MF19: andra chansen Nyköping 2.3.

Euroviisut 2019 Israelissa

Suosikkisi pareista?

Andreas Johnson – Army of us
9
4%
Anna Bergendahl – Ashes to ashes
57
23%
Vlad Reiser – Nakna i regnet
19
8%
Nano – Chasing rivers
44
18%
Martin Stenmarck – Låt skiten brinna
15
6%
Lisa Ajax – Torn
46
19%
Rebecka Karlsson – Who I am
31
13%
Arvingarna – I do
27
11%
 
Ääniä yhteensä: 248

poika90
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3803
Liittynyt: 03 Helmi 2016, 13:24
Paikkakunta: OULU

Re: MF19: andra chansen Nyköping 2.3.

Viesti Kirjoittaja poika90 »

Mietin, että kuinka paljon Annaa auttoi kotikenttä etu sillä Anna sai minusta aivan ylivoimaisesti kovimmat suosionosoitukset. Anna ansaitsi kyllä jatkopaikkansa sillä hän veti niin paljon varmemmin, kuin Göteporgissa. Andreaksen kappale ja esitys olivat aivan liian kesyjä. Vladin laulaminen oli vielä aika lastentekijöissä vaikka kappale onki yllättävän hyvä, mutta Kyllä Nano oli parempi. Nano teki kyllä onnistuneita muutoksia valaistuksen ja asunvaihdon suhteen. Martin oli edelleen hyvä ja karismaattinen, mutta kappale vain ihan kiva. Minusta Lisa oli koko ajan selvä jatkoon menijä sillä Torn on vahva kappale ja Lisa esiintyi hyvin. Rebecka veti paljon paremmin ja olisin nähnyt hänet mielummin finaalissa. Toivon, että Rebecka osallistuu uudestaan. Arvigarna selvä jatkoon menijä sillä minusta he saivat Annan jälkeen suurimmat suosionosoitukset ja ovathan he niin Ruotsalaista musiikkia, kuin olla ja voi. Björkman kyllä on niin helposti ennustettavissa laittamalla aina finaalin päättäjä paikalle uptempo Ruotsi kappaleen. Månsin ja Dotterin duetto oli hyvä ja Johnny Logan toimi myös. Nyt vain saa jännittää ensiviikkoa. Hauska huomio, että ainoastaan 4 ja 1 semin kappaleet pääsivät jatkoon mikä oli oikein sillä nämä kaksi olivat vahvimmat semit.
Miksi se yleisöä kiittelee, kun raadithan sen voiton varmisti. :heh:

Avatar
JuliaS
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3507
Liittynyt: 19 Helmi 2012, 23:28

Re: MF19: andra chansen Nyköping 2.3.

Viesti Kirjoittaja JuliaS »

Nanolla meni laulu nyt paremmin ja taisi olla vähemmän synkkä värimaailma esityksessä ja kuoro näkyi aiemmin. Tuo duell oli lopulta jännittävin, onneksi Nano vei sen.

Andreas Johnsonin esityksessä naislaulajan ääni jopa kuului tällä kertaa, ainakin aluksi.

Rebeckaa symppaan, mutta säkeistöt kuulostivat edelleen vähän omituisilta. Taitavat olla vaikeat laulaa tai eivät sovi hänen äänialalleen tai jotain.

Ei oikein muuta huomioitavaa. Tai no, Lisalla voisi mielestäni olla vähän näyttävämpi esitys lavalla, voisi silloin kamppailla jopa voitosta. Hän onnistuu kyllä tunteellisen balladin esityksessä paljon aidommin kuin Wiktoria, jonka eleet tuntuvat pelkästään opetelluilta.

Edit: Piti sanomani vielä, että Vlad kuulosti aika huonolta. Ihan kuin olisi ollut huonompi kuin viimeksi.
Like a monument to all the time we spent

Lukittu