UMK 2013

Euroviisut 2013 Malmössä

UMK 2013 -suosikkisi?

Iina Salin – Last night
2
1%
Last Panda – Saturday night forever
4
2%
Mikael Saari – We should be through
68
34%
Ilari Hämäläinen – Sytytä mut vaan
2
1%
Rautakoura – Ilmalaivalla
2
1%
Diandra – Colliding into you
41
20%
Atlético Kumpula – Paperilyhty
1
0%
Krista Siegfrids – Marry me
48
24%
Lucy Was Driving – Dancing all around the universe
2
1%
Arion – Lost in the woods
16
8%
Elina Orkoneva – He's not my man
7
3%
Great Wide North – Flags
9
4%
 
Ääniä yhteensä: 202

Avatar
Vilsku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1534
Liittynyt: 25 Kesä 2010, 21:01

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Vilsku » 05 Joulu 2012, 00:59

hra47 kirjoitti:
Vilsku kirjoitti: Viestissäsi diandran tekee merkitykselliseksi vain se, että hän on Idols-voittaja, vaikka todellisuudessa hän on myös vahva vokalisti ja omaa loistavan esiintymiskyvyn ja kyvyn heittäytyä.
Ei ole kuitenkaan näyttöä etteikö muut ehdokkaat kykenisi samaan, joten tässä vaiheessa pelkän idols-statuksen perusteella tehty hehkutus on pelkkää idols-statuksen perusteella tehtyä hehkutusta. Kappaleestakaan ei ole kuultu kuin vasta puolen minuutin näyte, eikä se ainakaan minussa herättänyt mitään voittajafiilistä.
No kyllä noiden biisien perusteellakin on jo näyttöä, että puolet porukasta menee ihan metsään laulun suhteen. Jos et kuule sitä tosiasiaa, että tuossa porukassa Diandra on lyömätön laulutaitonsa puolesta, niin sille en sitten voi mitään. Krista ja Diandra ovat lähes ainoat, joiden äänessä on paitsi teknistä taitoa myös koukkua ja mielenkiintoa.

Mielestäni se, antoiko kappaleen näyte sinulle ei nyt ollut ollenkaan keskeistä tässä. Keskeistä oli se olettamus, että Diandra haluttaisiin sinun mukaasi tunnettavuuden takia kilpailuun, joka ei ole totta. Diandra haluttiin mukaan sen takia, että kuten jo todettua, Diandra omaa maailmankin tasolla loistavan äänen ja vielä esiintymiskyvyn, jolle voidaan rakentaa toimiva esiintymispaketti, vastapainoksi kahden viime vuoden amatööriesiintyjillemme (kaikki kunnia Pernillalle ja Paradise Oskarille, joista kummastakin valtavasti pidin).

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3991
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja hra47 » 05 Joulu 2012, 01:16

Vilsku kirjoitti: Mielestäni se, antoiko kappaleen näyte sinulle ei nyt ollut ollenkaan keskeistä tässä.
Kyllä se on, niin kauan kuin Euroviisuja pidetään sävellyskilpailuna. Olkoon laulaja kuinka taitava tahansa, mutta jos ei ole piisiä, niin ei se pitkälle pötki.

Tätä Diandra hehkutusta sai lukea täällä jo ennen kuin ensimmäistäkään nuottia oli julkaistu...
Kirosanan kaltainen on lempi pohjoinen

Avatar
ARToS
Naukkailija
Naukkailija
Viestit: 51
Liittynyt: 18 Marras 2011, 07:34
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja ARToS » 05 Joulu 2012, 07:17

Suomalaisessa musiikkibisneksessä ja kaikessa mihin liittyvät isot koneistot, on kyse voiton ja siitä aiheutuvan taloudellisen hyödyn maksimoinnista. Jo Media ikäänkuin lyttäsi muut kilpailijat otsikoimalla, "DIANDRA MATKALLA VIISUIHIN. Diandralla vastassa tuntemattomuuksia." Ja mietitäänpä! DIDI oli keskinkertaisen idolskauden yksinkertainen ja yksiselitteinen tähti. Hänen kykynsä olivat ihan omaa luokkaansa riparinuotiolaulajien keskuudessa. Nyt mennään isolle lavalle ja maailmaan, missä menestykselle on sääntö joka ei päde muissa kilpailuissa. Edes pelkkä superbiisi ei riitä! ! Kaiken on osuttava nasua otsaan. Suomessa jotenkin perverssillä tavalla halutaan uskoa valmiiseen pipariin. Ja muutenkin yritetään sokeasti toistaa viime vuoden voittajamaan kaavaa. Tony Werner on kanssani samoilla vesillä halutessaan erottaa UMK.n ja Euroviisut. Sillä ne jotka hakevat Umk.iin eivät ole sävellyksiensä ja outlookkinsa kanssa vältsisti niin viisumaisia. Ja koska Viisuihin tarvittaisiin ehkä Valovoimaista esittäjää ja biisiä, voitaisiin sellainen saada. Eikä ne silloin jotka UMK.ssa pärjäisivät, joutuisi viisupantaan ja konkareiden jalkoihin.
Viimeisetkin nallekarkit kadonneet on pussista

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28874
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Rousku » 05 Joulu 2012, 09:33

Vilsku kirjoitti:
hra47 kirjoitti:Yksi esiintyjä ylitse muiden tunnettavuudeltaan ei ole hyväksi kilpailulle jossa mukamas musiikin pitäisi ratkaista. Diandra tehnee pakariset niin kotimaan karsinnassa kuin kansainvälisessä kilpailussakin.
Viestissäsi diandran tekee merkitykselliseksi vain se, että hän on Idols-voittaja, vaikka todellisuudessa hän on myös vahva vokalisti ja omaa loistavan esiintymiskyvyn ja kyvyn heittäytyä.
No niinhän Hannakin oli vahva vokalisti ja omasi loistavan esiintymiskyvyn.

Pointti on siinä, että ei riitä että on hyvä laulaja ja esiintyjä, pitäisi olla myös biisi. Hanna äänestettiin edustajaksi ihan muista syistä kuin biisinsä takia, ja minäkin arvelen, että samoista syistä äänestetään tänä vuonna Diandra. Eivät ne syyt täysin huonoja ole, kumpikin sekä Hanna että Diandra on kyllä pätevä laulaja ja tulkitsija, ja varmasti sitä tasoa että pystyy nostamaan keskinkertaistakin biisiä, mutta olisihan se helpompaa jos biisi jo lähtökohtaisesti olisi enemmän kuin keskinkertainen.

Jotain tuontapaista ymmärtäisin myös hra47:n yrittävän sanoa, eli kysymyksessä ei ole silkka Diandran vähättely vaan sen korostaminen, että nyt ei olla niinkään kykykilpailussa kuin sävellyskilpailussa.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 05 Joulu 2012, 09:39

lharju kirjoitti:ja ainakin finaalin oletettu 50/50-äänestysjärjestelmä pitää nyt huolta siitä, että Suomen kansa vaan valitse UMK-formaatin kannalta väärää biisiä.
Ymmärsinkö oikein, että finaalissa valinta tapahtuu 50/50 raadin ja puhelinäänestyksen kanssa :rofl: Ei voi olla totta, miten läpinäkyvää :repeilee:

Miksei kukaan toinen kilpailija puutu tähän läpinäkyvään kytkykauppaan :draamaa: Fanitkaan eivät korviaan lotkauta, mutta miksi lotkauttaisivatkaan, kun "DIANDRA EDUSTAA SUOMEA MALMÖSSÄ!" JEE!

Edustustehtävät on käytännössä jo luovutettu Diandralle. Ei sillä, että minulla olisi sitä mitään vastaan että Diandra edustaa Suomea, mutta valintamenettelyssä EI OLE MITÄÄN JÄRKEÄ! Kaikki läpinäkyvyys alkaa jo siitä YLE:n "lipsahduksesta" :stupido: Miten se "vahingossa" julkisuuteen "lipsahtanut" tv-ennakkotieto menikään: "UMK-kilpailija Diandra esittäytyy" tai jotain :heh: Ei kai se ohjelma ole mikään Diandran esittelyohjelma vaan siinähän ymmärtääkseni esitellään kaikki 12 kisaajaa.

Luuleeko joku oikeasti, että YLE:n tuomaristo on valinnut Diandran sieltä biisimassasta ihan vain siksi että sokkokuuntelussa kuulosti parhaalta? YLE on polvet ruvella rukoillut isoilta levy-yhtiöiltä jotain vähänkin tunnetumpaa esiintyjää ja viisufani Diandra on suostunut mukaan. Kiva että suostui, mutta epäreilua muita kohtaan.

Paikallislehdessämme Aamupostissa (Hyvinkää-Riihimäki-alueen lehti) hyvinkääläinen Diandra kertoo:
"Tykkäsin kuitenkin biisistä ja ajattelin, että miksipä ei! UMK on varmasti Idolsin lailla hieno kokemus, joten päätin lähteä mukaan".
No sehän on hauskaa, että päätit osallistua :peukku:

SUOMI VOITTAA! :tuuletus: Onhan kappalekin sentään tämän ruotsalaisen ihmenaisen SANOITTAMA! Mitäpä siitä, että toinen säveltäjistä on Suomen yliarvostetuin ja tusinatuottoisin studiopianisti Leri Leskinen :heh:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6176
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja lharju » 05 Joulu 2012, 10:06

tonywerner kirjoitti:Ymmärsinkö oikein, että finaalissa valinta tapahtuu 50/50 raadin ja puhelinäänestyksen kanssa :rofl: Ei voi olla totta, miten läpinäkyvää :repeilee:
Ainakin UMK:n sivuilla finaalin kohdalla on maininta: "Koko kisan voittaja valitaan yleisön ja tuomariston yhteenlasketuilla äänillä". Tiedä nyt sitten, mitä tuokin sitten käytännössä tarkoittaa muutaman kuukauden päästä...
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Mansikka » 05 Joulu 2012, 10:15

^ Niin, eikös UMK:n kunniakkaisiin perinteisiin kuulu, ettei sääntöjen kanssa ole niin nuukaa? Niitähän voi sit vähän niinqu fiiliksen mukaan säätää :heh: .
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne

veepee
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 16
Liittynyt: 05 Joulu 2012, 10:02

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja veepee » 05 Joulu 2012, 10:25

Tässä threadissa oleva Sharon Vaughnin sävellys/sanoitusesimerkki Release Me Agnes Carlssonille,saa surun puseroon.Tällaisella tykkibiisillä olisi voitu voittaa ja samalla saatu Diandran kansainvälinen ura avautumaan.Olisi pitänyt mennä niin,että Sharon Vaughn olisi tehnyt sävellyksen ja sanoituksen, Patric Sarin olisi merkitty sääntöjen vaatimalla tavalla paperilla kakkossäveltäjäksi ja Leri Leskisen rooliksi olisi tullut treenikämpän lattian lakaisu.Diandraa voinee kritisoida vain siitä,että aloittelevana artistina ei ehkä ollut varaa polttaa siltoja(musiikkipiirit kun ovat rajalliset Suomessa) ja pystyä sanomaan tarjotusta sävellyksestä "ihan kiva,mutta ei riittävän hyvä" ja kieltäytyä UMK:sta.Laulullisestihan Suomesta ei parempaa löydy kuin Diandra.UMKhon olisi voinut palata 2014,jolloin toivottavasti David Lee Brewer olisi suhteillaan järjestänyt kansainväliset säv/san ja tuottajan.Ehkä nytkin voisi harkita kilpailupaikasta luopumista ja palata vuodenpäästä pahnoille.Jos taas näillä mennään tulee tuottaja Immoselle kovan vastuun paikka.Parhaassa tapauksessa sävelkulkuun muutoksia,mielellään tahtilaji toiseksi,geneerinen ballaadiviulutausta nykyaikaisemmaksi+mahtirummut viestin alkuesimerkkivideon tyyliin tai Carly Rae Jespenin "Call Me Maybe" tyyliin.Saattaa olla liikaa vaadittu,onhan hän huipputuottajaksi tituleerattu,mutta vain suomenkielisiin kappaleisiin.

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 13772
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Hazard » 05 Joulu 2012, 10:31

Vilsku kirjoitti:
Hazard kirjoitti:Tietoa kelläkään, milloin julkaistaan täysimittaiset kappaleet? Oon vähän hukassa :heh:
27pv alkaen kun lähetykset alkaa.
Näin vähän päättelinkin.. Tattista.
If you’ve never seen the dark, then you’ve never seen the stars.

xyz09
Vessajonossa
Vessajonossa
Viestit: 252
Liittynyt: 23 Huhti 2009, 13:45

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja xyz09 » 05 Joulu 2012, 10:49

veepee kirjoitti:Tässä threadissa oleva Sharon Vaughnin sävellys/sanoitusesimerkki Release Me Agnes Carlssonille,saa surun puseroon.Tällaisella tykkibiisillä olisi voitu voittaa ja samalla saatu Diandran kansainvälinen ura avautumaan.
Pieni tekstin jäsentely ei jatkossa haittaisi. :heh:

Tuon kahden minuutin diandra-esittelypätkän taustallahan biisi soi aika pitkälle ja ihan hyvä demohan tuo on
kuten tuomarit sanoi. Pitää odottaa parempilaatuista versiota näistä kaikista biiseistä että saa paremman kuvan.

veepee
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 16
Liittynyt: 05 Joulu 2012, 10:02

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja veepee » 05 Joulu 2012, 10:55

Pyydän kohteliaimmin anteeksi arvoisa jäsen xyz09.Olin liian tuohtuneessa tilassa ryhtyäkseni jäsentelemään mitään :)

JTL90
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 231
Liittynyt: 01 Marras 2012, 21:57

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja JTL90 » 05 Joulu 2012, 11:16

Kyllähän tämä YLE:n touhu vähän epäilyttävää on, mutta jos sen ansiosta saadaan hyvä sijoitus Malmööstä, niin olen valmis antamaan anteeksi kaikki vilunkipelit.

Ainoa asia, joka mua huolestuttaa, on toi 50/50-systeemi, sillä se mahdollistaa kompromissivoittajan, mitä en todellakaan toivo. Mieluummin ottaisin vaikka tuomariston ykkösen edustajaksi.

Mutta kaikki kunnia Diandralle osallistumisesta. Ei hänen tasoista laulajaa ole näkynyt viisukarsinnoissa vuosiin.

Avatar
Naali
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8498
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 18:00
Paikkakunta: Espoo

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Naali » 05 Joulu 2012, 11:46

tonywerner kirjoitti:Edustustehtävät on käytännössä jo luovutettu Diandralle. Ei sillä, että minulla olisi sitä mitään vastaan että Diandra edustaa Suomea, mutta valintamenettelyssä EI OLE MITÄÄN JÄRKEÄ! Kaikki läpinäkyvyys alkaa jo siitä YLE:n "lipsahduksesta" :stupido: Miten se "vahingossa" julkisuuteen "lipsahtanut" tv-ennakkotieto menikään: "UMK-kilpailija Diandra esittäytyy" tai jotain :heh: Ei kai se ohjelma ole mikään Diandran esittelyohjelma vaan siinähän ymmärtääkseni esitellään kaikki 12 kisaajaa.
Jos olisit perehtynyt asiaan yhtään, tietäisit, että lipsahdus tapahtui Yle Areenassa (ei tv:n ennakkotiedoissa), jossa tällä hetkellä on kaikista muistakin artisteista esittäytymisvideot, joissa on samanlainen otsikko. En usko, että ovat Ylellä repäisseet nämä muut videot hatusta vasta Diandra-lipsahduksen jälkeen, vaikka sääntöjä notkeasti muutetaankin. Miksi kyseessä oli "sattumalta" juuri Diandran video, sitä sopii pohtia.
21:15 <@XXX> kuten huomaat, mulla on vähän tautologiaa.

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Margot » 05 Joulu 2012, 12:53

Annetaankohan tuomariston finaalipisteet samaan tyyliin kuin siinä yhdessä artistiesittelyvideossa. "No sit mä annan vitosen, koska tää ei muuten näköjään mene jatkoon!" :heh:
What color is your life?

veepee
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 16
Liittynyt: 05 Joulu 2012, 10:02

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja veepee » 05 Joulu 2012, 12:55

Allekirjoittanut bongasi sylttytehtaan,eli 29.11 noin kello 23:50 suoralla "Diandra Flores" hakusanalla google palautti ensimmäisenä tuloksena linkin areenaan.Toki vain sivu oli valmiina,itse video puuttui.

Laitoin palautteen asiasta Diandran FB- sivuille ja idolslandiaan.

Aamulla oli viestini hävinnyt FB-sivulta ja Areenasta sivu myös.Tokihan google välimuistista jäljet olivat löydettävissä,kuten viisukuppilan salapoliisit tekivätkin.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13205
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja AntSa » 05 Joulu 2012, 14:27

http://yle.fi/uutiset/antin_euroviisubl ... na/6403706

Hypätkäähän halutessanne taas blogini matkaan! :uujee:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 26184
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 05 Joulu 2012, 15:00

Margot kirjoitti:Annetaankohan tuomariston finaalipisteet samaan tyyliin kuin siinä yhdessä artistiesittelyvideossa. "No sit mä annan vitosen, koska tää ei muuten näköjään mene jatkoon!" :heh:
Suurin pelkoni "yleisön ja tuomariston yhteenlasketuista äänistä" onkin, ettemme saa mitään lisäinfoa asiasta ennen kuin äänet on annettu ja pisteitä aletaan ynnätä jollakin absurdilla tavalla.

Oikeasti hyvin järjestetyssä kilpailussa kaikkien kilpailuvaiheiden äänestystavat olisi yksityiskohtaisesti kuvattu ennen kilpailua julkaistuissa säännöissä ja niissä pitäydyttäisiin. Tiesin kyllä, ettei UMK ole oikeasti hyvin järjestetty kilpailu, ei siinä mitään.

Kelvollisesti järjestetyssä kilpailussa
1) formaatin suuret linjat, kuten onko tuomaristolla äänivaltaa finaalissa, ovat selvillä ennen kilpailua, ja
2) kunkin kilpailuvaiheen äänestystavan yksityiskohtainen kuvaus on saatavilla ennen kyseistä kilpailuvaihetta.

Kohta 1 ei voi UMK:n osalta toteutua. Kohta 2 voi mutta pelkään pahinta.

Kyseessä ei ole kilpailu lainkaan, jos sekä suuret linjat että yksityiskohdat vedetään hatusta tarpeen mukaan. Silloin meillä on vain lauluiltamat, joissa esitetään YLE:n valitsema edustuskappale ja yksitoista täytebiisiä.

On mielivaltaisen monta tapaa järjestää äänestys, jossa raadin ja yleisön voimasuhde on näennäisesti 50/50. Yleisön tosiasiallinen valta voi niissä olla melkein mitä tahansa nollan ja sadan prosentin väliltä. Emmekä vielä edes tiedä, onko (näennäinen) voimasuhde 50/50 vai jotakin muuta.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Vilsku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1534
Liittynyt: 25 Kesä 2010, 21:01

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Vilsku » 05 Joulu 2012, 15:05

hra47 kirjoitti:
Vilsku kirjoitti: Mielestäni se, antoiko kappaleen näyte sinulle ei nyt ollut ollenkaan keskeistä tässä.
Kyllä se on, niin kauan kuin Euroviisuja pidetään sävellyskilpailuna. Olkoon laulaja kuinka taitava tahansa, mutta jos ei ole piisiä, niin ei se pitkälle pötki.

Tätä Diandra hehkutusta sai lukea täällä jo ennen kuin ensimmäistäkään nuottia oli julkaistu...
Ei tietenkään, mutta nyt yrität viedä keskustelua täysin eri urille. Tämä ei ollut suinkaan se mistä alunperin aloit puhumaan vaan se fakta, että koit ihmisten haluavan Diandran edustamaan Suomea siksi, että hän on tunnettu, mikä ei ole totta. En ole missään vaiheessa kiistänyt biisin vaikutusta, mutta keskusteluumme liittyen kommenttisi oli ohi aiheen. Tottakai kappale vaikuttaa huomattavasti, mutta Diandran tuntevat tietävät hänen laulutaitonsa ja hyvä laulaja & esiintyjä nostaa keskinkertaisemmankin biisin hyvälle tasolle.

Avatar
Maalaispoju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1172
Liittynyt: 06 Syys 2012, 21:15

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Maalaispoju » 05 Joulu 2012, 15:33

Tässä tulee mieleen vaa, et tuntuu väärält et tykkää siit pätkästä mikä on julkastu Diandralta. Sitten taas Yleä syytetään ilman päteviä todisteita. Jotkut kertovat jotain, mutta kyllä niitä virheitä käy kaikille, myös Ylelle eli en usko että se lipsahdus olisi suunniteltu... Lähinnä joittenkin kommenteista tulee sellasii fiiliksii, et enkö saa tykätä siitä mistä pidän.. :lohduton:

Avatar
Daniela
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 574
Liittynyt: 21 Joulu 2005, 16:05
Paikkakunta: tre

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Daniela » 05 Joulu 2012, 16:47

Harmi kun tuonne ei koskaan saada kunnon artisteja/bändejä joilla on jo esiintymiskokemusta.
Miksi tämä eivät osallistu vaikka vof:iin? Saisivat siellä harjoitella esiintymistä ja jättäisivät viisut "kokeneimmille" artisteille, jotka ovat esiintyneet jo vähän isomman yleisön edessä.

Didi voittoon, sehän on ihan selvä juttu.

Avatar
Terasbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6128
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Terasbekoni » 05 Joulu 2012, 17:27

Joo-o, kuuntelinpa nyt minäkin nuo pätkät ihan ajatuksen kanssa, ja tässä vaiheessa Diandra on kyllä ainoa, jonka voisin Malmöhön lähettää.

Mutta eiköhän se ole Arion, joka sille edustusmatkalle tällä 50/50-systeemillä lähtee. :rofl: Ja kaikki on tyytyväisiä, toki.
UMK20 TOP-6: 1. Cicciolina 2. Looking Back 3. Lover View 4. Bananas 5. I Let My Heart Break 6. Eternity

Avatar
riksa[
Press
Press
Viestit: 4595
Liittynyt: 16 Touko 2010, 12:40
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja riksa[ » 05 Joulu 2012, 18:04

30 sekunnin pätkät! :draamaa: Eikö ne nyt voitais jo vuotaa vähän aiemmin kuin niiden on suunniteltu vuodettavan. :heh:
I'm not as think as you drunk I am

Avatar
wulfila
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1673
Liittynyt: 25 Maalis 2012, 23:46
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja wulfila » 05 Joulu 2012, 20:17

veepee kirjoitti:Laulullisestihan Suomesta ei parempaa löydy kuin Diandra.
Siis anteeksi mitä :rofl:
Na svakom prstu jedan niko me nije vrijedan
Dosta sam ljubila, gubila, sebe ubila

Avatar
Vilsku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1534
Liittynyt: 25 Kesä 2010, 21:01

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Vilsku » 05 Joulu 2012, 20:20

wulfila kirjoitti:
veepee kirjoitti:Laulullisestihan Suomesta ei parempaa löydy kuin Diandra.
Siis anteeksi mitä :rofl:
No hyvin harvassa ovat sellaiset suomalaiset artistit, jotka omaavat Diandran kaltaisen vahvan ja voimakkaan äänen.
Kuuntele esim. tämä veto:
http://www.youtube.com/watch?v=aNXubN5TrDQ
Ja kerro sitten, kuinka moni suomalaisartisti vastaavaan suoritukseen pystyisi.

aj1964
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1862
Liittynyt: 02 Joulu 2012, 21:55

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja aj1964 » 05 Joulu 2012, 20:38

wulfila kirjoitti:
veepee kirjoitti:Laulullisestihan Suomesta ei parempaa löydy kuin Diandra.
Siis anteeksi mitä :rofl:


Johanna Försti maybe? so boring.....

Avatar
wulfila
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1673
Liittynyt: 25 Maalis 2012, 23:46
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja wulfila » 05 Joulu 2012, 20:39

^^ No jaa. Luulin itse asiassa että tästä Diandrasta irtoaisi enemmänkin, kun olen hänen vahvaa ääntään kuullut ennenkin kehuttavan. Lisäksi laulussa on mielestäni muitakin osa-alueita kuin äänenväri ja äänen vahvuus. Onhan Diandra omaa luokkaansa - kuten joku muu sanoi - leirinuotiolaulajien joukossa, varmaan myös jossain Idolsissa. Ei kuitenkaan suomalaisten ammattilaislaulajien joukossa mitenkään erityisen kummoinen (osin myös mielipidesyistä, toisia miellyttää erilainen äänenväri ja äänenkäyttötavat kuin toisia). Enkä nyt tarkoita haukkua Diandraa huonoksi, tarkoitan sanoa ettei hän ole Suomen paras laulaja, eli se ettei Suomesta löytyisi "laulullisesti parempaa" ei pidä paikkansa.
Na svakom prstu jedan niko me nije vrijedan
Dosta sam ljubila, gubila, sebe ubila

veepee
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 16
Liittynyt: 05 Joulu 2012, 10:02

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja veepee » 05 Joulu 2012, 20:45

Annan toki arvon wulfilalle anteeksi :)

No jos vakavoidutaan,niin tuubissa esim. näytteet Tina Turnerin Proud Mary-kappaleesta sekä Diandran että Saara Aallon versioina.Saara Aallon versio jää vertailussa luokkaan pikkunätti,Diandra operoi huomattavasi laajemmalla äänialueella.

Jälkimmäisellä Ouluhallin Kivaa-messujen keikalla taisi olla tähänmennessä korkein nuotti tarjolla,mitä olen missään Diandralta kuullut(livenä tai tallenteena).

Toki saa olla erimieltä ja pitääkin olla,jos on muuta todistusaineistoa.

Avatar
Vilsku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1534
Liittynyt: 25 Kesä 2010, 21:01

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja Vilsku » 05 Joulu 2012, 22:10

wulfila kirjoitti:^^ No jaa. Luulin itse asiassa että tästä Diandrasta irtoaisi enemmänkin, kun olen hänen vahvaa ääntään kuullut ennenkin kehuttavan. Lisäksi laulussa on mielestäni muitakin osa-alueita kuin äänenväri ja äänen vahvuus. Onhan Diandra omaa luokkaansa - kuten joku muu sanoi - leirinuotiolaulajien joukossa, varmaan myös jossain Idolsissa. Ei kuitenkaan suomalaisten ammattilaislaulajien joukossa mitenkään erityisen kummoinen (osin myös mielipidesyistä, toisia miellyttää erilainen äänenväri ja äänenkäyttötavat kuin toisia). Enkä nyt tarkoita haukkua Diandraa huonoksi, tarkoitan sanoa ettei hän ole Suomen paras laulaja, eli se ettei Suomesta löytyisi "laulullisesti parempaa" ei pidä paikkansa.
Toki on muitakin osa-alueita ja minä en ainakaan tarkoittanut sanoa Diandraa Suomen parhaaksi laulajaksi, mutta tällaisten poplaulajien joukossa Diandra on ehdottomasti maailman luokan tasoa kuten Beyoncen entinen laulunopettajakin on sanonut.

Diandralla on kuitenkin laulajana monia muitakin vahvuuksia kuten vahva ääni, muuntautumiskykyisyys (rauhallisista balladeista aina kevyihin rock klassikoihin ja tanssimusiikkiin), sopivan mieleenpainuva ääni (tietysti mielipidekysymys, muttei hänen ääntään voi aivan tavalliseksikaan sanoa), kyky laulaa viisaasti (erilaisten (teho)keinojen sopiva säätely kuten vibraaton maltillinen, mutta luova käyttö), lausuminen, fraseeraus ja painotuksen muokkaaminen, lisäksi esiintymisessä on vahvuutta ja äänessä on runsaasti erilaisia sävyjä ja syvyyttä, myös laaja ääniala.

aj1964
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1862
Liittynyt: 02 Joulu 2012, 21:55

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja aj1964 » 05 Joulu 2012, 22:35

Myöhäistä iltaa kaikki! pari päivää sitten kerroin teille että Diandra ON mukana UMKssa ja nyt ajattelin heittää ilmaan väittämän että tuleva Suomen Euroviisuedustaja 2013 Malmössä ON mukana myös huomenna Linnan Juhlissa:)

http://suomenkuvalehti.fi/kuvat/2012/11 ... iapalkinto

osuinkohan taas oikeaan?? varmaan suhteessa 50/50 niinkuin se UMK äänestyskin:)

Hyvää Itsenäisyyspäivää Kaikille viisufaneille ( ja Diandra- faneille myös:)

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13107
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: UMK 2013

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 06 Joulu 2012, 16:40

Edelleen nyt oikeesti - löytyykö täältä tosiaan useita, jotka uskovat, että Diandran demo ei sokkonakin olisi muka erottunut joukosta tuotannon tason, Diandran laulun laadun ja biisin avulla? Että sen mukana olo varmuudella edellyttää kähmintää, salaisia sopimuksia, kiilaamista yms? Mietin vaan. :heh:

Samaa mieltä kyllä edelleen, että peli vaikuttaa nyt sen verran Diandralle petautuvalta, että vie kisaintoa, vaikka hyvä edustaja saataisiinkin.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Viestiketju Lukittu