Clarissa feat. Josh – Top of the world

Euroviisut 2014 Kööpenhaminassa

Clarissa feat. Josh – Top of the world

*****
47
27%
****
28
16%
***
29
17%
**
29
17%
*
42
24%
 
Ääniä yhteensä: 175

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6397
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Rakastan tätä biisiä,mutta esitys oli järkyttävän huono...hyppyleä ympäriinsä..ym
Keskittyisivät laulamiseen ja ottaisivat esim. kaksi tanssijaa ja kaksi taustalaulajaa?
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2963
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Edwina »

Tässä kappaleessa olisi ainekset hyvään biisiin, mutta se pilataan huonolla laululla ja tylsällä koreografialla.
Ei riitä, että kappale on soittolistalta kuunneltuna hyvä. Sen on oltava myös hyvä ja tarttuva esitys euroviisulavalla.

Tulee mieleen Waldo`s people , jolla oli mielestäni ihan hyvä kappale, mutta johon ei viitsitty miettiä kunnon koreografiaa vaan se oli enimmäkseen seisoskelua lavalla. Varmaankaan se ei ollut omiaan lisäämään suosiota. Clarissan kappaleessa ei seisoskella, mutta kovin kummoiselta ei tuo liikehdintä silti vaikuta.

Jos tietysti saavat vielä parannusta aikaan, niin onhan tälläkin kappaleella mahdollisuus.

Avatar
Timberman
Siemailija
Siemailija
Viestit: 135
Liittynyt: 19 Tammi 2014, 10:43

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Timberman »

Olin eilen paikan päällä katsomassa ja täytyy ihmetellä miten he ovat jatkossa. Eniten oma naama venähti, kun Toni Virtanen antoi pisteitä :shock: . Hänen mielestään tämä biisi tai kokonaisuus on parempi kuin esim. Lauri Mikkola tai Makea. Tsekkasin esitykset uudelleen himassa kovalevyltä ja totta tosiaan: laulu oli vielä heikompaa kuin paikanpäällä. Jos Toni sanoi, että tämä ei ole laulukilpailu, niin mistä ihmeestä se 7 p. tälle biisille tuli. Ei tämä myöskään ole tanssikilpailu. Siitä olisi sen seiskan voinut antaa. Viikko aikaa opetella laulamaan, haloo. Hyvä, että kerroitte kilpailijoille.

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6848
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Wadde »

Nii-in, mutta kun jostain syystä se tuomaristo on nyt keksinyt, että tämä SOPISI parhaiten euroviisuihin. :roll: Voi että mua ottaa päähän tuollainen ajattelutapa! Jos kaikki maat ajattelisivat noin ja lähettäisivät tällaista musiikkia viisuihin, niin mikä järki koko touhussa enää olisi?! :heihaloo:

Mun mielestä karsintojen idea on, että etsitään paras kappale ja paras kokonaispaketti eikä siinä ole mitään väliä silloin, mikä genre on kyseessä.

Olihan viime vuonna esimerkiksi Kreikan Alcohol is free kovastikin yleisön mieleen, kun taas (ilmeisesti sitten ne "eniten euroviisut" eli esimerkiksi Saksa ja Slovenia eivät).

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4900
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja toivo »

Tekemällä tehty euroviisu. Jos tälle linjalle lähdetään niin tehtäisiin sitten kunnolla. Vrt. Ruotsin euroviisut. Jos pääsee finaalin pääsee niin ns. Show:hun tulee varmaan pyrot ja tuulikone. Hohhoijaa niin tehtyä ja nähtyä. Toivottavasti ei pääse finaaliin edes

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja mpappa »

Aineksia ihan kivaan viisuun on olemassa, mutta mielestäni olematon live (laulun ja tanssin osalta) romahduttaa viisun pohjamutiin. Niin sopiva euroviisuihin kuin olla voi, mutta pitäsi olla voimaa ja jotakin koukkua.
Love shine a light

Avatar
itikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5636
Liittynyt: 21 Kesä 2004, 08:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja itikka »

ta1ja kirjoitti: Oletko varma, ettet itse sulje silmiäsi ja korviasi vain geneerisistä syistä, vain koska pidät lajista?
Jos oletan, että poikkeavat mielipiteet johtuisi silmien ja korvien sulkemisesta, niin musiikkigenre siihen ei ainakaan ole syynä. Vuosisuosikkieni skaala on kyllä ihan Daniel Digesistä Patricia Kaasiin. :vonkaus:
ta1ja kirjoitti: On totta, että YLEn kameratyöskentely on ihan metsässä, mutta jos katsot koreografiaa, niin ei siinä niin kovin paljon liikettä ja tanssia ole. Ja silti laulu ei kulje. Tarkempi kuuntelu ja katselu tuubista varmistaa, että laulun ongelmat eivät todellakaan näillä johdu pelkästään huonosta miksauksesta, päin vastoin, ja verrattuna tanssia ja laulua yhdistäviin aiempiin euroviisuesityksiin liikettä on lavalla tässä hyvin vähän ja se energia pitäisi rakentaa kameratyöllä, se ei synny biisistä eikä esityksen koreografiasta ja tanssista. Vertaa itse: Josh & Clarissa vrt Norja 2012 Tooji ja Ruotsi 2011
Tässä on nyt se ongelma, että vertaat itse YLEn kuvaa ja ääntä Euroviisutuotannnon kuvaan ja ääneen. Mutta jos nyt tuosta lauserakenteestasi ymmärsin oikein, niin Clarissa ja Josh liikkuvat mielestäni Toojia ja Ericiä ratkaisevasti vähemmän lavalla? Toisaalta loppulauseesi tuntuu kumoavan tämän, joten en nyt oikein tiedä, miten väitteeseesi argumentoida... Voin vain sanoa oman mielipiteeni liikkeestä ja kameratyöskentelystä sen perusteella, että olen nuo kaikki esitykset nähnyt myös lavalla paikanpäällä harjoituksissa, muutenkin kuin tv-ruudun välityksellä:

Nopea biisi ei todellakaan tarvitse paljoa liikettä lavalle. Riittää, että kameratyöskentely saa sen näyttämään vauhdikkaalta. Varsinkin Toojin esityksessä (vaikka alku onkin pitkä kamera-ajo) leikkaus kuvakulmasta toiseen on todella nopeaa. Sekä Toojin että Eerikin äänet kärsivät liikkeestä todella paljon, vaikka liikettä lavalla heillä oli paljon vähemmän, mitä kameratyöskentely antaa ymmärtää.

Liikkeessä lavalla pitää olla joku idea. Kaikki liike tulee tehdä kameralle. Koska UMK-tuotanto ei treenauta esiintyjiä kameroiden edessä niin huikeita määriä mitä Euroviisuissa treenataan, niin nyt Clarissa ja Josh joutuvat jopa liikkumaan lavalla liikaa, koska eivät tiedä tarkalleen, mitkä liikkeet kamera saa vangittua ja mitkä ei. Lisäksi YLEn kuvakulmat ei tuo lisäenergiaa biisiin, niinkuin Toojilla ja Eerikillä tuo. Kyllä C&J nyt joutuivat liikkumaan lavalla Toojia ja Eerikkiä enemmän ja silti Clarissan laulu kuulosti paikalla esim. kenraaleissa pysyvän (nipin napin) kasassa. Eerikillä ja Toojilla pahimmillaan harjoituksissa tuli melkoisia kiekauksia, puuskutuksia ja täysmokia, ajoittain todella tuskaisan kuuloista. Ja Josh nyt mielestäni on varmin laulaja näihin kolmeen muhun verrattuna, laulun suhteen Clarissa on tässä esityksessä se mahdollisesti pettävä osapuoli.

ta1ja kirjoitti:Sitten taas jos olisi luotava se nostatus etupäässä biisillä ja etenkin laululla niin nuo ovat niin valovuosien päässä esim. Islanti 2008:sta , että vaikea kuvitella vaadittavaa kehitystä.
Joshin ja Clarissan esitys on paljon valmiimpi kuin Islanti 2008 oli tässä vaiheessa euroviisuvuotta. Joten sen osalta en olisi huolissani. Tässä vaiheessa Islanti 2008 oli tämän näköinen, tunnistatko samaksi biisiksi?
Życie jest drogą, życie jest snem
A co będzie potem? - nie wiem, i wiem
O nic nie pytaj, dowiesz się gdy
Skończy się droga, życie... i sny

Avatar
Maalaispoju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1378
Liittynyt: 06 Syys 2012, 21:15

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Maalaispoju »

Omasta mielestä tässä kappaleessa on potentiaalia ja paljon. Lauluharjoitukset voivat pelastaa vielä ja jos tämä Euroviisuihin asti pääsee niin siellä on pakko laulamista harjotella. Oma suosikkini vieläkin. :mrgreen:

Avatar
Mattan
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3318
Liittynyt: 20 Huhti 2012, 20:09

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Mattan »

Wadde kirjoitti: Olihan viime vuonna esimerkiksi Kreikan Alcohol is free kovastikin yleisön mieleen, kun taas (ilmeisesti sitten ne "eniten euroviisut" eli esimerkiksi Saksa ja Slovenia eivät).
Milloin tällainen kappale viimeksi pärjäsi hyvin Euroviisuissa? Joku ehkä miettisi Euphoriaa, mutta genre ei edes ole sama.
La La Love? Ei. What About My Dreams? Ei. Je Ne Sais Quoi? Ei. Angel Si Ti? Ei. This Is My Life? Ei. Popularissa oli paljon enemmän kuin säilyketölkistä napsaistu eurodancetausta (ja Gimme, Gimme, Gimme).

Ja tosiaan, mikäli kaikki maat vain lähettäisivät viisuihin sellaisen kappaleen, joka "kuulostaa euroviisulta" (Azerbaidžan, mulkaisen teitä), Euroviisut olisivat täysin turha tapahtuma.
Lopuksi haluaisin vielä todeta, että tänä vuonna on Euroviisut.

Avatar
helidon
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 552
Liittynyt: 12 Helmi 2013, 08:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja helidon »

Timberman kirjoitti:Olin eilen paikan päällä katsomassa ja täytyy ihmetellä miten he ovat jatkossa. Eniten oma naama venähti, kun Toni Virtanen antoi pisteitä :shock: . Hänen mielestään tämä biisi tai kokonaisuus on parempi kuin esim. Lauri Mikkola tai Makea. Tsekkasin esitykset uudelleen himassa kovalevyltä ja totta tosiaan: laulu oli vielä heikompaa kuin paikanpäällä. Jos Toni sanoi, että tämä ei ole laulukilpailu, niin mistä ihmeestä se 7 p. tälle biisille tuli. Ei tämä myöskään ole tanssikilpailu. Siitä olisi sen seiskan voinut antaa. Viikko aikaa opetella laulamaan, haloo. Hyvä, että kerroitte kilpailijoille.
Kiitos, kun kerroit, miltä tää paikan päällä vaikutti. Kun kotona tää kuulosti ja näytti tosiaan joltain high school kevätjuhlaesitykseltä. Vaatteet oli kauheet. Laulaminen vähän sinnepäin. Säästäkää, please!

Vesna
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 493
Liittynyt: 15 Maalis 2011, 13:54

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Vesna »

Kiva energia. Oiskohan sovitus huono? Laulu paistaa ihan liikaa läpi, jolloin pienimmätkin epätasaisuudet yhteisessä fraseerauksessa jäävät häiritsemään. En usko, että Clarissa ehtii ajoissa oppia pois alavireydestä.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 41946
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Vesna kirjoitti:Oiskohan sovitus huono? Laulu paistaa ihan liikaa läpi
Vika saattaa olla YLEn äänentoistossa, koska tuota samaa oli muillakin.
Rise, angel, shine, love!

Vesna
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 493
Liittynyt: 15 Maalis 2011, 13:54

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Vesna »

Joo niinpä :/ Tässä se kostautuu pahasti. Ei ihme, että Mikko Pohjola ja Hukka & Mama saavat hyvät arvostelut kun oletusmiksaus tukee heidän tyyliään ;)

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13752
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

itikka kirjoitti:Tässä on nyt se ongelma, että vertaat itse YLEn kuvaa ja ääntä Euroviisutuotannnon kuvaan ja ääneen.
En vertaa. Tutki itse ja mieti tarkat keskittymistä vaativat koreografiset osat.

Totta toki, että kaikki Erik, Tooji ja C&J ovat heikohkoja laulajia. Se vähäinenkin liike liikaa C&J:llä, etenkin kun se Clarissalla suurimmaksi osaksi oli vapaata, vaatimatonta säntäilyä sinne tänne, ihan normirokkibiisin ravaamiseen verrattavaa, ja silloin laulaja usein lisäksi vielä soittaa. Tai viimevuotiseen Kristaan nähden vähäistä. Ja miten sille Toojillekin kävi puutteiden takia?
itikka kirjoitti:Joshin ja Clarissan esitys on paljon valmiimpi kuin Islanti 2008 oli tässä vaiheessa euroviisuvuotta.
Sanoin, että Islanti saattoi luottaa noiden lauluun, joka oli tärkeä nostattava tekijä ja kunnossa jo karsinnoissa. Tuo islannin pari laulaa biisin kuin biisin eloon. Todella vaikea uskoa, että Clarissa ja Josh voisivat saavuttaa edes toukokuuhun mennessä vastaavan laulullisen tason, joka nostattaa eli ihan esityksen ja biisin varassa pitäisi mennä. Näkihän siitä Islannista jo muutenkin ainekset, että niitä on, ei syntynyt tunnetta pelottavista aukoista.
Viimeksi muokannut ta1ja, 19 Tammi 2014, 16:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13752
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

Rousku kirjoitti:
Vesna kirjoitti:Oiskohan sovitus huono? Laulu paistaa ihan liikaa läpi
Vika saattaa olla YLEn äänentoistossa, koska tuota samaa oli muillakin.
Kyllä siinä oli vikaa. Taustalaulajista ei ollut mitään hyötyä kun ne eivät kuuluneet. Tämä pitää toki ottaa huomioon, mutta kun selkeästi J&C tarvitsisivat lajin takia tanssijoitakin avuksi, niin vähän hankala tilanne - jos siis ei löydy tästä maasta edes vähän tanssivia taustalaulajia?
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
itikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5636
Liittynyt: 21 Kesä 2004, 08:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja itikka »

ta1ja kirjoitti:
itikka kirjoitti:Tässä on nyt se ongelma, että vertaat itse YLEn kuvaa ja ääntä Euroviisutuotannnon kuvaan ja ääneen.
En vertaa.
Öö, okei? :roll: Olisi kiva kuulla, mihin mielipiteesi sitten perustuu ellei tv-kuvaan.

Tunnut nyt ampuvan puntarijumboasi (jos nyt numeroinniltaan sekavasta puntaristasi oikein päättelin) J&C:tä sekaisin koreografiasta, lauluäänestä, liikkumisesta ja vähän kaikesta niin sekaisin, että tästä on hieman haastavaa saada mitenkään hedelmällistä keskustelua, ellet hiukan panosta eri asioiden tarkempaan erittelyyn, koska itse en ainakaan saa selvää lopullisesta pointistasi ja näkökulmamme on täysin vastakkaiset. Ainakin minulla on nyt käsitys, että sinä puhut aidasta ja minä aidan seipäistä.Sinusta se aita on paska, väärässä paikassa ja käyttökelvoton joka tapauksessa, minusta aita on oikeassa paikassa, aidanseipäät kunnossa, kunhan niitä hieman hioo ja järjestystä vaihtaa.
Życie jest drogą, życie jest snem
A co będzie potem? - nie wiem, i wiem
O nic nie pytaj, dowiesz się gdy
Skończy się droga, życie... i sny

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13752
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

itikka kirjoitti:[ö, okei? :roll: Olisi kiva kuulla, mihin mielipiteesi sitten perustuu ellei tv-kuvaan.
Liikkumista voi katsella kuvakulmista välittämättä.
itikka kirjoitti:Tunnut nyt ampuvan puntarijumboasi (jos nyt numeroinniltaan sekavasta puntaristasi oikein päättelin) J&C:tä sekaisin koreografiasta, lauluäänestä, liikkumisesta ja vähän kaikesta niin sekaisin, että tästä on hieman haastavaa saada mitenkään hedelmällistä keskustelua, ellet hiukan panosta eri asioiden tarkempaan erittelyyn,
Jos edes yrittäisit lukea, niin huomaisit, että minä olen nimenomaan eritellyt, enkä väittänyt ylimalkaisesti, että kaikki on sitä tai tätä. Olen erikseen käsitellyt liikkumisen lavalla ja laulun, sinä sotket ne toisiinsa esimerkiksi puhuessasi Islannin kohdalla yleisestä keskeneräisyydestä karsintavaiheessa.

Esitit väitteen, että tätä haukutaan vain genren tai jonkun muun ylimalkaisen seikan vuoksi. Minä koin, että sellainen väite ei pidä paikkaansa ja vastasin, perustellen. Vastaus oli ilmeisesti väärä, ja päivittämätön puntarinikin on näköjään viallinen. Kuitenkin, jos tämä on puntarijumboni se johtuu siitä että muista pidän enemmän vaikka tätä vastaan ei ole mitään, aivan kuten heti ensimmäisessä vastauksessani sinulle sanoin. Ei siis siitä että tämä olisi minusta "paska". Ei ole. Eikä myöskään "käyttökelvoton". Kehitettävää vain mielestäni vaikuttaa olevan aikaan nähden liian paljon. Ei ole kohtuullista että laitat sellaisia sanoja suuhuni, joita en todellakaan ole sanonut.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Viisufani
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4003
Liittynyt: 25 Tammi 2012, 17:59

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Viisufani »

Elvis kirjoitti:Rakastan tätä biisiä,mutta esitys oli järkyttävän huono...hyppyleä ympäriinsä..ym
Keskittyisivät laulamiseen ja ottaisivat esim. kaksi tanssijaa ja kaksi taustalaulajaa?
Nimenomaan se esiintyminen on todella hyvä, vaikka tanssivat kesken biisin hieman liikaa. Mutta se tanssiminen sentään onnistuu. Sen sijaan laulamisen kanssa taitaa olla jonkin verran parannettavaa. Ja se laulaminen kyllä kuulostaa paremmalta kunhan jättäisivät sitä tanssimista enemmän tanssijoille. Kunhan siis vaan laulamista harjoitellaan ja tanssimista jättäisivät vähemmälle, niin kokonaisuutena tämä paranee eilisestä paljon.

Onhan tämä edelleen toki loistava biisi, mutta eilinen alkuerä-esiintyminen ei aivan täydellisesti sujunut.
Paremman maailman puolesta.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57778
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

Olipa laimea esitys livenä. Pitää ihan pudottaa viidestä neljään tähteen. :shock: Ei näin! :eiei:
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

Avatar
itikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5636
Liittynyt: 21 Kesä 2004, 08:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja itikka »

ta1ja kirjoitti:Ei ole kohtuullista että laitat sellaisia sanoja suuhuni, joita en todellakaan ole sanonut.
Koitin kyllä painottaa, että tuo on minun käsitykseni keskustelusta (enkä kyllä luule, että oma käsitykseni asioista olisi ikinä mikään absoluuttinen totuus), mutta voihan sitä draamaa kehitellä minkä ympärille vain jos ei ole edes halua ymmärtää, mitä koitan sanoa :draamaa:
Życie jest drogą, życie jest snem
A co będzie potem? - nie wiem, i wiem
O nic nie pytaj, dowiesz się gdy
Skończy się droga, życie... i sny

Avatar
Timberman
Siemailija
Siemailija
Viestit: 135
Liittynyt: 19 Tammi 2014, 10:43

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Timberman »

Näin esityksen eilen livenä, uskokaa minua: tätä ei voi lähettää edustajaksi missään olosuheissa. Se ei toimi millään tasolla eikä laulajien heikkoutta voi peitellä millään konstilla. Meillä on parempia ehdokkaita tarjolla. Olisi hyvä hankkiutua tästä eroon heti seuraavan tilaisuuden tullessa.

Avatar
Jonttu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5322
Liittynyt: 22 Joulu 2012, 22:44

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Jonttu »

^ Epäilemättä näin.
Je suis tous ces enfants
Que la mer a pris
Je vivrai cent mille ans
Je m’appelle Mercy

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13262
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Tämä hieman nousi itselläni. Positiivisessa mielessä old-school. :peukku:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
UFOPOLI
Yllätysvauva
Viestit: 16645
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI »

itikka kirjoitti:Joshin ja Clarissan esitys on paljon valmiimpi kuin Islanti 2008 oli tässä vaiheessa euroviisuvuotta.
Tässä ongelma onkin. Ne asiat, jotka ovat ylipäänsä mahdollisuuksien (ja sääntöjen) rajoissa parannettavissa, ovat jo kunnossa. This Is My Lifessa kohennettiin sovitusta, puvustusta, koreografiaa ja tietenkin kuvausta. Näistä ainoastaan viimeinen on Top of the Worldin merkittävä haaste tällä hetkellä. Sävellystä ja solisteja ei saa enää vaihdettua.

Avatar
Jonttu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5322
Liittynyt: 22 Joulu 2012, 22:44

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Jonttu »

Ottakaa nyt hyvät ihmiset nuo naurettavat viidet tähtenne vekeen tuolta...
Je suis tous ces enfants
Que la mer a pris
Je vivrai cent mille ans
Je m’appelle Mercy

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja mpappa »

^Miksi ihmeessä, jos ovat sitä mieltä?
Love shine a light

aj1964
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2179
Liittynyt: 02 Joulu 2012, 21:55

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja aj1964 »

mä ja ihmettelen tämän suosiota täällä, etenkin eilisen jälkeen. kotimatka odottaa viikon päästä...

Avatar
Timberman
Siemailija
Siemailija
Viestit: 135
Liittynyt: 19 Tammi 2014, 10:43

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Timberman »

aj1964 kirjoitti:mä ja ihmettelen tämän suosiota täällä, etenkin eilisen jälkeen. kotimatka odottaa viikon päästä...
Tokkopa sentään kotiin lähtevät, kun kerran suomenruotsalaisia ovat. Sen perusteella he ovat ennakkosuosikkeja :)

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57778
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

En yhtään ihmettelisi, vaikka tämä putoaisikin tulevana lauantaina finaalista. :miettii: Faniflopin merkit ovat ilmassa. :joojoo: Ei tämä ainakaan voita koko UMK:ta.
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Clarissa feat. Josh – Top of the world

Viesti Kirjoittaja Toni »

Kun tuota tähtijakaumaa katsoo, niin voiko tätä enää minään fanisuosikkina edes pitää..? :heh: Kieltämättä itsellänikin oli ensikuulemalla se ykkönen, koska jäi parhaiten mieleen.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Lukittu