Vain elämää

Just nu! - keskustelua tv-ohjelmista ja ajankohtaisista asioista
Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 19 Elo 2014, 19:16

Mä olin toka kaudella ihan shokissa, kun lehdessä spoilattiin mitä kappaleita illan jaksossa kuullaan... :shock:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8873
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja romualdo » 23 Elo 2014, 16:57

jännättäää, ehdinkö tänä syksynä avata (VIHDOINKIN!? OLISIKIN EKA KERTA...!?) omaa Vain elämää -historiaani... tuskinmaltaojottaakunhankuulenSamulinesittävänBrontosauruksenYätä... sitätuskintullaankuitenkaankuulemaanikäväkyllävaantodennäköisestiKoivistoisenEeronESC-EHDOKASLaulu v. -75.... :syän:
Viimeksi muokannut romualdo, 13 Marras 2014, 09:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13099
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 23 Elo 2014, 18:55

Samuli Edelmann tuntuu etukäteen niin vähäloirilta, sitäpaitsi tuhanteen kertaan sellaisena nähty, että etukäteen odotan siltä kaikkein vähiten tässä yhteydessä. Mutta ehkäpä ohjelma paljastaakin tämän valmiin totuuden täysin vääräksi :uujee: .
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3778
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 20 Syys 2014, 01:22

Tänään alkoi! :violette:

Vesku on mielettömän karismaattinen tyyppi. Hienoja ajatuksia laukoi. Rehellisesti sanottuna mulle Veskun oma tuotanto on kuitenkin varsin vierasta. Ainoastaan Lapin kesä ja Naurava kulkuri olivat itselleni ennestään tuttuja biisejä tämän illan lauluista. Elastisen kulkuritulkinta oli oikein hittikamaa ja sai hymyn huulille. Paula Vesalan laulutaito yllätti. Jenni Vartiainen oli hurmaava. Paula Koivuniemi oli oma ihana itsensä ja Edelmannilta voi odottaa koskettavia tulkintoja jatkossa. Tästä se lähtee... ensi viikolla Vesalan päivä. Sitä oon itse odottanut eniten koska PMMP. <3
fui eu

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28158
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Pete » 20 Syys 2014, 09:12

Joo, minä en kyllä tämmöisenä muovipopin ystävänä innostunut ollenkaan näistä lauluista. :puna: Eniten taidan odottaa Jennin, Samulin ja Paula Vesalan päivää. :joojoo:
Hetkenä minä hyvänsä sinulle voi tapahtua jotakin hyvää.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13099
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 20 Syys 2014, 09:26

Elastinen ja Jenni Vartiainen oli hyviä. Muut ... njaaaaah - muut eivät tarjonneet mitään minkä vuoksi kuuntelisi mieluummin kuin Loiria. Ehkä tätä jaksoa vaivasi se, että Loiri on, ärsyttävinen, banaaleine maneereinkiin, sekä tulkitsijan että laulajana näihin verrattuna ylivoimainen.

Erityisesti edelleen ihmettelen Samuli Edelmanin suosiota ja etenkin nyt tämän Väliaikaisen saamaa fb-ylistystä. Tai joo, parhaita sovituksia, mutta Samulin muu osuus? Edelmanin laulu on ohutta ja lisäksi minusta edelleen yhtä väritöntä kuin ennekin. Tykkään Samulista monissa rooleissa, hyvä näyttelijä, mutta en laulaja/tulkitsijana. Eikä johdu siitä, että odotusarvo olisi huono - olen kääntänyt kelkkaani useasti, esimerkiksi Sillanpäätä ennen Vain Elämää pidin jokseenkin tylsänä, mutta sehän osottautui aivan mahtavaksi. Mikä on siis Edelmanin salaisuus? Kyky ohjata/valita sellaisia sovituksia, joiden avulla puutteensa peittyvät? Olla turvallinen tavis, eräänlainen siloiteltu insinööriloiri, johon Samuliin ihastuneiden on hyvä projisoida tunteensa (taito tämäkin)? Todella mieluusti kokisin valaistumisen, mutta tämä Väliaikainen oli laulullisesti ja tulkinnallisesti mitäänsanomattomin versio suomalaisten miesnäyttelijöiden kaanonissa.

Paula Vesala oli ookoo, mutta tulkinta oli edelleen vähän liian hentoinen - en tarkoita pelkästään sinänsä kivaa heleää ääntään tms vaan intensiteettiä ja pinnallisuutta. Paula tykkää teksteistän päätellen olla rohkea, käydä päin rankkoja aiheita. Kertaakaan en ole kuullut että laulun keinoin olisi täysin kolkutellut samoja ovia, en ole kuullut jäätävää koleutta, repivää raivoa, kosketuksesta hajoavaa herkkyyttä. Paulalla tuntuu kuitenkin kova itsekontrolli, heittäytminen jää "heittäytymiseksi", silloinkin kun riehakasata sähellystä kyse on tietoisuuden säilyttämisestä.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Axell
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2396
Liittynyt: 13 Kesä 2013, 09:55
Viesti:

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Axell » 26 Syys 2014, 21:53

Tää Paula Vesalan päivä oli kyl ennakkoon se mitä ootin eniten. PMMP:ltä löytyy vaan niin paljon upeita kappaleita. Tänään kaikki vedot oli kyl aivan huikeita <3 Ei voi sanoo mikä olis ollu ylitse muiden.Olihan Jennin, Tonin ja Paula K:n vedot tosi koskettavia. Raskaimmat laulut. :'(

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28158
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Pete » 26 Syys 2014, 22:12

Leri Leskinen on nero (jos sovitukset olivat hänen käsialaansa). <3 Erityisesti pidin "Joutsenet" - ja "Oo siellä jossain mun" -sovituksista.
Hetkenä minä hyvänsä sinulle voi tapahtua jotakin hyvää.

Avatar
Colby
Barista
Barista
Viestit: 4104
Liittynyt: 18 Marras 2003, 00:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Colby » 27 Syys 2014, 13:30

Vesalan Paulan päivää hehkutettiin etukäteen kaikkien aikojen parhaaksi jaksoksi, mutta mun mielestä se oli oikeastaan todella tylsä! Edelmannin törkeä raiskaus Päiväkodista oli ihan järkyttävä! Sovituksessa oli kertsissä ihan hauskoja elementtejä, mutta kokonaisuutena menee taistelemaan kaikkien aikojen huonoimman Vain elämää -esityksen tittelistä yhdessä Neumannin Tuulikellon kanssa.

Tonin Kovemmat kädet oli loistava! Toisaalta aika varman päälle vedetty. Mutta ei niin varman päälle kuin Jennin Lautturi, joka sai haukottelemaan. Yliarvostetun Veskun "hassunhauskaa" Rusketusraidat-vetoa ei varmaan saa kritisoida, koska muuten on sivistymätön moukka. Koska kaikki mihin Loiri koskee on automaattisesti upeaa taidetta, koska onhan hän niin huikean mahtavan upea legenda! Not. Ei Ruskikset nyt ihan hirveä ollut, mutta joo...

Paula seniorin versiointi yhdestä kaikkien aikojen PMMP-inhokeistani, Joutsenista, oli yllättävän hyvä! Ei se biisistä vieläkään hyvää tee, mutta huomattavasti siedettävämmältä kuulosti. Elan "Oo siellä jossain mun" oli sellaista naiskatsojien kosiskelua, että! Mutta hyvinhän Ela sen veti, ei voi kieltää. Kyllä minäkin pidin! Ja Kimmollahan on oikeasti hyvä lauluääni!

Jakson biisivalinnat oli ehkä pettymyksiä. Toki tässä oli varmaan myös tuotannolla suuri sanansa sanottavana. PMMP oli mulle 10 vuoden ajan ehkä elämän tärkein ja suurin bändi. Loppusuoralla toki näkyi väsymisen merkkejä puolin ja toisin, mutta kyllä silti koko PMMP:n tuotanto (Paitsi sitä järkyttävää Matkalaulu-albumia, jossa tehtiin uusia tekotaiteellisia versioita vanhoista biiseistä) on mulle erittäin tärkeää. En kuitenkaan suhtaudu PMMP:n biiseihin niin, että niihin ei kukaan saisi koskea. Olisin vaan toivonut suurempaa "irtiottoa". Että näin.
"Ihan **tun ruma ihminen!
Kaikin puolin.
Varsinkin ulkonäöltä!"

-Saana Uimonen

Avatar
Axell
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2396
Liittynyt: 13 Kesä 2013, 09:55
Viesti:

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Axell » 27 Syys 2014, 14:16

Mä olisin toivonu, että Paulanpäivänä olisi kuultu Henkilökohataisesti. Yksi ehdottomista suosikeista PMMP:n biisesitä yhdessä Joutsenien kanssa. <3

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13099
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 27 Syys 2014, 18:51

Tylsää tylsää tylsää edelleen. Kuka olikaan kun puhui requemista - ennemminkin edelleen väkinäistä väkisinyrittämistä, pakkoa koskettaa ja tehdä vaikutus. Anti jää köyhäksi kun kontrolli on päällä niin monilla.

Samuli oli huono jälleen. En kyllä diggaile siitä lainkaan muutenkaan, että ehkä olen siksi jäävi, mutta se vain jäi täysin muiden keskinkertaistenkin tulkintojen katveeseen ja etenkin Toni Wirtasen varjoon. Molemmat olivat rakenetaneet tulkkintansa samalle kontrastille ja jännitteelle hiljaisen hekkyyden ja urku auki tykityksen välille. Samulilta ei vain lähetenyt eikä se osannut tyylitellä hiljaista eikä kovaa kuten Toni. Hieno suoritus, Tonin siis, ja vaikka onkin siinä varsinaisessa laulutekniikassa toivomisen varaa niin ei voi kuin ihailla rytmitystä ja sitä rytmiin perustuvaa, biisin eduksi toimivaa fraseerausta, mitä Tonilla on. Puhumattakaan muusta oikeanlaisesta mielipuolisuudesta mitä tulkinnassa vilisi.

Mutta Toni olikin ainoa, sitä lukuunottamatta muut olivat mitäänsanomattomia. No, Vesku oli kyllä hauska ja idea loistava tehdä Rusketusraidoista vanhojen pervojen pornolaulu perinteikkäässä hengessä, mutta vaikutti siltä, että Vesku ei oikein ollut kunnolla tätä treenaillut, vähän puolihuolimaton rykäisy. Kyllä näin vanhoilla päivilläänkin parempaan on pystynyt viime vuoden itsenäisyyspäivän konsertissa esimerkiksi. Elan räppi oli aika sataan kertaan kuultu.Jenni lauloi läpi ja Paula veti omaksi tylsäksi biisikseen.

PMMP ei ole lemppareitani koskaan ollut, mutta nyt havaitsin että jotain siinä ohuessa ilmaisussa ja näppärässä soitannassa kuitenkin on, koska niin monet tuntuivat kuohivan ja latistavan niitä biisejä. Paitsi että valittiin pl Vesku vain ranteetauki-biisejä, niin vietiin niistä sitä rienaavaa hulluutta, joka PMMPlle on ominaista. Sitä että nauretaan ja riehutaan kalmosti kamalille asioille. Se jäin pois kokonaan, Vakavastiotettavaa Tulkintaa rakennettiin otsa kurtussa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13099
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 03 Loka 2014, 23:36

Olipa vihdoinkin jakso joka alkoi kiinnostaakin. Toni Wirtanen on kyllä lahjakas ja älykäs tyyppi, mikä biisintekijä, ne kappaleensa hengittävät ja niissä on terää ja kärkeä niin paljon että taipuvat moneen. Siten että antavat esittäjälleen ikäänkuin etumatkaa, laatua. Minusta kaikki olivat hyviä tänään. Tai no, Samuli ei, mutta siitä sen väsyneestä keksitien iskelmäpopista en vaan saa mitään irti. Elastinenkin vähän kesytti Hei heitä, eikä hyvällä tavalla.Mutta Paula K:n alkuperäistä seuraileva istui esittäjälleen. Muilla olikin sitten näkemystä.

Paula V:n versio oli hieno, vaikka vähän hajosi kuten itsekin sanoi. Jennissähän on paljone enemmän kuin ne tähänastiset typerät radiosoittobiisinsä antavat ymmärtää. Toivottavasti löytää paremman biisntekijän, tuo Lynchin Blue Velvetin mieleen tuova piiskanarkkaus, pidin paljon. Loiri oli niin tosi kuin voi olla. Ja oli hienoa, että Loirille se ei ollut kaikesta henkilökohtaisuudesta huolimatta testamentti, vaan uuden alku, näin minä ymmärsin. Että se ei puhunut kaiken lopusta vaan itsekeskeisyyden lopusta, havahtumisesta muiden huomioonottamiseen, oivalluksesta. Sitä se Tsemppiä ikä kaikki minusta tarkoitti.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
inomu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2084
Liittynyt: 31 Joulu 2010, 01:01
Paikkakunta: Turkki

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja inomu » 11 Loka 2014, 16:55

Olen pettynyt, että kukaan ei esittänyt Gimmelin kappaleita :niinpa:

Tai ehkä duettopäivänä saamme päivitetyn version tästä esityksestä :heh:
Because you're a sky full of stars
You're such a heavenly view

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12124
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 12 Loka 2014, 15:01

inomu kirjoitti:Olen pettynyt, että kukaan ei esittänyt Gimmelin kappaleita :niinpa:
Samoin. :femme: Jennin tuotannosta en ole paljoakaan välittänyt koskaan, mutta varsinkin Gimmelin debyyttialbumi on jo klassikko. Olisi ollut kiva kuulla Paula K:n versio Jokotaista tai Tonin Roviolla. :hihi:
Hidden deep in that beat
There’s
a calling for that leap
Got
no control but I know
There’s a fire in my soul

Avatar
Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21773
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Så mycket bättre

Viesti Kirjoittaja Roope » 19 Loka 2014, 11:23

Ruotsin Så mycket bättren uudessa kaudessa on esc-edustajia mukana :samaamielta:

Kuva

http://www.tv4.se/s%C3%A5-mycket-b%C3%A4ttre

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25749
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza » 26 Loka 2014, 09:58


Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 05 Marras 2014, 13:59

Muutamia mietteitä kohta päättyvästä kaudesta... Artistit ikäänkuin mun kokemukseni mukaisessa paremmuusjärjestyksessä...

1. Paula Vesala
Tämä nuori nainen nosti osakkeitaan mun silmissä ehdottomasti eniten! Ehkä juuri siksi, että mulla ei hänestä oikein mitään kuvaa ollutkaan. Muuta kuin "se toinen PMMP" ja kun se toinen PMMP oli se kimittävä Voice-valmentaja, niin odotukset eivät olleet kovat. Mutta hänhän osoittautui varsin huikeaksi elektropop-mimmiksi ja suureksi ajattelijaksi ja pohdiskelijaksi. Arvostus nousi kymppiin!

2. Elastinen
Tämä hymypoika on kyllä valloittanut mun sydämeni jo Voice-tuomarina sanavalmiilla ja positiivisella persoonallaan, mutta musiikillisista ansioistaan en tiennyt paljoakaan. Hän on kuitenkin käsitellyt kaikki esityksensä niin uskomattomalla tavalla uusiksi, etten voi kuin arvostaa! Noita uusioversioita soitetaan vielä kauan.

3. Toni Virtanen
Tonikin oli persoonana tuttu ja mieluisakin, mutta Apulannan musiikki ei niin kovasti lähellä sydäntäni ollut (tunsin kyllä useitakin kappaleita). Tonin versioinnit olivat aika samantapaisia ja Apulantamaisia, mutta parasta olikin kun muut tekivät Apulannan mainioiksi osoittautuneista kappaleista eri tyyliset versiot. Tonissa parasta olivat perustellut pohdinnat.

4. Paula Koivuniemi
Paula on Paula ja Paula on ihana, mutta hänen versionsa muiden kappaleista olivat kyllä aika pliisuja. Tuntuu kuin kaikista olisi tehty iskelmäversio Paulan seuraavan levyn albumiraidaksi. Parasta Paulassakin oli Paulan päivä, kun muut pistivät uusiksi hänen tuotantoaan.

5. Vesa-Matti Loiri
Arvostan Veskua taiteilijapersoonana ja ihmisenä, mutten niinkään muusikkona. "Loistava tulkitsija" termi tuntuu nykyään enemmänkin vitsiltä. Loiri örisee kappaleet läpi laahaavasti, eikä sanoistakaan tahdo aina saada selvää. Kaudelle mahtui kuitenkin muutama onnistuminen ja kai se suurin ansio oli, että Loiri sai vedettyä mukanaan ohjelmaan muutaman muunkin vetonaulan.

6. Samuli Edellman
Samuli kääntyi melkein vitsiksi itseään vastaan, kun kaikki hänen tulkintansa olivat samanlaisia edellmanneja, alkoivat rauhallisina ja kohosivat kertosäkeisiin. Myöskään Samulin oma tuotanto ei ole mieleeni, eikä artistikaarti niistä kummoisia tulkintoja saanutkaan aikaiseksi. Samuli yllätti silti ihmisenä ja hänen avoimet tilityksensä yllättivät positiivisesti. Luulin ylpeämmäksi ihmiseksi, kuin minkälaisen kuvan hän itsestään sitten antoikaan.

7. Jenni Vartiainen
Jenni oli suurin pettymys sekä persoonana että muusikkona. Versionsa olivat "Luotan sydämen ääneen"-vetoa lukuunottamatta samanlaista tylsää huokailua ja muun ajan neitokainen pysyikin melkein tuppisuuna.
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13099
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 08 Marras 2014, 01:13

1. Paula Vesala Sori
Rakastan tätä pissistykitystä
2.Toni Wirtanen Kovemmat Kädet
Biisi sellaisena kuin se olisi pitänyt esittää
3. Elastinen Naurava Kulkuri
Elastisen määritelmä - erittäin onnistunut
4. Jenni Vartiainen Anna mulle piiskaa
Rakastan Blue Velevet tunnelmaa
5. Paula Vesala Koneeseen kadonnut
Mahtavaa elektroa
6.Toni Wirtanen Sata Kesää
Mahtava versio
7. Toni Wirtanen Ei mitään hätää
Älykäs näkemys, upea sovitus
8. Vesa Matti Loiri Armo
Upea biisi, en tiedä ylittääkö alkuperäisen latausta ja tulkintaa, mutta Loirin vanhan miehen herkkyys iskee sydämeen.
9. Jenni Vartiainen Kohtakokas Samba
Jenni on ihana. Miten hersyvä versio.
10. Vesa Matti Loiri Rusketusraidat
Heh :heh:
11. Vesa Matti Loiri Armaan läheisyys
Vanhan hyvän ajan korkeaa veisua

Duettopäivä oli Toni Wirtasen täysin. Aggressio ja se kantripläjäys - Jennin jodlaus <3

Paula Vesala yllätti. PMMP ei ole minua sytyttänyt, liian akateeminen bändi, mutta nyt Paulan näkemys pääsi esiin. Upea sarja Paulalla, joskin laulun ohuus ja maneerisuus suorissa tulkinnoissa edelleen häiritsi. Mutta mitä näkemystä parhaissa! Toni Wirtasesta olen aina pitänyt, vahva, herkkä, latautunut, älykäs, onnistui luomaan vaaran tunteen myös Vain Elämää olosuhteissa. Malliesimerkki miten laulun puutteita kompensoidaan näkemyksellä, latauksella ja älyllä. Jenni kaksijakoinen: omien kaavojensa vanki, mutta Piiskaa oli huikea ja samoin Kohtalokas samba. Loiri vanhana ja sairaanakin hauska ja aatelia. Elastisen Kulkuri oli mahtava, mutta muutoin toisti itseään vähän liikaa vaikka persoonanan sympaattinen ja rakastettava. Paula Koivuniemi on myös klassikko, tyyliksä sarja, muttei kohokohtia.

Kiva kausi lopun ansiosta.
Viimeksi muokannut ta1ja, 13 Marras 2014, 21:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8873
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja romualdo » 13 Marras 2014, 09:27

EI HITTO.... mää sentään yritin, noin 9 min. katsoin viime jaksosta missä vierailijat esittivät Erinin (ja NylonBeatin) kappaleita ja siis ekaa esitystä... en muista, jäikö sekin kesken... Telfonlove... !? ... kun, eh... siis... en löydä sanoja... mutta tuosta joukosta ylivoimaisesti kiinnostavin oli tietysti Toni Edelmanin pojan laulut ja laulajana siis... näistä... kuten sanoin... tää ei vaan ehkä ole jostain syystä (!?) ihan mun juttuni tai jomää muistaisin kahtella tämän prokkiksen niin kukaties saattaisin hehkuttaakin tätäkin ohjelmaa täällä - kyyneleet silmissä .... ehkä...

jyrivaan
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 7
Liittynyt: 21 Helmi 2014, 20:42

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja jyrivaan » 23 Marras 2014, 23:17

Mikäli seuraava tuotantokausi tehdään niin yksi kenet tuonne toivoisi olisi Michael Monroe. Tämä tuli ekana mieleen ensi kauden mahdollisia artisteja miettiessä. Myös Pate Mustajärvi, Martti Syrjä, Olli Lindholm ja Arttu Wiskari ovat sellaisia ketkä voisin ohjelmaan kuvitella. Kaikki enemmän tai vähemmän suosikkeja. Tosin Pate, Martti ja Olli ovat joskus julkisesti kieltäytyneet ohjelmasta ainakin mitä itse olen kuullut. Nähtäväksi jää.

Avatar
Roope
Baarimestari
Baarimestari
Viestit: 21773
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Turku

Så mycket bättre

Viesti Kirjoittaja Roope » 23 Marras 2014, 23:26

Så mycket bättressa oli eilen Carolan päivä :ihana:

https://www.youtube.com/user/Zoldberg11/videos

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3778
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 18 Touko 2015, 12:45

Neljännen Vain elämää kauden artistikaartin paljastus lähestyy. Nyt voi veikata nimiä Suomipopin sivuilla:

http://kampanjat.radiosuomipop.fi/artis ... ttelu2015/

Seiska julkaisi jo alkuvuodesta mahdolliset seuraavan kauden nimet ja näyttää siltä, että Seiskan tiedot voisivat pitää paikkansa. Antti Tuisku, Anssi Kela, Vicky Rosti, VilleGalle, Maija Vilkkumaa ja Sanni mahtuisivat hienosti sinisiin hahmoihin. Viimeinen mies voisi olla Pate Mustajärvi tai Pave Maijanen. Tällainen sakki ei olisi yhtään hullumpi.

Kesäkuussa selviää.

Viime kauden versioinneista Paula Vesalan Miten ja miksi ja Sua vasten aina painautuisin ovat kyllä jääneet soittolistalle. <3
fui eu

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13099
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 18 Touko 2015, 13:15

Hanhis kirjoitti:Seiska julkaisi jo alkuvuodesta mahdolliset seuraavan kauden nimet ja näyttää siltä, että Seiskan tiedot voisivat pitää paikkansa. Antti Tuisku, Anssi Kela, Vicky Rosti, VilleGalle, Maija Vilkkumaa ja Sanni mahtuisivat hienosti sinisiin hahmoihin. Viimeinen mies voisi olla Pate Mustajärvi tai Pave Maijanen. Tällainen sakki ei olisi yhtään hullumpi.
Kyllä se aika tylsä olisi ja tylsää myös olisi jos seiskaan olisi noin aikaisin totuus vuotanut.

Itse veikkailisin tällaista: Antti Tuisku, Anssi Kela, Petri Nygård (siirtynyt Warnerille ja tekee levyä sinne), Pepe Willberg tai J.Karjalainen, Maija Vilkkumaa, Chisu, Virve Rosti.

Voisi olla listalla myös yllättävästi oleva Lea Laven - ja Karita Mattila ja Arja Saijonmaa :miettii: - miehissä J.Karjalainen tekee levyä, ett voi olla se eikä Pepe. - Hevinimeä etsin, koska siellä ei ole ollut vielä yhtäkään, mikä on kummallista. Ahola tuskin, ei samana vuonna oi olla Tähdet tähdissä ja Vain elämäässä, Tarja Turunen on Universalin artisti, kuin myös Ville Valo. Raskaammasta rockista edes - Michael Monroe ja Olli Herman. Jyrki 69? Pate? Popedalla kesäkuun alku täynnä keikkaa?

E: eikun Hanhis olet oikeassa seiskan nimet osuvat noihin hahmoihin, en tajunnut sitä katsoa. Se kolmas vasemmalta mies on selvästi Pave Maijanen - Sannia kyllä vähän ihmettelen mukana, onhan se hyvä mutta aika uusi :heh: .
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3778
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Hanhis » 02 Kesä 2015, 12:47

Uudet Vain elämää -artistit ovat Pave Maijanen, Vicky Rosti, Anssi Kela, Maija Vilkkumaa, Antti Tuisku, Sanni ja VilleGalle. Olipas yllättävää!

http://www.iltalehti.fi/popstars/201506 ... 2_ps.shtml

Voi tulla varsin hyvä kausi! :peukku:
fui eu

Avatar
Axell
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2396
Liittynyt: 13 Kesä 2013, 09:55
Viesti:

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Axell » 12 Kesä 2015, 01:33

Oii mikä kattaus tosiaan ensi syksynä :surrur: Odotan innolla :joojoo:

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6577
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja WildDance » 12 Kesä 2015, 13:29

Maija ja Vicky :ihana: Anssi Kela on myös oikein hyvä :joojoo: Muut eivät niinkään :roll:
"My kingdom come
And on and on and on
Forever I'll keep on singing
And this time maybe I'll be winning
For the lonely ones."

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 28158
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Pete » 18 Syys 2015, 19:52

Tänään alkaa uusi kausi. Vickyn päivä on ensimmäisenä. :peukku:
Hetkenä minä hyvänsä sinulle voi tapahtua jotakin hyvää.

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5913
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Elvis » 18 Syys 2015, 22:15

Vickyn päivä - Todella hyvä ja hauska avausjakso. Porukka vaikuttaa paljon rennommalta ja pirteämmältä. :peukku:

1.Antti Tuisku - Sata salamaa
2.Maija Vilkkumaa - Näinkö aina meille täällä käy
3.Pave Maijanen - Tuolta saapuu Charlie Brown
4.Anssi Kela - Avara Luonto
5.Sanni - Oon Voimissain
6.VilleGalle - Menolippu
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
Axell
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2396
Liittynyt: 13 Kesä 2013, 09:55
Viesti:

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Axell » 19 Syys 2015, 00:01

Vaikuttaa ekan jakson jälkeen tooodellla hyvältä kaudelta :uujee: Eipähän oo samanlaista vetistelyä ku viime vuonna.

1.Antti Tuisku - Sata salamaa
2.Sanni - Oon Voimissain
3.Anssi Kela - Avara Luonto
4.Maija Vilkkumaa - Näinkö aina meille täällä käy
5.VilleGalle - Menolippu
6.Pave Maijanen - Tuolta saapuu Charlie Brown

Antin versiosta Sata salamaa tulee varmasti radiohitti :joojoo:

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 13557
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Vain elämää

Viesti Kirjoittaja Hazard » 20 Syys 2015, 04:16

Voisin alkaa myös vääntämään puntareita jokaisen jakson jälkeen. Oma suosikki koko kattauksesta on Anssi Kela, jonka työtä arvostan valtavasti. Tekee niin paljon musiikin eteen. Esimerkillinen mies musiikin saralla. Sannin kiehtovasta tyylistä pidän myös.

Vicky Rostin päivä - 18. syyskuuta 2015

01. Anssi Kela - Avara luonto
02. Sanni - Oon voimissain
03. Antti Tuisku - Sata salamaa
04. Pave Maijanen - Tuolta saapuu Charlie Brown
05. Maija Vilkkumaa - Näinkö aina meille täällä käy
06. VilleGalle - Menolippu
If you’ve never seen the dark, then you’ve never seen the stars.

Vastaa Viestiin