Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

ESC 2007 -arkisto.
Lukittu
Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6516
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 10:49

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Kollega »

Finnish:n LIVEkokemuspainotteinen (esiintymisjärjestyksessä)

             SEMIFINAALI 2007

:draamaa: Nää oli jo Areenalle mennessäni omassa sarjassaan
KYPROS: Evridiki - Comme ci, comme ça
VALKO-VENÄJÄ: Koldun - Work your magic
ISLANTI: Eiríkur Hauksson - Valentine lost
SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive
MOLDOVA: Natalia Barbu - Fight
SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
MALTA: Olivia Lewis - Vertigo

:eeek: Siis täh ! Täähän on LIVEnä ihan älytön helmi...
BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water
TŠEKKI: Kabát - Malá dáma
SLOVENIA: Alenka Gotar - Cvet z juga
LATVIA: Bonaparti.lv - Questa notte

:tapu: Nousussa areenalle mennessäni, mutta sitten ei vaan iskenyt...
ALANKOMAAT: Edsilia Rombley - On top of the world
TANSKA: DQ - Drama queen
PORTUGALI: Sabrina - Dança comigo (vem ser feliz)

:peukku: Nääkin oli ihan jees`...
GEORGIA: Sopho - Visionary dream
MAKEDONIA: Karolina Gočeva - Mojot svet
NORJA: Guri Schanke - Ven a bailar conmigo
ANDORRA: Anonymous - Salvem el món
UNKARI: Magdi Rúzsa - Unsubstantial blues
VIRO: Gerli Padar - Partners in crime
TURKKI: Kenan Doğulu - Shake it up, shekerim
ITÄVALTA: Eric Papilaya – Get a life - get alive

:roll: No joo, sen enempää kommentoimatta...
MONTENEGRO: Stevan Faddy - 'Ajde kroči
ALBANIA: Frederik Ndoci - Hear my plea
KROATIA: Dragonfly feat. Dado Topić - Vjerujem u ljubav
PUOLA: The Jet Set - Time to party
BELGIA: The KMG's - Love power

:niinpa: Vakaa inhokkiasema
ISRAEL: Teapacks - Push the button
Viimeksi muokannut Kollega, 19 Touko 2007, 09:25. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13258
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Katselin pitkästä aikaa tämän vuoden semifinaalin ja ruodin tietenkin samalla tämän ainutlaatuisen elämyksen. Kyllä oli hienoa olla suomalainen viisufani myöskin tätä nannaa kotisohvalta katsellessa. Koko puolitoistaviikkoinen paikan päällä harjoituksineen, lehdistötilaisuuksineen, juhlineen ja viisuystävineen palautui elävänä mieleen ja piirtyi sieluun päällimmäiseksi uudemman kerran. Lava oli upea erilaisine taustoineen ja valoineen, juontajapari aivan ihastuttava, postikortit hauskoja sekä avaus- ja väliaikanumerot onnistuneita valintoja. MINÄ VIIHDYIN TODELLA!!! HYVÄ SUOMI JA YLE!!!  :tapu:   Semifinaalissa oli mielestäni korkeampi taso kuin finaalissa, ja monta laulua olisi ollut niin mukava kuulla, nähdä ja kokea myöskin finaalissa, mutta sehän olisi ollut silkka mahdottomuus. Minulla kaikki laulut ovat soineet koko kesän ahkerasti muiden viisuvuosien lomassa ja muutoksiakin on jonkin verran tapahtunut. Mennäänpä siis musiikkiin.. :(Erkki Pohjanheimon näpäytys  :heh:)



1. MALTA      Vertigo     *****
Edelleen minulla ykkösenä! Koko laulukatraan paras ja dramaattisin viisu ja esitys. Ihanaa draamaa.  :draamaa:  Olisin ehkä pukenut Olivian toisin, mutta muuten lavalla nähty ja kuultu vakuutti syvästi. Ihanat viuhkat ja liinat antamassa draamaan kaarta ja viulistilla varmat otteet soittimestaan.  :heh:  Jännitettä sekä sovituksessa, itse laulussa että tulkinnassa. Tiesin sen, ettei tämä yllä finaaliin joten tulokset eivät yllättäneet. Minulle tämä oli kuitenkin illan ja koko kilpailun mykistävin kappale.  :draamaa:  MALTA 12 points!


2. ISLANTI      Valentine lost     *****
Eirikur on saanut anteeksi!  :heh:  Jonsi olisi ollut vieläkin parempi valinta Islannilta, mutta tämä hieno rocK-balladi oli miltei yhtä täydellinen valinta Islannilta! Eirikurin äänessä ja habituksessa aika lailla elettyä elämää ja sävelmä on yksinkertaisesti hieno. Rosoa, puhdistavaa voimaa sekä kosketuspintaa. Sävyissä löytyy. Ja tämäkään ei sitten yltänyt finaaliin. Kylläpä maailma oli epäreilu paikka tuona torstai-iltana. Minullapa soi miltei päivittäin.


3. ENTINEN JUGOSLAVIAN TASAVALTA MAKEDONIA     Mojo svet     *****
Ihastuttava Karolina, joka muisti minut Tallinnan kisoista!  :surrur: :ihana: Muistot olivat molemminpuoleiset.  :heh:  Ihanasti rytmitetty etnoviisu, jonka varsamainen, hätkähdyttävän pitkäjalkainen solisti tulkitsi upeasti. Ihanat pikkupommit lopussa! Rakastan Karolinan ilmettä noiden tulitusten jälkeen! Ja rakkautta riittää täysillä siis itse viisuunkin. Tänään pronssille.


4. SERBIA     Molitva    *****
Hieno tarina, jossa aitoa koruttomuutta. Kaihoa voiman kanssa. Vahva olematta sitä tarkoituksellisesti. Teeskentelemätöntä slaavikaihoa, joka puri itse kisassa aina voittoon asti. Persoonallisen tavallinen solisti omasi huikean äänen ja valovoiman, joka kantoi itse laulun kanssa aina voittoon saakka. Laulu sopisi hienosti Laura Voutilaisen ohjelmistoon ja sehän luetaan aina eittämättä positiiviseksi seikaksi.


5. VALKO-VENÄJÄ     Work your magic     *****
Draamaviisujen eliittiä tämäkin taianomainen taru. Taitava taikuri avustajineen. Tehokasta kokomustaa vaalean taustan edessä ja välillä seinällä myöskin. Ihanan epävireinen intro ja välisoitto käyvät loistavasti tähän mahtipontisesti sovitettuun viisuun. Dima esiintyi huomattavasti paremmin ja vapautuneemmin tässä semifinaalissa. Finaalissa tuntui olevan rahtusen verran liian paljon vartijana.


6. PORTUGALI     Danca comigo      ****1/2
Minäpä tykkään tästäkin! Ja sekä ilo että suru oli suuri kun kuulin laulun olleen ensimmäinen finaalista tippunut!?! Olisi ollut hienoa nähdä tämä tanssijais-show myöskin lauantaina!?!! Ihastuttava nappisilmä Sabrina ja kunnon lattari-iskelmä, joka tarttui kuin liimapaperi. Upeat viuhkat! Nyt kävi viuhka!  :tapu:   Paljon parempi koreografia kuin karsinnassa! Tätä on pakko tanssia; mä yksinkertaisesti rakastan lattareita! Saiskos luvan?  :tanssi:


7. HOLLANTI    On top of the world      ****1/2
Yksi illan perinteisimmistä eurovisio-iskelmistä nähtiin ja kuultiin tänä vuonna Hollannin väreissä. Ihastuttava aurinkotyttö Edsilia palaneen oranssissa puvussaan. Mä sitten rakastan tämän naisen ääntä ja läsnäoloa! Tässä tyttösten jutussa mukana myöskin hetkittäin yksi sangen veikeä viikari. Taustaryhmässä myöskin Kreisiä Gollegea. Ihana teesi sanoituksessa mukana: "People may come and go, but I need you to stay".  :heh:


8. TURKKI      Shake it up, shekerim      ****1/2
Aikamoisen sheikin heittivät sheikkaamaan tätä kansainvälisen hitin aineksia sisältänyttä tämän päivän viisua. Hauska solisti ja viisu! Ja kiva rotsi! Pistetään tähän.


9. NORJA     Ven a bailar conmigo     ****1/2
Ihastuttava rouvanen tämä Guri! Jarkko Valteen mielestähän tämä viisu oli *NIIIIIN NÄHTY*, mutta minä pidin tästäkin näystä!  :heh:  Lattarirytmi vie tässäkin mukanaan ja pirteä rouva samoin! G-sonin parhaita. Ehdottomasti!  :tapu: Lähtiskö joku tanssimaan tätäkin?


10. TANSKA    Drama queen     ****
Oi mikä androgyyni discoperhonen! DQ lauloi paremmin kuin tanssi ja tämä laulu oli ehtaa hömppää kaikkine kliseineen! Mukana myöskin "Viikinkipoika", vai mitä Gente?!  ;)  Todella lahjakas tanssija!  :heh:  Tässäkin kävi viuhka!  :heh:  Tänään kymmenenneksi.



11. TSEKKI    Mala dama      ****
Äijäenergiaa, joka vei mennessään. Yllätyin itsekin kun huomasin pitäväni tästä! Yksi kisan parhaimmista melodioista kuultiin tässä! Ne karsintojen moshaajatytöt olisi ollut kiva nähdä lavalla täälläkin.  :heh:  Toimi kuitenkin ilmankin.


12. MOLDOVA     Fight    ****
Vahvaääninen Natalia, joka myöskin viuluun kappaleen alussa sekaantui.  :heh: Kylmänviileä viisu, jossa liinat heiluu lopussa tulenlieskojen tavoin; lieneekö sitten lämmittäneet solistia, joka muistuttaa hivenen Mira Saloa?


13. SVEITSI     Vampires are alive    ****
Vaikkakin viisun tökstöks-loppu edelleenkin jaksaa kummastuttaa, niin siltikin hieno paluu Dj Bobolta julkisuuden suurempaan valokeilaan! Yllätys oli suuri, ettei Sveitsiä nähtykään enää finaali-iltana! Jotain ehkä puuttui äänestäjienkin mielestä - tai sitten kuviteltiin yleisesti, että Sveitsi pärjäisi ilmankin. Mene-tiedä.


14. GEORGIA      Visionary dream     ***1/2
Varmastikin illan erikoisin kokonaisuus. Unenomainen mysteeri, joka jää hivenen kesken. Upea esiintyminen niin Sopholta kuin taustaryhmältäkin. Pistetään tähän.


15. KYPROS    Comme ci, comme ca      ***1/2
Evridikin paluuviisu oli sitten tällainen elektro-poppis. Ehkä rahtunen epäuskottavuutta mukana,  vaikkakin viisu on vahva. Hypnoottinen katse lavalla ja kamerassa - onneksi ääni oli kuitenkin tallella. Kyproksen putoaminen finaalista ei minun maailmaani hetkauttanut.


16. ITÄVALTA     Get a life - get alive    ***1/2
Melkoista radiohöttöstä, jonka solistin karisma, esityksen ulospano ja tiukka asia kuitenkin erottavat perusmätöstä. Eric osoittautui myöskin mukavaksi ihmiseksi, jolla hymyä piisasi myöskin kameroiden sammuttua.


17. VIRO     Partners in crime      ***
Hollannin ohella yksi illan perinteisimmistä eurovisio-elämyksistä saatiin Virosta. Sangen taitava esiintyjä tämä Gerli - vaikkakin osoittautui rahtusen verran diivaksi puolitoista-viikkoisen viisuedustuksensa aikana. Taustatanssijana Morten Harket!  :heh: Toki. Perinteistä euroviisuhattaraa - niin hyvässä kuin pahassakin.


18. BULGARIA     Water       ***
Varmastikin eräs kaikkien aikojen erikoisimmista euroviisuista! Niin ne viisut muuttuu! (Anna Muurisen äänellä  :heh:)  Melodiaa jäin kaipaamaan eikä sitä oikein koskaan saatu. Hauskan ja tavallisen tuntuinen kaksikko niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin. Viisu olikin sitten persoonallisempi.


19. PUOLA     Time to party    ***
Kevyt erotiikkapläjäys!  :heh:  Onneksi mukana oli myöskin ammattitaitoa. Itse viisu vain jäi moniosaisena itselleni sangen vieraaksi. A-osa paljon parempi kuin kertis.


20. SLOVENIA    Cvet z juga     ***
Kylläpä tuota hanhea laulatti!  :heh:  Jotain viehättävääkin sävellyksessä, mutta kun solisti kiekuu kuin ko. lintu en kovinkaan paljon lämpene. Lennä hanhi lentosi ja katoa!  :hiips:  Todella sääli, että Slovenia viimein pääsee finaaliin näin keskinkertaisella laululla kun esim. 2 edellistä viisua ko. maasta olisivat olleet ehdottomasti tuon paikan arvoisia. 


21. BELGIA     Love power     ***
Rakkauven sanommaa. Sanommaa sanommaa.  :heh:  Kovin jankkaava, mutta siksikin tarttuva renkute Belgiasta! Hyvä solisti ja rennonletkeä bändi muutenkin! Valoista ja taustoista pidin tässä laulussa todella paljon - oikeastaan enemmän kuin itse laulusta.


22. ALBANIA     Hear my plea     **1/2
Alkutalven järkytys haaleni keväällä melkoiseksi yhdentekevyydeksi. Frederikin ääni karismaa ja itse viisua vahvempi. Naissolisti ei paljoa lavan ulkopuolella hymyillyt. Lavalleko säästeli sitten. Pukunsa ampui yli.


23. MONTENEGRO     Ajde kroci      **1/2
Melkoisen yhdentekevä viisu täältäkin. Toisin kuin Albanialla, Montenegrolla solistin karisma vei voiton äänestä. Vanhanaikainen renkutus niistä pitäville.


24. KROATIA     Vjerujem u ljubav     **1/2
Santanaa kroaatti-voimin. Elämä kuvastuu miessolistin tulkinnasta ja kasvoiltakin. Hetkittäin sangen miellyttävä viisu, mutta kovin helposti unohtuva.


25. ISRAEL     Push the button     **1/2
Väljenneeseen vitsiin sotkettu tiukan itseironian sekaan myöskin painavaa politiikkaa. Ristiriitainen laulu ja ulospano. Pistetään tänään tänne.


26. ANDORRA     Salvem el mon     **1/2
Tiukasti tässä päivässä. Mä alan olla liian vanha tämmösille rocK-viisuille. Hauskoja, energisiä nuorukaisia, mutta viisulta odotin enemmän.


27. UNKARI     Unsubstantial blues    **
Vahvaa tulkintaa, josta en kuitenkaan vaikutu. Sori tämän ihailijat!  :puna:  Jos Slovenia tarjosi hanhen, Unkarista saatiin varis. Minun bussiini ei tämä tyttö ainakaan tällä ruikutteellaan nousisi. Ohi meni!  :hiips:

28. LATVIA     Questa notte     **
Vitsi joka ei naurata. Taideteos joka ei herätä mitään ajatuksia. Euroviisu jota en tahdo kuunnella. Niitä kaikkia on tämä. Tänään jumboksi.
Viimeksi muokannut AntSa, 07 Syys 2007, 22:25. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6663
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Wilson »

Kiitos AntSa näistä mukavista kommenteistasi, on aina ilo lukea niitä.  :peukku:

Itsekin olin paikan päällä myös ja kyllä täytyy sanoa että oli niitä parhaita viikkoja elämässäni. KIITOS LORDI ja Viisufanit!  :lashatumbai:


Itse totta kai Islanti ykkösenä minulla ja Sveitsi kakkosena…….pidin erittäin paljon Hollannista  ja Tsekki oli ihan jees myös……kaikki olivat hyviä.. :heh:

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13258
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Vs: Re: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Wilson kirjoitti: Kiitos AntSa näistä mukavista kommenteistasi, on aina ilo lukea niitä.  :peukku:

Itsekin olin paikan päällä myös ja kyllä täytyy sanoa että oli niitä parhaita viikkoja elämässäni. KIITOS LORDI ja Viisufanit!  :lashatumbai:
:hali:  Kiitos Wilson!  :hali:  Ja pikaisestihan tapasimmekin, eikös vain?  Koitan saada arkivapaillani ensi viikolla FINAALINkin updeitattua. Kiva jos joku lukee näitä. Ne on kuulkaa rakkaudella rustattuja!  :draamaa: :heh:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6663
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Wilson »

Kyllä…..oli mukava nähdä ”livenä”  :hali:  :peukku:

Avatar
Aintsu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17126
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Aintsu »

AntSa kirjoitti: Valentine lost   
;)

Muuten ei ole mitään valittamista tuon biisin arvion suhteen  :hali:
You're not ugly, you are smart, talented
And have abilities to make the world better

Avatar
Ate
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3480
Liittynyt: 15 Marras 2004, 20:35
Paikkakunta: Tampere

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Ate »

Mä tämän kans kattelin töitten päätteeksi. Ylpeä voi kyllä olla Suomen viisujen shöystä :joojoo: Taso on koko 2000-luvun paras :peukku:

1. Itävalta - Eric Papilaya - Get a life - get alive *****
2. Andorra - Anonymous - Salvem el mon *****
3. Alankomaat - Edsilia Rombley - On top of the world *****
4. Turkki - Kenan Dogulu - Shake it up sekerim *****
5. Portugali - Sabrina - Danca comigo *****
6. Puola - The Jet Set - Time to party *****
7. Bulgaria - Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water ****½
8. Serbia - Marija Serifovic - Molitva ****½
9. Moldova - Natalia Barbu - Fight ****½
10. Valko-Venäjä - Dima Koldun - Work your magic ****
11. Slovenia - Alenka Gotar - Cvet z juga ****
12. Montenegro - Stevan Faddy - Ajde kroci ****
13. Islanti - Eirikur Hauksson - Valentine lost ****
14. Tanska - DQ - Drama queen ***½
15. Sveitsi - DJ Bobo - Vampires are alive ***½
16. EJT Makedonia - Karolina Goceva - Mojot svet ***½
17. Malta - Olivia Lewis - Vertigo ***½
18. Georgia - Sopho Khalvashi - Visionary dream ***
19. Kypros - Evridiki - Comme ci comme ca ***
20. Tsekki - Kabat - Mala dama **½
21. Israel - Teapacks - Push the button **½
22. Unkari - Magdi Ruzsa - Unsubstantial blues **
23. Viro - Gerli Padar - Partners in crime **
24. Norja - Guri Schanke - Ven a bailar conmigo *½
25. Latvia - Bonaparti.lv - Questa notte *
26. Kroatia - Dragonfly feat. Dado Topic - Vjerujem u ljubav *
27. Belgia - The KMG's - LovePower *
28. Albania - Frederik Ndoci - Hear my plea *
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

Ihanat AntSan analyysit. Pidän paljon.  :hali:

Ollaanpas me poikain kanssa ajoitettu näiden Helsingin ikimuistoisten kotikisojen katsajaiset yhteen.  :D Tääkin nimittäin eilen katsasti semin ja finaalin musiikkitarjonnan ja uusi, päivitetty chartti tulee tässä.

MuzaMazan semifinaali 6.9.2007

01. Serbia - Marija Serifovic - Molitva *****
-Koskettava, äärettömän koskettava kappale.
Kaunis kuin mikä. Tunnelma on ihan ainutlaatuinen.
Areenalla vahvat tunteet pinnassa, kotikatsomossakin
sydämessäni sykähtää joka kerta tätä katsellessani ja
kuunnellessani. Marija ja biisi yhtä. Täydellistä!

02. Bulgaria - Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water *****
-Mahtavaa, että Bulgaria menestyi tällä persoonallisella
euroviisulla. Mielettömän hyvä!!!!

03. Valko-Venäjä - Dima Koldun - Work your magic *****

-Olin jo välillä todella kyllästynyt biisiin mutta
olen syttynyt uudestaan. Ihanan dramaattinen
kolmeminuuttinen. Artistikin toimii.

04. Turkki - Kenan Dogulu - Shake it up sekerim *****
-Tää sitten toimii hemmetin hyvin, sekä livenä Areenalla
kuin televisiossakin. Tosi kansainvälinen biisi ja
mukavan pirteä solisti. Paketti kasassa. Hyvä Turkki!

05.Alankomaat - Edsilia Rombley - On top of the world *****
-Jos jollakin on karismaa, niin Edsilialla sitä ON!
Minulle erittäin tärkeä kappale, monellakin tapaa.
Ihana solisti. Ihan paras!

06. Itävalta - Eric Papilaya - Get a life - get alive *****
-Itävallan kaikkien aikojen paras euroviisu. Ei kahta, eikä
kolmatta sanaa. Ajatuksia herättävät sanat.
Harmittaa tv-toteutus surkeinen kamera-ajoineen.

07. Islanti - Eirikur Hauksson - Valentine lost *****
-Hemmetin hyvä biisi ja todella kiva tuo Herra Hauksson.
Tv-esiintyminen jäi kuitenkin vaivaamaan. Ei tainnut saada
ihan parasta irti itsestään?

08. Georgia - Sopho Khalvashi - Visionary dream *****
-Huikean hyvä debyytti Georgialta. Ykkössuosikkini
Helsinkiin lähtiessä. Laskussa listoillani, vaikka
edelleen komea kokonaisuus kaikin puolin.

09. Tanska - DQ - Drama queen *****
-Ihanaa, tuttua ja turvallisen kuuloista homohumppaa!
Eihän tästä voi olla pitämättä. Artisti yksi Helsingin
viisuviikkojen mukavimmista. Eilen minun finalistini. Ehdottomasti.

10. Malta - Olivia Lewis - Vertigo *****
-Mielettömän hieno tämäkin. Karismaton solisti
oli tämän sävellyksen tuho ja turma. Valitettavasti.

-------FINAALIRAJA-------------------------------------------

11. EJT Makedonia - Karolina Goceva - Mojot svet *****
-Viisi tähteä ja ulos omasta unelmafinaalistani. Kova oli
Helsingin taso. Huh! Ihana Karolina ja vahva, erikoinen biisi.

12. Sveitsi - DJ Bobo - Vampires are alive *****
-Minä pidän tästä vampyyritarinasta edelleen, vaikka
sijoitus listoilla menee jatkuvasti alaspäin. Ei todellakaan
toiminut tv-toteutuksena. Pettymys.

13. Andorra - Anonymous - Salvem el mon ****
-Eikös tää nyt sitten yltänytkään mulla nyt semistien joukkoon?
Kummallista. Areenalla jammasimme Genten kanssa ihan täysillä
ja harmittelimme finaalista putoamista. Hyvä meno ja meininki.
Hauskoja poikia hassuine ilmeineen. Andorran paras so far!

14. Viro - Gerli Padar - Partners in crime ****
-Taidan pitää euroviisuista, sillä annan tällekin neljä tähteä.
Gerli oli Helsingissä tyly kuin vesi, mutta kivasti rullaava poppis.

15. Norja - Guri Schanke - Ven a bailar conmigo ****
-Rillumarei ja reipasta menoa Norjan tyyliin. Hyväntuulinen
ralli jää soimaan mieleen mikä ei ole ihan huono asia.
Minä tykkään ja uskallan tunnustaa sen.

16. Kypros - Evridiki - Comme ci comme ca ****
-Voi Evridiki rukka. Olit tv-ruudulla PELOTTAVA näky!
Vähän jankaava, mutta muutoin ihan toimiva meininki.

17. Puola - The Jet Set - Time to party ****
-Kyllä mie tästä coctailista olen alusta lähtien pitänyt.
Todella kansainvälinen lavaulospano. Toimii!

18. Slovenia - Alenka Gotar - Cvet z juga ****
-Neljä tähteä! Joista Alenka saa bout kaksi...
Biisille menee pojot, tuo nainen ei saa meikää
syttymään millään lailla.

19. Moldova - Natalia Barbu - Fight *** 1/2
-Raskas soutuinen biisi, jossa on muutama kiva koukku.
Tyttö nätti ja esiintymisasu vähintääkin mielenkiintoinen.

20. Portugali - Sabrina - Danca comigo ***
-Sävellyksenä ihan olematon, kehnokin. Mutta tv-ruudulla
toimi todella hyvin. Ihana Sabrina ja mukavalle
tuulelle vievä lavatoteutus.

21. Unkari - Magdi Ruzsa - Unsubstantial blues ***
-Mimmi vetää hienosti ihan tyylikkään biisinsä. Areenalla
tehosi meikäläiseen. Ymmärrän jatkoon pääsyn, mutta
nyt en sitä enää oikein jaksanut kuunnella/katsella.

22. Kroatia - Dragonfly feat. Dado Topic - Vjerujem u ljubav ***
-Tässä on joku kiva tunnelma, joka kiehtoo. Ei oikeastaan
yhtään pöljempi biisi!  Dado oli sympaattinen pappa.

23. Latvia - Bonaparti.lv - Questa notte ***
-Ehdottomasti parempi kuunneltuna. Onhan tässä kaunis
melodia ja tarttuva kertosäe. Mutta lavalla ulospano oli ÄRSYTTÄVÄ!

24. Tsekki - Kabat - Mala dama  ***
-Tsekin Popeda yritti olla niin rock, että meni melkein
tahattoman komiikan puolelle. Biisissä on hetkensä,
mutta ei hyvänen aika sentään tämän korkeammalle
tässä kovatasoisessa seurassa.

25. Montenegro - Stevan Faddy - Ajde kroci ***
-Jotain viehättävääkin. Kertiksen teksti kuulostaa hauskalta laulaa.
Mr. Faddy oli Helsingissä mukava, tavallinen jamppa.

26. Belgia - The KMG's - LovePower **
-Helposti unohdettava, joukkoon hukkuva mutta sinällään ihan
piristävä biisi. Ei sävellyksenä mikään mestariteos.

27. Albania - Frederik Ndoci - Hear my plea **
-Vahvaa ja väkevää tulkintaa, ehkä jopa liiankin paatokseen menevää.
Fredrikillä on kieltämättä komea ääni, mutta biisi on tylsähkö.

28. Israel - Teapacks - Push the button *
-Ette ole hauskoja, minua ette ole saaneet nauramaan koko aikana. Haukotus!

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13258
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Aiku nää on ollu samoilla asioilla..  :heh: :hali:  Ihanat asiat! Finaalisepustuksia saat(te) kyllä odottaa jokusen päivän.. Arkivapaat alkaa ke-iltapäivästä..  :heh:  Tän weekendin pyhitän tuoreelle Second Chancelle..  :lashatumbai:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
aksim
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3369
Liittynyt: 07 Syys 2005, 13:49
Paikkakunta: Mietoinen

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja aksim »

Sii mitä mitä mitä  :grr: nyt vasta ehdin tänne ja mitä näenkään, johan on Latvian joukkolyttäys menossa  :grr: SEMISSÄ OLI 2 ILLAN TÄHTEÄ LOISTAVA LATVIA JA SIELUKAS SLOVENIA:  :megafoni: Kuulkaa oikein.

Johan sen näki ja kuuli kaikki areenalla olleet kuinka jumalainen loppukliimaksi oli Latvian esiintyessä viimeisenä. Mikään muista edellä olleista jäi kauas taakse. Pah, sanon mä teille.

Valko-Venäjä oli myös maininnan arvoinen Tsekin kanssa.
Sertab oli kulunut....-erään nimierkin mielipide 2003 Turkista-

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Roope »

Semifinaali katseltu muutaman kuukauden jälkeen uudelleen :telkku: ja tässä uudet pisteet :puhelin:

:montenegro: Stevan Faddy - 'Ajde kroči 1p :viro: Gerli Padar - Partners in crime 2p :itavalta: Eric Papilaya – Get a life - get alive 3p :norja: Guri Schanke - Ven a bailar conmigo 4p :portugali: Sabrina - Dança comigo (vem ser feliz) 5p :tanska: DQ - Drama queen 6p :valkovenaja: Koldun - Work your magic 7p :kypros: Evridiki - Comme ci, comme ça 8p :malta: Olivia Lewis - Vertigo 10p and finally...                                                                                    :slovenia: Alenka Gotar - Cvet z juga 12p

Avatar
Haksis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1923
Liittynyt: 27 Joulu 2007, 18:04
Paikkakunta: Jyväskylä

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Haksis »

                                      Semifinaalin omat suosikit

1.  Turkki-Kenan Dogulu-Shake it up shekerim
Paras biisi koko semifinaalissa ja lavashow.Kenan valittaisiin euroopan Justin Timberlakeksi.

2. Valko-Venäjä-Koldun-Work your magic
Valko-Venäjän ei rahaa säästellyt ja tulosta tuli.Dianan näkönen poika hoiti homman hienosti kotiin!

3.Tanska-DQ-Drama queen
Peter Andersen esitti loistavasti draq-queenia ja riikinkukkohattu oli plussaa.

4.Sveitsi-DJ BOBO-Vampires are alive
Limudiskokuningas Bobo oli valinnut hienon vampyyriteeman viisuihin ja käsiliikkeet oli hienosti suunniteltu.

5.Kypros-Evridiki-Comme ci Comme ca
Ensimmäistä kertaa ranskankielinen biisi kuulosti näin hyvältä.

6.Andorra-Anonymous-Salvem el mon
Andorran pojat veti täydestä sydämmestä mutta tällä kertaa se ei tavoittanutta eurooppalasita yleisöä.

7.Serbia-Marija Serifojevic-Molitva
+Kappale oli koskettava ja omaperäinen
+Serbian kieli toimi todella hyvin kappaleessa
-paljastui sittemmin todelliseksi ämmäksi.

8.Islanti-Eirikur Haukson-Valentine lost
Sanat oli erikoiset mutta ne toimi yllättävän hyvin

9.Latvia-Bonaparti.lv-Questa Notte
Latvian tenorit hoiti homman hienosti ja vielä italian kielellä!

10.Bulgaria-Elitsa Todorova,Stoyan Yankoulov-Water
Erikoisin euroviisu heti nocturnen jälkeen.Loistava semifinaali aloitus.

Rannalle jäi valitettavasti:



11.Viro-Gerli Padar-Partners in crime
Kappale ja kertsi hyviä,mutta ehkä väärä laulaja?

12.Montenegro-Stevan Faddy-Ajde Kroci
Montenegrolta hieno debyytti kappaleella joka varmasti jää päähän.

13.Moldova-Natalia Barbu-Fight
Piano li plussaa ja kenties mielenkiintoisin esiintymisasu?

14.Makedonia-Karolina-Mojot svet
Makedonian kieli kuulosti kauniilta,Eurooppa taisi unohtaa tämän finaalissa.

15.Tsekki-Kabat-Mala dama
Kappale jää päähän kertosäkeestään.Kieli taisi olla ongelmana?

16.Belgia-The KMG`s-Lovepower
Hauska meininki mutta ei ihan finaalitasoa!

17.Itävalta-Erik Papilaya-Get a life Get alive
Jon bon jovimainen laulaja ja laulu!se saattoi olla ongelma!

18.Portugal-Sabrina-Danca Comigo
Sääri-Sabrina esitti leppoisan kappaleen monella kielellä!

19.Norja-Guri Schanke-Ven bailar a conmigo
Guri esitti hyvän tanssibiisin ja otti poikaystävät mukaan!

20.Georgia-Sopho-visionary dream
Georgialta ihan ok debyytti ja ne miekkamiehet oli hyvä.

21.Unkari-Magdi Ruzsa-Unsubstantional blues
Välillä tahto ääni sattua korviin ja bussipysäkki juttu oli vähän outo.

22.Israel-Teapacks-Push the button
Hauska ja aikamoinen sillisalaatti!onneksi ei päässyt finaaliin ihan euroopan vuoksi!Ihme että ei jäänyt viimeiseksi!

23.Alankomaat-Edsilia Rombley-On top of the world
Edsilian biisi on kuultu liian monta kertaa mulita artisteilta.

24.Kroatia-Dragonfly,Dado topic-Vrejurem u ljubav
Eläkeläisrokki ei toiminut tänä vuonna!

25.Slovenia-Alenka Gotar-Zvet z juga
Ei tavoittanut meikäläistä ja se valokäsi?

26.Albania-Frederik Ndoci-Hear my plea
Albanian kieli oli ainostaan plussaa!

27.Malta-Oliwia Lewis-Vertigo
Tämä biisi ei herättänyt oikein mitään tunteita.

28.Puola-The Jet Set-Time to party
kauniit naiset lavalla mutta laulu oli täyttä pa#kaa ja kertosäe!huonoin biisi koko kisoissa!
Viimeksi muokannut Haksis, 29 Joulu 2007, 13:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
#TurkeyComeBack

Avatar
Kahvipapu
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 496
Liittynyt: 11 Joulu 2007, 21:24
Paikkakunta: Tampere

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Kahvipapu »

Kait mäkin kirjotan omat lempparini tänne.

1. Serbia - Marija Serifovic - Molitva
Tää on vaan niin ihana...  :ihana:

2. Valko-Venäjä - koldun - Work your magic
Samat sanat kuin edellisestä  :rakkaus:

3. Malta - Olivia Lewis - Vertigo
Ihanan dramaattinen  

4. Makedonia - Karolina - Mojot svet
Jotenkin tykkään tästä...

5. Montenegro - Stevan Faddy - Ajde Kroci
Tää jäi mulla päähän

6. Kroatia - Dragonfly feat. Dado Topic - Vjerujem u ljubav
Taas yksi jota kaikki muut inhoo

7. Turkki - Kenan Dogulu - Shake it up shekerim
Sheikkausta jee

8. Sveitsi - DJ Bobo - Vampyres are alive
Ihania vampyyreja  

9. Puola - Jet set - Time to party
Älkää kysykö miksi tykkään tästä...

10. Bulgaria - Elitsa Todorova & Stoyan Yankoulov - Water

11. Georgia - Sopho - Visionary dream

12.Islanti - Eirikur Hauksson - Valentine lost
Ihana

13. Slovenia - Alenka Gotar - Cvet z juga

14. Portugali - Sabrina - Danca Comigo

15. Moldova - Natalia Barbu - Fight

16. Viro - Gerli Padar - Partners in crime

17. Latvia - Bonaparti.lv - Questa notte

18. Tanska - DQ - Drama queen

19. Kypros - Evridiki - Comme ci comme ca

20. Andorra - Anonymous - Salvem el mon

21. Belgia - The KMG´s - Love power


22. Hollanti - Edsilia Rombley - On top of the world
Tää on jo niin moneen kertaan kuultu

23. Norja - Guri Schanke - Ven a bailar conmigo
Ihan okei mut ei oikein kolahda

24. Itävalta - Eric Papilaya - Get a life get alive

25. Unkari - Magdi Ruzsa - Unsubstantial blues
Korvia jo riipii

26. Tsekki - Kabat - Mala Dama

27. Israel - Teapacks - Push the button
Plääh. Ei naurata.

28. Albania - Frederik Ndoci - Hear my plea
:nohyi: Yök. Ihan karsee.

Lukittu