Esikatselut ja -kuuntelut

Euroviisut 2014 Kööpenhaminassa

Parhaat esikatselut

yle tv2: Esikatselumaraton
37
82%
yle fem: Euroviisaat
2
4%
svt: Inför ESC
6
13%
 
Ääniä yhteensä: 45

tsemu
Siemailija
Siemailija
Viestit: 131
Liittynyt: 13 Maalis 2013, 17:46
Paikkakunta: Espoo

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja tsemu »

Oli kyllä nopeat 4 tuntia! Jannika B yllätti mut täysin kommenteillaan. Asiantuntemusta :peukku:

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11924
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja sziget »

Marja Hintikka oli täydellinen. :tapu: - Hyvää työtä jo Puoli seiskassa, joten yllätys tämä ei ollut. Toivottavasti häntä nähdään ja kuullaan viisuyhteyksissä joskus lisää.

Kristan myönteisyys ilahduttaa aina. Cristal ilkeilee liikaa, muuten viihdyttävä. Jannika B oli toki mukavampi kuin Euroviisaiden Pernilla mutta vähän tylsä, ei innostunut juuri mistään. Ali Jahangirissa sama vika, hauskuus väheni ohjelman edetessä. Kokonaisuutena ohjelma oli hyvä, hauskoja hetkiä paljon.

Tylsintä on se kun ei osata olla eri mieltä: kaikki rakastavat pohjoismaita, kaikki haukkuvat Georgiaa ja Liettuaa. Ruotsin Inför ESC:n parhaita hetkiä oli se kun Christer Björkman ei liittynyt kuoroon ylistämään Tanskaa. Pidän ohjelmasta enemmän nykyään kun siinä ei tuputeta pisteitä.
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

murka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2630
Liittynyt: 08 Loka 2008, 16:31

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja murka »

tsemu kirjoitti:Oli kyllä nopeat 4 tuntia! Jannika B yllätti mut täysin kommenteillaan. Asiantuntemusta :peukku:
Jannika ehdottomasti jatkoon ensi vuoden maratonia ajatellen. Miellyttävän selväsanainen ihminen joka puhuu musiikistakin.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 41958
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja Rousku »

ta1ja kirjoitti::heh: no, sanotaanko Criastalista, että Hersin naurunalaistamisella (vaikka video olisi mitä) on minun suhteen hintansa :draamaa:
Höh, en osannut loukkaantua. Sillä se video on kertakaikkisen hirveä.

Sitä ihmettelin, kun Krista onnistui kuulemaan videolta myös biisin ja laulusuorituksen ja niitä kehui, niin miksi sitten vain kolme pojoa.

Vasta Montenegrossa olen menossa tätä maratonia.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6199
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja lharju »

Yleä ja esikatseluohjelmia morkataan usein, ja ihan syystäkin, mutta nyt täytyy antaa kehuja. Esikatselumaraton on monin tavoin onnistunut kokonaisuus. :peukku: Ensinnäkin, mahtavaa, että kerrankin oli ammattitaitoinen juontaja, joka oli selvästi tehnyt taustatyönsä ja suhtautui instituutioon positiivisesti. Siis ammattitaitoinen juontaja, vaikka muutoin Ylen linja on ollut se, että ammattitaitoisuus on ristiriidassa tämän nuorennusleikkauksen kanssa. :tapu: Panelistien kokoonpano oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut. Keskustelu oli viihdyttävää ja positiivista. Krista oli myönteinen, Cristal sangen viihdyttävä :heh: ja Jannika B:ltä tuli rakentavimmat ja asiantuntevimmat kommentit lähes jokaisesta kappaleesta. Ali oli aluksi hivenen rasittava. Jutut olivat rönsyileviä, eikä hänen "tappakaa hipsterit" -huumori tehonnut ainakaan minuun, mutta sitten Ali petrasi myös juttujaan ja omaa asennettaan. Ilmeisesti euroviisuilla on parantava vaikutus. :heh:
sziget kirjoitti:Marja Hintikka oli täydellinen. :tapu: - Hyvää työtä jo Puoli seiskassa, joten yllätys tämä ei ollut. Toivottavasti häntä nähdään ja kuullaan viisuyhteyksissä joskus lisää.
No todellakin. :ihana: Samantien vaikka viisuselostajakasi. :joojoo:
sziget kirjoitti:Jannika B oli toki mukavampi kuin Euroviisaiden Pernilla mutta vähän tylsä, ei innostunut juuri mistään.
Ai. :shock: Mielestäni hän sanoi kaikkien useimmin poikien läksytysten jälkeen, että "eihän tämä nyt huono ollut".
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13752
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

sziget kirjoitti:Tylsintä on se kun ei osata olla eri mieltä: kaikki rakastavat pohjoismaita, kaikki haukkuvat Georgiaa ja Liettuaa. Ruotsin Inför ESC:n parhaita hetkiä oli se kun Christer Björkman ei liittynyt kuoroon ylistämään Tanskaa. Pidän ohjelmasta enemmän nykyään kun siinä ei tuputeta pisteitä.
Minun muistikuvieni mukaan SVT:n Inför Eurovisionissa oli ainakin yksi, mielestäni useampia jotka pitivät Georgiasta. Sanoivat, että ei ehkä menesty, mutta sellaista jota itse oikeasti kuuntelisivat.

Georgian ja Britannian täysi kyyninen ymmärtämättömyys esikatselumaratonissa kertoi siitä, että niillä ei ole kyllä pienintäkään sisäistä hippiä, sellaisia kokooomusnuoria kaikki :heh:
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6397
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Marja Hintikka oli todella hyvä juontajana. Luonteva, ja osaava. Kommentoijat olivat puhuivat suoraan, päällekkäin ,mutta silti onnistuivat olemaan hauskoja.

Krista hehkui ja oli hauska, oma itsensä. Arvosteli myös lauluääni paljon.
Cristal sanoo suoraan kaunistelematta omat mielipiteensä, joskus hieman ilkeästikin. Keskittyi liikaa videoihin.
Jannika B oli hyvä, muttei meinannut saada suun vuoroa. Jäi hieman ehkä harmaavarpuseksi.
Ali Jahangirl - Ensinnäkin Miksi? En pitänyt hänen tavastaan antaa pisteitä.

Ohjelma oli silti viihdyttävä ja hauska. Krista oli paras tästä tuomaristosta. :ihana:
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
Aintsu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17127
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja Aintsu »

Viisumaratoni oli parasta viihdettä vähään aikaan! :tapu: Marja Hintikka on kyllä tosi hyvä juontaja. Saisi ilomielin juontaa UMK:n ensi vuonna ja olla selostamassakin. Tykkään. <3

Minunkin mielestäni raadin kokoonpano oli oikein onnistunut. Heiltä tuli hauskoja, mutta myös asiallisia ja rakentavia kommentteja. :joojoo: Euroviisaiden nuivuutta ei onneksi ollut nähtävissä tässä ohjelmassa. Tykkäsin myös kovasti niistä tietoiskuista ja Kuppilaa oltiin selvästi luettu faktojen kokoamiseksi. Hyvä hyvä! Tällaista lisää. :tapu:
You're not ugly, you are smart, talented
And have abilities to make the world better

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11924
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja sziget »

lharju kirjoitti:
sziget kirjoitti:Jannika B oli toki mukavampi kuin Euroviisaiden Pernilla mutta vähän tylsä, ei innostunut juuri mistään.
Ai. :shock: Mielestäni hän sanoi kaikkien useimmin poikien läksytysten jälkeen, että "eihän tämä nyt huono ollut".
Ei hyvä eikä huono. Ainoat kahdeksikkoa paremmat pisteet Jannika antoi neljälle pohjoismaalle. Puhui varovasti ja rakentavasti, mutta pisteilläkin on väliä. Jos mikään muu kuin pohjoismaat ei kiinnosta, niin aika laiskaa. Kristalta irtosi sentään Itävallalle 10 ja Espanjalle 9, Cristalilta Itävallalle ja Puolalle 10.
ta1ja kirjoitti:Minun muistikuvieni mukaan SVT:n Inför Eurovisionissa oli ainakin yksi, mielestäni useampia jotka pitivät Georgiasta. Sanoivat, että ei ehkä menesty, mutta sellaista jota itse oikeasti kuuntelisivat.
Tarkoitin, että Suomen tv-raadeissa Georgia ym. torjuttiin yksimielisesti. SVT-raatia käytin vastaesimerkkinä, kun olivat edes jostain eri mieltä. Vaikka TV2:n maraton oli ohjelmana hyvä, yli viiden pisteen hajonnan tuottivat vain Islanti ja Puola. Albaniaa en laske, koska Ali antoi sille kympin vain vitsin vuoksi. :(
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11530
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja romualdo »

hra47 kirjoitti:Onpa kehno vuosikerta. Eihän tosta joukosta löytynyt oikein muuta kuin Ukrainan piisi suosikiksi, eikä sekään ole Ukrainaa parhaasta päästä...
no voi pientä, Sullakin asiat taitavat olla jo aika heikosti...!?? ehkä noin nuivasti minäkin ajattelin vielä noin 2-3 kk. sitten... en enään. Taitaa olla parempi taso kuin JA ONKIN kuin -2013 jolloin meiltä oli edustajana se hirveys... ja 2012 oli taas kaikkien aikojen tylsin voit... 1. sijalle äänestetty Loreenin esittämä tylsä joikhu. Joten... nyt on musiikin kirjo selvästi laajempi, jännittäviä hienoja teoksia, kuten mm. Hollanti, jonka tekis mieli jo asettaa ykköseksi! ... (no mikä estää!? lat.huom.) tietysti upea San Marino, herkkis Belgia, Itävalta, Ruotsi, Montenegro, Irlanti, Norja, Englanti, Saksa, Georgia... ym. tulevat olemaan melko hyvissä asetelmissa. Toivon mukaan myös Finaalissa.... !
Ja jos nyt jaksan ylipäätään tehdä vielä sen ns. arvojärjestyslistan... taitaisi olla muuten eka kerta kun se jäisi tekemättä, Viisukuppilankin historiasa! ...

Tv2:n esikatselu yllätti rentoudellaan, vaikka meno menikin välillä ehkä aika lapselliseksi ja aika-asian-vierestä-päristeleväksi-hössöttelyksi. Janika B yllätti monet, myös ehkä minutkin - mutt ei ihme, täältä Pohjanmaalta löytyykin paras asiantuntemus ja MYÖS SE paras musiikkimaku (Vrt. esim. minun Belgia -74 hehkutukseni...!) ... enkä ihan ehkä muistanutkaan että Christal on noinkin hauska... (NO MUISTIN TOKI,!!!! :sydän: ) "katse kameraan... Se on ihme... katse kameraan! Se on ihme! ..." Romanian kohdalla hassuttelua... aihh, ehkä hauskin istunto... ikinä!? ...
Viimeksi muokannut romualdo, 06 Touko 2014, 13:51. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13752
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

Voi ?&%¤#""""!!!!! - pidin Pernillan viisusta, mutta voisiko tuo hapankaali jo vaieta ... Voiko perusteeton ylimielisyys aiheuttaa kasvohalvauksen joka saa silmäluomet roikkumaan ja vääntää suun vinoon. Järkyttävää ruivaamista, koko YLE femin euroviisaat, tämä ohjelma ei voi viihdyttää ketään. Kantsis Geirinkin miettiä, että jos kaipaa positiivisuutta ja iloa, niin ehkä voisi itsekin kantaa kortensa ketoon. Patric Sarinista ei kannata edes puhua, koska ymmärtäähän sen, että jos paras saavutus on idolslaulajien albumien täyteraidat niin syöhän se siihen malliin että jonnekin pitää paha olo purkaa ....

Hyvän drinkkipelin saisi varmaan aikaiseksi den här tycker jag inte alls om ja den här var riktigt dåligt ja det här gillar jag inte fraasien bongaamisesta, tuplat riktigt dåligista niin naula on päässä jo ennen kuin eka jakso on lopussa :heh:
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33145
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja Pete »

Pernilla on rasittava, mutta mielestäni Geir ja Patric ovat suurelta osin perustelleet hyvin mielipiteensä. Tietokone-Göran ja tupsu ovat kuin jostakin lasten ohjelmasta. Todella noloa! :roll: Ei koskaan viisukarsintoja FST5:lle. :eiei:
Riskinä seniorilaumat

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2963
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja Edwina »

Eilisessä esikatselumaratonissa mentiin sentään ilon kautta, mutta tämä Yle Femin ohjelma on todellakin rasittavaa katseltavaa.
Ja kuunneltavaa.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13752
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

Pete kirjoitti:Pernilla on rasittava, mutta mielestäni Geir ja Patric ovat suurelta osin perustelleet hyvin mielipiteensä. Tietokone-Göran ja tupsu ovat kuin jostakin lasten ohjelmasta. Todella noloa! :roll: Ei koskaan viisukarsintoja FST5:lle. :eiei:
perustelleet juu, mutta kaiken voi perustella miten haluaa, jos on ammattilainen niin vakuuttavasti suuntaan jos toiseen. Ja nämä haluavat perustella kaiken huonoksi. Melkein pahempaa -nähdä vaivaa negatiivisuudelle.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

muretu
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 359
Liittynyt: 05 Helmi 2012, 13:35

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja muretu »

Eikös tuo Pernilla ollut viimekin vuonna tuossa raadissa? Muistelen jo nimittäin silloinkin ihmetelleeni, mitä hän oikein raadissa tekee. Uskomattoman tympeän kuvan kyllä saanut luotua itsestään tuon ohjelman välityksellä, vaikken hänestä hänen edustusvuotenakaan kovasti välittänyt. Tuon ohjelman perusteella tulee vain mietittyä, minkälainen Pernilla on ollut silloin omana viisuvuotenaankin.

Ei Euroviisaat kyllä mitään viisuhenkeä mitenkään nostattanut. Eilinen viisumaraton oli kyllä huikea sillä saralla ja siitä jäikin todella kiva ja odottava fiilis ensi viikkoa ajatellen.

Ihmettelin kyllä kovasti Euroviisaiden mielipiteitäkin monen kappaleen kohdalla, etenkin tuo Tanskan hehkutus yllätti täysin. Mutta sama se oikeasti on kyllä, mikä on kunkin suosikki kun vain tunnelma olisi hauska ja rento viisuhenkiseen tyyliin. Nyt tuntui, että koitettiin olla liian vakavia ja muka asiantuntijoita. :niinpa:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11530
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja romualdo »

joops ... tuo tosikkomainen negatiivisuus oli jotain siis ihan ... (nyt sanat loppuvat nm. Romultakin! lat.huom.) ...tämä Yle Femman Euroviisaat, toiv. mukaan tämä proggis-kuninkas-itea haudataan lopullisesti... tämä katastrofaalinen ohjelma...joka noloudessaan hakee vertaistaan... ja kaiken huipuksi äänestivät vielä Tanskan lastenkamari-eskari-musiikin ykköseksi! Täysin epätodellista! - Voi sitä ylistyksen määrää! se oli niin iloista - ahh ... ja kyllähe ovat minunkin silmissäni ihan aikuisen näköisiä ihmisiä !? - tai ainakin hyvin hyvin etäisesti... Tanskan rallatusjokellus on minullakin arvojärjestyslistalla ihan siellä viimeisten joukossa... siis hei jotain rajaa - siis siinä millaisia kappaleita valitaan ja oikein edustus-sellaiseksi ... no okei, tämäkin on varmaan valittu nuorten äänillä - ei siinä mitään - railakas ja mukaansatempaava juttu - mutta mahollisimman kaukana mun musiikki-esc-mausta... ei mitään tolkkua koko ohjelmasa! Sääliksi kävi sitä sympaattista naisjuontajaa, täällä Cuppalassakin vieraillutta...

Mega-Geir
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 99
Liittynyt: 22 Huhti 2014, 20:20

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja Mega-Geir »

romualdo kirjoitti:joops ... tuo tosikkomainen negatiivisuus oli jotain siis ihan ... (nyt sanat loppuvat nm. Romultakin! lat.huom.) ...tämä Yle Femman Euroviisaat, toiv. mukaan tämä proggis-kuninkas-itea haudataan lopullisesti... tämä katastrofaalinen ohjelma...joka noloudessaan hakee vertaistaan... ja kaiken huipuksi äänestivät vielä Tanskan lastenkamari-eskari-musiikin ykköseksi! Täysin epätodellista! - Voi sitä ylistyksen määrää! se oli niin iloista - ahh ... ja kyllähe ovat minunkin silmissäni ihan aikuisen näköisiä ihmisiä !? - tai ainakin hyvin hyvin etäisesti... Tanskan rallatusjokellus on minullakin arvojärjestyslistalla ihan siellä viimeisten joukossa... siis hei jotain rajaa - siis siinä millaisia kappaleita valitaan ja oikein edustus-sellaiseksi ... no okei, tämäkin on varmaan valittu nuorten äänillä - ei siinä mitään - railakas ja mukaansatempaava juttu - mutta mahollisimman kaukana mun musiikki-esc-mausta... ei mitään tolkkua koko ohjelmasa! Sääliksi kävi sitä sympaattista naisjuontajaa, täällä Cuppalassakin vieraillutta...
No eikö myös eilisessä Ylen maratoonissa hehkutettu Tanskaa ja taisihan se olla listalla heti kakkonen. Ja siksi vain kakkonen, koska tottakai Suomi äänestetään kärkeen.

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja mpappa »

Minä tykkäsin Euroviisaista. Oli kiva kuunnella biisit ja kuulla joidenkin henkilöisen mielipiteitä niistä. En ymmärrä, että miksi pitäis olla mukahauskaa ja tekopirteyttä, jos ei ole aihetta. Mutta ai niin (luoja paratkoon) jotkut haluaa tänne jotain melludiivetsivaalien kopiota ja tyhjää kivaa. No ei kiits.
Love shine a light

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja Leonardo »

Katsoin Ylen viisumaratonin vasta tänään boksilta ja ihan kelpo ohjelmahan tuo oli. Juontaja-Marjalle pisteet hyvästä juonnosta, vaikka Montenegron kappaleen nimen käännös menikin pieleen, maailmastani tässä lauletaan eikä rakkaudestani. (Tosin tämä kämmi on ymmärrettävä sitä kautta, että kappaleelle on tehty englanninkieliset sanat, joissa tuon moj svijetin tilalle tulee my love.)

Jannika B oli minusta ilman muuta paras arvostelija: hyvät, rakentavan positiiviset kommentit, joita oli kiinnostavaa kuulla. Krista oli myös kivan positiivinen, välillä tosin hieman korostui turhan paljon sen hyvän shown painottaminen - voihan hyvä viisu olla muutakin kuin mahtava show genrestä riippuen. Cristal on ajoittain hauska, mutta pääosin ärsyttävä, turhan negatiivinen ja aina epälooginen pisteissään. Ali oli joukon heikoin lenkki. Ulkomaalaistaustaiseksi on uskomattoman suomalainen ngeatiivisuudessaan, lähes kaikki on ihan surkeaa jne., oikein malliesimerkki henkilöstä, jota en viisuohjelmaan kaipaa. Ikävintä olivat mauttomat ja poliittisesti epäkorrektit lausahdukset aina hipstereiden tappamisesta viittauksiin Romanian romaneihin ja siihen, että entisten neuvostotasavaltojen liittäminen Venäjään olisi hyvä asia, jotta vältyttäisiin viisuissa Valko-Venäjän, Ukrainan, Georgian jne. roskaviisuilta. Todella tympeää, jos oli tarkoitettu huumoriksi. :eiei:

SVT:n inför-ohjelma oli oikein hyvä tänä vuonna, mitä nyt ennalta-arvattavasti Balkanin viisuja ei ymmärretä ja Pohjoismaita sekä uptempoa ylistetään. Parhaat ja monipuolisimmat arvioinnit, pisteiden poisjättäminen oli minusta piristävää. Femman euroviisaat jätin kokonaan väliin, osin arvioijista kuulemieni arvosteluiden perusteella.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13752
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

mpappa kirjoitti:Minä tykkäsin Euroviisaista. Oli kiva kuunnella biisit ja kuulla joidenkin henkilöisen mielipiteitä niistä. En ymmärrä, että miksi pitäis olla mukahauskaa ja tekopirteyttä, jos ei ole aihetta. Mutta ai niin (luoja paratkoon) jotkut haluaa tänne jotain melludiivetsivaalien kopiota ja tyhjää kivaa. No ei kiits.
Jos nyt jotain suomalaisuutta haet, niin minusta vaihtoehtoja on muitakin kuin ruotsin mellojen "mukahauskuus ja tekopirteys" ja suomenruotsalainen ja norjalainen ylenkatseinen happamuus. Kuten esimerkiksi suomalainen ilmeetön lottovalvojain asiallisuus, vaikka :heh: - oikeasti, pakkoko suomalaiset on tuomita ikuisesti pelkästään negatiivisiksi pessimisteiksi ja vetää yhtäläsiyysmerkkejä ei-tyhjyyden ja negatiivisen kriittisyyden välille. Aika pinnallista ajattelua, minusta. Onko ylipäänsä pakko tehdä tästä jotain kansallisidentiteettikysymystä? Olenko epäsuomalainen kun haluan muutakin kuin v*ttuilua?
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
JukkaV
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 15682
Liittynyt: 23 Marras 2003, 15:59
Paikkakunta: Turku - Suomen viisukeskus
Viesti:

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

En valitettavasti voinut katsoa muun menon takia esikatselumaratonia TV2:lta. Voisiko joku kertoa, oliko kappaleissa tekstitykset vai ei, kun Areenasta ei niitä näy?
Rohkeutta on käytettävä voimavarana, jotta voi pyrkiä inhimillisen elämän järjestämiseen tulevaisuudessakin. :)

Avatar
Aintsu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17127
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja Aintsu »

^ Tekstityksiä ei ollut.
You're not ugly, you are smart, talented
And have abilities to make the world better

Nomoro
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 413
Liittynyt: 03 Maalis 2013, 03:06
Paikkakunta: Lahti

Re: Esikatselut ja -kuuntelut

Viesti Kirjoittaja Nomoro »

Minusta olisivat saaneet antaa hieman rakentavampaa palautetta ja enemmän hajoavia pisteitä kakkosen maratonissa. Tai jos kaikki panelistit olivat samasta puusta veistettyjä, niin samanlaisia ovat pisteetkin :mitvit: Muuten ihan viihdyttävää, ehkä hieman lapsellista tai sitten olen tosikko. Viime vuoden Euroviisaat oli viihdyttävin :uujee:

Lukittu