Tähdet tähdet

Alles heeft ritme - keskustelu Interviisuista idoleihin

Valvoja: MrMemory

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 13:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja hra47 » 22 Marras 2017, 13:10

Nämä kappaleet kuullaan sunnuntaina:

Elias Kaskinen – Ghost riders in the sky (Johnny Cash)
Jannika B - Jolene (Dolly Parton)
Erja Lyytinen – Stand by your man (Dixie Chicks)
André Linman – Achy breaky heart (Billy Ray Cyrus)

Omien esitystensä lisäksi artistit esittävät myös ensimmäistä kertaa yhdessä dueton ja alla olevista kappaleista kuullaan suomenkieliset versiot:

Elias & Jannika duetto - Kuin yö (alkup. Unchained melody / LeAnn Rimes)
Erja & André duetto – Kaikuluotain (alkup. Annie’s song / John Denver)

Vierailevana tuomarina nähdään iskelmälaulaja ja kantrimusikkin fani Matti Esko, joka näyttää mallia genrestä sunnuntaina avausnumeron voimin.

Jos oikein muistan ton Partonin Jolenen, sehän saattaisi sopia aika hyvin Jannikan persoonalliselle äänelle.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12684
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 00:14

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 22 Marras 2017, 15:12

^ Joo, Jolene on tietenkin haastava biisi, koska niin ikoninen, mutta jos siihen onnistuu saamaan vaadittavan latauksen niin mahdollisuudet suuret. Ja tosiaan Dolly Partonin ja Jannikan maneereissa on samaa, tosin Jannikalla ne ovat paljon määräävämpiä.

Eliaksen Ghost Riders on magee länkkäribiisi, mutta pieni riski että vähän liiankin tuttu&hoilattu, myös parodioina jne äänestäjien eli meikäläisen ikäisen yleisön korvissa.

Miksiköhän Erja laulaa Dixie chicksin humppa-version eikä Tammy Wynetten alkuperäistä, jonka taustat ovat hillitymmät ja laulu paremmin esillä?

Laitetaankohan Andre laulmaan Achy breaky heart strippibaarien southernrokkina kuten Aholalle sovitettiin se country boy - ja sitten kritisoidaan päälle että ei ole ihan kantria? Ainakin taipuisi sellaiseksi todella hyvin.

Kaikuluotain saattaa olla, kiitos Ville Valon, antavampi duettobiisi kuin Kuin yö.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8247
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja sziget » 23 Marras 2017, 23:47

En ole tiedostanut, että Kaikuluotain on kantria. Jakso vaikuttaa lupaavalta.

Viisujakso oli vähän että no niin. En olisi pudottanut Erikaa, mutta hyvä että Jannika jatkaa. Pelkäsin, etteivät kultakengät ilman tahatonta tai tahallista kreisikomiikkaa innostaisi äänestämään. Erja oli vahva, pateettinen ja osittain vaivaannuttava, sekakielinen Molitva vaikea tikki, selviytyi siedettävästi.

Tyyneksi stailattu André ei naurattanut. Heittäytymistä sen verran, ettei voinut vihata. Paremmin laulettuna olisi saattanut jopa toimia. Elias oli kamalaa kuultavaa, jakson ehdoton kalkkuna. Euforia kaukana, jotain ekstaasia tai vähintään pullo viinaa pitäisi vetää, että tuota kestäisi. :apuva:
Pallomerta seilaan, aikakautta peilaan

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 13:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja hra47 » 26 Marras 2017, 22:20

Erjan matka kisassa ja äänestystuloksissa on ollut sellaista eestaas sahaamista, välillä ollut tuloslistan kärjessä ja sitten taas pudotusuhan alla. Nyt osui sitten se aallonpohja kohdalle. Ei tietenkään Erjan tai laulun syy, mutta mulla tulee mieleen aina tosta biisistä bond-leffa Goldeneye jossa Minnie Driver hoilasi sitä "stand by your maaan"-kohtaa nuotin vierestä ja Pierce Brosnan kysyy, että "who's strangling the cat?" En ole ton jälkeen voinut kuunnella pokkana kyseistä biisiä.

André se törröttää sitkeästi mukana, vissiin suomenruotsalaisten tuella. Jos voin jo veikata finalisteja, niin veikkaan, että Elias ja Jannika ovat finaalissa. Andrelle tulee noutaja ens viikolla, odotusten vastainen ylisuoriutuja lopputuloksissa. Elias voittaa koko kisan. Ainakin hän on tuntunut olevan tasaisesti äänestystuloksissa kärjessä.

Tätä jaksoa tuli ehkä kaikkein vähiten keskittyneesti seurattua, kantri kun ei juurikaan mua kiinnosta. Ja kun alkaa olla suosikit jo poissa kisasta. Erjan myötä meni se viimeinenkin. Ens viikolla sitten musikaalit ja Saara Aalto tuomarina. Se nostaa kiinnostusta loppua kohden.

akfan33_ZZ
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 415
Liittynyt: 30 Joulu 2012, 02:44

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja akfan33_ZZ » 27 Marras 2017, 01:14

Nyt meni viimeinenkin valopilkku, Erja.
Taitaa olla ihan eri porukka äänestämässä eri kierroksilla, niin vaihtelevaa on. Toisaalta kierroksia on niin paljon, että tulis aika kalliiksi äänestää koko ajan.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24277
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 23:57

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja Rousku » 27 Marras 2017, 03:02

hra47 kirjoitti:Tätä jaksoa tuli ehkä kaikkein vähiten keskittyneesti seurattua, kantri kun ei juurikaan mua kiinnosta. Ja kun alkaa olla suosikit jo poissa kisasta. Erjan myötä meni se viimeinenkin. Ens viikolla sitten musikaalit ja Saara Aalto tuomarina. Se nostaa kiinnostusta loppua kohden.
Ei minuakaan kantri etukäteen niin kiinnostanut, mutta jakso oli viihdyttävä :uujee:. Paitsi pudotukset :niinpa: Joko André tai Elias olisi saanut nyt mennä.

Jannika on parantanut esityksiään kisan myötä kuin sika juoksuaan, ja hänen Jolenensa olikin illan paras hetki. Duetoista ehkä se kaikuluotain kosketti enemmän, epävireestä huolimatta. En osaa sanoa kumpi teki mitä kun Erjan ja Andrén soundit olivat niin hätkähdyttävän samanlaisia, oikeastaan duettopariksi liiankin. Jannikan suomen aksentti se vain jaksaa häiritä, "khyin". Eliaksen soololaulu sinänsä ihan ok mutta kokonaisuus turhan teatteria, ei niin "omaa", ja Andrélla renkutus, josta vaikea repiä mitään.

No, vaikka Erja putosi nyt niin ilmeisesti hänet nyt tietää muutama joka ei ennen tiennytkään, joten ei mikään turha keikka :joojoo:. Olisin mielelläni kuullut häntä vielä musikaaleissa, sillä ääni tuntui siltä että sieltä löytyisi hänelle esitettävää - ehkä paremmin kuin näille muille vielä mukana oleville. Systeemi on siitä hankala että eri äänille sopivat eri lajityypit.

Nämä tuomarit ovat kyllä aika turhia, eihän ne sano oikein mitään. Tämänkertainen "genreguru" nyt varsinkaan: kaikki oli hyviä ja toi mieleen muistoja. Pyh :ylppis:. Ja luotain - kaikuluotain on ehkä kamalin riimi mitä ikinä olen kuullut :nohyi:
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24277
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 23:57

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja Rousku » 27 Marras 2017, 05:00

Serduchka kirjoitti:Vaikken seuraakaan tätä sarjaa, niin pakko kommentoida, ettei siellä ole enää oikein ketään, jolle Euphorian edes teoriassa kehtaisi antaa esitettäväksi! On mielestäni niin vaativa kappale laulaa.
No, minusta Loreenkaan ei laula mitenkään erityisen hyvin. Kunhan mumisee. Että sen puoleen uudet versiot voisivat olla ihan tervetulleita. Mutta ei tuollaiset Elias-tyyliset todellakaan!

Elias sinänsä on osoittautunut ihan päteväksi laulajaksi, noin popparikseen. Tässä kisassa suoritukset ovat kuitenkin usein olleet liiaksi ulkoisen tyylin imitointia, jolloin äänellä ei ole päässyt loistamaan. Ehkä pitää kuunnella jotakin häiskän omaakin tuotantoa (sikäli kuin sitä on) :miettii:.

Nyt vasta katsoin viisujakson kokonaisuudessaan. Postikortit :mrgreen:. Ja "kuuleeko Kokkola" ym. :mrgreen:. Enpä tiennytkään, että Kuopio on Suomen laattapääkaupunki! Kristan avausnumero oli hyvä, selvittiin ilman Waterloo-renkutuksia. Aika hyvin, että ohjelmassa peräti kaksi viisuvoittaja-numeroa viihdytti paremmin kuin alkuperäiset, nimittäin Jannikan diggiloon lisäksi myös Kristan My number one.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5978
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja WildDance » 27 Marras 2017, 23:24

En ymmärrä, miksi Erjakin nyt putosi. :lohduton: :niinpa: Ihana voimanainen. Jäljellä olevista kruunaisin, ehkä Eliaksen voittajaksi. Hän on neutraalein ja vähiten ärsyttävä. Jannika vielä menisi, mutta ei se André. :roll:

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24277
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 23:57

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja Rousku » 28 Marras 2017, 00:52

OT, mutta Erja taitaa pikemmin olla kitaristi kuin laulaja? Tässä häntä vielä omimmassa elementissään. Minuun ainakin tehoaa tuossa kitarointi paremmin kuin laulaminen:Menisinköhän keikalle, näkyisi olevan kiertuevuorossa Suomi ja Tamperekin. :miettii: Aika suolaiset lipunhinnat vain!
Rise, angel, shine, love!

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12684
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 00:14

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 28 Marras 2017, 01:00

Ehdin nyt vasta katsomaan alkupuoliskon ohjelmasta.

Duetoista parempi oli Jannika ja Elias. Siinä oli jotain ihan oikeaa autenttisen oloista taikaa. Jannika aloitti hienosti ja Eliaksen kaunis ääni pääsi välähtämään esiin, vaikka loppu menikin sitten molemmilta jotenkin epäharmonisesti. Andre ja Erja eivät onnistuneet niin hyvin, Andren laulu oli väkinäistä ja loppu sielutonta huutamista.

Soolot
1. Jannika B - Jolene: ei tietenkään Dollyn veroinen, mutta uskottava, ääni sopi, vaikka tuskaisuutta olikin liikaa. Jannikan pitäisi tehdä kantria, Marian tapaan pidin myös siitä taannoisesta Always on my mind - versiosta.
2. Erja Lyytinen – Stand by your man: Ihan jees, mutta Tammy Wynette kuljettaa paremmin tarinaa ja ristiriitaista, tukahtuneesti kapinoivaa pohjavirettä - monet suomalaiset ovat muuten pirun huonoja kuulemaan sivumerkityksiä, ottavat asiat niinkuin ne sanotaan. Maria Veitola näköjään kuuluu näihin uunoihin. En tykännyt humppakompin korostamisesta.
3. André Linman – Achy breaky heart: No joo, tämä oli ehkä maneerien osalta kaikkein siistein ja vähiten ärsyttävä esitys laulullisesti, mutta vähän tylsä.
4. Elias Kaskinen – Ghost riders in the sky: Jälleen aika huono. Suoraan sanottuna en pystynyt kuuntelemaan sitä imitaatiomongerrusta kokonaan. Miehellä on oikein kaunis herkkä ääni, mutta tuollainen typerä teatteri ja liika kuitenkin osaamaton yrittäminen ei vain toimi. Loreenin kanssa aivan sama ongelma.


Netissä näyttää olevan erilaisia teorioita siitä miksi Elias noin heikoilla suorituksilla roikkuu mukana: suuri levy-yhtiö, telkkariyhtiö tulevien ohjelmien markkinoinnissa Roope Salmisen tapaan, naisäänestäjät söpöjen poikien perässä, uskovaisten rahat. En tiedä, mutta toista kertaa peräkkäin tuollaista plöräystä ei olisi naisille annettu anteeksi, kun ei anneta sitä ensimmäistäkään. Tai sitten salaliittoteoreetikot ovat oikeassa, Erja putosi, koska jäljelläolevista ainoa suurten levy-yhtiöiden ulkopuolinen artisti.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24277
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 23:57

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja Rousku » 28 Marras 2017, 02:26

ta1ja kirjoitti:Jannikan pitäisi tehdä kantria
Mutkun suomipoppia rakastetaan... Kuuntelin nyt sitten Jannikan tuotantoa, studioversioita, ja enemmän kyllä olen tykännyt näistä Tähdet, tähdet -vedoista (monistakin). Mietityttää, mitä hän itse haluaisi tehdä, jos mitään taloudellisia rajoituksia tms. ei olisi? Tuota samaa suomalaisten naislaulajien sanoitusvetoista suomenkielistä (siitä huolimatta ettei kai edes puhu suomea äidinkielenään) ininäpoppiako, jota Youtube tarjosi, vai jotain muuta? Kyllä tuolla kovin tykkääviä kommentteja noista biiseistä kuitenkin on, joten ehkä tuollainen materiaali on bisnesnäkökulmasta hyvä valinta.
Rise, angel, shine, love!

akfan33_ZZ
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 415
Liittynyt: 30 Joulu 2012, 02:44

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja akfan33_ZZ » 28 Marras 2017, 22:45

Taitaapi Erja olla hyvä myös soittajana, kun voitti juuri "paras kitaristi 2017" European Blues Awards - kilpailuissa.
Varmaa lohduttaa Tähdet tähdet putoamisessa.

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 13:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja hra47 » 29 Marras 2017, 18:58

Nämä musikaalinumerot kuullaan:

Show-musikaalit:

André Linman – Chim chim cher-ee (musikaalista Maija Poppanen)
Jannika B – I Feel Pretty (musikaalista West Side Story)
Elias Kaskinen – Stayin’ alive (musikaalista Saturday night fever)

Balladit:

André Linman – All I ask of you (musikaalista Oopperan kummitus)
Elias Kaskinen – Over the rainbow (musikaalista Ihmemaa OZ)
Jannika B – I dreamed a dream (musikaalista Les Miserables)

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12684
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 00:14

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 30 Marras 2017, 00:14

^ Aikooko Andre tehdä eräänlaiset Jacques Houdekit ja laulaa dueton itsensä kanssa? Ilmeisesti, milenkiintoista kuulla saako tekniikkansa toimimaan aikaisempaa sulavammin. Jotta tuo toimisi niin pitäisi. Show-kappaleensa ei vedä vertoja Eliaksen Saturday night feverille missään mielessä. Kun Elias vielä on saanut Somewhere over the rainbown balladina, josta on Josh Grobanin hieno miesääninen coveri niin vähän vaikuttaa siltä, että Eliaksen saamat biisit ovat vaikuttavampia. Mutta duetto itsensä kanssa, kaunista falsettilaulantaa niin kyllä sillä vielä voi alkuasetelmat kääntää.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 13:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja hra47 » 30 Marras 2017, 01:27

Olispa ollut vaikka Jesus Christ Superstarista joku biisi, sieltä löytyis monta upeeta kappaletta. Jostain syystä tässä ohjelmassa on jämähdetty tuohon Oopperan kummitukseen (eikö Arttu Wiskarillakin ollut jokin biisi siitä viime vuonna?) Eihän siinä musikaalissa ole oikein muuta ikimuistoista kuin se järeä urkutunnari. Ja eikö tosta Miserablesistakin ole ollut aikaisemmin joku biisi.

Heh, saa nähdä millaiset Travoltat Elias loihtii tällä kertaa lavalle.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24277
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 23:57

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja Rousku » 30 Marras 2017, 02:05

^Elias vaikuttaa kyllä liikunnallisesti ihan lahjakkaalta, saattaa tulla ihan ehtaa travoltaa... kunhan vain ei kovasti haittaisi laulamista. Falsettikieuntaa tuossakin pääsisi esittämään.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12684
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 00:14

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 30 Marras 2017, 15:31

^^ Kyllä, esimerkiksi! Gethsemanen esittämiselle olis myös Jarkko Aholan kaudella ollut tuhanne taalan paikka, mutta missattiin. Sama nyt. Mutta se on kyllä toisaalta yli 5 minuuttia pitkä ja progressiivisena vaikeahko pätkäistäkin. Että lieneekö syy. Superstar on lyhyempi, mutta ei kovin tunnettu, eikä vaikuttava, vaikka silti uskon että Andre olisi siitä saanut enemmän irti kuin tuosta chim chi-me-reestä. Miserabessa olisi miehille se hieno Bring him home, jota ei ole laulettu niin taajaan kuin Starsia. Vaativa tosin tulkinnan osalta.

Elias saa kyllä olla tarkkana falsettiensa kanssa, isoja riskejä siinäkin.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24277
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 23:57

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja Rousku » 03 Joulu 2017, 20:14

Oho, meinasin unohtaa että tämähän on tänään.
Rise, angel, shine, love!

akfan33_ZZ
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 415
Liittynyt: 30 Joulu 2012, 02:44

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja akfan33_ZZ » 04 Joulu 2017, 00:28

Kun parhaat on pudonneet, on tulos sitten tätä, kun tässä tarvittais oikeaa laulutaitoa.
Katselin Katsomosta joitain esityksiä, eikä olleet kovin kehuttavia. Esim Andren All I ask of you
oli kauhea ja epävireinen. Hyvä että putos.

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 13:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja hra47 » 04 Joulu 2017, 00:38

Joo, Andren oopperan kummitus oli myös mun korvaani aika kamala, eikä se Eliaksen Staying alive ollut paljoo parempi (joskin piimätempullaan tais viedä pisteet kotiin). Nuohooja- ja rainbow-laulut olivat sen sijaan ihan ok. Jannika tais klaarata parhaiten jos kaikki esitykset summaa yhteen. Mutta sehän on jo edellisiltä kausilta opittu, ettei tämä ole mikään laulamiskilpailu.

Mikähän se playstation sponssaus juttu oikein oli, kun ilmestyi kesken kauden ihan tyhjästä (en ainakaan ole aikaisemmin sitä hoksannut)... ensin Jannikan valmennusvideolla ja sit vielä tyrkyttivät sitä backstage-juonnon (ja jälleen Jannikan) yhteydessä. Onks Jannika tuonut ohjelmaan ikioman sponsorin?

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12684
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 00:14

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 04 Joulu 2017, 12:07

Harmi juttu, mutta minusta yleisvaikutelma jaksosta oli, että vaikka oopperajaksosta luopuminen tuntui tylsältä ja sitä kaipaili, niin nyt toivoi, että musikaalijaksoakaan ei olisi järjestetty. Laulutaidon osalta aivan liian paljastava. Ainostaan Jannika B:n Miserables oli jotenkin säällinen musikaali esitys, vaikak siinäkin Jannikan ihmeellinen sanmuodostu vähän tunki alussa häiritsevästi läpi ja verrattuna niihin huippuversioihin tunnelma oli sokerinen totuudellisuuteen verrattuna. Onneksi lopussa oli uskallusta. Kaikki muu oli suoraansanottuna enemän tai vähemmän huteraa eikä nautittavaa, Andren nokikolari kömpelöä, vaikka laulu jotenkin selvisikin, Jannikan pretty tylsä ja Elias jatkoi aerobikkaavalla Hunks linjallaan laulupuutteita peitelläkseen - Joo Eliaksen Rainbow toi esiin hänen kauniin soundinsa, mutta kyllä minä mieleni niin pahoitin, kun huomasin, että jätkän annetaan vesittää genre omaksi keikkaversiokseen ilman mitään kritiikkiä aiheesta - varsinkin kun Andrea oli kritisoitu samasta syystä - ei sillä, etteikö siinä Andrenkin esityksessä olisi paljon kritisoitavaa ollut, mutat joku raja äänestäjien ohjailussa sentään. Myös biisin (tarkoituksellisesti) jakaneelle tuotannolle: missä muussa kuin uloskirjoitustarkoituksessa ylipäänsä antaa duetto laulettavaksi, samoilla linjoilla kuin annetaan naisen superbiisi taannoin miehelle?

Loppu olikin sitten antikliimaksi, koska, kuten monet kommentoivatkin, esiintymisjärjestys paljasti putoajan tälläkin kertaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5978
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja WildDance » 04 Joulu 2017, 20:55

Musikaalijaksossa parasta oli Saara Aalto. :ihana: On hän vain niin ihana. Pisteen myös siitä, että jaksossa kuultiin monta minulle rakasta biisiä, vaikka ne versiot eivät ehkä ihan säväyttäneet. Vihdoin sen André putosi. :roll: :tapu: Ihan liian pitkälle pääsikin. Kaikki parhaat ovat jo pudonneet (Erika, Erja ja Nelli). Toivotaan, että Elias voittaa. Neutraalimpi noista kahdesta.


1. Jannika B – I dreamed a dream
2. Elias Kaskinen – Over the rainbow
3. Elias Kaskinen – Stayin’ alive
4. Jannika B - I Feel Pretty
5. André Linman – Chim chim cher-ee
6. André Linman – All I ask of you

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 13:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja hra47 » 05 Joulu 2017, 13:53

Näin mennään finaalissa:

Molemmat esittävät finaalissa kolme kappaletta. Yhden biisin Tähdet, tähdet -kautensa ajalta, yhden omasta tuotannostaan ja yhden biisin, jonka he ovat itse valinneet juuri finaalia varten.

Elias Kaskinen - Highway star (Deep Purple)
Jannika B - Amaranth (Nightwish)

Elias Kaskinen - Haloo
Jannika B - Riisu kokonaan

Elias Kaskinen - Everybody (Backstreet Boys)
Jannika B – The winner takes it all (ABBA)

Mukana ovat myös kaikki kauden aikana pudonneet tähtiartistit, jotka esittävät yhdessä finalistien kanssa näyttävän yhteisnumeron. (onks Metsäketo kans?)

Vierailevana tuomarina Pete Parkkonen.

Saatiinhan sitä ABBAakin ohjelmaan mukaan. Onneksi parempi biisi kuin Waterloo.

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 13:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja hra47 » 10 Joulu 2017, 22:06

Onhan Elias tosiaan hyvä viihdyttäjä (mietin itsekseni jo ennen kuin Veitola sanoi sen ääneen). Jannikalla oli finaalissa kuitenkin kauttaaltaan paremmat biisit, mutta ei riittänyt tälläkään kertaa kaatamaan ohjelman voittajahistorian mieshegemoniaa.

Oikein viihdyttävä ohjelma edelleen, vaikka finaalissa olisinkin mielelläni nähnyt toiset henkilöt.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24277
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 23:57

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja Rousku » 10 Joulu 2017, 22:49

Minulla taas lopahti into katsomiseen pudotusten myötä. Kiinnostaisi tietää, mitä sarjan katsojaluvut ovat jakso jaksolta. Onko niiden kannalta hyvä idea jättää lopulta jäljelle vain kaksi kilpailijaa? Moni ainakin kiroaa, että oman suosikin pudottua meni mielenkiinto katsoa, mutta käykö tosiaan niin vai puhuvatko vain?
Rise, angel, shine, love!

akfan33_ZZ
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 415
Liittynyt: 30 Joulu 2012, 02:44

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja akfan33_ZZ » 11 Joulu 2017, 03:06

Mun kohdalla ainakin kun Mikael putosi, mielenkiinto puolittui, kun Erja putosi meni loputkin.
Evvk missä järjestyksessä loput keskinkertaisuudet tuli maaliin.

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5978
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja WildDance » 12 Joulu 2017, 00:37

Kyllä noista kahdesta se parempi voitti, mutta kolme suurinta suosikkiani (Erika, Erja ja Nelli) putosivat putkeen ja mielenkiinto vähän lopahti. Olen koko syksyn ajan pitänyt listaa kaikista esityksistä tällä kaudella ja tässä on kokonainen puntari niistä. :heh:

01. Erika Vikman - Hello
02. Erika Vikman - It Must Have Been Love
03. Erika Vikman - Eläköön elämä
04. Erika Vikman - In Da Club
05. Erika Vikman - Welcome To The Jungle
06. Erika Vikman - Vogue
07. Erika Vikman - Älä Koskaan Ikinä Muutu
08. Nelli Matula - My Heart Will Go On
09. Erja Lyytinen - Molitva
10. Nelli Matula - I Have Nothing
11. Erja Lyytinen - Diamonds Are Forever
12. Jannika B – I dreamed a dream
13. Elias Kaskinen - Circle Of Life
14. Elias Kaskinen - Euphoria
15. Erja & André – Olet Mun Kaikuluotain
16. Elias Kaskinen – Over the rainbow
17. Nelli Matula - Toxic
18. Nelli Matula - Etsit muijaa seuraavaa
19. Erja Lyytinen – Stand by your man
20. Elias Kaskinen – Ghost riders in the sky
21. Erja Lyytinen - Bang, Bang
22. Elias Kaskinen - Tears In Heaven
23. Nelli Matula - Super Bass
24. Elias Kaskinen - Highway Star
25. Elias Kaskinen - Pauhaava sydän

26. Nelli Matula - Are You Gonna Go My Way
27. Elias Kaskinen - Kaunis rietas onnellinen
28. Elias Kaskinen – Stayin’ alive
29. Jannika B - Via Dolorosa
30. Erja Lyytinen - Alone
31. Elias Kaskinen - Haloo
32. Jannika B - Always On My Mind
33. Elias Kaskinen - Keinutaan
34. Erja Lyytinen - The Final Countdown
35. Jannika B - Can’t Get You Out of My Head
36. Erja Lyytinen - Hollaback Girl
37. Jannika B - Amaranth
38. Elias Kaskinen - Haloo
39. Jannika B - Jolene
40. André Linman - (Everything I Do) I Do It for You
41. Elias & Jannika - Kuin yö
42. Jannika B - Diggi-loo diggi-ley
43. Veeti Kallio - All Of Me
44. André Linman - You Give Love a Bad Name
45. Mikael Saari - The Show Must Go On
46. André Linman - Shape Of You
47. Jannika B – I Feel Pretty
48. Jannika B - Show Me Heaven
49. Janna - We Found Love
50. André Linman - Rain Over Me

51. André Linman - Mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään
52. Jannika B - The Winner Takes It All
53. Tomi Metsäketo - Moves Like Jagger
54. André Linman - Bye Bye Baby
55. Veeti Kallio - Born To Run
56. Mikael Saari - Locked Out of Heaven
57. Jannika B - Riisu kokonaan
58. André Linman – Achy breaky heart
59. Jannika B - Jippikayjei
60. André Linman - Kärleken väntar
61. Erja Lyytinen - Rusketusraidat
62. Mikael Saari - Kiss From Rose
63. André Linman – Chim chim cher-ee
64. André Linman – All I ask of you
65. Mikael Saari - Intergalactic
66. Mikael Saari - Olet puolisoni nyt
67. Veeti Kallio - Despacito
68. Veeti Kallio - Hehkuu
69. Janna - Lupaan olla
70. Janna - Jump Around
71. Tomi Metsäketo - I Want To Know What Love Is

akfan33_ZZ
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 415
Liittynyt: 30 Joulu 2012, 02:44

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja akfan33_ZZ » 13 Joulu 2017, 01:56

Tässä formaatissa on tietty satunnaisuudesta johtuva epäoikeudenmukaisuus. Jos alussa on hyvälle laulajalle pari hankalaa genreä, rap, hevi jne, hän putoa ennenkuin saa minkäänlaista mahdollisuutta näyttää kykyjään. Läpi menneet taas pääsee lopussa helpolla, kun mahdolliset kovat nimet on jo pudonneet.

Parempi olis, että kaikki sais laulaa kauikki genret, vaikka aika ei sallis kuin yhen biisin per jakso, ja joka jakson jälkeen julistetaan esim paras ja huonoin siis sen jakson piteistä ja sitten lopuksi luettais kokonaispisteet ja voittaja. Mitään välipisteitä ei paljastettais, niin jännitys säilyis loppuun asti. Lisäksi mikään annettu ääni ei menis hukkaan, niinkuin nyt, kun pisteitä ei koskaan nollattais.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12684
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 00:14

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 13 Joulu 2017, 11:52

^Genrejärjestystä voisi myös vaihdella. Musikaali toiseksi viimeisenä jaksona - miksi se on fiksattu mittari siihen kohtaan? Estradiviihteen taitaminen, viihdelaulaminen, jota tässä kisassa haetaan toki vaatii laulu- ja esiintymistaitoja, kuten musikaalikin, mutta niin vaatii moni muukin genre. Ja musikaali ei ole estradiviihdettä vaan näyttelemisen ja musiikin yhdistelmä, siinä otetaan rooli ja kuljetetaan tarinaa. Estradiviihteessäkin kyse kuitenkin artistista, jonka pitää vakuuttaa (oli se sitten esittämistä tai esittämättä olemista) omana itsenään, olla paljaana - tätä monet pitävät jopa musikaalin vastakohtana. No, jokatapauksessa turhaa kohotusta genrelle muiden joukossa.

Muuotoin - käsikirjoitustahan tässä täytyy olla takana ja pudotusten takana lienee muutakin kuin yleisöääniä, ainakin sillä perusteella mitä nyt selailin Vauva.fin yllättävän vilkkaasta ketjusta. Vai voiko esimerkiksi tällainen bongattu listaus jättää herättämättä mitään ajatuksia:
Tähdet tähdet
1. kausi top 3
1. Jari Sillanpää, Warner
2. Diandra, Universal
3. Olli Herman, Universal (reckless love)
2. kausi top 3
1. Waltteri Torikka, Warner
2. Laura Voutilainen, Universal
3. Jarkko Ahola, Warner
3. kausi top 3
1. Pete Parkkonen, Warner
2. Johanna Försti, Sony
3. Arttu Wiskari, Warner
4. kausi top3
- Elias Kaskinen, Warner
- Jannika B, Universal
- Andre Linman, Warner (sturm un drang)
Etenkin kun tuo loppu todella meni ihan vanhan kaavan mukaan:
4. kausi top3
1. Elias Kaskinen, Warner
2. Jannika B, Sony muuten, ei Universal kuten väittivät, mutta sama se.
3. Andre Linman, Warner? Sturm und drang oli Warnerilla, uusi bändinsä on Warner livellä keikkamyynnissä.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2834
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 13:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Tähdet tähdet

Viesti Kirjoittaja hra47 » 13 Joulu 2017, 15:06

Onko Suomessa sitten muitakin merkittäviä musiikkifirmoja kuin listatut Warner, Universal ja Sony?

Miksi jo alkukaudesta pudonneet artistit suostuisivat osalliseksi tällaiseen huijaukseen, joka ei selvästikään olisi heille edullinen? Saatika, että tuollainen huijaus kyettäisiin pitämään salassa.

Ja kun äänestys on maksullinen, tuotantofirma syyllistyisi kai johonkin rikokseen jos äänestys olisi vain silmänlumetta.

En usko todisteitta edes siihen, että musiikkifirmat manipuloisivat äänestystuloksia ostamalla massoittain ääniä omalle artistilleen. Kyseessä on kuitenkin pelkkä viihdeohjelma ja äänestystulokset on helppo kuitata ihan höpö-höpönä (esim. tapauksessa jos Andre olisi voittanut koko roskan). Ohjelman voittajalle saatu rahallinen hyöty ei liene niin suuri, että homma kannattaisi levyfirmoille. Lisäksi ekalla kaudella voittajaksi olisi kannattanut valita joku muu kuin Sillanpää, joka on saavuttanut urallaan jo kaiken, eikä yksi tähtien tähti titteli painaisi missään. Enemmän siitä olisi hyötynyt Diandra.

Vastaa Viestiin