Saksa 2011: Lena – Taken by a stranger

Euroviisut 2011 Düsseldorfissa

Lena – Taken by a stranger

*****
35
32%
****
30
28%
***
17
16%
**
15
14%
*
11
10%
 
Ääniä yhteensä: 108

Avatar
tomato
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2262
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:17

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja tomato » 01 Heinä 2010, 16:44

Jatkaa Ralph Siegelin perinteitä :evil:

Avatar
Tontsa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4112
Liittynyt: 07 Tammi 2010, 18:01
Paikkakunta: Kalajoki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Tontsa » 01 Heinä 2010, 18:13

Mielestäni huono valinta lähettää sama edustaja uudelleenn.
No, saattaahan Saksa voittaa uudelleenkin, jos kappale on hyvä. :mitvit:

greece
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 468
Liittynyt: 10 Kesä 2009, 10:50
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja greece » 02 Heinä 2010, 20:38

NO VOI EI :eeek: tän on pakko olla joku läppä, joku tooosi huono ja mauton läppä..Onhan tää vaan jotain sairasta pilaa?? ONHAN???? ..tää ei vaan voi olla totta..liian painajaismaista...Pitäiskö täs muka sietää toinen vuosi putkeen Lenaa :shock: :eeek: :jupinaa: .....itku tulee............Joo ei kiitos Lenaa viisuihin enää ikinä..

Avatar
Vilsku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1534
Liittynyt: 25 Kesä 2010, 21:01

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Vilsku » 02 Heinä 2010, 23:27

Joo ihan mielenkiintoinen idea.
Jotkut tyrmää täysin ja jotkut sanoo fiksusti, että matkalla siihen, että tämä toteutuu on vielä tsiljoonia esteitä!
Itse haluaisin haluaisin nähdä tämän toteutuvan, enkä vain siksi, että Lena on mielestäni mahtava laulaja vaan siksi, että minua kiehtoo miten tämä toteutettaisiin.
Toivon että kappale, jonka Lena (mahdollisesti) esittää poikkeaa täysin Satellitestä.
Ehkäpä balladi olisi kiva idea ? :)
Niille ketkä on Lenan levyä kuunelleet, esimerkkinä. Catepillar in the rain ja Mr.Curiosity.

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6178
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja lharju » 03 Heinä 2010, 00:14

Toivon todellakin, että kyseessä on tosiaan Timoteuksen uumoilema kesäinen medialehmän lypsäys. Idea on ihan järjetön riskinotto, joka todella todennäköisesti johtaa melkoiseen epäonnistumiseen, mistä voi seurata turhankin kohtalokkaita seurauksia Lenan hyvin alkaneelle uralle. Oikeasti, Satellitesta on tulossa (on tullut jo :mitvit:) 2000-luvun suurin viisuhitti ja Lenasta ollaan oltu kiinnostuneita ja hänen esikoislevynsä julkaistiin juuri sopivaan saumaan viisuvoiton yhteyteen. Jos tuloksena on heti peräkkäisenä vuonna sitten jokin 19. sija jollain täysin mitäänsanomattomalla renkutuksella, Lenan ura voi huuhtoutua yhdessä illassa vesssanpöntöstä alas :toilet: ja eiköhän kaikki viisuvoitosta poikineet kansainväliset sopimukset yhtäkkiä katoa mystisesti...

Tilanne olisi ehkä hieman erilainen, jos tämän tempauksen olisi suorittanut joku Marie N. tai Dima Bilan tai joku muu, jonka voittokappaletta kukaan taviskatsoja ei enää muista kun viisufinaali loppuu, mutta suhteellisuudentaju on todella kieroutunut, jos oletetaan, että 2000-luvun suurimman viisuhitin lisäksi saavutettaisiin vielä vastaavanlaista menestystä toista kertaa - vieläpä heti peräkkäisenä vuotena.
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Avatar
mariah
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5802
Liittynyt: 13 Helmi 2005, 15:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja mariah » 03 Heinä 2010, 00:23

lharju kirjoitti:Jos tuloksena on heti peräkkäisenä vuonna sitten jokin 19. sija jollain täysin mitäänsanomattomalla renkutuksella, Lenan ura voi huuhtoutua yhdessä illassa vesssanpöntöstä alas :toilet: ja eiköhän kaikki viisuvoitosta poikineet kansainväliset sopimukset yhtäkkiä katoa mystisesti...
se sija voi olla yhtä hyvin myös top-5 :joojoo: ja nostaa lenan uraa vieläki enemmän ylöspäin. kuka noita etukäteen tietää ;) musta ihan kiva idea et lena osallistuu uudestaan (jos osallistuu) vaikkei saksa tänä vuonna suosikkeihini kuulunukkaa.

greece
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 468
Liittynyt: 10 Kesä 2009, 10:50
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja greece » 03 Heinä 2010, 00:52

[quote="lharju"]Idea on ihan järjetön riskinotto, joka todella todennäköisesti johtaa melkoiseen epäonnistumiseen, mistä voi seurata turhankin kohtalokkaita seurauksia Lenan hyvin alkaneelle uralle. Oikeasti, Satellitesta on tulossa (on tullut jo :mitvit:) 2000-luvun suurin viisuhitti ja Lenasta ollaan oltu kiinnostuneita ja hänen esikoislevynsä julkaistiin juuri sopivaan saumaan viisuvoiton yhteyteen. Jos tuloksena on heti peräkkäisenä vuonna sitten jokin 19. sija jollain täysin mitäänsanomattomalla renkutuksella, Lenan ura voi huuhtoutua yhdessä illassa vesssanpöntöstä alas :toilet: ja eiköhän kaikki viisuvoitosta poikineet kansainväliset sopimukset yhtäkkiä katoa mystisesti... /quote]

^Missä määrin joku Satellite on muka suurin viisuhitti?..jos saan kysyä :mitvit: ..Ja muutenkaan en liputtaisi minkään Lenan loistavan uran eteen vielä, meinaan olihan Rybakin viime vuonna niin ''hienoa'' kaikkien mielestä, kaikkien aikojen ylivoimasin voittaja jne. mutta ihan rehellisyyden nimissä eihän hänestäkään (onneksi) olla kuultu Fairytalen jälkeen yhtään mitään...Eli Lenakin on vielä piiiitkän matkan päässä menestyneestä urasta..Pelkkä ihmisten hetkellinen kiinnostus ei riitä takaamaan sitä...

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26493
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 03 Heinä 2010, 06:19

greece kirjoitti:^Missä määrin joku Satellite on muka suurin viisuhitti?..jos saan kysyä :mitvit:
Nimimerkki aprestoin poiminnat Euroopan listoilta kertonevat olennaisimman. Mitä Satelliten sinusta vielä pitäisi saavuttaa, jotta se olisi suuri viisuhitti?

Lenan uran jatkosta kukaan ei toki voi esittää kuin arvauksia. Oma arvaukseni on, että Lena pärjää jatkossakin kotimarkkinoillaan oikein hyvin muttei jää kansainväliseksi kiintotähdeksi. Jos näin käy, se ei ole mikään floppi, sillä Saksan markkinat ovat kuitenkin vaatimattomasti Euroopan suurimmat.
greece kirjoitti:olihan Rybakin viime vuonna niin ''hienoa'' kaikkien mielestä, kaikkien aikojen ylivoimasin voittaja jne. mutta ihan rehellisyyden nimissä eihän hänestäkään (onneksi) olla kuultu Fairytalen jälkeen yhtään mitään...
Sai ainakin toisen albuminsa Suomen viralliselle listalle juurikin tällä viikolla. Edellinen ulkomainen viisuvoittaja, joka on voittonsa jälkeen saanut useamman kuin yhden albumin Suomen viralliselle listalle, on muuan Céline Dion. Myös Carola on vieraillut usealla albumilla Suomen listoilla mutta vain yhdellä viisuvoiton jälkeen. Rybakista on siis jo nyt kuultu viisuvoiton jälkeen enemmän kuin useimmista muista viisuvoittajista koskaan kuullaankaan.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

greece
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 468
Liittynyt: 10 Kesä 2009, 10:50
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja greece » 03 Heinä 2010, 19:48

^Niin mutta musta Satellite ei ole suurin viisuhitti....Se ei ole noussut listoille läheskään kaikissa maissa, lähinnä Saksan naapurimaissa ja pohjoismaissa...Suurimmassa osassa niistäkin se on jo laskusuunnassa
, vaikka viisuista on kulunut vasta reilu kuukausi.......Mun arvaukseni Lenan urasta on se että saattaa ehkä pärjätä aluksi Saksassa, mutta jää unholaan ennen pitkään..toki voin olla väärässäkin :roll: ...Mihin perustat ton väitteen että Saksan musamarkkinat on Euroopan suurimmat?..Ainakaan Suomen radioissa ei soi mitenkää paljon saksalaista musaa..Itekkään en tiedä ko Tokio Hotelin ja Rammsteinin saksalaisista bändeistä..

Ja tosta Rybakista sen verran, että ainakaan mä en oo kuullu Fairytalen lisäski yhtäkään kappaletta radiosta tai nähnyt tv:stä..Mun järjen mukaan jos ne olis jotain erikoisia ni kai niitä nyt sitte myös soitettais jossain :mitvit: ..Ja se että se on Suomen virallisella listalla ei mun mielestä nyt ole kovinkaan erikoista..siis jos nyt alkaa kelaa ni aika moni artisti on jossain vaiheessa urallaan ollut Suomen albumilistalla, eikä niitä kaikkia ole pidetty minään suurina hittiartisteina.....
Viisuartisteista toki harva on listalla on ollut, mutta pitääkin ottaa huomioon että aika harvan viisuartistin levyjä edes myydään Suomessa missään levykaupoissa..
Jotain musta myös kertoo se, että Rybak ravaa jatkuvasti Suomessa..ihan kun kiinnostusta muualla ei enää oikein olisi..paitsi tietysti Ruotsissa :heh:

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26493
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 03 Heinä 2010, 21:11

greece kirjoitti:^Niin mutta musta Satellite ei ole suurin viisuhitti....Se ei ole noussut listoille läheskään kaikissa maissa, lähinnä Saksan naapurimaissa ja pohjoismaissa...
No jos se ei ole suurin, pystyt varmasti helposti kertomaan jonkin suuremman. Muista kuitenkin, että lharjun väite koski 2000-lukua eli Waterloo, Volare ja muut viisuklassikot eivät nyt kelpaa.

Nähdäkseni vain Fairytalen menestys on ollut vertailukelpoista Satelliten kanssa muttei sekään yhtä vahvaa. Satellite on ainoana tämän vuosituhannen euroviisuna noussut Euroopan listaykköseksi, Fairytale oli listalla korkeimmillaankin kolmas. Satellite näyttää myös säilyttäneen asemiaan paremmin ja pitempään kuin Fairytale. Absoluuttisia myyntilukuja en jaksa yrittää kaivaa esiin enkä tiedä, löytyykö niitä edes mistään maailmanlaajuisesti ynnäiltynä.

Läheskään kaikissa maissa Satellite ei toki ole noussut listoille, koska läheskään kaikissa maissa ei mitään virallista listaa ole. Merkittävistä markkinoista valloittamatta on Ranska mutta eivätpä Ranskan listoilla muutkaan viisuvoittajat ole juuri juhlineet.
greece kirjoitti:Mihin perustat ton väitteen että Saksan musamarkkinat on Euroopan suurimmat?
Myyntilukuihin. Näyttää tosin siltä, että tietoni ovat vanhentuneita ja viimeisimmissä tilastoissa Iso-Britannia on kirinyt niukasti Saksan ohi. Eroa ei kuitenkaan ole kuin pari prosenttia. Yhteenlaskettu Keski-Euroopan saksankielisten maiden myynti kuitenkin helposti ylittää Brittein saarten vastaavan. Käytännössä Saksan, Sveitsin ja Itävallan markkinoilla menestyvät samat biisit ja artistit.
greece kirjoitti:..Ja se että se on Suomen virallisella listalla ei mun mielestä nyt ole kovinkaan erikoista..siis jos nyt alkaa kelaa ni aika moni artisti on jossain vaiheessa urallaan ollut Suomen albumilistalla, eikä niitä kaikkia ole pidetty minään suurina hittiartisteina.....
Argumentoit olkiukkoja vastaan. Kukaan ei ole väittänyt Rybakia suureksi hittiartistiksi. Sinä itse nostit Rybakin tässä ketjussa esiin ja väitit, ettei hänestä ole kuultu mitään Fairytalen jälkeen. Todistin, että on kuultu.
greece kirjoitti:Viisuartisteista toki harva on listalla on ollut, mutta pitääkin ottaa huomioon että aika harvan viisuartistin levyjä edes myydään Suomessa missään levykaupoissa..
Ei myydä, ei, koska niille ei ole kysyntää mutta Rybakin levylle on. Listoille pääsemisen edellytys muuten ei ole, että levyä löytyy fyysisesti levykaupoista. Digitaalinen myynti lasketaan mukaan sekä albumi- että singlelistalla.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4944
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 03 Heinä 2010, 22:00

greece kirjoitti:Ja tosta Rybakista sen verran, että ainakaan mä en oo kuullu Fairytalen lisäski yhtäkään kappaletta radiosta tai nähnyt tv:stä..Mun järjen mukaan jos ne olis jotain erikoisia ni kai niitä nyt sitte myös soitettais jossain :mitvit:
Tähän on pakko todeta, että parasta ulkomailla tehtävää musiikkia ei valitettavasti soiteta Suomen radiokanavilla, mikä on erittäin suuri harmi. :lohduton: Melkein kaikki radiossa soiva ulkomainen musiikki on samanlaista yhdentekevää ja persoonatonta englanninkielistä massamusiikkia. Mikään vähänkään erikoisempi ei vaan kelpaa radiosoittoon kuin korkeintaan "yhden hitin ihmeiden" muodossa (esmes Nordman on tästä mainio esimerkki). Juuri tänään vaahtosin asiasta eräälle sukulaiselle, kun niin otti aivoon!
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Vilsku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1534
Liittynyt: 25 Kesä 2010, 21:01

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Vilsku » 04 Heinä 2010, 10:05

Ei taida olla pelkkä huhu tämä!
Saksa on julkistanut ohjelman nimen, tiedot päivämääristä ym.
Ohjelman nimi on "Unser song für Lena" (meidän laulumme Lenalle).
Kuka tahansa saa lähettää kappaleita, avoin sävellyskilpailu siis.

Avatar
TantePätsi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1538
Liittynyt: 08 Touko 2007, 19:17
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja TantePätsi » 04 Heinä 2010, 12:58

Kohtalaisen mauton idea lähettää edellisvuoden voittaja kilpailemaan uudestaan. Tädistä tuolla konseptilla voi ainoastaan hävitä. Lena raukkaa muuttuu sankarista maanpetturiksi!

greece
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 468
Liittynyt: 10 Kesä 2009, 10:50
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja greece » 05 Heinä 2010, 19:48

Timoteus kirjoitti:No jos se ei ole suurin, pystyt varmasti helposti kertomaan jonkin suuremman. Muista kuitenkin, että lharjun väite koski 2000-lukua eli Waterloo, Volare ja muut viisuklassikot eivät nyt kelpaa.

Nähdäkseni vain Fairytalen menestys on ollut vertailukelpoista Satelliten kanssa muttei sekään yhtä vahvaa. Satellite on ainoana tämän vuosituhannen euroviisuna noussut Euroopan listaykköseksi, Fairytale oli listalla korkeimmillaankin kolmas. Satellite näyttää myös säilyttäneen asemiaan paremmin ja pitempään kuin Fairytale. Absoluuttisia myyntilukuja en jaksa yrittää kaivaa esiin enkä tiedä, löytyykö niitä edes mistään maailmanlaajuisesti ynnäiltynä.

Läheskään kaikissa maissa Satellite ei toki ole noussut listoille, koska läheskään kaikissa maissa ei mitään virallista listaa ole. Merkittävistä markkinoista valloittamatta on Ranska mutta eivätpä Ranskan listoilla muutkaan viisuvoittajat ole juuri juhlineet.
^Niin no toki pystyn kertomaan.. musta Fairytale oli vuosi sitten isompi hitti kuin Satellite nyt ( vaikka en siitäkään kyllä pitänyt :roll: )...Sitä sentään kuuli säännöllisesti radiosta, Satelliten olen kuullut kuukauden aikana tasan kerran, vaikka kuuntelen radiota lähes päivittäin...Ja kuten säkin jo totesit , ei Satellite ole listoilla läheskään kaikissa maissa..itse asiassa vain juuri saksan kielisissä maissa ja muutenki länsieuroopassa pääasiassa..Rybak viime vuonna taas oli suosittu ympäri Eurooppaa, ei vain naapurimaissaan....Lena saattaa olla hyvinkin suosittu keskieuroopassa, ja koska keskieuroopassa on aika paljon ihmisiä, niin korkeat listasijoitukset eivät kauheasti kerro...
Timoteus kirjoitti:Myyntilukuihin. Näyttää tosin siltä, että tietoni ovat vanhentuneita ja viimeisimmissä tilastoissa Iso-Britannia on kirinyt niukasti Saksan ohi. Eroa ei kuitenkaan ole kuin pari prosenttia. Yhteenlaskettu Keski-Euroopan saksankielisten maiden myynti kuitenkin helposti ylittää Brittein saarten vastaavan. Käytännössä Saksan, Sveitsin ja Itävallan markkinoilla menestyvät samat biisit ja artistit.
^Ai sä et edes tiennyt oikeita lukuja.. kantsii sitte täällä kertoilla asioita totuuksina, jos ne kerran ovat vääriä.. :roll:
...Ja muutenkin Iso-Britannialaista musiikkia soitetaan paljon enemmän ympäri maapalloa kuin saksankielisten maiden..Eli jos Lena keskieuroopassa menestyy niin se ei takaa kovin kansainvälistä uraa vaan pelkästään
juuri saksankielisissä maissa..mutta myönnän että onhan sekin hyvä että menestyy edes naapurimaissaan...
Timoteus kirjoitti:Argumentoit olkiukkoja vastaan. Kukaan ei ole väittänyt Rybakia suureksi hittiartistiksi. Sinä itse nostit Rybakin tässä ketjussa esiin ja väitit, ettei hänestä ole kuultu mitään Fairytalen jälkeen. Todistin, että on kuultu.
^Niin no itseasiassa sähän täällä aloit vertailemaan Rybakin menestystä Celine Dioniin, jota nyt voisi kai pitää jonkinmoisena hittiartistina...Ja tolla sun viestilläs todistit lähinnä sen, että Rybakista jotain kuulleet, ovat ihmisiä joita kiinnostaa Rybakin musiikki, tai sellaisia jotka vartsaavat eri maiden albumilistoja..mutta ne jotka eivät seuraa Rybakin uraa, ei ole viime kesän jälkeen tarvinnut kuulla kyseisestä tyypistä yhtään mitään..Varsinkaan jos vertaa siihen hehkutuksen määrään, mitä Rybak osakseen viime vuonna sai..
Timoteus kirjoitti:Ei myydä, ei, koska niille ei ole kysyntää mutta Rybakin levylle on. Listoille pääsemisen edellytys muuten ei ole, että levyä löytyy fyysisesti levykaupoista. Digitaalinen myynti lasketaan mukaan sekä albumi- että singlelistalla.
^Mä oon kyl sitä mieltä että Rybakille ei olis Suomesta löytyny kysyntää sen enempää kuin kenellekkään edelliselle artistille, jos Rybak olis vaik edustanu synnyinmaataan Valko-Venäjää...Mutta ko se edusti Norjaa ni johan kaikki suomalaistki innostu siitä..Mutta tää on toki vain mun mielipide :roll: voit ihan rauhassa olla toista mieltä ..

Avatar
Ticoshay
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4895
Liittynyt: 11 Huhti 2008, 16:32

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Ticoshay » 05 Heinä 2010, 21:16

Satellite Vs Fairytale Voittaja Satellite :uujee: Satellite soi joka päivä ainakin Nrjiillä :joojoo:
LOBODA

greece
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 468
Liittynyt: 10 Kesä 2009, 10:50
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja greece » 06 Heinä 2010, 00:42

^Ai, kas ko mä en oo kuullu sitä ko vaan kerran :mitvit: ..No en kyl kuuntelekkaan radiota 24/7 ni ehkä oon sit onnistunu välttää Satelliten..

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26493
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 06 Heinä 2010, 01:32

greece kirjoitti:^Niin no toki pystyn kertomaan.. musta Fairytale oli vuosi sitten isompi hitti kuin Satellite nyt ( vaikka en siitäkään kyllä pitänyt :roll: )...Sitä sentään kuuli säännöllisesti radiosta, Satelliten olen kuullut kuukauden aikana tasan kerran, vaikka kuuntelen radiota lähes päivittäin...
Se, mitä radiosta kuulee, riippuu olennaisesti siitä, mitä kanavaa ja minkä maan kanavia kuuntelee. Koska varmuudella et kuuntele kaikkia Euroopan radiokanavia niiden kuuntelijamäärän mukaisessa suhteessa, kuuntelukokemuksesi ei kerro, mikä on Euroopassa radiohitti ja mikä ei.
greece kirjoitti:Ja kuten säkin jo totesit , ei Satellite ole listoilla läheskään kaikissa maissa..
Älä vääristele sanomisiani. Sanoin, että Satellite ei ole listoilla läheskään kaikissa maissa, koska läheskään kaikissa maissa ei ole lainkaan virallista listaa. Olemattomalla listalla ei voi olla. Samasta syystä, toisin kuin väität, Fairytale ei ollut listoilla läheskään kaikissa maissa. Jos oli, todista se.
greece kirjoitti:^Ai sä et edes tiennyt oikeita lukuja.. kantsii sitte täällä kertoilla asioita totuuksina, jos ne kerran ovat vääriä.. :roll:
Sanoo hän, joka ei ole edes yrittänyt tuoda keskusteluun yhtäkään lähteistettyä tai tarkistettavissa olevaa faktaa. :heh:
greece kirjoitti:Ja muutenkin Iso-Britannialaista musiikkia soitetaan paljon enemmän ympäri maapalloa kuin saksankielisten maiden
Tällä ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Japanin musiikkimarkkinat ovat maailman toiseksi suurimmat, vaikkei japanilainen musiikki esimerkiksi Euroopassa paljon soikaan.
greece kirjoitti:^Niin no itseasiassa sähän täällä aloit vertailemaan Rybakin menestystä Celine Dioniin, jota nyt voisi kai pitää jonkinmoisena hittiartistina...
Älä vääristele sanomisiani. En verrannut Rybakin menestystä Céline Dioniin, vaan kaikkiin Céline Dionia seuranneisiin ja Rybakia edeltäneisiin yhdeksääntoista ei-suomalaiseen viisuvoittajaan. Ainakin yhdellä kriteerillä Rybak on lyönyt heidät kaikki jo nyt.
greece kirjoitti:^Mä oon kyl sitä mieltä että Rybakille ei olis Suomesta löytyny kysyntää sen enempää kuin kenellekkään edelliselle artistille, jos Rybak olis vaik edustanu synnyinmaataan Valko-Venäjää...Mutta ko se edusti Norjaa ni johan kaikki suomalaistki innostu siitä..Mutta tää on toki vain mun mielipide :roll: voit ihan rauhassa olla toista mieltä ..
Aiemmat norjalaiset viisuvoittajat eivät ole nousseet Suomessa listoille lainkaan, siis eivät edes voittobiiseillään. Yhtä tylysti on käynyt Viron ja Venäjän ainoille viisuvoittajille. Ruotsin viimeisin viisuvoittaja on noussut Suomen listoille vain yhden singlen eli comeback-viisunsa Heron voimin. Rybakin listamenestys liikkuu aiempiin norjalaisvoittajiin ja viimeisimpiin naapurimaiden voittajiin nähden aivan eri sfääreissä.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
manic
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 901
Liittynyt: 08 Helmi 2004, 17:32
Paikkakunta: helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja manic » 06 Heinä 2010, 10:23

Kuunkuiskaajat voisi olla hyvä Suomen edustaja ensi vuodeksi...Ei kai kappalettakaan tarvitse vaihtaa? Työlki ellää-lauluun vois kirjoittaa uusia säkeistöjä! Työlki ellää 2. -Jatko-osa. :tanssi:

Tom Tom
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1543
Liittynyt: 02 Tammi 2010, 02:13
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Tom Tom » 06 Heinä 2010, 13:47

Timoteus kirjoitti:
greece kirjoitti:^Mä oon kyl sitä mieltä että Rybakille ei olis Suomesta löytyny kysyntää sen enempää kuin kenellekkään edelliselle artistille, jos Rybak olis vaik edustanu synnyinmaataan Valko-Venäjää...Mutta ko se edusti Norjaa ni johan kaikki suomalaistki innostu siitä..Mutta tää on toki vain mun mielipide :roll: voit ihan rauhassa olla toista mieltä ..
Aiemmat norjalaiset viisuvoittajat eivät ole nousseet Suomessa listoille lainkaan, siis eivät edes voittobiiseillään. Yhtä tylysti on käynyt Viron ja Venäjän ainoille viisuvoittajille. Ruotsin viimeisin viisuvoittaja on noussut Suomen listoille vain yhden singlen eli comeback-viisunsa Heron voimin. Rybakin listamenestys liikkuu aiempiin norjalaisvoittajiin ja viimeisimpiin naapurimaiden voittajiin nähden aivan eri sfääreissä.
Mutta et voi kuitenkaan kiistää, että Rybak olisi jäänyt rannalle ruikuttamaan, mikäli Valko-Venäjää olisi edustanut, vaikkakaan ei norjalaisia voittajia listoillamme ole ollutkaan. Ja vaikka Euroviisut olisi voittanutkin, niin Suomen ja muiden maiden virallisille listoille hänellä ei olisi ollut mitään asiaa. Korkeintaan muutama viikko TOP20-häntäpäässä.
.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26493
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 06 Heinä 2010, 14:33

Tom Tom kirjoitti:Mutta et voi kuitenkaan kiistää, että Rybak olisi jäänyt rannalle ruikuttamaan, mikäli Valko-Venäjää olisi edustanut, vaikkakaan ei norjalaisia voittajia listoillamme ole ollutkaan. Ja vaikka Euroviisut olisi voittanutkin, niin Suomen ja muiden maiden virallisille listoille hänellä ei olisi ollut mitään asiaa. Korkeintaan muutama viikko TOP20-häntäpäässä.
En näe mitään varsinaista syytä, miksi Rybak ei olisi voinut menestyä Suomen listoilla Valko-Venäjän edustajana. Näetkö sinä? Millaisen syyn?

Viisut Rybak olisi voittanut vaikka Ulko-Mongolian edustajana. Voittomarginaali oli niin valtava, etteivät mitkään naapuriäänet, maasympatiat tai -antipatiat olisi voineet sijoitusta muuksi muuttaa.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12508
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 06 Heinä 2010, 15:06

Timoteus kirjoitti:Viisut Rybak olisi voittanut vaikka Ulko-Mongolian edustajana.
:heh:
Hidden deep in that beat
There’s
a calling for that leap
Got
no control but I know
There’s a fire in my soul

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 46393
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 06 Heinä 2010, 15:49

Ticoshay kirjoitti:Satellite Vs Fairytale Voittaja Satellite :uujee: Satellite soi joka päivä ainakin Nrjiillä :joojoo:
Mä en oo kuullut radiosta kertaakaan Satellitea :lohduton: Mutta Fairytalen olen kuullut radiosta muistaakseni ainakin pari kertaa viimevuonna... No, en mä edes kuuntele radiota paljoa :heh:
#justiceforrutger

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4944
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 06 Heinä 2010, 18:39

Epäuskovaiset, haluatteko todisteita Satelliten radiosoitosta? Minä ainakin olen tämän päivän tähän hetkeen mennessä kuullut Satelliten radiosta tasan näin monta kertaa eri kanavilta:

NRJ 15
Radio Extrem 7
Radio Suomi 5
Voice 4
Radio Vega 2
Radio Voima 1

Vuoden lopussa pystyn kertomaan teille koko vuoden Satellite-tilastot. Saa nähdä, päihittääkö Satellite kuulemiskerroissa Fairytalen, jonka kuulin viime vuonna radiosta kaikkiaan 67 kertaa (tämän tärkeän tutkimuksen tarkemmat kanavakohtaiset tiedot löytyvät Viisukuppilan arkiston puolelta Fairytale-ketjusta). :heh:

Sori, ettei tämä viesti liity oikeastaan millään tavalla ketjun aiheeseen... Mutta eivätpä kaikki muutkaan viestit täällä ehkä ihan suoraan siihen liity. :mrgreen:
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12508
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 07 Heinä 2010, 00:38

http://www.teosto.fi/fi/musiikki_numeroina.html
Ja olihan tuo Fairytale viime vuoden kolmanneksi soitetuin kappale Ylen radiossa.
(Mukana pari muutakin viisua ..)
Hidden deep in that beat
There’s
a calling for that leap
Got
no control but I know
There’s a fire in my soul

greece
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 468
Liittynyt: 10 Kesä 2009, 10:50
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja greece » 07 Heinä 2010, 02:42

Timoteus kirjoitti:Se, mitä radiosta kuulee, riippuu olennaisesti siitä, mitä kanavaa ja minkä maan kanavia kuuntelee. Koska varmuudella et kuuntele kaikkia Euroopan radiokanavia niiden kuuntelijamäärän mukaisessa suhteessa, kuuntelukokemuksesi ei kerro, mikä on Euroopassa radiohitti ja mikä ei.
No niin, mutta kyllä se kertoo että kyseessä ei ole mikään kovin suuri hitti, jos sitä kuulee vain satunnaisesti/harvoin radiosta, kanavasta riippumatta..
Timoteus kirjoitti:Älä vääristele sanomisiani. Sanoin, että Satellite ei ole listoilla läheskään kaikissa maissa, koska läheskään kaikissa maissa ei ole lainkaan virallista listaa. Olemattomalla listalla ei voi olla. Samasta syystä, toisin kuin väität, Fairytale ei ollut listoilla läheskään kaikissa maissa. Jos oli, todista se.
Ai Satellite olis muka kaikkien Euroopan maiden listoilla, jos niillä vaan olis sellaset? :rofl: ..Joo toki...Siis ainoo syy miks Satellite ei oo kaikkien maiden listoilla on tosiaan se että näillä kyseisillä mailla ei vain ole virallisia listoja :mitvit: ..Juuuuu aiivan :heh:
Ja äläpä muuten säkään vääristele mun sanomisia :heh: ..En oo väittäny että Fairytale olis ollu listoilla kaikkialla Euroopassa..Sanoin että Fairytale oli suositumpi laajasti ympäri Eurooppaa, kun taas Satellite lähinnä läntisessä/keskisessä Euroopassa..Ja jos et usko niin voit tarkistaa finaalien pistetaulukot :joojoo: ..Rybak sai tasaisesti hyviä pisteitä kaikkialta, kun taas Lenan huippupisteet tulivat pääosin Saksan läheisistä maista..
Timoteus kirjoitti:Sanoo hän, joka ei ole edes yrittänyt tuoda keskusteluun yhtäkään lähteistettyä tai tarkistettavissa olevaa faktaa. :heh:
Tiätkö, mun ei tarvii lähteistää mun omia mielipiteitä :heh:
Timoteus kirjoitti:Tällä ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Japanin musiikkimarkkinat ovat maailman toiseksi suurimmat, vaikkei japanilainen musiikki esimerkiksi Euroopassa paljon soikaan.
Niin eli Lena ei tule olemaan mikään suuri tähti Euroopassa , vaikka menestyisi Saksassa..vaikka Saksan musamarkkinat ovatkin ''vaatimattomasti Euroopan suurimmat'' ( tai siis toiseksi suurimmat )
Timoteus kirjoitti:Älä vääristele sanomisiani. En verrannut Rybakin menestystä Céline Dioniin, vaan kaikkiin Céline Dionia seuranneisiin ja Rybakia edeltäneisiin yhdeksääntoista ei-suomalaiseen viisuvoittajaan. Ainakin yhdellä kriteerillä Rybak on lyönyt heidät kaikki jo nyt.
No kyllä muuten vertasit :joojoo: ''Sai ainakin toisen albuminsa Suomen viralliselle listalle juurikin tällä viikolla. Edellinen ulkomainen viisuvoittaja, joka on voittonsa jälkeen saanut useamman kuin yhden albumin Suomen viralliselle listalle, on muuan Céline Dion''....Mun mielestä ihan selkeesti vertaat Rybakin menestystä Dionin menestykseen..
Timoteus kirjoitti:Aiemmat norjalaiset viisuvoittajat eivät ole nousseet Suomessa listoille lainkaan, siis eivät edes voittobiiseillään. Yhtä tylysti on käynyt Viron ja Venäjän ainoille viisuvoittajille. Ruotsin viimeisin viisuvoittaja on noussut Suomen listoille vain yhden singlen eli comeback-viisunsa Heron voimin. Rybakin listamenestys liikkuu aiempiin norjalaisvoittajiin ja viimeisimpiin naapurimaiden voittajiin nähden aivan eri sfääreissä.
Joo mutta ei Rybakista olis keuhkottu niin paljoa Suomessa ellei se olisi ollut Norjan edustaja...Mutta kuten aikaisemmassa viestissäni jo sanoin se on vaan mun mielipide..ole toki eri mieltä..

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26493
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 07 Heinä 2010, 08:46

greece kirjoitti:Ai Satellite olis muka kaikkien Euroopan maiden listoilla, jos niillä vaan olis sellaset? :rofl: ..Joo toki...Siis ainoo syy miks Satellite ei oo kaikkien maiden listoilla on tosiaan se että näillä kyseisillä mailla ei vain ole virallisia listoja :mitvit: ..Juuuuu aiivan :heh:
Nyt en ymmärrä, mille hekottelet. Virallisella listalla ei voi olla sellaisessa maassa, jossa virallisia listoja ei ole. Tämä on päivänselvä fakta. Oletko todella asiasta eri mieltä? ???
greece kirjoitti:Ja äläpä muuten säkään vääristele mun sanomisia :heh: ..En oo väittäny että Fairytale olis ollu listoilla kaikkialla Euroopassa..Sanoin että Fairytale oli suositumpi laajasti ympäri Eurooppaa, kun taas Satellite lähinnä läntisessä/keskisessä Euroopassa..
Vertasit Fairytalen menestystä Satelliten listasijoituksiin seuraavasti: "Ja kuten säkin jo totesit , ei Satellite ole listoilla läheskään kaikissa maissa..itse asiassa vain juuri saksan kielisissä maissa ja muutenki länsieuroopassa pääasiassa..Rybak viime vuonna taas oli suosittu ympäri Eurooppaa, ei vain naapurimaissaan...."

Miten tuo on mahdollista ymmärtää muulla tavalla kuin että Rybak oli sinusta listoilla ympäri Eurooppaa. Yhden kappaleen levymyyntiin perustuvia listasijoituksia ei voi verrata toisen kappaleen puhelinäänestäjiltä ja raadeilta saamiin pisteisiin. Puhelinäänestäjiltä ja raadeilta saaduilla pisteillä taas ei ole mitään tekemistä kappaleiden hittiyden kanssa. Keskustelun aiheena oli hittiys, ei viisupisteet.
greece kirjoitti:Tiätkö, mun ei tarvii lähteistää mun omia mielipiteitä :heh:
Tämä varmaan kertookin keskustelustamme kaiken olennaisen. Kappaleiden hittiyttä voi arvioida ainoastaan objektiivisin perustein. Mielipidekysymys on korkeintaan se, millä tavalla mitäkin objektiivista kriteeriä painottaa.
greece kirjoitti:Niin eli Lena ei tule olemaan mikään suuri tähti Euroopassa , vaikka menestyisi Saksassa..
Kukaan ei ole tässä keskustelussa väittänyt, että Lenasta tulisi kansainvälinen tähti. Kukaan ei toistaiseksi voi tietää, jääkö Lena kestomenestyjäksi edes Saksan markkinoilla. Saksan musiikkimarkkinoiden suuruudella tähdensin juuri sitä, että vaikka Lena menestyisi jatkossa "vain" kotimarkkinoillaan, se olisi ihan helvetin iso juttu.
greece kirjoitti:No kyllä muuten vertasit :joojoo: ''Sai ainakin toisen albuminsa Suomen viralliselle listalle juurikin tällä viikolla. Edellinen ulkomainen viisuvoittaja, joka on voittonsa jälkeen saanut useamman kuin yhden albumin Suomen viralliselle listalle, on muuan Céline Dion''....Mun mielestä ihan selkeesti vertaat Rybakin menestystä Dionin menestykseen..
Höpö höpö. Tuota ei voi tulkita Rybakin vertaamiseksi Dioniin kuin tahallisesti väärin ymmärtämällä.

Molemmat lainaamasi lauseet ovat tarkistettavissa olevia faktoja, jotka kertovat, että tietyllä kriteerillä Rybak on menestynyt Suomessa paremmin kuin yksikään vuosien 1989–2008 ulkomaisista euroviisuvoittajista. Rybakin ja Dionin menestystä ei lainauksessa verrata keskenään. Se olisi ollut tarpeetonta, koska tampiokin tietää Dionin uran olevan merkittävästi mittavampi ja menestyksekkäämpi kuin Rybakin.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28620
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Pete » 07 Heinä 2010, 10:18

Anteeksi nyt vaan, mutta Satellite on ehdottomasti hitti, vaikka kuinka kuka tahansa toivoisi muuta. Outoahan se on, mutta minkäs teet. :sorivaan:
Hetkenä minä hyvänsä sinulle voi tapahtua jotakin hyvää.

Avatar
Jonnuli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1841
Liittynyt: 14 Helmi 2007, 14:06
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja Jonnuli » 07 Heinä 2010, 10:59

Mutta sehan on alyttoman hyva juttu etta viisuista tulee listahitteja :tuuletus: (oli se sitten pelkastaan Saksan alueella tai koko Euroopassa. Mieuluiten koko maailmassa :draamaa: ) Jee viisut jee!
Yllättäviä viisubongauksia:
"Kirkkobändi soitti luojani munia" -akuankka13

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 07 Heinä 2010, 11:46

Mäkään en ymmärrä tätä nimiperustelijoiden Timoteus ja greece kissanhännänvetoa :mitvit:
Onhan Satellite nyt hitti hyvänen aika :shock: Täällä meilläkin sen tietää kaikki mun kaverit (samoin kuten kaikki tiesivät myös Fairytalen), kun taas näitä ennen kukaan ei ikinä tiennyt yhtäkään 2000-luvun viisuvoittajaa (paitsi Lordin). Ihania viisuhittejä! :ihana:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3509
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: Saksa 2011: Lena Meyer-Landrut - ?

Viesti Kirjoittaja toivo » 07 Heinä 2010, 22:31

Ahneella on paskanen loppu. :heh:

Viestiketju Lukittu