Maria Lund - Sydän ymmärtää

Euroviisut 2010 Oslossa
Lukittu

Maria Lund - Sydän ymmärtää

*****
11
10%
****
17
16%
***
35
33%
**
21
20%
*
23
21%
 
Ääniä yhteensä: 107

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Maria Lund - Sydän ymmärtää

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Tätä kuunnellessani tuli mieleen, että inhoan suunnattomasti sanaa suukko. Ihan ehdottomasti yks suomen kielen kamalampia sanoja. Lapsellinen ja typeräkin vielä :jupinaa: !
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne

Mr Kite
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1799
Liittynyt: 25 Touko 2009, 23:19

Re: Maria Lund - Sydän ymmärtää

Viesti Kirjoittaja Mr Kite »

UsvaAuer kirjoitti:Tama viisu on ulkokoreaa musiikkia. Tyylikikkailuin (50-luvun nostalgia) peitetaan se tosiasia, etta ei tasta ole lauluksi ollenkaan. Piipittavan laulajan kannattaisi pysya missin lestissaan.
ta1ja kirjoitti:Tämäkin oli melkein hyvä, hyvät saundit, sovituksessa kivaa meininkiä, syviä ääniä taustalla, kaikkea - sääli vain että itse sävellys oli laulumelodialtaan tylsä ja junnaava. Etenkin säkeistöt, suorastaan siinä määrin, että vaikutti laiskasti/kiireessä tehdyltä, sama melodia toistuu rivi toisensa jälkeen eikä sekään ollut kovin nostattava.
Sebastian kirjoitti:Ei voi kuin ihmetellä tämänkin onnettoman tekeleen pääsyä finaaliin! Ei onneksi kansan äänillä!
Laulaja piipittää surkeasti, sävellys on mitäänsanomaton, koko esitys naurettava! Ei mitään mahdollisuuksia! Äitinsä oli upea aikanaan - tytär täysi nolla ja yliarvostettu!
Monenlaista mielipidettä oli Maria Lundin laulusta ja esityksestä - myönteisiä ja kielteisiä. Tuossa yllä on joitain kielteisiä/kielteisempiä mielipiteitä.

Itselleni tästä Marian laulusta / esityksestä jäi jotenkin tyhjä olo, vaikutelma. En oikein saanut otetta ollenkaan koko jutusta. Oli viimeisten joukossa omalla listallani.

Laulu on melko mitäänsanomaton, ja Marian laulaminen on minusta huonoa ja jopa ärsyttävää - piipittävää, kuten jotkut ovat asian täällä ilmaisseetkin. Marian äiti Tamara Lund oli minusta paljon parempi laulaja kuin tytär on.

Ruut
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 303
Liittynyt: 01 Huhti 2007, 19:12
Paikkakunta: Turku

Re: Maria Lund - Sydän ymmärtää

Viesti Kirjoittaja Ruut »

Mansikka kirjoitti:^ Juuri niin! Miksi käyttää moista salakieltä? Miksi asioita ei esitetä niiden oikeilla nimillä??
Sopii ajankuvaan, että käytetään tsuppaduppia. Nykyaikaan se olisi soveliasta, mutta 50-lukuun taas sopivan kainoa. :ihana:

Avatar
Huilumies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5350
Liittynyt: 09 Helmi 2004, 15:20
Paikkakunta: Vantaa

Re: Maria Lund - Sydän ymmärtää

Viesti Kirjoittaja Huilumies »

Minusta tämä oli persoonallinen, tyylikäs ja liikkuva esitys kivalle 50-lukulaisbiisille. Mukavan kepeä sävellys, pidin! Liikuttaa tanssijalkaa. Karsinnan 3. paras :peukku:

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42003
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Maria Lund - Sydän ymmärtää

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Kuuntelinpa Tampereen kukkaisviikkojen ulkokonsertissa Maria Lundia, kun sattui sopivasti kotimatkan varrelle, ja siinä mietiskelin, millaiselta laulajalta Maria mahtaisi kuulostaa, jos laulaisi jotain muuta kuin retroiskelmää. Kuten tässäkin keskustelussa on todettu, kujerrus tai piipitys tai tahallinen tyttömäisyys on tyylinmukaista, mutta onko se vain tyylinmukaisuutta vai onko se jonkinmoinen Marian äänen perusominaisuus (ainakin vielä nykyisessä iässä), ja tyyli valittu sen mukaan? Muuuten kuulosti, että peruslauluntaa paremmin Marialta sujuivat sanoisinko efektikohdat, ujellukset, revittelyt yms., vaikkapa I will surviven alussa. Upea esiintyjä Maria kyllä on, sopivasti teatteria ja osaa liikkua ja flirtata ihan eri tavoin kuin erinäiset kotimaiset lavapökkelöt. Siksikin toivoisin ettei jymähtäisi vain yhteen tyyliin.
Rise, angel, shine, love!

Lukittu