Levyraati 26 - Country Raffle

Een speeldoos - foorumin omat levyraadit
Avatar
Tegu-
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1521
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Tegu- » 27 Syys 2019, 22:08

^ Tarkat pisteet on näköjään ekassa viestissä linkitettynä. En huomannut mitään mainintaa, mutta ajattelin etsiä ekalta sivulta.

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 14220
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Hazard » 27 Syys 2019, 22:15

Ketjun avausviestin lopusta löytyy tosiaan linkki eriteltyihin tuloksiin pisteestä pisteeseen. Laitan vielä huomenna kokonaisen pistelistan tänne, mutta nyt kiitän ja kuittaan.

Pohdin hetken Marcinin ja Sylwian välillä, mutta päädyin puolalaiseen kitarastaraan. Törkeän kova rämpyttelijä. Suurkiitos neljännestä sijasta!
Moi!

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4290
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 27 Syys 2019, 22:44

Hanhis kirjoitti:
27 Syys 2019, 19:46
Jos potentiaalisia voittaja mietin, Islannin tai Tsekin voitto ei ainakaan ärsyttäisi.
Ja Islantihan vei! Sigur Rosin ja Sufjan Stevensin jalanjäljissä oli helppo ennakoida Rökkurrólle hyvää tuulta, koska kappale on mutkattomasti kaunis ja tunteiltaan kirkas. Omat täydet pisteet Islannin edestä vei kuitenkin Alankomaat Kettelin muumimanialla höystetty kukkaisutopiapimputus. Efekteiltään onnistuneen säröinen kokonaisuus, joka kasvaa öttökkämäisellä ilveellä lentoon. Oon kuunnellut kappaletta melko paljon tämän viikon aikana ja tuntuu, että tykkään siitä jatkuvasti enemmän. <3

Joo. Itse vaihdoin ensin saamaani maat ihan vaan sen takia, että raadissa tarjottiin siihen mahdollisuus. Sain vaihdosta Venäjän, Meksikon ja... jonkun kolmannen... oisko ollut Nepal. Venäjään tartuin ilolla, koska en ole koskaan venäläistä kappaletta raatiin lähettänyt ja tunnen sen maan laajaa musakulttuuria huonosti. Oli heti selvää, että tahdon lähettää Venäjältä jotain indiempää laitaa ja kuuntelin pitkän tovin venemaan ambientmusiikkia. Olin jo liipaisemalla lähettää raatiin yli kymmenen minuuttisen naksuttelubiisin, mutta ihan viime minuuteilla ennen kappalededistä löysin Eat My Bumbin. Se oli rakkautta ensi hetkestä. Kappaleen flegmaattisen vinksahtanut tunnelma ja sanoituksen outo kiihkeys vievät toisiin maailmoihin. Ui suoraan kroppaan. Jotain spessua siinä on.

Mutjee. Raati taas pulkassa. Uusia tuloksia reilun viikon päästä. Ja hauska nähdä millaisen raadin granaattiomena pistää pystyyn. :uujee:

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7355
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Happy » 27 Syys 2019, 23:24

Top10 sija on kyl khuul pitkäst aikaa näin floppiputken jälkeen :mrgreen: :peukku:
Oon positiivisesti yllättänyt että niinkin moni kuppilainen tajus oikeesti hyvän K-pop biisin päälle :peukku:
Sain kyl vaihdos ehkä turhankin helpot maat, multa olis löytyny jokasesta maasta muutamiakin hyvii vaihtoehtoi mut päädyin lopult käyttää mun jonotuslistan yhden kärkibiiseist <3

WIgmanin biisi oli kyl todella aliarvostettu täs raadis, ihan huikee biisi jolle olisin povannu ihan mitallisijaa täs raadis! Peten biisille meni täydet koska onhan noi hyvät melodiset pop-etnobiisit tosi harvassa näis raadeissa <3

Raadin jälkeen Samiasdin ja Terasbekonin biisit jäi kyl mulle aikamoisee tehosoittoon, ois pitäny palkita molemmat paljon kovemmil pojoil näin loppupeleis ajateltuna, ehkä jatkos annan pisteeni sit myöhemmin niin ei tuu katumuksia!

Mul on kyl ollu aika vahva intuitio siit aina ketkä on minkäkin biisin takana, esim tälläkin kertaa meni moni varma arvaus oikeeseen teemasta huolimatta :mrgreen:
Viimeksi muokannut Happy, 27 Syys 2019, 23:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
On vain yksi velvollisuus – kauneus

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9186
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja romualdo » 27 Syys 2019, 23:26

no todella hyvin menestyivät tuolla aiemmin hehkuttamani biisit, varsinkin ... no niimpä, :ei kannata tässä teeskennellä: eipä yllätä (kun on siis ogaelaisten mausta kyse...) juuri muu kuin tuo 1. äänestetty, tuota tylsempää vaihtoehtoa ei ollut kovin montaa mukana, mut ei sais tietenkään näin ylimielisesti tuomita, vaikka pettymystä kokisikin, varsinkaan kun kuuntelukertoja on näinkin vähän... kuten minullakin....
Mutta niihän se on että toisen aarre on toiselle roska... silti kyl aika masentavat tulokset. islannin laulu on tuollaista mitä tyypillisintä ininää, mitä kauhukseni huomasin Sveitsinkin edustaneen viime keväänä!
tästä sinänsä varsin monipuolisen kattauksen saamasta tuloksesta tuli samanmoinen tunne silloin kun kuulin muutama viikko sitten ihan vahingossa eli sattumoisin sieltä hyvin pitkälti uskomattoman kamalasta radio suomen soittolistalta (jotka siis pitäisi kieltää lailla!) (kts. esim. Suomi 24-keskustelut/Radio,katsoin tänään ja sinne oli tullut sellainen viesti jonka olisin voinut kuvitella itsekin sinne kirjoittavani,) sen hollannin kappaleen. ja turhautuneena aattelin että huohhh = tälläinenkö mitättömyyskö siellä sitten nii kovin hurmasi. siis sielläkin ne suunnilleen kaikkein tylsimmät esitykset nostetaan arvoon arvaamattomaan.

Vaihdoin muuten ihan viime hetkellä Kristinan 1. sijan Kanadan jätkiin, koska siinä oli jotain siis niin uniikkia, riisutun tehokasta ja kaihoisaa angstia, balladinomaisuutta joka on siis aina ollut SITÄ SYVINTÄ minua....
mutta kiitos kun sain tutustua muutamaan mielenkiintoiseen, suorastaan hurmaavaan esitykseen... joihin tuskin olisi koskaan tullut kompastua muutoin kuin... Jag liebe <3 kuppila.
jk. Järviradion lauantainen klo 13.00 alkavat Top 7 -äänestys menee sekin hyvin paljon samaa rataa. Viime kerralla olin kertakaikkisen pöyristynyt kun oma suosikkini Jari Greck tuli vasta 5(?)-6:ksi. Etsin ensikerraksi esille niitä muistiinpanoja. Oma makuni nyt vain on yleensäkin niin kovin erilainen kuin mitä ns. tavis ja tavis-taviksilla... :roll:
Viimeksi muokannut romualdo, 28 Syys 2019, 11:24. Yhteensä muokattu 5 kertaa.

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2078
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04
Paikkakunta: San Marino

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 27 Syys 2019, 23:48

Koirankuonolainen kirjoitti:
27 Syys 2019, 20:19
The Dead South jäi aivan liian alas :eeek:
Jatkan vielä, että tässä kiehtoi erityisesti melodian ja sanojen vastakohtaisuus. Letkeätä menoa, mutta tarina olisi hyvinkin kelvannut siihen Halloween-raatiin, jota sitten ei järjestettykään.
”Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta toiset eläimet ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.” (George Orwell: Eläinten vallankumous)

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 29939
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Rousku » 28 Syys 2019, 04:41

Zazpikaleak kirjoitti:
27 Syys 2019, 22:07
Jos jotakuta kiinnostaa, tässä pisteeni:
Joo, kiitos kaikille pisteensä julkaiseville/julkaisseille. En jaksanut jäädä seuraamaan itse tulosjulkistusta, mutta nämä kunkin antamat pisteet olivat se, mitä olisin jäänyt kaipaamaan. Tai siis se jännitys joka tulee siitä kun sijoitukset pisteyttäjä kerrallaan vaihtuvat.

Ja samalla kiitokset Bosszúdalin äänestäjille! Putkeni tulostaulun vasemmalla puolella sai siis niukasti jatkoa. (Edit: näköjään niukkaakin niukemmin; samalla pistemäärällä päätyi myös sille heikommalle puolelle.)

Maikseni valikoituivat Unkari, Myanmar ja Kamerun. Lähdin ensin löytöretkelle noihin kahteen jälkimmäiseen. Kamerunilainen musiikki osoittautui aivan hirveäksi. Onko Kamerun Afrikan (viisu)Tanska? Sellaista iloista paikallista hömppää, ja joku naurettava räppäri. Luulin että pystyisin löytämään mistä tahansa Afrikan maasta helposti jotakin, mutta Kamerunin kohdalla päätin luovuttaa, vaikka varmaan sieltäkin pidemmällä koluamisella se paikallinen tummanpuhuva Dansevise olisi vastaan tullut. Myanmarissa elää ilmeisen virkeä punk-skene, olisin sitä mielelläni esitellyt, mutta Youtubesta löytyi lähinnä jotain kälyisiä livevideoita vain, joten skippasin idean ja siirryin tuttuun ja turvalliseen Unkariin.

Biisi (jota en tuntenut etukäteen kuten en artistiakaan) löytyi joltakin synkän unkarilaisen musiikin soittolistalta (ehkä sen Kamerunin jälkeen kaipasin synkkää) ja kuulosti tarpeeksi hyvältä joten päätin etten käytä valintaan enemmän aikaa. Videon katselu sinetöi päätöksen: Filantrooppiin (pseudonimeni) vetosi sen murhanhimoisuus, ja Rouskuun ne lopussa ruudullakin vilahtavat sienet teon välineenä. Teksti muistaakseni ei niitä mainitse.
Viimeksi muokannut Rousku, 28 Syys 2019, 11:43. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 29939
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Rousku » 28 Syys 2019, 05:03

UFOPOLI kirjoitti:
27 Syys 2019, 21:50
Järkeilin, että rajoitetut maavaihtoehdot johtaisivat tavallisuudesta poikkeavien kappaleiden runsauteen, jolloin keskitiellä voisi erottua edukseen.
Minun korvissani valikoima jakautui aika selkeästi niihin "poikkeaviin" (joita olikin kiitettävästi) sekä oikein tavikseen keskitiehen, joka oli helppo raakata jo kättelyssä.

Pisteitä annoin näin:

20 Nicola Cruz & Uji - Inversions
17 Netta - Bassa Sababa
15 Alex Anwandter - Cómo puedes vivir contigo mismo?
13 Lata Donga - Pupucīte
11 MITYA - Eat My Bum
10 TiMO ODV - Dancing Again
9 Marcin Patrzalek - Baba Yaga
8 LUPA - Frog
7 Ritviz - Barso
6 The Dead South - In Hell I'll Be In Good Company
5 Cairokee Ft. Abdelrahman Roshdy - A Drop of White
4 DPRK National Orchestra - 당신이 없으면 조국도 없다 / No Motherland Without You
3 Patea Maori Club - Poi E
2 Lenny - Hell.o
1 4Magic - Kolko mi lipsvash

Frog on tuossa jonkimoinen vedenjakaja. Sekä ylä- että alapuolella järjestys olisi voinut olla toinenkin, mutta sammakko jököttää kahdeksantena. Yläpuoli on oikeinkin kovatasoinen.

Nettaa en olisi halunnut nostaa noin ylös kun oli vähän liian helpon tuntuinen valinta, mutta minkäs teet kun biisi on tykki. Käsiteltyine äänineen Toyta lähempänä sitä Nettaa johon Israelin artistikarsinnassa mielistyin. Muuten alkupuoliskoni sitten onkin tuollaisia jänskiä sointivärikilkutteja kaikki. Pupucīte olisi saanut mielellään jatkua pidempäänkin. Nyt jäi vähän alkusoitoksi johonkin itse varsinaiseen asiaan. Jylhä ja avaruudellinen alkusoitto kyllä. Marcin Patrzalek ilmeisesti osaa soittaa kitaraa, mutta biisissä pidin enemmän kohdista joissa ei soittanut, kun tuntui että tarkoitus on lähinnä esitellä sitä taitoa. Mutta kuitenkin vaihteeksi sellainen kappale, että Hazardin ja minun muuten niin erilaiset maut kohtaavat.

The Dead South ja Cairokee kärsivät samasta asiasta, nimittäin viheltelystä, jota äänenä en voi sietää. Muuten kumpaakin ihan kuuntelee. Lenny oli niitä harvoja laulajia joista valikoimassa pidin, parempi kuin biisinsä, ja sillä ansaisti päästä pisteille.

Pisteittä jääneistä mainittakoon Pinch of Peer. Sekin alkoi lupaavana kilkutteluna, mutta sitten tuli jotain sietämätöntä kalsaa ulinaa, kuin kaadettaisiin jäävettä niskaan, ja alkoi kuulostaa päänsäryltä. Vaikka periaatteessa arvostan niin en oikeasti pysty kuuntelemaan, joten ei pisteitä tällä kertaa.

Ai niin ja voittajankin jätin jo perinteisesti pisteittä. "Paikoin kaunis, paikoin imelä ja paikoin sietämätön indiemaalailu". Muistaakseni en tykännyt siitä mite se ihminen ääntelee siitä. Enemmän kuitenkin mieleeni kuin moni viime aikojen raativoittaja.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26515
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 28 Syys 2019, 10:57

Alkuperäiset maani olivat Kypros, Irak ja Eritrea. Löysin niistäkin ihan kivaa musiikkia mutten pikaetsinnällä mitään sellaista, mikä olisi pakottanut valitsemaan itsensä. Luotin siihen, että löydän "ihan kivaa" tarvittaessa mistä maakolmikosta vain. Osallistuin siis vaihtorinkiin siinä toivossa, että sieltä napsahtaisi maa, josta odotuslistallani on jo valmiiksi jotakin. Niin kävikin.

Pahoitteluni pseudonyymille karu selli, joka sai alkuperäiset maani eikä löytänyt niistä mitään valitsemisen arvoista. Ja kiitos Chilestä. Alex Anwandter oli valmiiksi tuttu mutta vain kuultuna. Katsoin videon ja luin sanat ensimmäistä kertaa raati-ilmoittautumisen yhteydessä. Queer-teema tuli yllätyksenä muttei haitannut, koska olin ilmoittamassa kappaletta Viisukuppilan enkä Luther-säätiön levyraatiin. Odotin häntäpään sijoitusta. Yhdestoista sija oli kiva yllätys. :surrur:

Yleistasoltaan raati oli yksi tähän asti parhaista. Hyvä te. :surrur: Voittaja oli yksi minulta pisteitä saaneista, joten olen siihen tyytyväinen, vaikka suurimmat suosikkini löytyivätkin pääasiassa tulosluettelon keskikastista.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 14220
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Hazard » 28 Syys 2019, 11:15

Avausviestissä on nyt kokonainen pistelista. Ohessa ratkotut tasapelit, joita tuli kaksin kappalein.

19. Fókatelep - Bosszúdal 132p (19 pisteyttäjää)
20. The Dead South - In Hell I'll Be In Good Company 132p (14 pisteyttäjää)

35. Vaido Neigaus - Kõigest loobunud 65p (10 pisteyttäjää, 1x 20p, 0x 17p, 0x 15p, 0x 13p, 2x 11p)
36. Quinta do Bill - Os filhos da nação 65p (10 pisteyttäjää, 1x 20p, 0x 17p, 0x 15p, 0x 13p, 1x 11p)
Moi!

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 29939
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Rousku » 28 Syys 2019, 11:51

Timoteus kirjoitti:
28 Syys 2019, 10:57
Pahoitteluni pseudonyymille karu selli, joka sai alkuperäiset maani eikä löytänyt niistä mitään valitsemisen arvoista.
Äh, anteeksi, en jaksa tuolta epäselvien lippujen keskeltä laskea... mutta siis kävikö tosiaan niin, ettei nuo alkuperäiset maasi saanut lähettänyt kisaan sitten mitään? Tuliko muita samanlaisia tapauksia?

Pitäisi varmaan vielä laatia itselleen yhteenveto, mitkä maat kelläkin oikealla kuppilanimimerkillä olivat. Ja biisitkin.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 14220
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Hazard » 28 Syys 2019, 11:58

Rousku kirjoitti:
28 Syys 2019, 11:51
Timoteus kirjoitti:
28 Syys 2019, 10:57
Pahoitteluni pseudonyymille karu selli, joka sai alkuperäiset maani eikä löytänyt niistä mitään valitsemisen arvoista.
Äh, anteeksi, en jaksa tuolta epäselvien lippujen keskeltä laskea... mutta siis kävikö tosiaan niin, ettei nuo alkuperäiset maasi saanut lähettänyt kisaan sitten mitään? Tuliko muita samanlaisia tapauksia?
Ohessa näkyvät henkilöt eivät lähettäneet mitään raatiin.

S-Tyyppi -> karu selli
Bryon -> verikoira
Moi!

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6722
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni » 28 Syys 2019, 12:59

Ai niin, Timon synkeisiin bassolinjoihin ihastuneille voin lämpimästi suositella artistin muunkin tuotannon kuuntelemista, sillä kyseessä on hänen tavaramerkkinsä. Näin tein tämän raadin yhteydessä itse ja totesin, että sinne mahtuu niin helpompaa kuin vaikeampaakin kappaletta. Itse asiassa olin lähettämässä aluksi vähän kevyempää tanssipoppista, mutta tulinkin siihen tulokseen, että ehkä yksittäisenä kappaleena Dancing Again tiivistäisi artistin tyylin kaikista parhaiten. Minusta joka tapauksessa ihan maailmanluokan artisti, joka oli ilo löytää tämän teeman myötä. :joojoo:

Se tuli todettua myöskin, että Etelä-Afrikassa tehdään kyllä ihan kamalasti housea ja gospelia. Tyyliin ainoa löytämäni lajissaan uskottava muun genren edustaja oli Seether (en tiennyt eteläafrikkalaiseksi).

Tästä teemasta tykkäsin!
ESC2020 TOP-10: 1. Liettua 🔥 2. Iso-Britannia 3. Kroatia 4. Tšekki 5. Sveitsi 6. Norja 7. Australia 8. Bulgaria 9. Islanti 10. Ukraina

Avatar
Maalaispoju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1187
Liittynyt: 06 Syys 2012, 21:15

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Maalaispoju » 28 Syys 2019, 13:02

Omat pisteeni meni seuraavasti:

20p Rökkurró - Svanur
17p Lara Fabian - I Will Love Again
15p VENIOR - Sugar Rush
13p Ammara Brown & Tytan - Mukoko
11p Miranda! - Me Gustas Tanto
10p Cairokee Ft. Abdelrahman Roshdy - A Drop of White
9p TiMO ODV - Dancing Again
8p Andrea Demirovic - Odlazim
7p The Dead South - In Hell I'll Be In Good Company
6p Aneeka - Ojo por Ojo
5p Alex Anwandter - Cómo puedes vivir contigo mismo?
4p Netta - Bassa Sababa
3p Nina Donelli feat. DJ Dady - Jaka sam zena
2p Elvana Gjata - Forever Is Over
1p Sevak Amroyan - Gini lic

Ihan hyvin siis sai top-2 menestystä ihan raadissakin :heh:

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2162
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja inomu » 28 Syys 2019, 13:33

Tässä raadissa oli tosiaan kiva teema :uujee: Toivon, että tulevaisuudessakin tulee tällaisia maa-arvontoja.
Itse sain helpon trion Espanja-Vietnam-Uruguay. Espanjasta olisi ollut vaikka mitä biisejä lähetettäväksi, mutta päätin antaa kahdelle muulle mahdollisuuden. Uruguayn musiikkiskene on yllättävän pieni ja sieltä näyttää tulevan lähinnä yhtä inhokkigenreäni cumbiaa :eiei: Vietnamilaisia kappaleita lähdin metsästämään Spotifysta. Raatikappaleeni löytyi heti Vietnamin top 50 -listalta ja ihastuin kertosäkeen hempeyteen. Youtubessa videossa on jopa englanninkieliset tekstitykset ja sanoituksen olivat yllättävän kivat, joten se sinetöi päätöksen lähettää kappale. Kappaleiden julkistusten jälkeen arvasin, että pikkunätti pop-räpäytys hukkuu muiden kappaleiden sekaan enkä odottanut (tälläkään kertaa) suurempaa menestystä. :heh:
I could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me go

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7355
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Happy » 28 Syys 2019, 14:31

Livestriimaukses on se huono puoli et ei pysty viestiketjusta jälkikäteen enää lukemaan muiden reaktioita pisteistä,sijoista tuloksista tms. Itse en ehtiny eilen näit tuloksii kattomaan reaali-aikasesti ja nyt näyttää olevan piilotettuna myös toi tulostenjulkaisuvidi :mitvit:

Ja onnittelut granaattiomenalle, enää puuttuu raativoitto & isännyys Esc-tyyypeilt ja klausilt ensimmäisen levyraadin osallistujist :peukku:
On vain yksi velvollisuus – kauneus

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 14220
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Hazard » 28 Syys 2019, 15:21

Happy kirjoitti:
28 Syys 2019, 14:31
Nyt näyttää olevan piilotettuna myös toi tulostenjulkaisuvidi
Se estettiin YouTubessa. :eiei: Voin ladata sen toisaalle jossain kohtaa.
Moi!

Avatar
Tegu-
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1521
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 00:44

Re: Levyraati 26 - Country Raffle

Viesti Kirjoittaja Tegu- » 28 Syys 2019, 20:45

Kiitos Hazardille mielenkiintoisesta raatiteemasta ja jännistä twisteistä! Tuloslähetyksessä oli kauhea jännitys päällä, kun ei yhtään tiennyt, missä vaiheessa oma biisi tulisi..

..ja johan pomppasi! Raatihistorian paras sijoitukseni ja top5 korkattu. Hauska kontrasti viime raadin jumboilun jälkeen. Kiitos kaikille, jotka pitivät Cairokeesta! :hali:

Jaksaisipa kirjoitella jo biisiä etsiessä, kun nyt ei meinaa muistaa. No, tässä jotain:

Arvonta soi Ranskan, Egyptin ja Burundin. Ajattelin aloittaa C-maasta ja välttää A-maata. Burundista yritin jälleen etsiskellä epämääräisiä top-listoja, jos niistä jotain kiinnostavaa löytyisi. Pisti vähän silmään, että monissa musiikkivideoissa hehkutettiin hieman kliseiseen tapaan urheiluautoja ja kimallusta, vaikka Burundi ilmeisesti on maailman köyhimpiä valtioita. No, annoin sen olla, mutta eivät biisitkään juuri sytyttäneet.

Jossain vaiheessa löytyi huikean intensiivinen The Drummers of Burundi, jonka rytmit veivät mukanaan. Olen valehtelematta muutamaan kertaan pistänyt soimaan taustalle koko setin. Jonkin aikaa se oli ensisijainen vaihtoehtoni. En lopulta kuitenkaan halunnut lähettää kymmenminuuttista (kokonaisuudessaan puolen tunnin) pätkää, kun olen jo viime aikoina tarpeeksi kiusannut pitkillä biiseillä. :heh: Myöhemmin vahva ehdokas oli NATACHA – ABARUNDIKAZI, jossa on mukavan letkeä tunnelma.

Harkitsin vaihtorinkiin osallistumista ihan vain koska pystyi. Vaihtoringin aikoihin en kuitenkaan lopulta ollut tutkinut kuin lähinnä Burundia, joten pitäydyin samoissa.

Burundin kahlaamiseen kyllästyttyäni siirryin B-valtioon eri Egyptiin. Sitä paitsi olinhan juuri 23. raatiin lähettänyt Burundin naapurimaasta Ruandasta kipaleen, joten Egypti olisi edes hieman kauempana maantieteellisesti. Täälläkin tutkiskelin musiikkilistoja, joissa oli kuitenkin paljon tylsää höttöä. Tutuksi tuli myös paikallinen laulutapa (jota jossain kommentissa kutsuttiin määkimiseksi :apuva: ), johon en oikein vieläkään ole niin sopeutunut.

Kävin listojen kappaleita läpi yksi kerrallaan, kunnes vastaan tuli Cairokee biisillä A Drop of White. Se taisi iskeä saman tien hienolla tunnelmallaan ja läpi kappaleen jatkuvalla kehityksellä. Lopetuskin oli yllättävä mutta hyvin toimiva, tuntui kuin matto vedettäisiin jalkojen alta. Yleensä en oikein sanoja kuuntele kappaleissa, mutta kun tässä sattui olemaan englanninkieliset tekstit, niin pistin ne uudella kuuntelulla päälle. Kuuntelin yhtyeen muitakin biisejä, mutta tämä tuntui parhaalta. Täytyy kyllä sanoa, että musiikkilistojen kahlailun jälkeen tosi hyvän biisin löytäminen antaa upean fiiliksen.

Olin näköjään Ranskallekin merkinnyt kappaleen. Se tuli vain vastaan muualta raadin aikana, enkä välttämättä sitä olisi lähettänyt, vaikka olisin lopulta päätynyt Ranskaan.

Lainaus 27. raadin ketjusta:
Tegu- kirjoitti:
17 Syys 2019, 19:57
En nyt suorilta muista, mutta tuskin mikään aiemmista raatibiiseistäni olisi käynyt tähän. E: Ei näköjään, vaihteluväli oli 206 katselua – 4,3 miljoonaa katselua. :heh: (Eri videot valitsemalla väli muuttuisi vähän.)
Paitsi tämän raadin kappaleeni olisi juuri ja juuri käynyt, mutta sitähän ei vielä voinut kertoa. :kaunis:

Terasbekoni kirjoitti:
27 Syys 2019, 21:08
Kiitos Tegulle täysistä. <3
Kiitos itsellesi luvattoman kovasta bängeristä, jota olen luukuttanut tässä koko raadin ajan ties kuinka monta kertaa. :kuulokkeet: Vaihdettiin näköjään täydet pojot! :rok:

Vastaa Viestiin