Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

ESC 2007 -arkisto.
halko
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 6
Liittynyt: 05 Huhti 2007, 11:21

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja halko »

Upealta näytti koko show. Teknisestä toteutuksesta tulee varmasti maailmalla kiitosta. MIELETÖN VÄLIAIKASHOW! Toivottavasti finaalissa pystytään yhtä tasokkaaseen toteutukseen!

Avatar
Katinka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1859
Liittynyt: 05 Joulu 2004, 18:03
Paikkakunta: Kuopio

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Katinka »

Kylläpä jatkoonmenijät ovat Itäpainotteisia! Yhtään Pohjoismaatakaan ei mennyt jatkoon!Unkari ja Slovenia olivat minulle suurimmat yllätykset. Unkarin biisiä pidin liian vaikeana.

Bulgarian Elitsan laulua vaivasi jännitys, eikä ihmekään. Olla nyt ensimmäisenä lavalla! Sveitsiä ja Islantia olisin toivonut jatkoon. Valko-Venäjän lavaesitys oli hyvä, mutta laulusolistista en olisi niinkään innoissani. Serbia oli uskomaton ja nousi voittajasuosikiksi.

Jos tällä tavalla jatkuu, ei läntisen Euroopan mailla tule olemaan helppoa päästä finaaliin koskaan! Toivottavasti olen väärässä.
Belgrad 2008!!

Hannes84
Maistelija
Maistelija
Viestit: 24
Liittynyt: 07 Touko 2007, 18:00

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Hannes84 »

En kyllä itse jaksa uskoa että kyse olisi ollut vain naapuriäänistä. Kaikki 26 semifinalistia olivat enemmän tai vähemmän sitä samaa huttua, jota Euroviisuihin joka vuosi lähetetään. Ainoat jotka erottuivat joukosta, tai olivat helposti lähestyttäviä kappaleita olivat juuri nuo Valko-Venäjä, Georgia, Bulgaria ja Turkki. Olin ystäväni kanssa lähes puoliunessa kun viisut olivat toinen toistaan tylsempiä, mutta Turkki herätti :)

Kun näin Tanskan Dramaqueen-esityksen, totesin kavereilleni, että jos tuo Dana International-wannabe pääsee finaaliin, niin en katso varmastikaan  lol Eipä päässyt ja hyvä niin.

Mitä taas tulee DJ Bobon esitykseen. Ok, lava-show oli loistava, mutta pelkällä lava-showlla ei pitkälle päästä. "Vampires are alive".. Anna mun kaikki kestää  :roll:

Kiteytän ajatukseni näin: 26:sta pahasta on todella vaikea löytää kymmentä hyvää.
Viimeksi muokannut Hannes84, 11 Touko 2007, 12:54. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

twinmama
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 1
Liittynyt: 11 Touko 2007, 12:56

Vs: Semifinaali Show

Viesti Kirjoittaja twinmama »

Totta, väliaikashow oli upea. Sanattomaksi veti.

Mutta harmittaa kun kamera vaihtui joka toinen sekunti niin esiintyjien kuin väliaikashownkin aikana, ei päässyt 'rauhoittumaan' ja näkemään kokonaiskuvaa - edes hetkeksi.

Ja kyllä otti syvältä kun piti taas puhua pulputtaa sen aloitusnumeron päälle. :eiei: Miksi? Olisi ollut kiva kuulla se hieno haitarisoitto.

Avatar
Marie-Blanche
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 381
Liittynyt: 29 Maalis 2004, 18:01

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Marie-Blanche »

Hienoa, Slovenia pääsi jatkoon!

Moldovan menestys on ihan käsittämätöntä. Mikä ihmisiä siinä oikein kiehtoo?

Yllättävää on myös se, että Bulgaria ja Georgia molemmat pääsivät finaaliin. Niiden kun luulisi vetoavan samaan äänestäjäkuntaan, jolloin niiden äänet jakautuisivat niin, että vain toinen tai ei kumpikaan pääsisi finaaliin.

Sveitsin ja Maltan tippuminen on jo melkein järkyttävää.

Kauhean moni tuntui toimivan livenä paljon paremmin kuin television välityksellä.

Avatar
ESC
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 889
Liittynyt: 09 Helmi 2005, 21:45
Paikkakunta: Helsinki-Frankfurt

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja ESC »

Epäviralliset tulokset:
1. Latvia
2. Serbia
3. Bulgaria
4. Georgia
5. Belarus
6. Hungary
7. Moldova
8. Turkey
9. Slovenia
10.FYR Macedonia

eli seuraavana vuonna voi varautua Riikan matkaan??

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30477
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

^

"Epävirallisen" lisäksi luultavasti sepitetyt tulokset. Näiden fanisivuilla pyörivien semifinaalitulosten suhteen kannattaa harrastaa erittäin ankaraa lähdekritiikkiä. Niitä liikkuu joka vuosi eivätkä ne tähän asti ole olleet muutamia yksittäisiä tiedonjyväsiä lukuun ottamatta oikeita (paitsi vuoden 2005 semifinaalin kokonainen pistetaulukko, joka julkaistiin virallisilla sivuilla ennen aikojaan).
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
minnie
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 26 Touko 2006, 23:38
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Vs: Semifinaali Show

Viesti Kirjoittaja minnie »

Tuon semilähetyksen näkee täältä: Eurovision.tv-suora linkki

Ja finaalin (kuten tuon seminkin näki) näkee suorana samasta paikasta http://www.eurovision.tv
Finaalilähetyksen voi katsoa myös sitten myöhemmin.

...tää on niille jotka ei oo nähny vielä tv-versiona, eivätkä tykkää tekstityksestä. Täällä näkyy myös aloitus+väliaikashowt. Eli tää on ihan sama lähetys mikä tuli ulos telkusta. :peukku:
20th Century Boy Kuva
>Placebo<

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja mpappa »

Tarja kirjoitti:

Menikö teillä muilla muuten kesken lähetyksen digilähetys poikki? Tänään sanottiin uutisissa, että digilähetys katkesi Pohjanmaan, Oulun ja Kuopion alueilla huoltotöiden vuoksi n. 10 minuutiksi. Jäi sitten se hieno väliaikanumero saamatta nauhalle. Tärkeimmät, eli biisien esitykset ja finaaliin menijöiden julkistamiset toki sain. Mitäpä sitä euroviisuista, kun huoltotöitä pitää tehdä just silloin, mitäpä sitä... :draamaa:
NO NIIN! Meni lähetys poikki ja en nähnyt sitä väliaikanumeroa.  :vollotus: Ajattelin, että oma boksini v****ilee.  :megafoni: Huoltotöitä voisi tehdä muulloin kuin kansaivälisesti merkittävimmän ohjelmalähetyksen aikana. :synkka:
Viimeksi muokannut mpappa, 11 Touko 2007, 14:52. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Love shine a light

Hannes84
Maistelija
Maistelija
Viestit: 24
Liittynyt: 07 Touko 2007, 18:00

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Hannes84 »

:megafoni: Analogia rulaa  :tapu:

Avatar
Chris
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1030
Liittynyt: 24 Maalis 2004, 00:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Chris »

On hienoa olla suomalainen  ;) eilisen semifinaalin jälkeen, sen verran tyylikkäästi kaikki sujui - Jaana ja Mikko olivat upeita, tekniikka pelasi moitteettomasti, alku- ja väliaikaesitykset olivat huikeita - "postikortitkin" hymyilyttivät...! Onneksi olkoon YLE ja kaikki produktiossa mukana olleet! Ans kattoo mitä finaali huomenna loihtiikaan eteemme...toiveet ovat korkealla!

Itse kisa oli hyvin mielenkiintoinen - aika monet suosikeistani menivät jatkoon - kuten Serbia, Bulgaria, Georgia ja Moldova - kun taan Malta ja Kypros putosivat...! Vaikka Sveitsi oli monien suosikki finaaliin ja ihan kärkisijoillekin - eilinen esitys oli suhteellisen vaatimaton ja vaisu, joten putoaminen oli ehkä sittenkin ansaittu. Unkarin läpimeno oli todellinen yllätys sekä myös ehkä Makedonian - Karolinalla oli kyllä illan upeimmat sääret, joten siinä ehkä yksi selitys...hmm...ja osasihan hän laulaa hyvinkin pätevästi - biisi ei vaan millään jää meikäläisen mieleen!

Latvian silinterihemmoja en fanita ollenkaan enkä niin hirveästi ilahtunut tanssitaidoiltaan kankean ja olemukseltaan lipevän Turkin miehen finaaliin pääsystä, mutta eihän se mikään suuri yllätys ollut. Slovenian Alenkan ääni on toki upea, mutta biisi ei niinkään - Valko-Venäjän lavaesitys oli illan komein ja harkituin, mutta laulussa oli kiistämättä epävireisyyttä - mutta ansaitusti kuitenkin finaaliin...! Olin kovin pahoillani Alankomaiden upean Edsilian putoamisesta, illan paras naisvokalisti mielestäni, mutta itse biisi oli liian tavanomainen, joten...! Andorran poikien jääminen rannalle ei sureta ollenkaan - olivathan he toki raikkaita ja rentoja, mutta ihan väärässä kisassa - solistin laulutaidoissakin oli hieman toivomisen varaa...

Nautin eniten Bulgarian hypnoottisesta menosta, Georgian solistin ja laulun kauneudesta ja biisin tunnelmasta - sekä Moldovan Natalian yllättävän erehtymättömästä musikaalisuudesta - vaikea ja väkevä laulu, mutta ei ainuttakaan väärää nuottia!!!

Mielenkiintoinen finaali tulossa...

:tapu:
Viimeksi muokannut Chris, 11 Touko 2007, 15:18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Liz
Siemailija
Siemailija
Viestit: 178
Liittynyt: 12 Loka 2005, 03:25
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Liz »

Tarja kirjoitti: Turkin "Doulu" (niinkuin selostajat sen äänsivät) oli tosi ällöttävä. Biisi sinänsä on ok, mutta esitys...:nohyi:.
Samaa mieltä. Turkin esitys ja vaatteet ei tukeneet biisiä.

Semifinaali oli enimmäkseen hienoa katseltavaa. Juontajat onnistuivat, postikortit olivat kivoja (vaikka mun makuun olikin liikaa urhelua ja lavatanssia), visuaalinen ilme oli hieno.  Lava vaikutti pieneltä, mutta ymmärrän ettei isompi sinne yksinkertaisesti olisi mahtunut. Kuvaus oli vähän levontonta ja tyhjät penkkirivit tyrmistyttivät. Täällä selittelyä: http://viihde.mtv3.fi/euroviisut.shtml?526713&nbsp; Oliko niitä tyhjiä penkkejä sitten pakko kuvata?  :shock:

Omat suosikkini olivat Serbia :rakas: Turkki (esityksestä huolimatta), Andorra, Malta ja Itävalta. Ihmetystä herätti Latvian, Slovenian, Moldovan ja Unkarin finaaliin pääsy. Itä jyräsi, mutta mielestäni näiden läntisten perinteisten viisumaiden yritelmät (Portugali, Alankomaat, Tanska, Norja) eivät finaalipaikkaa olisi ansainneetkaan. Sveitsi, Islanti ja Malta kylläkin.

Monet kappaleet kuulostivat telkkarissa huonommilta kuin ennakkonäytöksissä paikan päällä (ainakin Viro, Bulgaria, Valko-Venäjä). Olikohan äänipiuhat ihan kohdallaan :miettii: 

Mutta joka tapauksessa, hieno show! Lauantaita odotellen  :hiphei:

UsvaAuer
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2009
Liittynyt: 15 Touko 2005, 15:01
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja UsvaAuer »

Wilbertti kirjoitti: Arena oli käsittämättömän tyhjä ja tätä tuskaa lisäsi vielä se, että paljon porukkaa lähti pois heti esitysten jälkeen.
Arenan tyhjyyttä ei television välityksellä välttämättä tajunnut. Juontajien avatessa viisut Areena näytti todella täydeltä ja elävältä. Sama tunnelma toistui kaikissa vastaavanlaisissa kuvissa. (Hieman harmitti, kun kuvaaja näytti melko vähän ja huonoja lähikuvia yleisöstä. Tyliin "salaa sivusta". Miksi kunnon tuuletuskuvia oli niin vähän?)

Jossain vaiheessa semiä hätkähdin, että eikö Arena olekaan täysi. Ja kun hämähäkki myöhemmin lensi uudelleen permannon yllä, niin tottahan se oli: takapermannolla tyhjää.

Se, että yleisö lähti esitysten jälkeen, kertonee siitä, että moni oli tullut firmalipulla semiin.

Se, että permanto oli tyhjempi kuin lehterit saattaa johtua myös siitä, että Lippupalvelun systeemi tarjoaa mielestään parhainta vapaata lippua ja permannon takaosa häviää ylemmille katsomoille.

Oliko jossain yhteydessä väitetty, että semi on loppuunmyyty?
Viimeksi muokannut UsvaAuer, 11 Touko 2007, 15:25. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
tomato
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2312
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:17

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja tomato »

Kaikin puolin onnistunut show! :)

Tyhjät paikat areenalla oli kyllä miinus.
Mikä mahtaa olla permannon takaosan paikkojen tarkoitus tai kenelle ne on varattu?
Tyhjää oli semeissä.

Moni lähti esitysten jälkeen vessaan tms. ja tuli takaisin kun tulokset julkistettiin.
Viimeksi muokannut tomato, 11 Touko 2007, 15:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Was tomi...

Klaussi
Maistelija
Maistelija
Viestit: 35
Liittynyt: 16 Touko 2006, 08:33

Vs: Semifinaali Show

Viesti Kirjoittaja Klaussi »

Täytyy sanoa , että odotin paljon enenmän avajais-ja väliaikanumeroilta. Olivat ihan ok, mutta aika sekasotkupuuroa  kuitenkin, eikä oikein oltu keksitty mitään sykähdyttävää. Vähän samea kokonaisuus jotenkin, muttei missään nimessä huono. Musiikki oli todella hieno  :tapu:

UsvaAuer
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2009
Liittynyt: 15 Touko 2005, 15:01
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja UsvaAuer »

Tarja kirjoitti: Turkin "Doulu" (niinkuin selostajat sen äänsivät)
Miten Tarja ääntäisi Doğulun?

Kolmas kirjain ei ole g vaan ğ, joka turkin erikoisuuksia osaamattomalle on helpoin ääntää mykkänä. Maaliskuussa tätä Erzurumissa yritin opetella, mutta vaikeaa on! Kuulosti hieman samalta kuin tsekin "r, jonka päällä hattu".
Viimeksi muokannut UsvaAuer, 11 Touko 2007, 15:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf »

skaltura kirjoitti: Lopuksi: toivottavasti Hanna ei pärjää! Miksi? Koska hänen äänensä on surkea ja kappale on mitäänsanomatonta toisesta korvasta sisään, toisesta ulos Radio Nova-rokkia.
Tämänkö takia rekisteröidyit tänne?  :raaps: Onpa ihanan kannustava asenne kotikisojen aattona ja kisatunnelmissa.
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
Matti-92
Siemailija
Siemailija
Viestit: 159
Liittynyt: 15 Huhti 2006, 10:38
Paikkakunta: Kauhava

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Matti-92 »

Horvath kirjoitti: Täysin varmat semifinaalista kotiin lähtevät ovat:

Slovenia ja Latvia.

Jos joku noista menee finaaliin, niin.... (täytyy miettiä mitä sitten...)  :roll:
:P
Smoi!

UsvaAuer
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2009
Liittynyt: 15 Touko 2005, 15:01
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Väärät laulut finaaliin

Viesti Kirjoittaja UsvaAuer »

aprestoi kirjoitti: länsimaiden taitaa olla ihan turha enään laittaa tyrkkyja EasterVision kisaan!
Itkettiinkö 90-luvulla länsiviisuista, kun Irlanti voitti neljästi viiden vuoden sisällä? Miksi viisujen painopisteen siirtyminen itään nyt itkettää?


Onko joku tutkinut, mikä on suomalaisten maku äänestystulosten perusteella? Länsi- vai itäpainotteinen? Entä tulevatko Suomen saamat pisteet lähinnä lännestä vai idästä?

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja rosetta »

Kiva lukea vähän positiivisempia kommentteja eilisestä täällä, muualla jauhetaan joka paikassa sitä samaa "euroviisujen loppu", itäviisut jne. jne... Niin uskomattoman negatiivisia ja vihaisia kommentteja ettei tosikaan.

Mm. All Kinds of Everything -blogista:
"Apparently, the Press Centre and the Euroclub, were both filled with a mixture of anger and gloom last night and I decided to avoid bother. No amount of free food or drink would have been able to sweeten the bitter taste in my mouth after the result. At one point I was just a "push the button" away from going back to Dublin today on the 12.40 flight through Stockholm. However the thought of having to miss my pals and and pack put me off and I'm now going to stick it out until Sunday morning.

The are a few (very few) good points about last night is the fact that with so many ex-USSR (8 finalists) and ex-Yugoslav (4 finalists) added to Bulgaria and Hungary, that the Eastern vote might just split and leave a door open for something else. I also think that last night's result will have to force the EBU into a re-think how the two semi-finals will work. The ONLY way we are going to get the necessary and balanced East/West split is to divide by time zone. Any open draw s going to end up with two semi-finals each producing Eastern qualifiers and rapidly declining interest from the West."

lharju kirjoitti:
Alexander kirjoitti: JA MITÄ HITTOA NOI TUOLLA BUUAA :grr:
Taviskatsomo tosiaan rupesi tulosten selvittyä buuamaan ja veikkaisinpa, että syynä oli yksinomaan Andorran tippuminen. Sai nimittäin selvästi suurimmat suosionosoitukset Areenalla, ainakin fanikatsomon ulkopuolella.
Minä taas uskon buuausten tulleet lähinnä Maltan ja Kyproksen kannattajilta, molemmilla kuului olleen vankka kannattajakunta salissa(kin)... Ja valtava pettymys putoaminen molemmille maille. Tosin kuten yllä sanoin, koko semifinaalin tulos tuntuu useimpien mielestä olleen buuausten arvoinen...
Viimeksi muokannut rosetta, 11 Touko 2007, 16:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Todo en la vida es como una canción
Que cantan cuando naces y también en el adios

(Massiel: La la la)

korvaboosti
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 535
Liittynyt: 24 Huhti 2006, 23:03

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja korvaboosti »

trespasser kirjoitti: Wau, semifinaali oli jo huikaisevaa katseltavaa, millainenhan finaali on....  :eeek:
Äänestin Georgiaa ja Kyprosta jatkoon meneviksi, toinen suosikeistani pääsi jatkoon :joojoo:.
Kisassa, näin televisiosta katseltuna, ärsytti, ku Ellen tuomitsi joka ikisen kappaleen... Pikkuhousutyttöhän pääsi finaaliin, eivät ole tainneet ajatella mitä tänne lähettää tjsp. joka kappaleessa!!!! Ja olihan siellä molemmilta juontajilta oli pientä v**tuilua YLE:ä kohtaan, kun eivät lähetä 5.1 äänellä ja HDTV-kuvana....
Saisivat parantaa lauantain lähetykseen, Asko kyllä hoiti oman roolinsa sieltä taka-alalta hyvin....  :hiips:

Lauantaita odotellessa.................
No tuo v-ttuilu oli kyllä täysin aiheellista! Uskomatonta tämä YLE:n digisotku ja väitökset että 5.1-ääntä ei muka voida lähettää. Digi-tv:n uskottavuutta toki lisäsi vielä se, että digilähetys katkesi äänestyksen alkaessa n. 10 minuutiksi.  :eiei: YLE EVO.

En haluaisi valittaa kotikisoista, mutta muutamasta asiasta on pakko inistä. Kuvaus oli välillä TODELLA rasittavaa, kummallisia kuvakulmia ja esim. väliaikanumeron aikana kamera tuntui olevan aivan jossain muualla missä sen pitäisi olla. Ja miksi esiintyjiä piti jatkuvasti kuvata lavan takaosasta?

Toinen asia joka jäi hieman harmittamaan oli se, että Areenalla tuntui olevan aika vaisu tunnelma. Tyhjät penkkirivit ja yleisö oli jotenkin aneemista. No, toivottavasti finaalissa on parempi fiilis.  :peukku:

Esiintyjistä suurin pettymys oli Israel. Studioversio on suorastaan nerokas, mutta lavalla ei vaan toiminut. Ei tuon show'n jälkeen enää ansaitse puntarini ykköspaikkaa. :roll: Positiivisia yllätyksiä oli kuitenkin enemmän, ainakin Moldova, Alankomaat, Albania (!!), Kroatia, Portugali, Unkari ja Slovenia nousivat aivan uusiin sfääreihin. Varsinkin Slovenian esitys oli suorastaan huikaiseva.  :shock:

Niin joo, Jaana ja Mikko vetivät hyvin ja postikortit olivat hauskoja. :peukku:

Avatar
aksim
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3369
Liittynyt: 07 Syys 2005, 13:49
Paikkakunta: Mietoinen

Re: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja aksim »

:megafoni: LATVIA VOITTAA TÄN PELIN IHAN PUHTAASTI MUSIIKILLISILLA ANSIOILLA  :joojoo: Riikaan 2008  :mrgreen:
Sertab oli kulunut....-erään nimierkin mielipide 2003 Turkista-

Avatar
Elliwelli
Siemailija
Siemailija
Viestit: 107
Liittynyt: 04 Maalis 2006, 11:40

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Elliwelli »

JEEEE! Mä oon ihan onnessani! Mun toivomistani maista 8/10 pääsi jatkoon!  ;) Mä toivoin, et Serbia, Bulgaria, Georgia, Unkari, Viro, Makedonia, Hollanti, Turkki, Valko-Venäjä ja Slovenia pääsisi jatkoon. Osasin kyllä odottaa, että Hollanti ei pääse jatkoon, joten sekään ei ollut suuri pettymys. Ja Moldova, joka pääsi jatkoon on kanssa tosi hyvä! Ainoa huono kappale, joka pääsi jatkoon oli Latvialla... Joten nappiin meni!

:ihana: :violette: :huiskut: :stara: :rakas: :bileet:

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Vs: Väärät laulut finaaliin

Viesti Kirjoittaja rosetta »

UsvaAuer kirjoitti:
aprestoi kirjoitti: länsimaiden taitaa olla ihan turha enään laittaa tyrkkyja EasterVision kisaan!
Itkettiinkö 90-luvulla länsiviisuista, kun Irlanti voitti neljästi viiden vuoden sisällä? Miksi viisujen painopisteen siirtyminen itään nyt itkettää?
Niin, ja tuosta olen kyllä aika samaa mieltä, mutta taidan olla ainoa joka noin ajattelee... Kun joka puolella sitä itketään niin suureen ääneen. :draamaa:
Todo en la vida es como una canción
Que cantan cuando naces y también en el adios

(Massiel: La la la)

Avatar
male
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5449
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:13
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja male »

ESC kirjoitti: Epäviralliset tulokset:
1. Latvia

eli seuraavana vuonna voi varautua Riikan matkaan??
Aiku luotettavaa. :joojoo: Viime vuonnakin "epävirallisten tulosten" mukaan Suomi oli semifinaalin 8:s, näin ainakin jollain keskustelupalstalla. Kirjoittaja oli silloin sanonut istuneensa Svante Stockseliuksen takana ja nähneensä tulokset ruudulta, vaikka todellisuudessa Svanten takana ei istunut ketään... :rofl:
"Well, if you must know, I have written fourteen books and as I am the only one who has read them I can tell you that they have all been very well received."

UsvaAuer
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2009
Liittynyt: 15 Touko 2005, 15:01
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja UsvaAuer »

Akoe tyrmistys on ollut valtava. Tässä vielä yksi - ja järkyttävin - kommentti:

Consensus already that some countries will withdraw until something is sorted out.

Länsi-Eurooppa vetäytyy, koska ei menesty kisoissa.

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9787
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Aancon »

Mun mielestä tää itäitku on täääyyssin naurettavaa! Idästä kun vaa sattuu tulemaan nykyään ne parhaat biisit, ja parhaiden biisien pitääkin päästä jätkoon! Länsi voi syyttää biisejään, ei muuta. Ja sitä paitsi Suomi voitti viime vuonna, emme taida olla mikään itäblokin maan. Idästä tulee parhaat biisit, siinä se syy on! Lähes kaikki omatkin lempparini ovat itäeuroopasta joten täysin oikein että ne eilen jyräsivät! Suututtaa tää pelleily jossain... :niinpa:
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Toni »

Olipas itä-painotteinen kymperö... No, sieltäpä ne parhaat biisit tänä vuonna tulevatkin - jälleen kerran. :hiips:
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9787
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Aancon »

UsvaAuer kirjoitti:
Länsi-Eurooppa vetäytyy, koska ei menesty kisoissa.
HANKKIS PAREMPIA BIISEJÄ, MITÄS JÄÄ MUSIIKILLISESTI IDÄN JALKOIHIN!!!!!!!!!!!!
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Toni »

Samaa mieltä!!! Hyvä biisi menestyy aina! Lännestä ei oo vaan tullu tarpeeks hyviä biisejä. Piste.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Lukittu