Pieni lemmenleikki - euroviisumusikaali

Ei-vuosikohtaisen viisukeskustelun arkisto.
Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14301
Liittynyt: 21 Marras 2003, 20:45
Paikkakunta: Lontoo

Pieni lemmenleikki - euroviisumusikaali

Viesti Kirjoittaja JuhaUK » 11 Heinä 2014, 16:41

Eikö täällä tosiaan ollut vielä ketjua tästä kulttuuritapauksesta? Olin eilen kesälomaillessani Messilässä katsomassa Kuppilan etusivullakin kehuttua euroviisuhupaelmaa Pieni lemmenleikki.

http://www.viisukuppila.fi/lemmenleikke ... n-tahtiin/

Näytelmä oli hyvin viihdyttävä kokemus ja musiikki tietenkin loistavaa :D Kaikki musiikki oli siis Euroviisuja, useimmat suomalaisia mutta myös muutamia käännöksiä mukana, jopa erään kuppilanimimerkin kääntämä Rukoillaan, Serbian voittoviisu vuodelta 2007 :tapu:

Yhtä pääosaa esitti siis Kuppilan viimevuotinen fanisuosikki Mikael Saari, ja kolme muuta näyttelijää olivat aivan yhtä tasokkaita laulajia. Pikku orkesteri säesti livenä taustalla.

Tapahtumat oli sijoitettu 1920-luvun Suomeen, jota hallitsi vuonna 1918 valittu Suomen Kuningas Friedrich Karl, Hessenin prinssi ja pääosassa on hänen poikansa Wolfgang, kruununprinssi jolle etsittiin suomalaista vaimoa. Monien mutkien ja juonittelujen kautta loppu on onnellinen, tietenkin. Mielenkiintoinen ajatus, joka oli tullut käsikirjoittajan mieleen, oli kuinka Suomi olisi kehittynyt jos jo valittu kuninkaamme olisikin tosiaan astunut valtaan :uujee:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Karl

Menkää katsomaan jos vain voitte, menee vain tämän (heinäkuun) ajan. Olisi toki hienoa jos tämä saataisiin esille jossain muuallakin - menkää katsomaan ja lähettäkää toiveita uusintakierroksista! :peukku:
Hello Hi!

Viestiketju Lukittu