Ukraina 2010: Alyosha – Sweet people

Euroviisut 2010 Oslossa

Alyosha – Sweet people

*****
25
22%
****
17
15%
***
21
18%
**
23
20%
*
30
26%
 
Ääniä yhteensä: 116

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26401
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Ukraina 2010: Vasyl Lazarovich - I love you…

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 17 Maalis 2010, 13:38

Nyt ESCKaz kertoo, että uuden karsinnan säännöt on julkaistu. Vielä(kään) ei ole vahvistettu, että uusi karsinta todella järjestetään. Menin aiemmin hieman asioiden edelle, sillä NTU:n uutta johtoa ei vielä ole nimitetty. Kunhan Ukrainan uusi hallitus tekee sen, uusi karsinta saa virallisen aseman.

Proseduuri on seuraava. Huomenna torstaina kaikki halukkaat pääsevät esittämään kappaleensa esiraadille. Raati valikoi 30 ehdokasta jatkoon ja julkistaa näiden nimet Ukrainan (ja Suomen) aikaa klo 19:30. Perjantaina kappaleita esitetään Ukrainan televisiokanavilla ja niistä järjestetään tekstiviestiäänestys. Lauantaina on finaalin vuoro. Tarina ei kerro, kuinka moni kappale perjantailta pääsee finaaliin.

Vasyl Lazarovich ymmärrettävästi ei hyväksy uutta karsintaa eikä osallistu siihen.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
jv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1211
Liittynyt: 21 Marras 2005, 15:36
Paikkakunta: Helsinki, Suomi

Re: Ukraina 2010: Vasyl Lazarovich - I love you…

Viesti Kirjoittaja jv » 17 Maalis 2010, 13:59

^Voi, hyvä tavaton!!! Eihän noin voi mennä tekemään artistille riippumatta siitä, miten huonona häntä ja kappalettaan mahdollisesti pidetään :shock: (En minäkään Vasylin laulusta innostu yhtään.) Joku järjestys ja säädyllisyys sentään!
Ja mistähän ne ukrainalaiset uudet vallanpitäjät luulevat tällaisella pika-aikataululla löytävänsä parempia ehdokkaita?!

Sitäpaitsi kannattaisi ottaa oppia Valko-venäjän jupakasta ja tarkistaa asia EBU:n kanssa ensin. Luin jostakin*, että Eurovision laulukilpailun sääntöjen mukaan, kisaan osallistuvan TV-yhtiön on pitänyt julkaista omat sääntönsä, joiden puitteissa maan edustuskappale valitaan, jo viimeistään tammikuussa. Tämä saattaa hyvinkin tietää vaikeuksia Ukrainalle, jos he nyt haluavat tyrkyttää uutta, uusin säänöin valittua viisua (mikäli alkuperäisen kisan säännöistä ei löydy sopivaa porsaanreikää, joka mahdollistaa ensimmäisen karsinnan mitätöimisen ja uuden järjestämisen).

edit: * tässä ketjussahan tuo tieto oli, kun Pete ja Timoteus ovat tuosta sääntöongelmasta keskustelleet.

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9787
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Re: Ukraina 2010: Vasyl Lazarovich - I love you…

Viesti Kirjoittaja Aancon » 17 Maalis 2010, 14:54

Mulla on hyvin suuret epäilykset sen suhteen että edustusbiisi tai artisti oikeasti vaihtuisivat. :roll: Eikö jotain tän tyyppistä yritetty säätää Bulgariassakin viime vuonna. Tietenkin haluaisin erittäin paljon, että Ukrainalta saataisiin parempi biisi, mutta olen myös jv:n kanssa hieman samoilla linjoilla siitä että aikamoisen törkeää olisi artistia kohtaan. Mutta mutta - nyt kun on kuitenkin kyseessä ehkä 2000 luvun huonoin viisu, voisin unohtaa sympatiani artistian kohtaan ja kannattaa uutta karsintaa :puna: :joojoo: . En kuitenkaan laske sen varaan, spekulointia sanon minä.
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 29495
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Ukraina 2010: Vasyl Lazarovich - I love you…

Viesti Kirjoittaja Rousku » 17 Maalis 2010, 14:56

Ukraina jatkaa perinteitään - eikös myös vuonna 2005 ollut jotain NTU:n johdon vaihtamista, karsinnan sääntöjen uudellen rukkaamista jne., jotta saatiin se vallankumousräppi voittajaksi?
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26401
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Ukraina 2010: Vasyl Lazarovich - I love you…

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 17 Maalis 2010, 15:41

http://www.politarena.org.ua/2010/03/17 ... gotov.html
http://www.1tv.com.ua/about/1tvnews/view.php?id=4168

NTU:lle on nimitetty uusi johto ja karsinta menee uusiksi. Yksityiskohtia on luvassa klo 17. (Google-kääntäjä selviää ylläolevista yllättävän hyvin.)
jv kirjoitti:Ja mistähän ne ukrainalaiset uudet vallanpitäjät luulevat tällaisella pika-aikataululla löytävänsä parempia ehdokkaita?!
Kai niitä löytyy, kun ne ainakin omasta mielestään paremmat ehdokkaat ovat uutta karsintaa nimenomaisesti vaatineet. Kaipa heillä on edustuskelpoinen biisi valmiina.
Aancon kirjoitti:Eikö jotain tän tyyppistä yritetty säätää Bulgariassakin viime vuonna.
Bulgariassa viime vuonna ei uutta karsintaa missään vaiheessa puuhailtu. Tapaus oli sikälikin erilainen, että Krassimir valittiin Bulgarian edustajaksi avoimesta karsinnasta puhelinäänestyksellä eikä televisioyhtiön sisäisellä päätöksellä. Siksi kai valintaa oli melko mahdoton purkaa. Loppumetreille asti oli kyllä ainakin puolivakavasti esillä mahdollisuus jättäytyä koko kilpailusta pois mutta tunnetusti sitäkään ei tapahtunut.

Lähimmät mieleen tulevat vertailukohdat uudesta karsinnasta ovat Serbia ja Montenegro 2006 sekä Moldova 2006. Serbiassa ei sulatettu No Namen uudelleenvalintaa maan euroviisuedustajaksi, joten Serbian televisio RTS puuhasi yksin pystyyn uuden karsinnan, jota Montenegron televisio RTCG ei tunnustanut ja johon montenegrolaiset artistit eivät osallistuneet. Kun RTS ja RTCG eivät päässeet sopuun maan oikeasta euroviisuedustajasta, maa jättäytyi pois koko kilpailusta.

Moldovassa 2006 ensimmäinen finaali sen sijaan päättyi kolmen kappaleen tasapeliin eikä säännöissä oltu tällaiseen vaihtoehtoon varauduttu. Sen takia pari viikkoa myöhemmin järjestettiin uusi finaali. Eriskummallisesti tähän uuteen finaaliin osallistui vain yksi alkuperäisen finaalin osallistujista. :heihaloo: Edustajiksi lopulta valitut Arsenium & Natalia Gordienco tulivat uuteen finaaliin alkuperäisen karsinnan ulkopuolelta.
Rousku kirjoitti:Ukraina jatkaa perinteitään - eikös myös vuonna 2005 ollut jotain NTU:n johdon vaihtamista, karsinnan sääntöjen uudellen rukkaamista jne., jotta saatiin se vallankumousräppi voittajaksi?
Oli kyllä. Silloin karsinta alkoi jo marraskuun alussa ennen oranssia vallankumousta. GreenJolly päästettiin vallankumouksen jälkimainingeissa villillä kortilla suoraan finaaliin, vaikka tällaista mahdollisuutta ei säännöissä alun perin ollut.

Ukrainan tämänvuotiseen valintasekoiluun minulla ei ole vahvaa mielipidettä. Jos Vasyl todella valittiin edustajaksi suhteilla eikä pätevyyden perusteella, en osaa hänen kohtaloaan surra. Toisaalta jos nyt on haussa vain uudelle hallinnolle myötämielisempi edustaja, ei valintaa tehdä yhtään sen paremmin perustein.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
celestes
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 526
Liittynyt: 11 Huhti 2007, 22:49
Paikkakunta: Turku

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja celestes » 17 Maalis 2010, 15:55

Tämä on varmaan niin artistille ja taustajoukoille, kuin kappaleen tekijöillekin kova paikka, ei käy kateeksi :eiei:
Eihän "i love you" kovin korkealle puntarissani päässyt, mutta olihan se silti jotenkin lämmin ja pehmeä kappale.

Saa nähdä minkälainen artisti ja kappale tulee tilalle :mitvit:

Avatar
werro
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1062
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 12:28

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja werro » 17 Maalis 2010, 16:02

Huh, hyvä että tulee uus kappale! Nyt kunnon jytypaukku sieltä piristämään tätä vuotta! Tuskin sieltä huonompaa kappaletta tulee kuin "I Love You" :D
SAARA AALTO 3.3.2018

Avatar
jv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1211
Liittynyt: 21 Marras 2005, 15:36
Paikkakunta: Helsinki, Suomi

Re: Ukraina 2010: Vasyl Lazarovich - I love you…

Viesti Kirjoittaja jv » 17 Maalis 2010, 16:03

Aancon kirjoitti: Mutta mutta - nyt kun on kuitenkin kyseessä ehkä 2000 luvun huonoin viisu, voisin unohtaa sympatiani artistian kohtaan ja kannattaa uutta karsintaa :puna: :joojoo: .
:roll: Kyse ei ole sympatiasta vaan oikeudenmukaisuudesta! (Tantta/setä-äänellä ja tutisten:) Missä on nykynuorten moraali?!!!

Olen Timoteuksen kanssa jonkin verrran samaa mieltä. Vain se, että Vasyl olisi tullut valituksi epäoikeudenmukaisin perustein, saattaisi olla hyväksyttävä syy hänen syrjäyttämiseensä nyt.

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9787
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Aancon » 17 Maalis 2010, 16:24

^Kai tässä viisuilijan itsekkyys nousee esille. :heh: Jos pitäisin erittäin paljon Vasylin biisistä niin todennäköisesti olisin täällä huutamassa oikeudenmukaisuuden perään :heh: Pidän tätä erittäin tervettulleena päätöksenä viisuvuotta ajatellen, sillä Ukraina on ehdottomasti yksi lempimaistani, ja Vasylin biisi ei todellakaan minua miellyttänyt. Nyt on mahdollista että Ukrainan viiden tähden putki jatkuu. Pidän tätä kuitenkin jokseenkin epäreiluna Vasylia kohtaan, mutta menköön se nyt sitten niin. Anteeksi jos olen paha ihminen. :puna:
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46130
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 17 Maalis 2010, 16:35

Loistavaa :tuuletus: Karsinta menee uusiksi :uujee: Vallan loisto uutinen tämä :tapu: Vasylista en pitänyt, en äänestä, en biisistä, enkä esiintymisestä :niinpa: Loistavaa, että tulossa on kunnon karsinnat, eikä mitään sisäistä valintaa... Tyrkkypuntarinikin voi vielä vaikka mennä täysin sekaisin :surrur: Ukrainalta lupaa odottaa kyllä hyvää, koska tuskin uusi viisubiisi voi olla huonompi kuin edellinen :shock:

Nyt olisi kiva saada Ani ja Verka karsintoihin :draamaa: :joojoo: Odottelen mielenkiinnolla finalistien julkistamista ja sitä kuinka monta niitä on :mrgreen:
"All you have to do is to be ready for some action now"

Avatar
jv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1211
Liittynyt: 21 Marras 2005, 15:36
Paikkakunta: Helsinki, Suomi

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja jv » 17 Maalis 2010, 17:30

:jupinaa: Siis tämän jälkeen Ukraina voi lähettää melkein mitä hyvänsä, mutta minun ääntäni he eivät saa!
Eipä silti, ei olisi kyllä saanut Vasylin balladikaan :heh:
Yleisesti ottaen minusta on hienoa, kun osallistujat ottavat euroviisut tosissaan, mutta nyt se meni mielestäni kyllä Ukrainan osalta överiksi. Kaipa kansakunta nyt selviäisi hengissä siitä, että heillä kerran on huono euroviisuedustaja? (Sitäpaitsi Ukraina kuuluu niihin maihin, jotka yleensä parantavat edustuskappaleensa esitystä dramaattisesti kansallisen karsinnan ja kansainvälisen kisan välillä. En ollenkaan pitänyt Anista, Verkasta tai Svetlanasta Ukrainan karsinnasta tulleiden videoiden perusteella, mutta myöhemmin kyllä maistui!)

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6563
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Wilson » 17 Maalis 2010, 18:12

En ota huomioon tänä vuonna Ukraina ESC-puntarissani........ sillä minusta on epäreilua solistia Vasylia sekä äänestäjiä kohtaan tällainen mollaaminen. Kuva

Minä boikotoin tällaisia ajattelutapoja. Pitäköön karsinnat minun puolesta. :heh:

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4931
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 17 Maalis 2010, 18:17

Oho, ukrainalaisetko sitten oikeasti vaihtavat edustajansa! :shock: Vaikken minäkään Vasylin kappaleesta pidä, niin kyllä minunkin käy vähän häntä sääliksi... Törkeäähän se on ruveta tässä vaiheessa uutta karsintaa järjestämään. :eiei:

Tosin: jos he valitsevat uudeksi edustajakseen Verkan, en surkuttele Vasylia enää sekuntiakaan! :mrgreen:
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25752
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 17 Maalis 2010, 18:21

Kauheen tehokasta Ukrainassa pykätä pystyyn uusi skaba, kun miettii vaikkapa Suomen tai Ruotsin karsintaruljanssia miljoonine sääntöpykälineen. :rofl:

Avatar
i wanna be a toy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4000
Liittynyt: 01 Helmi 2006, 15:06
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ukraina 2010: Vasyl Lazarovich - I love you…

Viesti Kirjoittaja i wanna be a toy » 17 Maalis 2010, 18:35

Mansikka kirjoitti:Ei mitään uutta karsintaa :jupinaa: !! Kun kisa on kerran järjestetty ja biisi valittu niin tällä mennään. Ihan pelleilyksi menee muuten. Tai sitten kaikkien muidenkin pitää saada vaihtaa jos haluavat.
Suomelta saataisiin Eläkeläiset vaikka :apuva:
Täähän on kamalan kätevää: vähän tunnustellaan, mitä mieltä ollaan Euroopassa ja jos ei tykätä, niin viisu vaihtoon vaan. Jotenkin on sellainen tunto, että Ukrainasta tulee se voittaja tänä vuonna kaikkien näiden sotkujen jälkeen :jupinaa:
Ihan voitais olla ilman niitäkään siel näin.

Avatar
RockOn
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 528
Liittynyt: 08 Marras 2006, 16:44

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja RockOn » 17 Maalis 2010, 18:59

Onhan tuo syvältä ettei Ukrainassa järjestetty julkista viisukarsintaa, vaan paikka luovutettiin ison kihon kaverille. Mutta kun finaalissa oli kuitenkin kansalla mahdollisuus valita sentään Vasylille biisi ja silti antoivat tälle kammotukselle parhaat pisteet, niin pitäkööt nyt sitten sekä biisin että artistin. Kyllä tässä flopissa on ollut mukana sekä NTU, äänestäjät että raati, ja jos valinnassa ei oikeasti ole tuloksia peukaloitu, niin on kyllä törkeää kun uuden karsinnan järjestävät :niinpa:

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26401
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 17 Maalis 2010, 20:09

http://esckaz.com/2010/ukr.htm

Aiemmin ilmoitetusta poiketen huomisesta esikarsinnasta "vain" 20 ehdokasta jatkaa lauantai-illan finaaliin. Kappaleet esitetään televisiossa perjantaina ja puhelinäänestys on käynnissä koko perjantain ja lauantain. Pelkkä puhelinäänestys ratkaisee tuloksen.
i wanna be a toy kirjoitti:Suomelta saataisiin Eläkeläiset vaikka :apuva:
Onneksi Suomessa vaihtuu pääministeri vasta kesällä (jos vaihtuu). Vaikka Vanhasen seuraaja olisi Eläkeläis-fani, hän ei voi enää vaikuttaa karsinnan tulokseen. :hihi: Presidentti sen sijaan vaihtuu kahden vuoden päästä. Muistakaa silloin äänestää sitä ehdokasta, jolla on musikaalisin sisarenpoika. :tosion:
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26401
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 17 Maalis 2010, 20:13

Tähtiäänestyksen voinee poistaa. Vasylin kappaleesta ei kovin paljon pidetty.
Vasyl Lazarovich - I love you…

***** 1, 1%
**** 1, 1%
*** 12, 22%
** 13, 24%
* 27, 50%

Ääniä yhteensä : 54
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
entropia
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2783
Liittynyt: 12 Maalis 2010, 00:48

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja entropia » 17 Maalis 2010, 20:46

Mikä iloinen uutinen vielä tälle päivälle. :tuuletus: Kappale oli yksinkertaisesti hirveä ja se on varmasti nyt tiedostettu Ukrainassakin. On vaikea arvioida teon oikeudenmukaisuutta tietämättä taustalla olevia faktoja. Siksi en viitsi lähteä moralisoimaan.

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28462
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Pete » 17 Maalis 2010, 20:53

Tämän (")uutisen(") mukaan artisti nimeltänsä El Kravchuk aikoo pyrkiä uuteen finaaliin kappaleella "The Clouds", jonka yksi tekijöistä on Verka Serduchka, ja jonka on sovittanut maailmankuulu alankomaalainen tiskijukka Tiësto.

Vasyl Lazarovich on kuulemma virallisesti pyörtänyt päätöksensä olla osallistumatta uuteen karsintaan. :roll: Lähteitä tälle päätökselle minulla ei ole. Mielenkiintoista nähdä, pääseekö "I love you..." edes 20 parhaan joukkoon.
Hetkenä minä hyvänsä sinulle voi tapahtua jotakin hyvää.

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9440
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Weewa » 17 Maalis 2010, 20:53

Onpa aika törkeä temppu. :roll: Mieleni tekisi myös boikotoida Ukrainaa tän takia. :draamaa: Taas tässä käy kuitenkin niin kuin saduissa, et uusi kappale on miljoonasti biljoonasti parempi ja se voittaa sit koko roskan. :draamaa: (Huomatkaa ironia!)
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
werro
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1062
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 12:28

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja werro » 17 Maalis 2010, 20:58

Pete kirjoitti:Tämän (")uutisen(") mukaan artisti nimeltänsä El Kravchuk aikoo pyrkiä uuteen finaaliin kappaleella "The Clouds", jonka yksi tekijöistä on Verka Serduchka, ja jonka on sovittanut maailmankuulu alankomaalainen tiskijukka Tiësto.
No tää kuulostaa hyvältä!
SAARA AALTO 3.3.2018

Antero
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 981
Liittynyt: 08 Maalis 2004, 19:47

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Antero » 17 Maalis 2010, 20:59

Ei voi olla totta... eihän tätä jaksa... huoh.. :eiei: . no, tosiaan, ehkä kantsiikin ottaa tää niin, että hyvä, että viisut koetaan näin(kin) tärkeäksi tapahtumaksi.... :heh:

Avatar
jv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1211
Liittynyt: 21 Marras 2005, 15:36
Paikkakunta: Helsinki, Suomi

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja jv » 17 Maalis 2010, 21:54

Pete kirjoitti:[url=http://kp.ua/daily/160310/219515/]
Vasyl Lazarovich on kuulemma virallisesti pyörtänyt päätöksensä olla osallistumatta uuteen karsintaan. :roll: Lähteitä tälle päätökselle minulla ei ole.
ainakin YLE:n euroviisusivustolla asia kerrotaan juuri noin.
http://euroviisut.yle.fi/uutiset/2010-0 ... ukrainassa
mutta hekään eivät mainitse lähteitään ;)

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6498
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 10:49

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Kollega » 17 Maalis 2010, 22:01

Draamaa, draamaa, sitä olla pittää :mrgreen: :draamaa:

Avatar
Hazel
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 20988
Liittynyt: 04 Huhti 2004, 01:20
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Hazel » 17 Maalis 2010, 22:08

Onhan tuo törkeä temppu, mutta miten en ole ollenkaan yllättynyt :heh: . Toivottavasti nyt sitten tulee parempi biisi, jolle tosin en toivo kovasti menestystä ihan oikeudenmukaisuuden takia.
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.

Avatar
mariah
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5801
Liittynyt: 13 Helmi 2005, 15:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja mariah » 17 Maalis 2010, 22:17

Kollega kirjoitti:Draamaa, draamaa, sitä olla pittää :mrgreen: :draamaa:
no omaannimeen,nimenomaan :tuuletus: vaikka käyki vähä säälix vaseliinia,ei se biisi nyt sentää nii huono ollu. ja mistäs tietää vaik voittaa vielä :draamaa: en kyllä usko. toivottavasti ukraina lähettää jonku huippu tykki biisin taas kerran :tuuletus: <3

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9787
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Aancon » 18 Maalis 2010, 03:54

Pete kirjoitti:Tämän (")uutisen(") mukaan artisti nimeltänsä El Kravchuk aikoo pyrkiä uuteen finaaliin kappaleella "The Clouds", jonka yksi tekijöistä on Verka Serduchka, ja jonka on sovittanut maailmankuulu alankomaalainen tiskijukka Tiësto.
Tiësto :kups: :ihana: Adagio for Strings :surrur: OSLOON SIITÄ!!!!!

Olisi muuten aika surkuhupaisaa jos Vasyl voittaisi uuden karsinnan biisillään :heh:
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
Weewa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9440
Liittynyt: 17 Marras 2003, 15:23
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Weewa » 18 Maalis 2010, 09:23

Apua, mä en nyt oikeesti kestä tätä näytelmää. :rofl: Nyt Ukrainasta tulee oikeesti jotain "tosi hyvää" ja ne totta vie voittaa tän kilpailun. :hihi: No, onhan viisut täynnä onnekkaita sattumia. :surrur:
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.

Avatar
Subculture
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3629
Liittynyt: 30 Huhti 2004, 12:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ukraina 2010

Viesti Kirjoittaja Subculture » 18 Maalis 2010, 09:42

Juuri kun tottui ajatukseen, että tänä vuonna Ukraina ei enää kasvatakkaan rekvisiitan ja shown määrää lavalla.
No katsotaan minkälaisen spektaakkelin ne saa tämän sekoilun jälkeen aikaan. Mitään mullistavaa tuskin vielä karsinnassa ehditään parin päivän valmisteluilla nähdä.
Jo tuo tiedossa oleva ehdokas saa mielikuvituksen laukkaamaan, Verkamainen glittershow Tieston klubisaundeilla ryyditettynä.

Viestiketju Lukittu