Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Ik heb zorgen - palautteet ja tiedotteet. Voit kirjoittaa tänne ilman rekisteröitymistä.
Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 27469
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 19 Helmi 2016, 18:38

Valitukset ylläpidon liiasta, liian vähästä tai vääränlaisesta puuttumisesta keskusteluun kuuluu tänne. Metakeskustelu muissa ketjuissa ylläpidon tekemisistä tai tekemättä jättämisistä on kiellettyä.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Hupzi » 19 Helmi 2016, 18:54

Kyllä mua paheksuttaa se, että aika moni näyttää tykkäävän kuitenkin kommenteistani ja ei heitä suuremmin häirtise Saara fanitukseni jne. Sit tullaan puskista jo teidän osalta vihjailemaan potkuilla ja sanomaan, että susta on tullut lukuisia valituksia, että ketkä ne valittaa, jos täällä osa suurinpiirtein annellen haluaa minun jäävän tänne.

Et kiva olisi tietää keitä mun viestini ja kirjoitteluni on niin suunnattomasti ärsyttänyt, että ovat teitä noin rankasti lähestyneet, mutta jos se todellakin on niin, että toi Saara fanitukseni ärsyttää osaa täällä noin paljon ja siitä tulee teille useampia valituksia niin vaikea minun on olla oma itseni täällä.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 27469
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Timoteus » 19 Helmi 2016, 19:40

Hupzi kirjoitti:Et kiva olisi tietää keitä mun viestini ja kirjoitteluni on niin suunnattomasti ärsyttänyt, että ovat teitä noin rankasti lähestyneet
Tätä emme tietenkään kerro. Ylläpito ei ruodi käymiään yksityisiä keskusteluja julkisesti, ellei toinen osapuoli nosta asiaa itse esille. Asialla ei ole ratkaisevaa merkitystäkään, koska moderaattorit ovat lukeneet viestisi ihan itse ja todenneet, että huomautettavaa on. Huomautus olisi lähetetty, vaikkei keneltäkään olisi tullut palautetta.

Viisukuppila on keskustelua eikä yksipuolista julistamista varten. Säännöt ja niiden tulkinta ovat sellaisia kuin ne ovat, ja vaihtoehdot ovat joko elää niiden mukaan tai etsiä jokin toinen paikka sanomansa levittämiselle. En tiedä, mikä on palstan konsensus sinun kontribuutiostasi, mutta sen tiedän, ettei keskustelupalsta voi toimia tehokkaasti, jos jokainen moderointipäätös äänestytetään koko käyttäjäkunnalla. Siksi jopa yleisen mielipiteen merkitys on rajallinen.

Sekä yksityishenkilönä että moderaattorina pidän saamaasi huomautusta (jota en itse lähettänyt, vaan olen jo kolmas moderaattori, joka tunkee lusikkansa tähän soppaan; ylläpitotiimi on tästä asiasta yksimielinen) aiheellisena enkä ole aivan varma, mihin pyrit nostamalla tämän asian julkiseksi. Ilmeisesti haet julkista siunausta sille, että voisit jatkaa kommentointia täsmälleen samalla tavalla kuin tähänkin asti. Ylläpidolta sitä ei tipu, ja muiden käyttäjien päätettävissä asia ei ole. :sorivaan:

Ellei mitään olennaista uutta ilmene, en näe liioin syytä palata tähän asiaan. Ratkaisu on nyt sinun.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Night_Owl
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1047
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 01:57

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Night_Owl » 19 Helmi 2016, 20:11

Ymmärrän sen, että huomautetaan toistosta ja aiheen vierestä kirjoittamisesta. Mielestäni nimimerkki Hupzi kuitenkin on muuten käyttäytynyt asiallisesti, ei ole haukkunut ketään (ei muita ehdokkaita eikä meitä muita) ja on keskustellut myös muista artisteista kuin Saarasta. Potkuilla uhkaaminen (siis jos Hupzin väittämä tästä pitää paikkansa) on minusta siis vähän liioiteltua, vaikka ehkä onkin silloin tällöin toistettu samoja asioita.

Mun mielestä Hupzin näkemykset ja mielipiteet ovat kiinnostavaa luettavaa, ne ovat vahvoja ja tinkimättömiä, jotka ovat musta tuoneet oman mielenkiintoisen lisänsä keskusteluihin. Kuten tuolla Umk-keskustelussa jo mainittiin, en ole itsekään tainnut koskaan tavata näin idolilleen omistautunutta fania. Erilaiset tyypit ovat juuri yksi keskustelujen parhaista asioista!

Minua ei henkilökohtaisesti häiritse millään lailla Hupzin viestit, mutta voi olla, että toiston vähentäminen olisi ihan hyvä juttu. Voihan sitä silti fanittaa Saaraa ihan yhtä samalla innolla. Anyway, toivottavasti Hupzi jäät tänne! :pliis:
Cry him out

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 49454
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 19 Helmi 2016, 20:57

Jos Hupzi jää, mielestäni hänen kannattaisi panostaa viesteihinsä (lähinnä siihen, mitä uutta ne keskusteluun antavat) ja miettiä kaksi kertaa ennen kuin julkaisee viestin. Minäkin mietin aina ja kirjoittelen välillä jopa vitsillä vähän kaikenlaista, mutten lopulta julkaise viestiä, koska koen, ettei se olisi hyväksi Kuppilan keskustelulle.
"It is okay to dance alone"

Vesna
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 492
Liittynyt: 15 Maalis 2011, 13:54

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Vesna » 19 Helmi 2016, 22:08

Täältäkin Hupzille vinkki: mieti, voisitko tiivistää viestejäsi. On ollut vaikea osallistua keskusteluun, kun ketjut on täynnä pitkiä, jäsentelemättömiä ja toistoa sisältäviä tekstejä.

Vesna
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 492
Liittynyt: 15 Maalis 2011, 13:54

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Vesna » 19 Helmi 2016, 22:12

Tää Case Hupzi on kyllä myös elävöittänyt Kuppilaa, minkä lisäksi ainakin mä oon ekaa kertaa käymässä täällä Tekniikka-alueella. Hyvä hyvä :tapu:

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 19 Helmi 2016, 22:21

Eeei mitä nyt ?- kun juuri eilen tulin ajatelleeksi, että onko keskustelu koskaan ollut tässä vaiheessa vuotta näin hyvähenkistä. Minusta ei ole kiva jos Hupzi lähtee. Hän on kieltämättä ollut hengästyttävän innokas, mutta huomattavasti paljon kiltimpi keskustelija kuin melkein kukaan muu täällä - tai no, tulee vain muutama - nimimerkit Antsa ja Wilson - joiden en ikinä muista rusikoineen yhtään ketään provosoituneesti.

Tottahan se kuitenkin on, että Saaran mainitseminen joka käänteessä vie keskustelua uriltaan ja provosoi. Enkä minäkään jaksa niitä kaikkia kommentteja lukea että pieni itsehillintä olisi ihan oman edun mukaista. Mutta silti. Hupzi on tuonut eloa kuppilaan, joka on aiempaa aneeminen ollut pitkään.

Ja Hupzilla on sitäpaitsi kortit avoimesti pöydällä kokoajan. Kritiikin floodaaminen muihin ketjuihin siksi, että fanittaa tai kannattaa jotain toista, on ihan floodaamista myös, ja vieläpä piilotettua sellaista, vaikka pysyykin nimellisesti ketjun aiheessa.

Tämä ei ollut kritiikkiä ylläpitoa kohtaan, joka hoitaa hyvin tehtäviään kaikkien viihtymistä silmälläpitäen, vaan metakeskustelua siitä, että jokaisen kannattaisi minusta tutkiskella myös sitä omaa käyttäytymistään ja puntaroida tarkkaan kuinka voimakkaasti antaa itsensä ärsyyntyä mistäkin asiasta. Lähtien itsestäni.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5044
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen » 20 Helmi 2016, 14:33

Yksityiskohtiin en ota kantaa, mutta mielestäni nimimerkki Hupzi on tuonut oikein mielenkiintoista lisäväriä UMK-keskusteluihin. Minusta on paljon kivempi käydä lukemassa täältä UMK-juttuja, kun Hupzi on täällä! :peukku: Ilman häntä UMK-osiossa olisi niin tylsää, etten varmaan viitsisi siellä juuri käydä.

Pieni kritiikkikin on varmaan ollut Hupzille ihan aiheellista, mutta toivottavasti hän ei kuitenkaan meitä ihan vielä jätä. :hali:
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja"

Avatar
Hazard
Press
Press
Viestit: 15250
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Hazard » 21 Helmi 2016, 00:20

Serduchka kirjoitti:Minäkin mietin aina ja kirjoittelen välillä jopa vitsillä vähän kaikenlaista, mutten lopulta julkaise viestiä, koska koen, ettei se olisi hyväksi Kuppilan keskustelulle.
Näkee sinulta ainakin välillä mm. yksittäisiä hymiöitä, joita nyt ei voi keskusteluksi kutsua. :heh:

Itse en niin paljon asiaan ole perehtynyt. Jokainen vastaa omasta kirjoitustyylistään ja siitä, kuinka monta viestiä kirjoittaa ja minne. Itsensä toistaminen on kuitenkin turhaa, ja sitä on pari kertaa esiintynyt Hupzin viesteissä. Suurimmaksi osaksi käyttäjän mielipiteet ja kirjoitukset ovat olleet kuitenkin ihan hyviä ja mielenkiintoisia. :joojoo:
In your voice I feel it coming back to me
Like a shadow whisper in the night
Like a monument to all the time we spent
A minor symphony

Avatar
tonywerner
Press
Press
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja tonywerner » 23 Helmi 2016, 08:25

No kauaahan heidän, jotka eivät pidä Hupzin kirjoitustyylistä, ei tarvitse kärsiä :) Häntä tuskin näkyy täällä enää tämän kevään jälkeen ellei Saara Aalto sitten osallistu UMK:hon myös ensi vuonna. Kaikkihan muistamme esimerkiksi nimimerkki "jane_on_paras"-tapauksen :heh: Näitä oman suosikkinsa fanittajia ilmaantuu Viisukuppilaan joka vuosi. Itsekin sain aikoinani melkoisen ryöpytyksen niskaani eräältä Hanna Marshin kannattajalta, mutta se oli aikaa kun vielä uskalsin jotain ylipäätään kirjoittaa tänne foorumille. Tyylinihän on niin v*ttumainen ja provosoiva, että onneksi olen itse ymmärtänyt pysytellä pois - ei ylläpidon tarvitse heittää minua niska-perse-otteella pihalle :heh:
Sitä minä vain ihmettelen, että mitä nämä "yhden asian ajajat" luulevat saavuttavansa tulemalla kehumaan suosikkiaan juuri tänne Viisukuppilaan, jossa kokoontuu euroviisuja aktiivisesti seuraavien yhteisö? Viisufanithan nimenomaan tutustuvat kaikkiin ehdokkaisiin ja tekevät suosikkilistojaan perusteluiden kera. Eikö olisi omalle suosikilleen pisteiden keräämisen kannalta tehokkaampaa rantautua jonnekin "tavisten" keskuuteen? :miettii:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6722
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Wadde » 24 Helmi 2016, 17:28

Nimimerkki Hupzi kummittelee edelleen UMK-ketjuissa, kun osa häntä kaipailee takaisin ja syyttää osaa hänen "pois ajamisestaan". Huoh.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 24 Helmi 2016, 18:23

Siis onko Hupzin kaipaaminen Wadden mielestä kiellettyä? Jälleen kaksoisstandardien viljelyä. Päivien/ muutaman viikon ajan nimimerkin henkilöön käytiin pilkkaavasti julkisin kommentein ja se oli ihan ok.
tonywerner kirjoitti:Sitä minä vain ihmettelen, että mitä nämä "yhden asian ajajat" luulevat saavuttavansa tulemalla kehumaan suosikkiaan juuri tänne Viisukuppilaan, jossa kokoontuu euroviisuja aktiivisesti seuraavien yhteisö? Viisufanithan nimenomaan tutustuvat kaikkiin ehdokkaisiin ja tekevät suosikkilistojaan perusteluiden kera. Eikö olisi omalle suosikilleen pisteiden keräämisen kannalta tehokkaampaa rantautua jonnekin "tavisten" keskuuteen? :miettii:
Minusta tuo sama ajatus pätee myös viisufaneihin. Onko viisufaniuden aatteelle - jos sellaista katsotaan olevan - eduksi viisufaniuden rajaaminen tiukasti samanmielisten ja kriteerit täyttävien yhteisöksi? Eikö omalle aatteelle olisi sen elinvoimaisuuden kannalta tärkeää sen rantauttaminen "tavisten" kuten vaikkapa joidenkin artistien fanien tai jonkun musiikkityylin fanien keskuuteen?
Viimeksi muokannut ta1ja, 24 Helmi 2016, 18:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6722
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Wadde » 24 Helmi 2016, 18:42

Ei ole kiellettyä kaipaamasta, mutta se pitää tehdä jossain muualla (esimerkiksi Kellarikabinetissa, sinne voi perustaa vaikka oman ketjun) kuin artistien ketjuissa.

Lisäksi törkeää syyttää pilkkaamisesta, kun mitään pilkkaamista ei tapahtunut, ainoastaan kritiikkiä. Tai haluan nähdä ne viestit, joissa kyseistä nimimerkkiä on pilkattu.

Minä sain kyseiseltä nimimerkiltä lukuisia yksityisviestejä, joissa minua syytettiin milloin mistäkin, mutta en ole kokenut niitä tarpeelliseksi tuoda täällä esiin. Tiedoksesi kuitenkin nyt tämä, kun menee taas vähän överiksi ja yksisuuntaiseksi syyttelyksi tämä koko Hupzi-asia.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 24 Helmi 2016, 19:47

^ lähdetään vaikka näistä - itseltäni löytyy vielä se yksi jossa oli linkki muusikoiden forumille, mutten löydä sitä.
ta1ja kirjoitti:Hupzi, sä vaikutat tekstiesi perusteella olevan Saaraan täysin fanahtanut ja voit kirjoittaa siitä vaikka väitöskirjan verran analyyseja ja tekstejä, mutta se esitys on sen arvoinen miltä se kolmessa minuutissa näyttää, ja miten se kaikille aukeaa ja mitä sanoo.
Wadde kirjoitti:Hupzi, pakko kysyä, että tunnetko Saaran henkilökohtaisesti? Jostain viesteistäsi tulee sellainen kuva...
Wadde kirjoitti:Onko nimimerkki Hupzi siis todella sitä mieltä, että Saaran esitys oli hyvä? Mitä mieltä olet siitä, että 98 prosenttia on täysin eri mieltä?

Ja sitten ihmetellään, miksi eräiden nimimerkkien fanitus ärsyttää. :roll: Olisi kiva, että edes jonkinlaista kykyä kritiikkiin olisi.

Jos Saara-fanien asenne on tämä, niin pelottaa kyllä entistä enemmän, että sokeasti vain äänestetään artistia.
Wadde kirjoitti:Oletko Hupzi muuten Saaran sisäpiirissä, alkaa kuulostaa vähän siltä, että "tiimi" kirjoittaa?
Jonttu kirjoitti:Tästähän voisi kehittää uuden termin. Artistin/laulun hupzittaminen tai hupzitus. Hupzi-ilmiö. Joku tekee hupzit jne.
ritsu89 kirjoitti:Toivottovasti se on vain Hupzi joka on painanut todella monta kertaa f5:sta.
Viimeksi muokannut ta1ja, 24 Helmi 2016, 20:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6722
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Wadde » 24 Helmi 2016, 19:59

Tuollaisia viestejä täällä on joka vuosi? Suuret persoonat, jotka kirjoittavat suurella syötöllä viestejä, saavat huomiota aikaiseksi. Ei noissa mielestäni ole mitään herjaavaa. ???

Avatar
TomppaJr
Viestintäassistentti
Viestintäassistentti
Viestit: 27348
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja TomppaJr » 24 Helmi 2016, 20:04

Mukavaa nostaa Kellarikabinettiin kirjoittamani viesti yleiseen jakoon. :peukku:
Jammailen, vastaavasti nyytit jammailee, ääni jumitti.

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6722
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Wadde » 24 Helmi 2016, 20:20

TomppaJr kirjoitti:Mukavaa nostaa Kellarikabinettiin kirjoittamani viesti yleiseen jakoon. :peukku:
Ai nuo oli vielä Kellarikabinetista. Sääntöjen vastaista siis.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 24 Helmi 2016, 20:27

No, ei sitten. Minua kuitenkin harmittaa, koska kirjoittelu oli, kuten sanoinkin, minusta todella ajankohtaan nähden poikkeuksellisen hauskaa ja hyvähenkistä pitkään. Sitten kirjoitettuani tuon kommentin huomasin seuraavana päivänä, että olin elänyt täydessä vaaleanpunaisessa kuplassa, mikä oli harmittavaa.

Kyllä minäkin sain yksityisviestejä, mutta entä sitten? Eihän niihin ole pakko lähteä mukaan. Lapseni sanoo "kasvatustilanteissa", että jos ärsyynnyt ärsyke on sinussa itsessäsi. Sairaan nenäkkäästi ja ärsyttävästi sanottu, mutta näin se usein on, myös itseni kohdalla.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 24 Helmi 2016, 20:30

Wadde kirjoitti:
TomppaJr kirjoitti:Mukavaa nostaa Kellarikabinettiin kirjoittamani viesti yleiseen jakoon. :peukku:
Ai nuo oli vielä Kellarikabinetista. Sääntöjen vastaista siis.
Pahoittelen, en huomannut. Poistettu. Ei kyllä ole muuten ensimmäinen kerta kun kyseisellä alueella puhutaan selän takana nimimerkeistä. Tuo löytyi haulla, enkä havainnut aluetta - vähensin itse alueen seuraamista aikoinaan kun huomasin, että eräs nimimerkki ei viitsinyt sanoa suoraan, vaan pui sanomisiani harmi-ketjussa. Ei kovin kivaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6722
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Wadde » 24 Helmi 2016, 20:41

ta1ja kirjoitti: Kyllä minäkin sain yksityisviestejä, mutta entä sitten? Eihän niihin ole pakko lähteä mukaan.
En lähtenytkään mukaan. Mutta joo, turha käydä tätä keskustelua, kun selvästi pidät selvänä, että vika oli yhtä lailla minussa. Mielestäni olen käynyt vain ihan normaalia kuppilakeskustelua, jota olen täällä käynyt jo kymmenen vuotta. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun saan yksityisviestejä siitä, että minun pitäisi muuttaa käytöstäni ja poistua tietyistä ketjuista - enkä edes ylläpidolta, jonka sanaan tietysti uskoisin.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 24 Helmi 2016, 21:00

En kyllä kohdistanut sanomisiani sinuun, en maininnut sinua , vaan sinä itse tartuit sanomisiini. Alkuperäisen Hupzi-kaipailuni pointti oli että olisi mukavaa jos Saaran ketjussa edes yksi fani puolustaisi Saaraa. Sekin oli liikaa.

Minusta Saara-ketjun sävy on ikävä, en ymmärrä jokavuotista tarvetta tehdä yhdestä artistiketjusta yhteinen inhokkiketju jossa toistetaan samoja kritiikkejä jatkuvasti. Saaran esityksen puutteet eivät enää voi olla kenellekään epäselvät, silti niitä räävitään joka puolelta uudelleen ja uudelleen. Onko sellainen toistaminen jotenkin oleellista? Hupzinkin toisteisuus oli pääasiassa Saaran hehkuttamista, ei uhkakohteiden jatkuvaa teilaamista.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6722
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Wadde » 24 Helmi 2016, 22:19

"Ikävä sävy", jos suurin osa ei pidä kappaleesta? Pitäisikö ei-tykkääjien sitten vain olla kommentoimatta? Menee kyllä kuppilan alkuperäinen idea hukkaan...

Avatar
riksa[
Press
Press
Viestit: 4595
Liittynyt: 16 Touko 2010, 12:40
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja riksa[ » 24 Helmi 2016, 22:35

Mä en yhtään ymmärrä tätä Hupzi-casea, tai siis sitä, että joku on vetänyt herneet nenään siitä, että Hupzi olisi ns. savustettu ulos.

- Kyseinen käyttäjä trollasi ketjuja viesteillä, joissa ei ollut lainkaan sellaista sisältöä, joka olisi vastannut ketjun aihetta.
- Kyseinen käyttäjä otti henkilökohtaisesti sen, että Mikaelin ketjussa tykätään Mikaelista ja päätti täten sanoa dramaattiset hyvästit siksi, koska jotkut pitävät Mikaelista.
- Kyseinen käyttäjä ei ottanut vastaan kritiikkiä.
- Kyseinen käyttäjä ei suostunut tottelemaan foorumin ylläpitoa.
- Kyseinen käyttäjä flodasi aivan järkyttävällä tahdilla: 700 viestiä kuukaudessa, ja vain muutamaan ketjuun.
- Kyseisen käyttäjän viesteistä valtaosa ei tuonut keskusteluun mitään uutta vaan olivat jankkaavia.
- Kyseinen käyttäjä ei noudattanut netikettiä.

Onko ihme, että kyseinen käyttäjä sai käytöksensä myötä osakseen myös sarkastisia heittoja? Kuppilassa on hyvin paljon sarkasmia ja ironiaa. Miksi yhtä "ihailtavan omistautunutta tosifania" pitäisi kohdella silkkihansikkain? Miten ihmeessä on mahdollista, että muita syytetään siitä, että tietty käyttäjä käyttäytyy huonosti ja ottaa asiakseen kailottaa lähdöstäänkin ei kerran, vaan kahdesti, täysin asiaankuulumattomissa ketjuissa?

Jos sanon, että en jää kaipaamaan, en ole ilkeä. En vain jää kaipaamaan foorumin sääntöjen vastaiseen tyyliin kirjoittanutta sekä häiritsevään tyyliin yksäröinyttä käyttäjää.
I'm not as think as you drunk I am

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6722
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Wadde » 24 Helmi 2016, 22:47

Enkä esimerkiksi ymmärrä, miksi tässä nostettiin esiin minun kysymykseni siitä, oliko kyseinen nimimerkki Saara Aallon lähipiirissä? Mielestäni ihan reiluakin kysyä, kun viestithän niin antoivat ymmärtää, kun milloin oli tietoa milloin mistäkin Saaran unelmista ja haaveista (joista esitys kertoo), joista me muut viisuharrastajat emme olleet koskaan kuulleetkaan.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 24 Helmi 2016, 23:31

Joo, kieltämättä teette selväksi, että Hupzia ei saa toivoa takaisin edes jonkinlaisen tasapainon nimissä, että olisi edes joku puhumassa positiivisesti Saarasta Saaran ketjussa ...
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6722
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Wadde » 25 Helmi 2016, 00:18

ta1ja kirjoitti:Joo, kieltämättä teette selväksi, että Hupzia ei saa toivoa takaisin edes jonkinlaisen tasapainon nimissä, että olisi edes joku puhumassa positiivisesti Saarasta Saaran ketjussa ...
Öh?
Wadde kirjoitti:Ei ole kiellettyä kaipaamasta, mutta se pitää tehdä jossain muualla (esimerkiksi Kellarikabinetissa, sinne voi perustaa vaikka oman ketjun) kuin artistien ketjuissa.
Jos Saara-ketjuun haluaa tuoda positiivisuutta, niin sen voi tuoda sitten vaikka kehumalla kappaletta tai esitystä, ei viedä keskustelua johonkin nimimerkkiin.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 25 Helmi 2016, 07:34

Wadde kirjoitti:
Wadde kirjoitti:Ei ole kiellettyä kaipaamasta, mutta se pitää tehdä jossain muualla (esimerkiksi Kellarikabinetissa, sinne voi perustaa vaikka oman ketjun) kuin artistien ketjuissa.
.
:shock: Nimimerkkiä käsittelevä ketju kellarikabinettiin jonkun muun aloitteesta kuin nimimerkin itsensä? :shock:
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Vilsku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1534
Liittynyt: 25 Kesä 2010, 21:01

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja Vilsku » 25 Helmi 2016, 07:47

Wadde kirjoitti:"Ikävä sävy", jos suurin osa ei pidä kappaleesta? Pitäisikö ei-tykkääjien sitten vain olla kommentoimatta? Menee kyllä kuppilan alkuperäinen idea hukkaan...
Ei pitäisi, mutta voisi miettiä kommentoiko sata kertaa samansisältöisen negatiivissävytteisen viestin.
Onhan muissakin ketjuissa kritiikkiä, mutta ei jatkuvaa, toistuvaa ja sisällötöntä keskinäistä haukkumista, joilla buustataan omaa suosikkia ja luodaan omaa keskinäisen kehun kerhoa.

Olen ta1jan kanssa täysin samaa mieltä siitä, että Saaran ketjusta on tullut inhokki- ja haukkuketju, jossa kaikkien on hyväksyttävää toistella moneen kertaan jo sanottuja asioita, vain siksi että osoitetaan kuinka paljon parempi Mikael on (ja kuinka paljon fiksumpaa on tykätä hänen esityksestä).

Ja minä ymmärsin myös ta1jan eilen Aalto-ketjuun laittaman "Hupzin taikaisintoivomisviestin" toiveena siitä, että jatkuvien (sisällöttömien) negatiivisten kommenttien vastapainoksi olisi kiva saada ketjuun myös jotain positiivista, oli se sitten Hupzin ja jonkun muun muodossa. Eli toive ei ainakaan minun mielestäni ollut konkreettinen "tulisipa Hupzi takaisin" (tai ehkä sitäkin) vaan yleisemmän tason toive siitä, että keskustelun yleinen sävy muuttuisi. Mutta tästäkin mm. sinun täytyi nostaa älämölö, että miten viesti oli niin OT, vaikka omasi oli sitä ihan yhtälailla.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13326
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Ylläpito kiusaa! Valitukset ylläpidon toiminnasta tänne

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 25 Helmi 2016, 08:08

Wadde kirjoitti:Jos Saara-ketjuun haluaa tuoda positiivisuutta, niin sen voi tuoda sitten vaikka kehumalla kappaletta tai esitystä, ei viedä keskustelua johonkin nimimerkkiin.
Viime vuonna yritin pitää PKN ketjussa edes jossain määrin tilaa PKNn tykkäämiselle. Täysin turhaa, koska asiallisen kritiikin toive leimattiin haluksi kieltää kaikki kritiikki - ja tätä tahallista virhepäätelmää jankutetaan täällä edelleen.

Oletko ajatellut, että esimerkiksi Mikael-ketjut ovat sekä 2013 että nyt pysyneet positiivisina myös siitä syystä, että Mikaelista ei-niin-paljon tykkääville näyttää riittävän, että ilmaisevat kantansa ja huomionsa, mutta eivöt jää valtaamaan ketjua omien käännytys tms missioidensa tai muun kisakuumeensa välikappaleeksi vaan hyväksyvät muiden omastaan poikkeavat tykkäämiset?
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Vastaa Viestiin