Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

ESC 2008 -arkisto.

Suosikkisi Karlskronan semissä?

Niklas Strömstedt - För många ord om kärlek
2
4%
Calaisa - If I Could
2
4%
Daniel Mitsogiannis - Pame
4
8%
Linda Bengtzing - Hur svårt kan det va
7
13%
Nordman - I lågornas sken
2
4%
Sibel - That Is Where I'll Go
2
4%
Fronda - Ingen mår så bra som jag
0
Ei ääniä
Charlotte Perrelli - Hero
33
63%
 
Ääniä yhteensä: 52

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14297
Liittynyt: 21 Marras 2003, 21:45
Paikkakunta: Lontoo

Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja JuhaUK » 11 Joulu 2007, 17:34

Bidragets titel: Hero
Upphovsmän: Fredrik Kempe (m & t), Bobby Ljunggren (m)
Artist: Charlotte Perrelli
Anna Jenny Charlotte Perrelli (född Nilsson) föddes i Hovmantorp i det svenska glasriket. Sitt musikaliska genombrott fick hon som sångerska i Anders Engbergs band. 1997 blev hon sångerska i Wisex.

1999 vann hon Melodifestivalen med ”Tusen och en natt” och samma år tog hon också hem segern i Eurovision Song Contest i Jerusalem med den engelska versionen av låten: ”Take Me To Your Heaven”. Efter ESC-vinsten lämnade Charlotte Wisex och satsade i stället på sin solokarriär.

Men Charlotte har inte bara sjungit i Melodifestivalen, hon har även varit programledare. Första gången var 2003, tillsammans med Lena Philipsson, och sedan 2004 tillsammans med Peter Settman och Ola Lindholm. Hon har medverkat i andra EBU-länders nationella tävlingar som programledare och jury, bland annat i Danmark, Holland, Belgien, Cypern och Spanien.

Hon har också medverkat i såpoperan Vita lögner, spelat huvudrollen i musikalen ”Skönheten och odjuret”, spelat Maria Magdalena i West End-uppsättningen av ”Jesus Christ Superstar” och medverkat i turnéuppsättningen av West End Stars.

Charlotte har också släppt fyra soloalbum, det senaste en hyllningsskiva till Monika Zetterlund, ”I din röst”, som kom ut hösten 2006. Skivan har släppts i ett 20-tal länder. Hon är också en av Sveriges mest anlitade artister och har medverkat i Rhapsody in Rock, Heartbeat Tour, Tältprojektet, Diggiloo, mängder av julgalor samt soloturnéer.

Upphovsmännens beskrivning av ”Hero”: En storslagen rock- och dancelåt.
Bidragets titel: Hur svårt kan d va
Upphovsmän: Johan Fransson (m & t), Tobias Lundgren (m & t), Tim Larsson (m & t)
Artist: Linda Bengtzing
Linda Bengtzing har gjort ett hat-trick med tre riktiga schlagers: Markoolio-duetten ”Värsta schlagern” (2007) och Melodifestivalenbidragen ”Alla flickor” (2005) och ”Jag ljuger så bra” (2006). På bara ett par år har hon lyckats etablera sig hos den breda publiken.

Egentligen vore det inte alls fel att utnämna Linda till ”värsta schlagerbruden” om det bara inte vore för ett faktum att tjejen från Gullspång är mer än så. Redan som nioåring började Linda stå på scenen, tio år gammal gav hon ut sin första, egna kassett och året därpå singeldebuterade hon i Bert Karlssons regi. Vägen därifrån till Melodifestivalen, Diggiloo och andra stora scener har gått via rockband, programledaruppdrag i tv och sju år som sjungande servitris – sex dagar i veckan – på Wallmans Salonger i Stockholm.

Upphovsmännens beskrivning av ”Hur svårt kan d va?”: Schlagerpop år 2008 – helt enkelt Linda Bengtzing version 2008.
Bidragets titel: I lågornas sken
Upphovsmän: Lina Eriksson (m & t), Mårten Eriksson (m & t)
Artist: Nordman
Nordman, det vill säga Mats Wester och Håkan Hemlin, slog igenom 1994 med singeln ”Förlist”. Mest känd från denna period är kanske låten ”Vandraren”, som blandar folkmusik, rock och pop. Skivan har sålt 15 gånger platina. Bandet upplöstes 1998, men gjorde come back 2005. För Håkan Hemlin, 35, var det också revansch efter år av missbruk.
Som soloartist har Håkan gett ut singlarna ”Om gud finns” (2002) och ”En helt ny dag” (2002), men han har även medverkat på skivor med Ainbusk (”En julsaga”) och Markoolio (”Vilse i skogen”). Håkan bor i Gävle och är gift, har fyra barn och tre hundar.

Mats Wester är låtskrivare, musikmakare och folkmusik, tillika riksspelman på nyckelharpa. Under Nordmans långa paus bildade han gruppen Rå tillsammans med Py Bäckman (texter) och Ellionor Ågeryd (sång). Mats har även skrivit en låt till Garmarna, ”En gång ska han gråta”. Under hösten 2007 har Nordman varit ute på en come back-turné i Sverige som har gått för utsålda hus.

Upphovsmännens beskrivning av ”I lågornas sken”: En poplåt med nordisk ådra som handlar om 1600-talets häxprocesser.
Bidragets titel: If I Could
Upphovsmän: Pontus Assarsson (m & t), Jörgen Ringqvist (m & t), Lisa Troedsson-Lundin (m & t), Caisa Troedsson-Lundin (m & t), Anna Törnqvist (m & t), Malin Törnqvist (m & t)
Artist: Calaisa
Gruppen Calaisa består av de två syskonparen Troedsson-Lundin och Törnquist. De kommer från två musikaliska familjer och lärde sig tidigt allt om musik och instrument.
Syskonen Troedsson-Lundin kommer från Bjärred och syskonen Törnquist från Ljunghusen/Höllviken, men nu bor alla i Malmö. Lisa Troedsson-Lundin startade ett band och bad sin syster Caisa att vara med. De två spelade främst på gatorna för att få in lite pengar. När Lisa började plugga musik träffade hon Anna Törnquist som anslöt till bandet. Några år senare var det dags för Annas syster Malin att också gå med och nu fick bandet namnet Calaisa.

Tillsammans började tjejerna att spela traditionell irländsk musik, men lade till lite fler instrument och drog in både pop och country. Dixie Chicks, Dolly Parton och Sheryl Crow är inspirationskällor, precis som Sting, Beatles och the Cardigans. Så bestämde de sig för att ta saken i egna händer och flög helt enkelt till New York, där de hyrde en bil och körde söderut, mot Nashville och Memphis. Där spelade de på gator och torg och fick kontakt med bluegrassartisten Jonathan McEuen som tyckte att de skulle träffa hans producent. Det gjorde de och resten är historia.

Calaisa spelade in sin första skiva i USA. 2005 var gruppen förband till Lee Ann Rimes i USA och året därpå till Simply Red i Storbritannien. Calaisa har också blivit nominerat (2007) till CMA Global Awards i USA för bästa utländska countryakt.

Upphovsmännens beskrivning av ”If I Could”: En country/pop-ballad som handlar om att mista en nära och vilja göra vad som helst för att denna person tillbaka.
Bidragets titel: Ingen mår så bra som jag
Upphovsmän: Sebastian Fronda (m & t), Thomas Thörnholm (m & t), Michael Clauss (m & t)
Artist: Fronda
Hans-Sebastian Fronda Andersson är hiphopmusiker, låtskrivare och producent från Västerås. Hans musikaliska bana inleddes för cirka tio sedan och tidigaste musikminnet är hans pappas gamla vinylsamling. ”Alla som skapar bra musik, oavsett stil, ras eller kön” är musikaliska förebilder och det första, stora projektet var De 6 apornas armé (D6AA) där han medverkade tillsammans med Kenta Kuk, Kattla, Unikum, Dj Iderik och Ebola.

Sebastian första soloalbum hette ”Fortfarande Underjord” (2003). Han har jobbat med en rad svenska artister: Olle Ljungström, Papa Dee och Stephen Simmonds. Fronda fick med ett bidrag till Melodifestivalen 2007 men valde att hoppa av.

Upphovsmännens beskrivning av ”Ingen mår så bra som jag”: Upptempopartylåt om vardagens allmänna – sluta stressa och ta vara på dagen.
Bidragets titel: Pame
Upphovsmän: Fredrik Kempe (m & t), Henrik Wikström (m)
Artist: Daniel Mitsogiannis
Daniel Mitsogiannis, 24 år, är en halvgrekisk musikalartist från Norrköping som jobbat på Östgötateatern de senaste åren. Han har jobbat mycket med shower och diverse musikaliska uppsättningar i Norrköping sedan tonåren, innan han började på Balettakademien i Göteborg.

Han har producerat och koreograferat shower och spelat överallt i Sverige. Han har också hunnit med att regissera en barnmusikal.

Daniel kom i kontakt med Henrik Wikström och Fredrik Kempe, upphovsmännen till ”Pame” när de 2006 jobbade med ”Cara mia”. Det var Daniel som sjöng på demon som skickades in till uttagningen, men det blev Måns Zelmerlöw som sjöng i tävlingen. I år har Daniel fått ett eget bidrag skrivit till sig, ett bidrag som han säger ”känns perfekt”.

Musikaliska förebilder är allt från Frank Sinatra till ABBA. Och vad gäller Melodifestivalen så finns det en viss bakgrund att falla tillbaka på: ”Min mormor blev Medelpads Melodiflicka 1956 och jag får väl ta upp traditionen igen”.

”Pame” betyder ungefär kom igen eller let’s go. Och Daniel hälsar att han längtar efter att få framträda med bidraget.

Upphovsmännens beskrivning av ”Pame”: En grek-inspirerad pop-upptempolåt, det vill säga: grekiskt, hett och dansant.
Bidragets titel: That Is Where I’ll Go
Upphovsmän: Christian Antblad (m & t)
Artist: Sibel
Sibel Redzep kommer nog aldrig att glömma den dagen då hon sjöng juryn till tårar i Idol. Året var 2005 och artisten Sibel var född.

Hon kommer från Makedonien, är uppvuxen Kristianstad men bor nu i Stockholm och är 18 år gammal. Sibel tycker att Carolas ”Främling” är det bästa Melodifestivalbidraget. ABBA och Carola är de bästa Melodifestivalartisterna, ABBA för att de är legendariska och Carola för att hon är magisk på scenen och har en otrolig karisma.

Sibel kan dansa magdans, dessutom turkisk och makedonsk folkdans. Hon är jätterädd för spindlar och är duktig på att härma och imitera dialekter. Hennes första musikminne är när hon var tre år gammal och sjöng till Mariah Carey-låtar på MTV. Och drömmen är att bli en stor, internationell stjärna och att genom sin sång kunna beröra folks hjärtan.

Upphovsmännens beskrivning av ”That Is Where I’ll Go”: Stor ballad, med fokus på stor sångröst, om ovillkorlig kärlek.
Viimeksi muokannut JuhaUK, 12 Joulu 2007, 00:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hello Hi!

Avatar
Jónsì
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 22129
Liittynyt: 02 Tammi 2005, 02:59
Paikkakunta: Helsinki.

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Jónsì » 11 Joulu 2007, 20:00

Linda jatkoon, noi muut voi painua kotiinsa. Linda <3
Mistä tän saa poistettua? Apua!

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 18:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf » 11 Joulu 2007, 20:12

Notrdmanin biisi kuulostaa lupaavalta jo herran itsensä takia, mutta myös siks, että se on samojen tekijöiden kuin Magnus Böcklundin The Name Of Love...  :miettii:
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
Marko_TLL
Siemailija
Siemailija
Viestit: 184
Liittynyt: 22 Marras 2007, 22:49
Paikkakunta: Tallinna

Re: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Marko_TLL » 11 Joulu 2007, 21:36

Jumankekka mikä taso tässä semissä! Myös minun sydän sykkii Lindalle  :rakas:
Loistobiisit 2005 & 2006 MF:ssä - kolmas kerta toden sanoo???

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14297
Liittynyt: 21 Marras 2003, 21:45
Paikkakunta: Lontoo

Re: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja JuhaUK » 12 Joulu 2007, 00:09

Shokeeraavaa: tuo Daniel siis lauloi Cara Mian demon viime vuonna  :eeek: Ja mä kuulin huhun, että se demo oli niin huono, että sen takia kappale jäi alunperin valitsematta.  :hiips:
Hello Hi!

Avatar
jamit
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1333
Liittynyt: 03 Joulu 2004, 14:29
Paikkakunta: OULU

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja jamit » 12 Joulu 2007, 00:31

  Linda jatkoon..................... :tuuletus:
Hello this is Serbia callink...............

Avatar
minnie
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 26 Touko 2006, 23:38
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja minnie » 12 Joulu 2007, 00:41

Yks päivä kävi mielessä, et se ny viel puuttus et Nordmanni tekis toisen paluunsa...ja jumangegga, siel se o! :stupido: Tän täytyy olla unta. Pahaa sellaista.
:rofl:
20th Century Boy Kuva
>Placebo<

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 18:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf » 12 Joulu 2007, 06:50

Päinvastoin!
Loistouutinen:Nordmanin paluu! :tuuletus:
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11427
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 01:33
Paikkakunta: Tampere

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja JeSSSe » 12 Joulu 2007, 07:56

mä en oota Nordmanilta taaskaan YHTÄÄN mitään. Edellinen tyrkkykin oli sen verran kamala, että HUH
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28207
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 12 Joulu 2007, 12:07

Mietteitä viimeisen semin biisikuvauksista...

Hero Charlotte Perrelli
Upphovsmännens beskrivning av ”Hero”: En storslagen rock- och dancelåt.
Kärkihaminoissa biisillä kuin biisillä - varsinkin Kempen biisillä  :mrgreen:
Tuossa on kuitenkin varmaan joku kirjoitusvirhe, kun kuvaukseen on eksynyt sana "rock"  :shock:

Hur svårt kan d va Linda Bengtzing
Upphovsmännens beskrivning av ”Hur svårt kan d va?”: Schlagerpop år 2008 – helt enkelt Linda Bengtzing version 2008.
Kuulostaa ihan yhdellä lauseella siltä, miltä Linda aina kuulostaa  :stupido:

I lågornas sken Nordman
Upphovsmännens beskrivning av ”I lågornas sken”: En poplåt med nordisk ådra som handlar om 1600-talets häxprocesser.
Ei tätä enää!  :evil: Menis kottiinsa koko Nordman!  :niinpa:

If I Could Calaisa
Upphovsmännens beskrivning av ”If I Could”: En country/pop-ballad som handlar om att mista en nära och vilja göra vad som helst för att denna person tillbaka.
Kantria  lol Sitäkö Eurooppa ensi keväänä janoaa?  :stupido:

Ingen mår så bra som jag Fronda
Upphovsmännens beskrivning av ”Ingen mår så bra som jag”: Upptempopartylåt om vardagens allmänna – sluta stressa och ta vara på dagen.
"Uptempopartylåt"  :uujee:

Pame Daniel Mitsogiannis
Upphovsmännens beskrivning av ”Pame”: En grek-inspirerad pop-upptempolåt, det vill säga: grekiskt, hett och dansant.
Tältä odotan paljon!  :draamaa: Haluan Cara Mian vuosimallia 2008  :draamaa:
Miksi kaksi Kempen biisiä samassa semissä  :draamaa:

That Is Where I’ll Go Sibel
Upphovsmännens beskrivning av ”That Is Where I’ll Go”: Stor ballad, med fokus på stor sångröst, om ovillkorlig kärlek.
Isoa ballaadia olisi luvassa.  :miettii: Voi olla hyväkin - tai sitten ei  :D

:megafoni: KEMPET JATKOON! :solttu:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Subculture
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3576
Liittynyt: 30 Huhti 2004, 12:47
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Subculture » 17 Joulu 2007, 17:47

Charlotte Perrelli Hero
No joo, nimet kertoo jo kaiken Charlotte Perrelli, Fredrik Kempe, Bobby Ljunggren. Ei ne kehtaa mitään huonoa laittaa ja tuskin voittaja Charlotte uudelleen lähtisi huonolla biisillä. Aiheuttaako äänestäjissä Carola ilmiön ja taas BWO jää nuolemaan näppejään.

Linda Bengtzing: Hur svårt kan d va
Toinen Melodifestival kuningatar, luultavasti kilpailevat samoista äänestäjistä Charlotten kanssa vai onko duetointi Markoolion kanssa tuonut Lindalle uusia faneja. Monien mielestä olisi jo Lindan vuoro, enpä tiedä.

Nordman: I lågornas sken
Nordmanin edellinen tyrkky oli tavallisuudessaa pettymys. Toivottavasti nyt mukana enemmän pohjoista etnisyyttä ja kunnon poljentoa huippukauden hittien tapaan.

Calaisa: If I Could
Ovatko nämä Ruotsin Dixie Chicks. Koskettava countrypop-ballaadi voi olla kivaa vaihtelua noiden melodischlagereiden seassa.

Fronda: Ingen mår så bra som jag
Hiphop ei ole ihan mun bilemusaa, joten tää ei ehkä saa mua ihan mukaansa, varsinkaan jos tässä on räppiä. Ruotsin kieli plussaa.

Daniel Mitsogiannis: Pame
Jotenkin luulen että tulen tykkäämään tästä Kempen biisistä enemmän kuin Charlotten esityksestä. Kreikkavaikutteet ovat 2000-luvulla vieneet finaalissa helposti top-10:iin. Danielhan lauloi viimevuoden kisaan demon biisistä Cara Mia, jonka sitten Måns sai itselleen.

Sibel: That Is Where I’ll Go
Eihän tämä olekaan Sibel Tüzün vaan samaa Idolsvuosikertaa kuin Sebastian, Måns ja tämän vuoden Ola. Suurta ballaadia pukkaa, ensin ajattelin Idolsin laulamassa ballaadia, että  :eiei: , mutta kuuleman mukaa Sibelillä on ihan kelpoääni.

Luulisin, että Charlotte ja Linda tämän erän ottaa ja Daniel jää perintöprinssiksi, tai sitten Charlotten ja Lindan äänet hajoavat ja Daniel ottaa potin.
Waiting For The Sirens Call

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10795
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 17 Joulu 2007, 22:35

Subculture kirjoitti: Linda Bengtzing: Hur svårt kan d va
Monien mielestä olisi jo Lindan vuoro, enpä tiedä.
Kun noin kirjoitit, tulin väistämättä ajatelleeksi, olisikohan kappaleen nimi valittu tässä mielessä tarkoituksella? :miettii:
If you wanna be happy, remember to use your friend, the big vegetable

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6471
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 11:49

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Kollega » 17 Joulu 2007, 22:43

Subculture kirjoitti: Luulisin, että Charlotte ja Linda tämän erän ottaa ja Daniel jää perintöprinssiksi, tai sitten Charlotten ja Lindan äänet hajoavat ja Daniel ottaa potin.
Ja se kun toteutuisi, niin johan oisi  :tuuletus: !! Anteeksi itsekeskeisyyteni sen suhteen, että olen kaikkein kiinnostunein siitä, keitä päätyy andra chanseniin...

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10795
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 18 Joulu 2007, 01:06

Finnish kirjoitti: Anteeksi itsekeskeisyyteni sen suhteen, että olen kaikkein kiinnostunein siitä, keitä päätyy andra chanseniin...
Hetken kesti tajuta, miksi :heh:
If you wanna be happy, remember to use your friend, the big vegetable

Avatar
Terris
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 96
Liittynyt: 10 Marras 2005, 14:46
Paikkakunta: Åbo

Re: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Terris » 03 Tammi 2008, 22:13

Årets klart tuffaste deltävling!

Charlotte Perrelli Hero – ÄNTLIGEN är Perrelli tillbaka. Hon är verkligen förtjänt av en hit, klart underskattad artist.  Å med Kempe i spetsen kan det inte gå fel. Perrelli är en solklar finalist. Vinner hon finalen? Med en bra låt, så absolut. Go for it Perrelli!!

Linda Bengtzing: Hur svårt kan d va – Åh Söta lilla Linda hör liksom tävlingen till. Jag tror hon tar sig till final… och där hamnar hon på en 8:e eller 9:e placering. Men fröken kan det här med schlager!

Daniel Mitsogiannis: Pame .- grekiskt, hett och dansant. Oh yes och killen gör mig het. Absolut top 5 i finalen!

Nordman: I lågornas sken – Nordman är en säker och duktig artist. Beror mycket på låten.

Calaisa: If I Could (låter boring, men kan ju vara fin, vacker och gripande…)

Fronda: Ingen mår så bra som jag (svensk hiphop är oftast INTE bra!!)

Sibel: That Is Where I’ll Go (Sibel från Idol 2006? Minns nån henne!? Har en svag minnesbild av henne. En ballad? Tja, det hör väl tävlingen till!)
Använd fingret, det gör susen

Avatar
kais(t)a
VIP-emäntä
VIP-emäntä
Viestit: 18172
Liittynyt: 24 Heinä 2005, 00:51
Paikkakunta: Tampere

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja kais(t)a » 12 Tammi 2008, 18:17

Linda Bengtzing on näemmä leikkauttanut hiuksensa.

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp ... ff_1018744

(Nyt niitä ei saa enää ponnarille...  :eeek:)
Послушай - у сердца голос мой.

Avatar
Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21587
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 20:08
Paikkakunta: Lahti

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Roope » 12 Tammi 2008, 18:26

Daniel Mitsogiannis näemmä ei ole :vonkaus:

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11427
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 01:33
Paikkakunta: Tampere

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja JeSSSe » 12 Tammi 2008, 21:46

kais(t)a kirjoitti: Linda Bengtzing on näemmä leikkauttanut hiuksensa.

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp ... ff_1018744

(Nyt niitä ei saa enää ponnarille...  :eeek:)

:eeek: :eiei:
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Avatar
Jvvv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9695
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 13:43
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Jvvv » 17 Tammi 2008, 01:08

Voi Linda, Linda... :'(
"Olen kivi joka kukkii lailla hauraan joutsenen."

Avatar
MrMemory
Kondiittori
Kondiittori
Viestit: 7945
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 01:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja MrMemory » 17 Tammi 2008, 01:17

Ja vielä kun blondais, niin näyttäisin Jvvv:lle:  :hahaha:

:heh:
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
Fabrizio
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10122
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 10:22
Paikkakunta: Vaasa

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Fabrizio » 17 Tammi 2008, 02:02

Taidan pitää jo nyt Daniel Mitsogiannis -komistuksen laulusta.  :draamaa:

                    Paketti k-k-kuulostaa liian hyvälle ollakseen totta.
"Because I... I´m just a dreamer,
with no intention to change, UNTIL I FIND YOU.
Don´t ask me why, I´m just a singer,
singing my worries away, UNTIL I FIND YOU."

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6471
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 11:49

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Kollega » 31 Tammi 2008, 21:35

JuhaUK kirjoitti: Bidragets titel: Hero
Upphovsmän: Fredrik Kempe (m & t), Bobby Ljunggren (m)
Artist: Charlotte Perrelli
Luvassa on jotain tähän tyyliin: [img width=400 height=221]http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1 ... 786819.jpg[/img]

Ja kiinnostuneille tässä koko stoori:
http://www.expressen.se/noje/melodifest ... iga-vapnet

Avatar
Naali
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8498
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 19:00
Paikkakunta: Espoo

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Naali » 31 Tammi 2008, 21:53

kais(t)a kirjoitti: Linda Bengtzing on näemmä leikkauttanut hiuksensa.

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp ... ff_1018744

(Nyt niitä ei saa enää ponnarille...  :eeek:)

Ponnareista viis, mut ainakin tossa kuvassa toi tukka on ihan kauhee. :eiei:
21:15 <@XXX> kuten huomaat, mulla on vähän tautologiaa.

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11427
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 01:33
Paikkakunta: Tampere

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja JeSSSe » 31 Tammi 2008, 23:20

Kollega kirjoitti:
JuhaUK kirjoitti: Bidragets titel: Hero
Upphovsmän: Fredrik Kempe (m & t), Bobby Ljunggren (m)
Artist: Charlotte Perrelli
Luvassa on jotain tähän tyyliin: [img width=400 height=221]http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1 ... 786819.jpg[/img]

Ja kiinnostuneille tässä koko stoori:
http://www.expressen.se/noje/melodifest ... iga-vapnet
YÖKYÖKYÖK! Taas toi sama taustalaulaja, siis tuo vasen äijä. YÖKYÖKYÖK
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25708
Liittynyt: 26 Marras 2003, 16:21
Paikkakunta: Lieksa

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 01 Helmi 2008, 11:04

JeSSSe kirjoitti: YÖKYÖKYÖK! Taas toi sama taustalaulaja, siis tuo vasen äijä. YÖKYÖKYÖK
Pitäähän Christerin murun päästä tänäkin vuonna lavalle...  :heh:

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11427
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 01:33
Paikkakunta: Tampere

Vs: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja JeSSSe » 01 Helmi 2008, 14:59

MuzaMaza kirjoitti:
JeSSSe kirjoitti: YÖKYÖKYÖK! Taas toi sama taustalaulaja, siis tuo vasen äijä. YÖKYÖKYÖK
Pitäähän Christerin murun päästä tänäkin vuonna lavalle...  :heh:
no nii-i...hyi yök! :p
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6471
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 11:49

Re: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Kollega » 23 Helmi 2008, 17:44

En mä tiedä onko tää plus- vai miinus-seikka, mutta Charlotte diggaa Linda Lampeniusta.

Charlotten blog-tekstiä Gylleneskor:ssa.
Jag ska lugnt och skönt dippa chips med mina söner och heja på min favorit, Linda Lampenius som jag
tycker är grym! Jag är förmodligen en av hennes trognaste röstare.

- Tack för att du ringde och röstade på just mig, det gör mig jätteglad. Ringer du en gång till så blir jag ännu gladare. Lindas sköna sägning på telefonen när man stödröstar. Så bra, underbart!

Avatar
Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21587
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 20:08
Paikkakunta: Lahti

Re: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Roope » 25 Helmi 2008, 22:22

Charlotten levyltä löytyy kahdeksan Fredrik Kempen sävellystä :tapu:

http://www.gylleneskor.se/artikel/haer- ... -nya-album" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10795
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 25 Helmi 2008, 22:36

Roope kirjoitti:Charlotten levyltä löytyy kahdeksan Fredrik Kempen sävellystä :tapu:
Onpa huono levy :surrur: :kups:

Robby
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3074
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:30
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ruotsi 2008: Semifinaali 4 - Karlskrona, 1.3.2008

Viesti Kirjoittaja Robby » 25 Helmi 2008, 22:55

Juu...en ainakaan osta sitä missään tapauksessa :surrur:

Viestiketju Lukittu