Kohdennetut, etsityt viisukäännökset

Fiumi di parole - sanoita itse euroviisuja
romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9398
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Kohdennetut, etsityt viisukäännökset

Viesti Kirjoittaja romualdo » 30 Heinä 2020, 18:04

Ihan vaan sellaista olisin kysellyt että onko Turkin v. -80 Petr Oil sanoitettu... aion kohta käydä paikallisesta pizzeriasta hakemassa Alilta suolanpuolta = (purtavaa...) ja... voisin taas vähän flirttailla hänen kanss. Ei, ei aio kääriytyä lähes läpinäkyvään sifonkiin, tahi suihkuverhoon... (tietynlaiset ikkunaverhotkin kävisivät)... ja kiemurrella häntä kohden viehkosti, käsiliikkeineni ja hoilata sianturkiksi tuota maagista "noita-viisua..." .... (terkut Merja Yli-Anttilalle, aikoinaan Rovaniemen levyraatien vähäsanasempi osallistuja..., hän lohkaisi tuollatavoin kun he kolmen hengen ryhmässä (? yleensä...) kuuntelivat taas koko joukon valitsemiaan biisejä, C-kasetille äänitettiin ja silleen... Oi aikoja, voi niitä aikoja... ja tapoja. ...) mutta ois hauska tietää, mitä kaikkea esim. Turkkilaisia biisejä on sanoitettu... nyt en ehdi niitä läpi koluamaan... kas onhan saalistusaika melkein mitä parhain... luonnossa. Sano.

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10287
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kohdennetut, etsityt viisukäännökset

Viesti Kirjoittaja sziget » 30 Heinä 2020, 22:19

romualdo kirjoitti:
30 Heinä 2020, 18:04
Ihan vaan sellaista olisin kysellyt että onko Turkin v. -80 Petr Oil sanoitettu...
Timoteus sanoitti Petr'oilin englanniksi nimellä Peak Oil toisen foorumin Alternative Lyrics Contestiin vuonna 2008 (linkki). Hän jatkojalosti aiheesta suomenkielisen sanoituksen Öljyhuippu, jolla voitti saman vuoden Belgia-kilpailun täällä. Viisu oli siis Ishtar-yhtyeen esittämä O Julissi. Petr'oilia ei ole tietääkseni sanoitettu suomeksi.

Lista käännöstä vailla olevista euroviisuista luotiin aikoinaan tänne. Listalta puuttuvat sitä vanhemmat viisut on oletetusti joskus levytetty suomeksi.
People, if you feel the love, raise your hands up in the air! (Liettua 2015)

Vastaa Viestiin