ja -kuuntelut 2005

Viesti Kirjoittaja Pete »

Jos joku on jo unohtanut viime vuotiset esikatseluvideot, niin täältä ne löytyvät. Sivulla on myös ainakin Feminemin haastattelu.
(Modet saa poistaa tuon, jos haluavat.)

Kyllä Omarin ja Noxin videot olivat ihan omaa luokkaansa! :ihana:
Riskinä seniorilaumat

Lukittu