Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Euroviisut 2019 Israelissa

Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

*****
40
41%
****
28
29%
***
13
13%
**
11
11%
*
5
5%
 
Ääniä yhteensä: 97

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5527
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Elvis » 18 Helmi 2019, 16:02

Kiinnostava kappale. Haluaisin ehkä vielä intiimimmät ja intensiivisemmät kuvakulmat esitykseen. Tässä on jotain lumoavaa. :ihana:

:slovenia: Puntari

*****
1. Ula Ložar – Fridays
2. Raiven – Kaos
3. Kim – Rhythm back to me

****
4. Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi
5. INMATE – Atma

***
6. René – Ne poveš
7. Lumberjack – Lepote dna

**
8. Renata Mohorič – Three bridges
9. Fed Horses – Ti ne poznaš konzev
10. Okustični – Metulji plešejo
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 27828
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Pete » 18 Helmi 2019, 23:01

Tämä on jollakin tapaa mielenkiintoinen, mutta liian tasapaksu minun makuuni. Toivottavasti nämä hauraan oloiset nuoret kestävät henkisesti viisumylläkän läpi.
Hetkenä minä hyvänsä sinulle voi tapahtua jotakin hyvää.

Avatar
CottonJoel
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2422
Liittynyt: 17 Heinä 2016, 13:13

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja CottonJoel » 18 Helmi 2019, 23:21

Näistä julkaistiinkin kokonaiset tulokset:

1/2 – Raiven
1/2 – Zala Kralj and Gašper Šantl
3/4 – Fed Horses
3/4 – Ula Lozar
5 – Okusticni
6 – Lumberjack
7 – Inmate
8 – Kim
9 – Renata Mohoric
10 – Rene

1. Zala Kralj and Gašper Šantl – Sebi – 4666 votes – 72.89%
2. Raiven – Kaos – 1735 votes – 27.11%

https://eurovoix.com/2019/02/18/sloveni ... -revealed/
Viha voittaa puhelimet itsellesi

Avatar
UFOPOLI
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11465
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI » 19 Helmi 2019, 10:45

Kaos olisi ollut ihanan kamala :sekava: Harmi ettei se voittanut. Voittokappa on kovin turha :eiei:
I will be your bimbo
Take me in your limbo

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 12538
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Hazard » 19 Helmi 2019, 14:28

Arvasin, että tämä jakaa mielipiteet. Yllättävän paljon kannattajia omaa. Hätäri aiheuttaa luultavasti saman vielä väkevämpänä jos se valitaan.
If you’ve never seen the dark, then you’ve never seen the stars.

Massiel
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 411
Liittynyt: 03 Joulu 2004, 13:12
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Massiel » 19 Helmi 2019, 14:45

Tuntuu aika tylsältä kappaleelta. Ja vähän outo; tyttö laulaa tälle soittajapojalle, eihän tämä oikeastaan ole duetto. Kun katsoo tätä esitystä tuntuu niin kuin siinä olisi ulkopuolinen.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 43426
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 19 Helmi 2019, 17:25

Vihdoin ja viimein viikonlopun jälkeen pääsee tutustumaan näihinkin ehdokkaisiin jälkikäteen. :draamaa: Kaikki ehdokkaat kuuntelin/katselin live-esityksien kera.

Kim – Rhythm Back to You: Onhan tää melkoinen Avicii-kopio, mutta kyllä tää toimii melko hyvinkin. Livenä ei ehkä ihan niin hyvin toimi kuin studioversion pätkässä toimi. Toivon hartaasti, että tästä ilmestyy vielä studioversio. Hävytöntä, jos ei ilmesty. On tämä sentään Raayn tekemä biisi ja Ulasta on jo ilmestynyt studioversio.
Renata Mohorič – Three Bridges: Oho, sehän on Filomena Cautela! Kovasti yrittää biisi olla jotain mahtipontista ja kovin syvällistäkin ehkä, mutta vaisuksi jää. Laulaja ei myöskään osaa kovin hyvin laulaa by the way.
René – Ne poveš: Kuulosti studiopätkän perusteella kiintoisammalta. Tšekki vetää tämän genren paremmin tänä vuonna viisunsa kanssa. Olihan tää silti ihan hilpeän oloinen. Kuuntelin heti perään studioversion ja tykkäsin kyllä kappaleen svengistä miltei enemmän kuin live-versiossa.
Fed Horses – Ti ne poznaš konzev: Huomaan ajattelevani paljon kaikkea muuta kuin itse biisiä, kun tätä kuuntelen. Aika mitäänsanomaton ja vaikeaa uskoa, että Slovenia olisi tämmöisellä erottunut kovinkaan hyvin.
Ula Ložar – Fridays: Ulan biisin kuuntelin jo aiemmin nimierkki Aintsun kanssa studioversiona, mutta kommenttia tulee kahden kuuntelukerran perusteella, sitten. Kyllä mä tän olisin edustusmatkalle lopulta valinnut, jos Kim kerran kuulosti miltä kuulosti livenä. Olin lopulta ihan viime hetkille enempi jopa innoissani Kimin studiopätkästä, mutta tämä pesee Kimin nyt kyllä. Ulalla olisi ollut jo ennestään viisutapahtumasta kokemustakin! Tanssijapojat eivät olleet ihan niin sööttejä kuin olisivat voineet olla.
Lumberjack – Lepote dna: Rockimppoo! Kertsissä on ihan semisti tarttumapintaa, mutta yhteensä tämä ei ihan yllä semmoiseenkaan, mihin se studiopätkä ylsi. Ei tämä silti huono ole. Ideaa löytyy.
Okustični – Metulji plešejo: Tulee mieleen joku vakuutus- tai pankkimainos. Väsynyttä, niin väsynyttä. Alussa oli ihan vaikutteita jopa jazzista, mutta taisi mennä enempi kantrin puolelle. Ääh, en saa tästä oikein mitään irti.
INMATE – Atma: Lisää raskaampaa meininkiä. Jopa raskaampaa kuin tuo Lumberjackin tyrkky. Vaikutti alussa lupaavammalta, mutta en mä oikein saa tästä mitään irti. Mitähän muuten tuo biisin nimi Atma tarkoittaa? Slovenian karsintasivulla englanninkielisessä Wikipediassa sitä ei ollut käännetty, joten oletin sen olevan englantia. Nettisanakirjasta ei tosin löytynyt sille suomennosta.
Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi: Toki tämäkin tuli jo kertaalleen kuunneltua studioversiona ennen tätä arviota, mutta nyt menee live-versiona. Onhan tämä nyt karsintojen parempaa puoliskoa, juuri ja juuri. En osaa sanoa, toimisiko tämä kenties paremmin englanniksi. Varmaankin, koska minusta tämä on viime vuoden Slovenian viisun tavoin melko moderni ja sekin olisi toiminut varmaan paremmin englanniksi.
Raiven – Kaos: Tämä on yhtä hämmentävä kuin odotinkin. Säkeistöt ovat rauhallisia ja tunnelmallisiakin, jopa hieman ahdistavia. Kertsi on ihmeellinen ryminä, jossa on jopa jotain mielenkiintoa. Tämän kuuntelin vielä studioversiona heti perään ja mä niin tykkään tosta kertsistä. Saa mut heilumaan holtittomasti puolelta toiselle. Selkeästi Raivenin viisutyrkkyhistorian toiseksi paras tyrkky.

- - -

:slovenia: :slovenia: :slovenia: :slovenia: :slovenia:

Kim – Rhythm Back to You
Ula Ložar – Fridays

:slovenia: :slovenia: :slovenia: :slovenia:

Raiven – Kaos
René – Ne poveš

:slovenia: :slovenia: :slovenia:

Lumberjack – Lepote dna
Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

:slovenia: :slovenia:

Fed Horses – Ti ne poznaš konzev
INMATE – Atma
Okustični – Metulji plešejo
Renata Mohorič – Three Bridges

:slovenia:

Ei hullumpi taso, mutta paremminkin oltaisiin voitu valita. :lohduton:

Paljon tuli puhetta myös studiopätkistä, joten olisin ehkä mieluusti ottanut niitä studioversioita enemmän kuultaviksi. Kaikista niistä, joista löytyi studioversiot, en tosin viitsinyt edes vaivautua kuuntelemaan, jos eivät herättäneet live-versiona edes kiinnostusta.
"Liikaa poikia... liian vähän aikaa"

(TomppaJr Messenger-keskustelussamme)

Avatar
Opaline
Siemailija
Siemailija
Viestit: 121
Liittynyt: 25 Maalis 2018, 10:37

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Opaline » 19 Helmi 2019, 17:59

Tuota noin, en ehkä ihan ymmärtänyt tämän laulun ideaa. Ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen epätoivoinen rakkausbiisi, koska tyttö vaan tuijottaa poikaa ja laulaa hiljaa ja melankolisesti. Päähän ei jäänyt mitään melodiasta, mutta ehkä tämän tarkoitus on olla niin moderni, etten vain ymmärrä. Joka tapauksessa ei napannut minua, liian tasapaksu.

Yksi ja puoli tähteä. :slovenia: :slovenia:

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 27101
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Rousku » 19 Helmi 2019, 20:17

Massiel kirjoitti:
19 Helmi 2019, 14:45
Tuntuu aika tylsältä kappaleelta. Ja vähän outo; tyttö laulaa tälle soittajapojalle, eihän tämä oikeastaan ole duetto. Kun katsoo tätä esitystä tuntuu niin kuin siinä olisi ulkopuolinen.
Minä taas - taas kerran - pidän tästä epätavanomaisesta asetelmasta. Ei minun itseni aina tarvitse olla laulajan huomion keskipisteenä! Ihan mielelläni tarkkailen ulkopuolelta. Ehkä minussa on hieman tirkistelijän vikaa?

(Ihminen on omimmillaan silloin kun ei tiedä että hänet nähdään, ja jos laulaja ei katso minuun, näen hänet paremmin sinä mitä hän on. Katsomalla suoraan kohti voi hallita ja samalla peittää itseään.)
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Mattan
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2574
Liittynyt: 20 Huhti 2012, 20:09

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Mattan » 19 Helmi 2019, 20:37

Rousku kirjoitti:
19 Helmi 2019, 20:17
Minä taas - taas kerran - pidän tästä epätavanomaisesta asetelmasta. Ei minun itseni aina tarvitse olla laulajan huomion keskipisteenä! Ihan mielelläni tarkkailen ulkopuolelta.
Ymmärrän kyllä, jos joku kokee jäävänsä ulkopuoliseksi tässä asetelmassa - olen samaa mieltä viime vuoden Espanjasta - mutta tässä on se kiehtova puoli, että Zala katsoo myötätuntoisesti Gašperiin, eikä Gašperin ilme värähdä. Kappalehan ilmeisesti kertoo toisen tukemisesta epävarmuudessa, ja suurin piirtein sen kuvan siitä myös sain ensikuulemalta tietämättä sanoituksesta yhtään mitään. Samantyyppistä teemaa on käsitelty usein, mutta yleensä siitä lauletaan juuri yleisölle, esim. Here For You, Hold On Be Strong. Sitä vastoin Zala lohduttamassa Gašperia on asetelma, mitä harvoin viisulavalla näkee, ja juuri introverttius ja eleettömyys tekevät tästä aidon tuntuisen. Kun Zala sitten katsoo kameraan, tulee edellisen kolmeminuuttisen lataus kamerasta läpi.

Taitaa muuten Sebi nousta kaikkien viime vuoden viisujen yläpuolelle; en nimittäin ole ollut näin innoissani ensikuulemalta sitten Portugalin 2017. :surrur:
Lopuksi haluaisin vielä todeta, että tänä vuonna on Euroviisut.

Avatar
Universal Love
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1144
Liittynyt: 26 Marras 2016, 12:47

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Universal Love » 19 Helmi 2019, 22:18

Itselle tämä näyttää toimivan ilman katsomistakin, vaikka
aluksi kommentoin, että melodia ei jäänyt mieleen ensikatselulla.
Nyt kun vain kuuntelee, niin tämä on ihana, herkkä, kaunis. Tulee jotain
samanlaista tunnetta, kuin Viron Stefania kuunnellessa. Tekee mieli sulkea silmät,
ja vain antautua kevyen keinunnan syleilyyn.

Stefanin kanssa taisi hieman syvemmälle vain vielä viedä :)
Ääretön on äärellistä ja äärellinen on ääretöntä, hymyile, aurinkoisesti, sitä hymyä ei unohdeta.

Avatar
Jonttu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4341
Liittynyt: 22 Joulu 2012, 22:44

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Jonttu » 20 Helmi 2019, 20:22

Je suis tous ces enfants
Que la mer a pris
Je vivrai cent mille ans
Je m’appelle Mercy

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 12287
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja ESC93 » 20 Helmi 2019, 23:02

Nämä nyt olivat sitten sellaisia. :draamaa: Oikeastaan vain Raivenin räminä jäi jotenkin mieleen, ja onpa se leideen paras tyrkkykin. :joojoo: Voitto kappa kai ihan semikiva pimputtelu, tulee hiukkasen viimevuotinen Portugali mieleen, mutta se että biisi antaa koko ajan odottaa - lopulta turhaan :lohduton: - sitä että poitsukin pääsee ääneen on jossain määrin rasittavaa. :niinpa:

:slovenia: :slovenia: :slovenia: :slovenia: :slovenia:
Raiven – Kaos

:slovenia: :slovenia: :slovenia: :slovenia:
René – Ne poveš
Fed Horses – Ti ne poznaš konjev

:slovenia: :slovenia: :slovenia:
Kim – Rhythm back to you

:slovenia: :slovenia:
Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi
Ula Ložar – Fridays
INMATE – Atma
Renata Mohorič – Three bridges
Lumberjack – Lepote dna

:slovenia:
Okustični – Metulji plešejo
Someone has the light
Feeding our fire

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 43426
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 20 Helmi 2019, 23:09

Alan tulla siihen tulokseen että sekä Ula, Kim, René että Raiven olisivat olleet paljon parempia kuin lopulta valittu edustusviisu. Muutamaan kertaan kuunnellut, eikä ole avautunut toistaiseksi. No, tässä on melkein koko kevät vielä aikaa avautua. :heh:
"Liikaa poikia... liian vähän aikaa"

(TomppaJr Messenger-keskustelussamme)

Avatar
Renaissancefire
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 487
Liittynyt: 13 Maalis 2015, 15:14
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Renaissancefire » 20 Helmi 2019, 23:32

Veikkaan jo nyt että tässä on koko vuoden puntariykköseni. Kaunis sanoitus ja esitys. Vetoaa minuun samalla tavalla kuin viime vuonna Portugali, joka oli myös puntarin kärjessä.
lahko poslušaš, kako mi bije srce
ko težko je tvoje breme,
k meni se lahko zatečeš

Avatar
Universal Love
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1144
Liittynyt: 26 Marras 2016, 12:47

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Universal Love » 20 Helmi 2019, 23:44

^
Itsellä hassusti viime vuoden Portugali oli lähes viimeisenä
puntarilla. Se jostain syystä aiheutti/aa uneliaisuutta, vaikka siinäkin
oli jotain kivan rauhallista.

Kun taas tämän vuotinen Slovenia, vaikka saman tyylinen,
niin pitää heräillä ja laittaa fiilistelemään tunnelmaa.
Ääretön on äärellistä ja äärellinen on ääretöntä, hymyile, aurinkoisesti, sitä hymyä ei unohdeta.

Andzak
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 481
Liittynyt: 12 Tammi 2016, 13:31
Paikkakunta: Turku

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Andzak » 22 Helmi 2019, 00:56

Slovenian paras viisu koskaan ja hienot sanat. Hieno tunnelma ja taiteellinen hipster video tehty tästä. Nostan puntarini kärkeen. Olisipa viisuissa enemmän tätä :kups:

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 43426
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 22 Helmi 2019, 01:13

On tää Rhythm Back to Youkin vaan kova! :tuuletus: Tällä biisillä joku tyyliin Ruotsi tai Norja ois ollu viisufinaalin top 10:ssä.

"Liikaa poikia... liian vähän aikaa"

(TomppaJr Messenger-keskustelussamme)

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 21767
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 22 Helmi 2019, 01:24

^ Kuulostaa kyllä kovinkin juuri jonkun Wiktorian tms. tyrkyltä. :uujee: Ehdottomasti tämän vuoden tyrkkyparhaimmistoa.
Voi pullukkaa!

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 43426
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 22 Helmi 2019, 01:54

^ Wiktorian? :sekava: Mulla ei tullut millään Wiktoria mieleen. :heh: Voisi olla Molly Hammarin biisi, tosin silloin se ei voittaisi Melloja, joten ehkä olisi parempi antaakin tämä sille Wiktorialle.
"Liikaa poikia... liian vähän aikaa"

(TomppaJr Messenger-keskustelussamme)

Massiel
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 411
Liittynyt: 03 Joulu 2004, 13:12
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Massiel » 22 Helmi 2019, 15:16

Fridays olisi ollut oikea valinta.

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2587
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Edwina » 22 Helmi 2019, 19:01

Olen yrittänyt useamman kerran kuunnella tätä tajutakseni kappaleen hienouden. En vaan tajua. Voiko yksitoikkoisempaa ja puoliunessa lauletumpaa kappaletta ollakaan. Paitsi se viime vuoden Portugali. :raaps:

Andzak
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 481
Liittynyt: 12 Tammi 2016, 13:31
Paikkakunta: Turku

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Andzak » 22 Helmi 2019, 22:04

Itse viehätyn tästä tulkinnasta ja äänestä, joka on rauhallinen ja hämyinen. Spotifyssä lukee, että he ovat elektronista musaa luova duo. Tykkään itse paljon näistä naputuksista ja äänistä taustalla. He ovat erittäin ammattimaisia kuten musiikkivideo osoittaa, heillä on oma tyyli, hipstermäinen habitus videolla. Zala on todella luonnollisen näköinen nainen, eikä yritä olla mitään muuta. Heidän kappaleensa eivät ole mitään yksinkertaista because I love you you love me sontaa. He ovat myös saaneet Slovenian Emma -palkinnon vuoden parhaasta biisistä 2017, biisin nimi oli "Valovi", lähde Spotify.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 43426
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 22 Helmi 2019, 23:55

Andzak kirjoitti:
22 Helmi 2019, 22:04
He ovat myös saaneet Slovenian Emma -palkinnon vuoden parhaasta biisistä 2017, biisin nimi oli "Valovi", lähde Spotify.
Tämä biisi kuulostaa nyt paremmalta kuin edustusviisu. Vähän liian mitäänsanomaton tämäkin silti.
"Liikaa poikia... liian vähän aikaa"

(TomppaJr Messenger-keskustelussamme)

Andzak
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 481
Liittynyt: 12 Tammi 2016, 13:31
Paikkakunta: Turku

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Andzak » 22 Helmi 2019, 23:58

^Niin makuja on monia. Toiselle kappale voi sanoa paljonkin ja toiselle olla täysin yhdentekevä, jos ei osu omaan musiikkimakuun.

Maalaispoju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1111
Liittynyt: 06 Syys 2012, 21:15

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Maalaispoju » 23 Helmi 2019, 16:22

Sebi on todella nätti ja moderni kappale, vähän melankolinen, mutta kaunis. Silti olisin toivonut Raivenin vihdoin pääsevän viisuihin, Kaos on todella taiteellinen kappale ja sen ympärille olisi voitu rakentaa vaikka kuinka upea esitys, mitä oli EMAssa nähty esitys jo itsessään.

Avatar
Creeperqueen
Hakkaa vessan ovea
Hakkaa vessan ovea
Viestit: 620
Liittynyt: 20 Huhti 2011, 00:34

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Creeperqueen » 23 Helmi 2019, 16:58

En edelleenkään välitä tästä valitusta biisistä, mutta kuuntelin nyt tuon Kaosin myös, ja se on vielä tätäkin huonompi, eli kai Slovenia sitten teki (ainakin näistä kahdesta) oikean valinnan. Vaikkei itselle oikein uppoa, niin kyllä mä tästä aistin menestyspotentiaalia, ja Slovenian pääsy top 15 on ihan mahdollista.
#TeamIceland

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 25345
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 24 Helmi 2019, 17:33

Slovenian superfinalistit Zala & Gašper ja Raiven olivat myös ketjuäänestyksemme kärkikaksikko. Meillä tasaäänin.
Suosikkisi Slovenian finalisteista (max. 2)?

Kim – Rhythm back to you 4 7%
Renata Mohorič – Three bridges 0 Ei ääniä
René – Ne poveš 2 4%
Fed Horses – Ti ne poznaš konjev 3 6%
Ula Ložar – Fridays 10 19%
Lumberjack – Lepote dna 1 2%
Okustični – Metulji plešejo 2 4%
INMATE – Atma 6 11%
Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi 13 24%
Raiven – Kaos 13 24%

Ääniä yhteensä: 54
"Vedno se ne vidi zvezd" ( :stara: "tähdet eivät aina näy"), väittää Zala. Korjataan ongelma. Pysy uskollisena itsellesi ja anna edustuskappaleelle tähtiä niin paljon kuin sopivaksi näet.

Slovenian finalisteja voi rankata Scorewiz-ketjussa vielä huomiseen klo 18 asti.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

suomalainen
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 519
Liittynyt: 04 Helmi 2016, 20:17
Paikkakunta: Espoo

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja suomalainen » 01 Maalis 2019, 11:01

Kuuntelin tätä ja tajusin että biisin ekat 15 sekuntia voisi ihan hyvin olla jonkun kännykän soittoääni. Kuulostaa ihan samantyyliseltä musiikilta :rofl:

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 43426
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Slovenia 2019: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 01 Maalis 2019, 15:28

^ Muistelin mielessäni biisin ekoja tahteja ja kyllä... ehdottomasti! :hihi:
"Liikaa poikia... liian vähän aikaa"

(TomppaJr Messenger-keskustelussamme)

Vastaa Viestiin