Mikael Saari – On it goes

Euroviisut 2016 Tukholmassa

Mikael Saari – On it goes

*****
125
56%
****
39
17%
***
30
13%
**
16
7%
*
13
6%
 
Ääniä yhteensä: 223

Avatar
Albin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1661
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 21:21

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Albin » 23 Helmi 2016, 17:55

Minulla haluttaisi tulla mukaan tähän voteMikael juttuun käänteisen äänestyksen kautta. En halua iltapäivälehtien suosikkien menevän jatkoon. Minun ongelma on, että tykkään parista muusta kappaleesta enemmän kuin Mikaelin, mutta silti rakastan tätä esitystä ja olisin todella onnellinen jos tämä saataisiin viisuedustajaksi :peukku:

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3814
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja hra47 » 23 Helmi 2016, 18:23

Entäs sitten toi hyökyaalto... vai saakohan tässä ketjussa puhua aalloista...
Kirosanan kaltainen on lempi pohjoinen

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2504
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja wigwam » 23 Helmi 2016, 18:37

hra47 kirjoitti:Entäs sitten toi hyökyaalto... vai saakohan tässä ketjussa puhua aalloista...
:heh: Onneksi andre06 keksi paremman termin, koska lumivyörynkin voi nähdä liittyvän erääseen toiseen kisaajaan. (Cristal Snow)

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6699
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Wadde » 23 Helmi 2016, 18:43

Koirankuonolainen kirjoitti:
WildDance kirjoitti:Rakastan tuon musiikkivideon iäkästä ladyä.
Ellen nyt vallan erehdy, niin häntä esittää Mikaelin äiti.
Kiinnostavaa! Onko lähdettä tähän? Mikaelista ja äidistään oli vasta mielenkiintoinen artikkeli Me Naisissa.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28172
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Rousku » 23 Helmi 2016, 19:33

Carboni kirjoitti:Raadit vai kansaäänet? Mikä tätä kansaa vaivasi 2013? :D
Kansan äänet.

Tätä kansalaista vaivasi se, että Kristan kokonaisuus oli niin paljon parempi ja valmiimpi silloin. Eihän WSBT edes olisi voinut lähteä edustajaksi siinä muodossa kuin sen kuulit, sillä se oli parikymmentä sekuntia liian pitkä. Mistäpä kohden olisit itse napsaissut pois?

Mutta joo, ehkä on parempi, etten avaa näitä haavoja täällä tämän enempää. Jos haluat, voit lukea kiihkeitä keskusteluja aiheesta kuppilan historia-osiossa. Siellä lentävät argumentit puoleen ja toiseen.

Edit: Avaanpa sen verran kuitenkin, että katselin WSBT:n finaalivedon. Mikael on siitä kehittynyt laulajana aika paljon, ja se on minulle iso asia.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja mpappa » 23 Helmi 2016, 22:31

Creeperqueen kirjoitti:Jee, sain laitettua äitini antamaan ennakkoäänensä Mikaelille. Ei ollut edes mitenkään vaikeaa, vaan riitti että kerroin äänen olevan ilmainen ja että äänellä voi mahdollisesti estää Einiä tai Saaraa voittamasta :heh:
Tässäpä onkin hyvä syy äänestää Saaraa.
Love shine a light

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28172
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Rousku » 23 Helmi 2016, 23:05

^Älä nyt, Saara-ketjun viimeisessä viestissä on saatu Saaran taakse rekrytoitua melkein koko suku, ei pelkkää äitiä. Eikö se olisi puolestaan hyvä syy äänestää Mikaelia?

Outoja olette kummatkin. Minä taidan äänestää Einiä.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
sentimentalmen
Maistelija
Maistelija
Viestit: 37
Liittynyt: 10 Helmi 2016, 17:38

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja sentimentalmen » 23 Helmi 2016, 23:12

Täällä on näköjään kehuttu Kristan Marry me tekelettä paremmaksi kuin Mikaelin WSBT:tä. Kamalampaa ja tyhjänpäiväisempää renkutusta en juurikaan ole kuullut. On suorastaan häpeä verrata sitä Mikaelin upeaan ballaadiin. Muistan, kyllä, miten Redramat ja Puurtiset ylistivät tätä Marry me:tä.Tosin raati ylisti kyllä muitankin, riippumatta minkälaisia biisit olivat. En kyllä yhtään ihmettele miksi Marry me ei menestynyt Euroskaboissa...En olisi antanut itsekään pojon pojoa. Suomalainen ja muun Euroopan musiikkimaku ei näköjään kohtaa. Toivottavasti tällä kertaa ymmärretään mikä HELMI meillä on. ???

Avatar
ritsu89
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 437
Liittynyt: 16 Marras 2007, 22:19

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja ritsu89 » 23 Helmi 2016, 23:58

No olihan siinä Mikaelin viimekertaisessa tappiossa sellaisiakin syitä, ettei Mikaelilla ollut levy-yhtiötä promoamassa. Muistan, että Kristan biisiä soitettiin aika paljon radiossa etukäteen. Näytin kaverilleni kerran WST esityksen ja ei ollut kuulemma edes tietoinen, että semmoinenkin biisi oli mukana. Vaikka olikin niin huonosti perillä asioista oli silti äänestänyt Kristaa. :roll:

Avatar
JedHead
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 194
Liittynyt: 07 Tammi 2013, 11:22

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja JedHead » 24 Helmi 2016, 00:08

Mielestäni tämä oli hyvä kappale niin kauan, kuin kaikki Mikaelin yliaktiiviset fanit alkoivat sekopäisesti promoamaan häntä kaikkialla. Biisi on edelleen OK, mutta ärsyttää, miten Saara ja jopa Krista lytätään Mikaelin varjolla.
Here I stand, no guns, no guard.
Come face me now, my soul, my heart.

#nofear2016

Avatar
ritsu89
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 437
Liittynyt: 16 Marras 2007, 22:19

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja ritsu89 » 24 Helmi 2016, 00:14

Anteeksi julmuuteni, mutta olisin lytännyt Kristan ja Saaran ihan ilman Mikael Saartakin. :mrgreen:

kat-ke-ro
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 15
Liittynyt: 16 Helmi 2016, 13:19

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja kat-ke-ro » 24 Helmi 2016, 00:52

sentimentalmen kirjoitti:Täällä on näköjään kehuttu Kristan Marry me tekelettä paremmaksi kuin Mikaelin WSBT:tä. Kamalampaa ja tyhjänpäiväisempää renkutusta en juurikaan ole kuullut. On suorastaan häpeä verrata sitä Mikaelin upeaan ballaadiin. Muistan, kyllä, miten Redramat ja Puurtiset ylistivät tätä Marry me:tä.Tosin raati ylisti kyllä muitankin, riippumatta minkälaisia biisit olivat. En kyllä yhtään ihmettele miksi Marry me ei menestynyt Euroskaboissa...En olisi antanut itsekään pojon pojoa. Suomalainen ja muun Euroopan musiikkimaku ei näköjään kohtaa. Toivottavasti tällä kertaa ymmärretään mikä HELMI meillä on. ???

2013 UMK karsintojen aikaan minä törmäsin ESC-sivustolla ranskalaiseen Mikael-faniin ja meistä tuli FB kaverit. Kun Krista sitten voitti finaalin, tuli tältä kaverilta välittömästi nootti ja se suurin piirtein kuului: MITÄ HELVETTIÄ te siellä Suomessa menitte tekemään?? Äänestitkö Sinäkin Kristaa?! :jupinaa:
Siinä sitten koetin selitellä hänelle, että en se minä ollut :eiei: vaan ne muut. 2013 me todellakin mokattiin karsinta pahemman kerran.

Avatar
kalonike
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 543
Liittynyt: 27 Tammi 2013, 16:40

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja kalonike » 24 Helmi 2016, 01:20

Rousku kirjoitti: Eihän WSBT edes olisi voinut lähteä edustajaksi siinä muodossa kuin sen kuulit, sillä se oli parikymmentä sekuntia liian pitkä. Mistäpä kohden olisit itse napsaissut pois?
Mikaelilta kysyttiin silloin tuota, miten hän lyhentäisi sen kolmeen minuuttiin. Hän vastasi että intro lähtisi pois ja muuten pienellä viilauksella. Minusta outrokin oli hieno, mutta kun jostain olisi ollut pakko, niin minä olisin napsinut siitä.

Avatar
Night_Owl
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 878
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 01:57

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Night_Owl » 24 Helmi 2016, 02:39

wigwam kirjoitti:Korjatkaa, mikäli olen väärässä, mutta ei tainnut olla vielä mainitaa täällä, että #VoteForMikael-kampanja pääsi eilen Suomen viraali-ilmiöitä seuraavan pinnalla-sivuston ( https://twitter.com/PinnallaFI ) päivittäiseen viraalipilveen.

Kuva

Ei siis ihan turha kampanja ;) Miten ois tänään isommalla fontilla? :vonkaus: Eli ei muuta kun twitter ja muu sosiaalinen media laulamaan. :joojoo: Somessa voisi myös jakaa kuvia, jos on esimerkiksi tehnyt jo jonkin sortin kannattajamateriaaleja (esim. kylttejä tms), niiden näkeminen saa aina hyvälle tuulelle. :rakkaus: Lisäksi, jos joku on kekseliäs, niin voi laatia myös vaikka kuvameemejä. :uujee:


Huikeaa työtä, ootte mahtavia, pysykää aktiivisena. :kiitos: Jos ei nyt niin milloin? :draamaa: Laitetaan hyökyaalto/lumivyöry tmv. liikkeelle! :surrur:
Kiitoksia paljon, tätä on niin hienoa tehdä! Kiitoksia niin paljon kaikille osallistujille, nyt vaan lisää porukkaa mukaan ja jatketaan aktiivista kampanjointia! Ja ihan mahtavaa, en ehtinyt vielä kiittää sinua tästä tiedosta! Laitoin tästä jo kampanjan tapahtumaan ilmoituksen! :uujee: Joo, kuvia olisi mukava saada enemmän, pitääpi kannustaa ihmisiä siihen enemmän! Hyväntahtoiset meemitkin voivat olla mukavia, jos ne pysyvät muita artisteja kunnioittavina ja asiallisina.
JedHead kirjoitti:Mielestäni tämä oli hyvä kappale niin kauan, kuin kaikki Mikaelin yliaktiiviset fanit alkoivat sekopäisesti promoamaan häntä kaikkialla. Biisi on edelleen OK, mutta ärsyttää, miten Saara ja jopa Krista lytätään Mikaelin varjolla.
No, niin Saarakin on todella aktiivisesti somessa tuonut esiin omaa NoFear-kampanjaansa, viisu-unelmaansa ja jaellut jatkuvasti äänestysohjeita. Saaralla on myös ollut jonkinlainen ennakkosuosikin asema ja hän on näistä finalisteista tunnetuimpia artisteja. Mikael Saari on edelleen aika tuntematon nimi ja hänen somepäivittelynsä on ollut paljon vähäisempää, joten mielestäni on hyvä tasapainottaa tilannetta.

Ja Saaraa minulla ei ole mitään vastaan muuten, itse asiassa olen kuunnellut jo jonkin aikaa hänen musiikkiansa, seurannut Saaran uraa pitkään ja jopa kehunut häntä (toisessa yhteydessä kyllä) kasvokkain. Tämä viisuesitys ei mielestäni kuitenkaan toimi ja biisi menettää nopeasti tehonsa. Kristankaan Marry me-biisistä en erityisemmin välitä, WSBT on paljon moniuloitteisempi ja vaikuttavampi kappale. Tämän kampanjan tarkoituksena ei ole missään nimessä tarkoituksena haukkua ketään, mutta kriittisten mielipiteiden esittämisessä (joka ei ole sama asia kuin haukkuminen) ei ole mitään väärää. T: #VoteForMikael-kampanjan ylläpitäjä
"Kun joku kaunis päivä
luoksesi saavun
ei auta vaikka pukis nunnakaavun"

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja rosetta » 24 Helmi 2016, 08:42

JedHead kirjoitti:Mielestäni tämä oli hyvä kappale niin kauan, kuin kaikki Mikaelin yliaktiiviset fanit alkoivat sekopäisesti promoamaan häntä kaikkialla. Biisi on edelleen OK, mutta ärsyttää, miten Saara ja jopa Krista lytätään Mikaelin varjolla.
Näkyyköhän tässä siis se kuuluisa hupzitus-vaikutus... ;) Tosin tämä on vielä hyvin pientä (ja kaikkea muuta kuin sekopäistä) ko. fanittajaan verrattuna, joten en tiedä miten noin voi sanoa.

Minusta tällainen pöhinä ja kampanjointi edustaa juuri sitä, mitä viisut parhaimmillaan ovat :ihana:
ritsu89 kirjoitti:Anteeksi julmuuteni, mutta olisin lytännyt Kristan ja Saaran ihan ilman Mikael Saartakin. :mrgreen:
:mrgreen:

Avatar
Stargazer
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3288
Liittynyt: 15 Touko 2014, 12:35

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Stargazer » 24 Helmi 2016, 09:28

wigwam kirjoitti:Lisäksi, jos joku on kekseliäs, niin voi laatia myös vaikka kuvameemejä. :uujee:
Ei mitään teinimeemejä :eiei: Nuo jaetut asialliset linkit, kuten Hesarin artikkeli, sen sijaan ovat ihan paikallaan :joojoo:

Siinä mielessä taidan kuulua vähemmistöön, että en pitänyt ikinä We Should be Through'sta, en 2013 enkä vieläkään, enkä koskaan ymmärtänyt, miksi Mikaelin valitsemattomuus oli joidenkin mielestä maailman suurin vääryys. Kristan kappale oli (ja on) mielestäni silloin tarttuvuudessaan parempi kokonaisuus ja lavaesitys täydelliseksi hiottu paketti (etenkin tykkäsin siitä "taikatempusta" lopussa). Ehkä siinä oli kyse myös vaihtelunhalusta, kun kahtena edellisenä vuonna oli lähetetty vaatimaton balladi.

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2504
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja wigwam » 24 Helmi 2016, 09:45

Stargazer kirjoitti:
wigwam kirjoitti:Lisäksi, jos joku on kekseliäs, niin voi laatia myös vaikka kuvameemejä. :uujee:
Ei mitään teinimeemejä :eiei: Nuo jaetut asialliset linkit, kuten Hesarin artikkeli, sen sijaan ovat ihan paikallaan :joojoo:
Okei, sopii hyvin, vaikka ehdin muutaman surkean jo varastoon tekemäänkin. :rofl:

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja rosetta » 24 Helmi 2016, 10:16

^ Voihan niitä laittaa muutaman vaikka tähän ketjuun, ihan huvin vuoksi? ;)
(Ja omien havaintojeni mukaan meemejä tekevät kyllä muutkin kuin teinit ;))

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2504
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja wigwam » 24 Helmi 2016, 10:22

Varoitus, yksi yli-innokas #VoteForMikael-kampanjoitsija on täällä taas. :mrgreen:

Kampanja voi hyvin ja jottei tahti hiivu laitetaan tulille...


Leikkimielinen päivähaaste Mikaelin kannattajille:

- Suostuttele läheisesi ja/tai tuttavasi äänestämään Mikaelia :sekava:
- Lähetä vähintään yksi #VoteForMikael-aiheinen twiitti
- Lähetä kavereillesi kutsuja facebook-ryhmään https://www.facebook.com/events/503079483198430/
- Jakakaa ilosanomaa
- Keksi oma tapasi tukea Mikaelia
- Fiilistele Mikael Saaren musiikilla


Jokainen osallistukoon oman halun ja mahdollisuuksien mukaan. (:---------

Ja nimenomaan pyrkikäämme kunnioittamaan myös muita artisteja. (asiallinen kritiikki toki sallittua) Pidetään kampanja lämminhenkisenä ja pahoittelut niille, jos joitain tämä kampanja ärsyttää. :hali:

Mikael taustajoukkoinen on tosiaan melko epäaktiivinen somessa verrattuna muihin kilpailijoihin (myös 2013 oli samanlainen tilanne, että Mikaelilla ei ollut kovin aktiivista ja Kristalla kova somekampanja päällä) Nyt kun esimerkiksi minä (sekä nähtävästi monet muut) ihan tosissaan haluamme Mikaelin voittavan, pyrimme tietysti kääntämään mahdollisimman monet kivet, jotta haaveemme toteutuisi. :draamaa: :kups:

Avatar
Night_Owl
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 878
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 01:57

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Night_Owl » 24 Helmi 2016, 12:08

Kiitos paljon tuosta mahtavasta haasteideasta wigwam! :tuuletus: Laitetaan tuo haaste huomenna, kun ehdin tänään jo pistää kuvakehotuksen kampanjan sivuille, niin ei mene nämä liian päällekkäin! Pöhinä ja kampanjointi ehdottomasti jatkukoon! <3
"Kun joku kaunis päivä
luoksesi saavun
ei auta vaikka pukis nunnakaavun"

Avatar
Puutarhuri
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1042
Liittynyt: 10 Helmi 2016, 15:23

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Puutarhuri » 24 Helmi 2016, 13:35

Hei, nyt on näköjään Iltalehdessä taas kysely umk-suosikeista... Käykää vastaamassa, tulokset julkaistaan varmaan lööppinä juuri ennen finaalia. Ja facebookkiin linkki kyselyyn. Nämä iltapäivälehtien gallupit ovat ainakin minulta menneet aikaisemmin täysin ohi. Olisi hyvä jos tämä "ennakkosuosikki"-asetelma ei aina kääntyisi noiden roskalehtien lukijoiden eduksi.

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja rosetta » 24 Helmi 2016, 17:54

^ Olisiko tuohon äänestykseen linkkiä? :)

Ja tuosta Wigwamin päivähaasteesta eilen toteutin ainakin 2, suostuteltu läheinen äänestämään ja yksi ihminen liittymään tuohon facebook-ryhmään, tämän päivän osalta vielä työn alla ;)
wigwam kirjoitti: Pidetään kampanja lämminhenkisenä ja pahoittelut niille, jos joitain tämä kampanja ärsyttää. :hali:
Ei kai tuollaista tarvitse ko. artistin omassa ketjussa pahoitella, ei ainakaan pitäisi joutua pahoittelemaan, missä sitten saa kampanjoida tämän puolesta ellei ko. ketjussa... ;)

Avatar
Albin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1661
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 21:21

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Albin » 24 Helmi 2016, 18:02

rosetta kirjoitti:^ Olisiko tuohon äänestykseen linkkiä? :)
http://www.iltalehti.fi/viihde/20160225 ... 0_vi.shtml

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja rosetta » 24 Helmi 2016, 18:07

^ Kiitos :)

korvaboosti
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 295
Liittynyt: 24 Huhti 2006, 23:03

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja korvaboosti » 24 Helmi 2016, 18:43

Äh, ei pitäisi mennä lukemaan noita iltapäivälehtien kommenttiosioita.. Porukka tuomitsee kaiken paschkaksi biisiäkään kuulematta. :roll: Näkyi tuolla myös olevan muuan täälläkin kohua hiljan aiheuttanut käyttäjä laukomassa totuuksia mm. suomen kielen menestysmahdollisuuksista ja Aallon likan ylivertaisuudesta. :heh:

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3814
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja hra47 » 24 Helmi 2016, 18:55

Eipä ollut imarteleva kuva Annicasta ja Kimmosta. Aivan camala kuva...
Kirosanan kaltainen on lempi pohjoinen

Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11691
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Marjukka » 24 Helmi 2016, 23:54

Koirankuonolainen kirjoitti:
WildDance kirjoitti:Rakastan tuon musiikkivideon iäkästä ladyä.
Ellen nyt vallan erehdy, niin häntä esittää Mikaelin äiti.
Wadde kirjoitti: Kiinnostavaa! Onko lähdettä tähän? Mikaelista ja äidistään oli vasta mielenkiintoinen artikkeli Me Naisissa.
Wadde, jos et saanut tähän muuta lähdettä, niin tuolla Mikaelin FB-kampanjassa ainakin äiti on omalla nimellään ja viittaakin itseensä ja tuohon videoon :)
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11691
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Marjukka » 25 Helmi 2016, 00:05

wigwam kirjoitti: Leikkimielinen päivähaaste Mikaelin kannattajille:

- Suostuttele läheisesi ja/tai tuttavasi äänestämään Mikaelia :sekava:
- Lähetä vähintään yksi #VoteForMikael-aiheinen twiitti
- Lähetä kavereillesi kutsuja facebook-ryhmään https://www.facebook.com/events/503079483198430/
- Jakakaa ilosanomaa
- Keksi oma tapasi tukea Mikaelia
- Fiilistele Mikael Saaren musiikilla
JOKAINEN kohta täytetty :uujee:
> Läheinen äänesti
> Lähetin tviitin ja kutsuja ja keskustelin ilosanomasta pitkät pätkät
> Fiilistelin toki
> Ja mikä olikaan tämä "oma tapani tukea"? Venyttelytin vetämäni liikuntatunnin lopuksi 45 ihmistä WSBT:n ja OiG:n tahtiin :mrgreen:

Tosin paikalle sattui eräs kuppilaystävä, jonka puntarissa M. on viimeisenä :puna: Mutta kyllä hänellekin venyttelytuokio kelpasi. Kaikella rakkaudella pyysin anteeksi, kun häntä näin kidutin :hali: Mutta tää oli ehkä jonkinlaista liennytystyötä..
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

Avatar
kwak
Press
Press
Viestit: 8934
Liittynyt: 06 Joulu 2004, 19:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja kwak » 25 Helmi 2016, 00:16

Marjukka kirjoitti: Tosin paikalle sattui eräs kuppilaystävä, jonka puntarissa M. on viimeisenä :puna: Mutta kyllä hänellekin venyttelytuokio kelpasi. Kaikella rakkaudella pyysin anteeksi, kun häntä näin kidutin :hali: Mutta tää oli ehkä jonkinlaista liennytystyötä..
:femme: :heh: :hali:

Noh kunhan vitsailen. Oli venyttelymusiikiksi oikein sopivaa. :joojoo:
Keep your head high above the water

Avatar
Puutarhuri
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1042
Liittynyt: 10 Helmi 2016, 15:23

Re: Mikael Saari – On it goes

Viesti Kirjoittaja Puutarhuri » 25 Helmi 2016, 10:10

Pahus, nyt sen gallupin tulos on tämä:

http://www.iltalehti.fi/viihde/20160225 ... 5_vi.shtml

No ainakin jos tarkkaan lukee, niin lopussa sanotaan että tulos on niin tasainen että voittaa voi käytännössä vielä kuka tahansa...

Viestiketju Lukittu