Yksäreistä

Ik heb zorgen - palautteet ja tiedotteet. Voit kirjoittaa tänne ilman rekisteröitymistä.
Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11691
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Yksäreistä

Viesti Kirjoittaja Marjukka » 25 Elo 2005, 13:23

petri kirjoitti:Viisukuppilan järjestyssäännöt:
27. Palstan käyttäjiä kannustetaan yrittämään selvittää kahdenkeskiset erimielisyytensä yksityisviestein ja pyytää moderaattoreita tuomareiksi vasta jos kahdenkeskiseen sopuun ei muutoin päästä.
Nyt on ketään erityisesti osoittelematta otettava puheeksi, että muistakaa, ihmiset, säilyttää jonkinlainen korrektius yksityisviesteissäkin. Kahdenkeskiset erimielisyydet toki toivotaan puitavan yksäreitse, mutta yksäreissäkään ei saa loputtomiin vinoilla ja mennä asiattomuuksiin niin, että vastapuoli kokee sen herjaavaksi. Toki voimakas mielipiteenvaihto "pinnan alla" kuuluu asiaan, mutta suoranainen häirintä, kiusaaminen, uhkailu, toisen olon tekeminen epämiellyttäväksi yksäreillä jne. ei kuulu asiaan.

Vakavasti herjaavat, muuten erityisen ikävän sävyiset tai laittomuuksia sisältävät yksärit voi lähettää ylläpidon luettavaksi. Tämähän ei kuitenkaan tarkoita normaalia kinaa, voimakkaita mielipide-eroja ja erimielisyyksiä sisältäviä kränäilyviestejä. Jokaiseen hiekkalaatikkokinaan ei todellakaan tarvita modeja moderoimaan, mutta asiattomuuksiin ja herjauksiin puututaan.

Ai miksikö tällainen viesti? Valitettavasti edellä kuvatun kaltaista yksäröintiä aina toisinaan esiintyy täälläkin lupsakassa viisuhörhöjen tyyssijassa, toivotaan ettei nyt pinnan alla kupliva tilanne mene pidemmälle. Viihtymäänhän tänne on kuitenkin tultu!
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

Vastaa Viestiin