Kuunkuiskaajien levy valmistuu joukkorahoituksella

Muzika i ti - asiakeskustelua musiikista, joka ei ole Euroviisuja
Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11691
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Kuunkuiskaajien levy valmistuu joukkorahoituksella

Viesti Kirjoittaja Marjukka » 26 Maalis 2014, 11:36

Kuunkuiskaajien levyn joukkorahoitusprojektista onkin ollut lyhyesti juttua jo joissakin medioissa. Eli siitä on nyt kyse, että tinkimättömästi omanlaistaan musiikkia tekevät Kuunkuiskaajat eivät lähteneet levyntekoon levy-yhtiöiden asettamilla säännöillä, vaan tekevät kaiken itse ja ottavat fanit, ystävät ja tukijat mukaan levyntekoon.

Pikkusummallakin voi levyä tukea - jokainen tukija saa rahoilleen vastinetta aina levyn latauskoodista yksityiskeikkaan asti. Jos ei itse voi osallistua, niin sanan levittäminenkin vie asiaa eteenpäin. Eivätkä rahat katoa taivaan tuuliin jos projekti ei jostain syystä onnistukaan, vaan siinä tapauksessa kunkin osallistujan pennoset palautetaan.

Yksityiskohtia joukkorahoitukseen osallistumisesta voi tutkailla netistä Mesenaatti.me:stä, mutta tytöt kertoivat kuulumisiaan tarkemmin myös Viisukuppilalle. Etusivullamme juttua.

Jos tästä oli jo Kuppilassa muualla enemmän, niin linkatkaa - haulla en löytänyt :heh: Paitsi että Työlki ellää on sattumoisin myös tämän viikon Viisula-nostona.
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13107
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Kuunkuiskaajien levy valmistuu joukkorahoituksella

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 26 Maalis 2014, 19:39

Kiitos Marjukka, huomasin tämän reilu viikko sitten ja ajattelin laittaa johonkin ketuusn, mutta jäi. Hienoa, että etusivulla :peukku: . Valtavasti onnea projektiin - tosi moni tuntuu nykyisin tekevän levynsä tavalla tai toisella omarahoitteisena.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Vastaa Viestiin