UMK 2016: finaali 27.2.

Euroviisut 2016 Tukholmassa

Suosikkisi finaalissa?

Saara Aalto – No fear
25
11%
Stella Christine – Ain't got time for boys
6
3%
Eini – Draamaa
14
6%
Mikael Saari – On it goes
117
52%
Annica Milán & Kimmo Blom – Good enough
18
8%
Cristal Snow – Love is blind
6
3%
Barbe-Q-Barbies – Let me out
15
7%
Tuuli Okkonen – Don't wake me up
2
1%
Sandhja – Sing it away
21
9%
 
Ääniä yhteensä: 224

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13107
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 23 Helmi 2016, 23:44

rosetta kirjoitti:
Rousku kirjoitti: Eikös tuo nyt ole sitä tykkääjien tykkäämisen motiivin epäilyä?
Niinpä ;)

Tuosta puhutusta laumailmiöstä ja "bandwagon-efektistä"; itse ihastuin tuohon kappaleeseen (OIG) jo ne 30 sekunnin (vai miten pitkiä ne nyt olivat) pätkät kuultaessa, että olin varmaan ihan kaikkein ensimmäisiä ko. kappaleen kannattajia :heh:
Kun jo kaksi lukee kirjoisttamastani enemmän, kuin siihen itseasiassa on kirjoitettu, niin palataan tähän. Mietin nimittäin asiaa itsekin. Ja päädyin siihen, että sekoitette yksityisen ja yleisen tasot. Ei niin saa tehdä. Tykkääminen on yksityinen kokemus. Tykkääminen ei kyseenalaistu, vaikka yleisen tason ilmiöitä tarkastelisi.

Missä kohtaa minä siis epäilin äänestäjien motiiveja? Enhän minä sanonut missään vaiheessa että olisi väärin tykätä siitä mistä muut tykkäävät, tai että sellainen tykkääminen on epäaitoa tai muutakaan. Eihän se ole - hyvän biisin eräs ominaisuus nimenaomaan on se, että se kerää ympärilleen ihmisä kokemaan ja tuntemaan yhdessä asioita biisin kautta. Hyvä biisi synnyttää bandwagon-efektin, mutta kyse ei ole pelkästä hyvyydestä - ja tässä on se hämärtymisen paikka - vaan myös sattumasta, siitä kenen vankkurelle hyppäävät ne, joiden kanssa halutaan yhdessä kokea. Esimerkiksi. Mutta ei tällainen vaikutua tykkäämiskokemuksen laatuun tai ole kyseenalainen motiivi. Sekä bandwagon että vilipitön tykkääminen ovat täysin yhtääaikaisia.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
ritsu89
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 469
Liittynyt: 16 Marras 2007, 22:19

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja ritsu89 » 24 Helmi 2016, 00:10

Enpä usko, että olemme niin kohessiivinen ryhmä, että bandwagon-efektiä olisi ehtinyt syhtymään täällä. Itse ainaskin valitsin suosikkini jo ennen kuin tulin tänne kirjoittamaan. Uskon, että on muitakin sellaisia, jotka ovat niin innostuneita Mikaelin biisistä, että ovat raahautuneet tänne viisukuppilaan pitemmän tauon jälkeen hehkuttamaan, pitämään Mikaelin puolia ja etsimään aateveljiä.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 45987
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 24 Helmi 2016, 01:32

Joku suomiviisumedley ois kyllä tosi kiva kuulla. :uujee: Toivoisin ainakin Vicky Rostin, Marionin ja tietysti Softenginen olevan paikalla. :rakkaus:
"Puff together
Yeah, we used to gather
Times we look sadder"

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 29236
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Rousku » 24 Helmi 2016, 14:22

Nyt olen tainnut totaalisesti pudota näiltä kärryiltä (bandwagon?).
ta1ja kirjoitti:päädyin siihen, että sekoitette yksityisen ja yleisen tasot. Ei niin saa tehdä. Tykkääminen on yksityinen kokemus. Tykkääminen ei kyseenalaistu, vaikka yleisen tason ilmiöitä tarkastelisi.
En ymmärrä, mitä tarkoitat yksityisellä ja yleisellä. Selvittäisikö, mitä nämä tasot olivat PKN-(tykkäys)kriitikkojen tapauksessa? Ovathan hekin voineet sanoa, että en kyseenalaista tykkäämistä yksityisellä tasolla, vaan tarkastelevat yleistä ilmiötä.

Millainen lause Mikaelin/PKN:n tapauksessa kyseenalaistaisi tykkäämisen yksityisellä tasolla?
Millainen lause Mikaelin/PKN:n tapauksessa on yleisen tason ilmiöiden tarkastelua?
ta1ja kirjoitti:Hyvä biisi synnyttää bandwagon-efektin, mutta kyse ei ole pelkästä hyvyydestä - ja tässä on se hämärtymisen paikka - vaan myös sattumasta, siitä kenen vankkurelle hyppäävät ne, joiden kanssa halutaan yhdessä kokea.
??? Siis ensinkö on porukka, joiden kanssa halutaan yhteisyyttä kokea, ja sitten tämä porukka sattumalta hyppää jonkun vankkureille? Ja vankkureille hyppääminenkö tarkoittaa, että alkaa hehkuttaa jotakin biisiä? (Sorry, en tiedä, mitä tarkoittaa bandwagon-efekti.)

Vai tarkoitatko, että jos on vaikka kolme biisiä, joista tykkää, niin sitten jotenkin valikituu se mukavin tykkääjien porukka, ja niille vankkureille hyppää ja niiden kanssa hehkuttaa? Ja kuumimat hehkutukset on tietty siellä missä on eniten väkeä, joten syntyy ketjureaktio jossa se poppoo vähitellen kasvaa ja kuumenee?

Mites sitten tympääntymis-efekti, eli jossakin vaiheessa osa mukana olevasta porukasta kai alkaa kokea, että hehkutus menee överiksi, ja jättäytyy sen takia pois, tai alkaa jopa vierastaa alun perin tykkäämisen aiheuttanutta biisiä?
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1916
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen » 24 Helmi 2016, 14:48

Tykkäämisteoriani mukaan jos kappaleesta tykkääminen on alun perin aitoa, siihen ei vaikuta muiden esimerkki suuntaan tai toiseen eikä kappaleeseen kyllästy. (Hymyilee omahyväisesti, vaikka sanoi taas sen a:lla alkavan sanan.) Tai ei kyllästy ainakaan ihan hetikohtsillään eli viisujen kohdalla ei ainakaan ennen UMK-finaalia.

Sillä sen sijaan ei ole teoriani mukaan aidon tykkäämisen kannalta merkitystä, tykkääkö kappaleesta heti vai syttyykö sille vasta vähitellen. Minä olen ehtinyt kyllästyä jo A&K:n, Cristalin ja Saaran kappaleisiin, joista ainakin aluksi jossain määrin pidin, joten niiden kohdalla on kyse ilmiöstä nimeltä pikatykkääminen. Ei siinä mitään, mieltään saa aina muuttaa. Esimerkiksi Mikaeliin, Pietarin Spektaakkeliin ja Stella Christineen en ole vielä kyllästynyt, joten saapi nähdä onko niiden kohdalla kyseessä the Real Thing.

Pohdinnan alla on vielä, mistä voi tuollaisessa pikatykkäystapauksessa tietää, onko antanut muiden mielipiteiden vaikuttaa tykkäämiseensä? Eli oliko se aitoa pikatykkäämistä vai band wagon -pikatykkäämistä?
Mä en ole koskaan tullut toimeen fyysisen todellisuuden kanssa. Antti Rönkä: Jalat ilmassa

Hometown
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 266
Liittynyt: 16 Tammi 2009, 22:47

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Hometown » 24 Helmi 2016, 16:01

Aidosta tykkäämisestä tuli mieleen eräs lapsuusmuisto. Ekaluokkalainen Kimmo alkoi erällä tunnilla viitata innokkaasti. Opettaja huomasi ja kysyi mitä Kimmolla on asiaa. Kimmo nousi ylös ja totesi: "Opettaja, minä tykkään tuosta Eilasta!"

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2779
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Edwina » 24 Helmi 2016, 16:59

Hometown kirjoitti:Aidosta tykkäämisestä tuli mieleen eräs lapsuusmuisto. Ekaluokkalainen Kimmo alkoi erällä tunnilla viitata innokkaasti. Opettaja huomasi ja kysyi mitä Kimmolla on asiaa. Kimmo nousi ylös ja totesi: "Opettaja, minä tykkään tuosta Eilasta!"
:heh: Siinä iässä ei vielä välttämättä osaa arastella tunteidensa ilmaisemista.
Minuakin eräs luokan pojista ajatteli pyytää vaimokseen. Minä puolestani inhosin tuota poikaa.

Tämä nyt vähän OT.

Avatar
Albin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1701
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 21:21

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Albin » 24 Helmi 2016, 17:27

Minä en näitä juttuja joskus ymmärrä ollenkaan.. :heh:

Mutta kyllä minä tykkäsin esim. Ylonan live esityksestä ilman, että hakisin jonkin ryhmän hyväksyntää:
09. 18. 16. Ylona – Blazing fire (tässä puntarisijoitteluni ensivaikutelmasta semeihin asti, lue ne muuten oikealta vasemmalle).

Tai onhan minulla myös Mikael Saari noussut puntarillani kokoajan. Pitääkö tässä hävetä, että mielipide muuttuu myös ns. suosikkien osalta? Vai mistä nyt oikein keskustellaan :hali:

viisufantti
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 892
Liittynyt: 10 Tammi 2014, 19:13

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja viisufantti » 24 Helmi 2016, 17:27

OT-osittain täälläkin. Pitäisi varmaan olla jo oma ketjunsa sille miten täysin väärin tai oikein perustein sitä nyt mennään äänestämään viisuissa ja jossa puidaan kaikki asiaankuuluvat teoriat. Samaan ketjuun voisi myös kertoa miten väärin/oikein ihmiset voivatkaan tajuta toistensa hienot kommentit ja jopa sekoittavat yleisen/yhteisen/yksityisen minkä lie.
Ja ehdottomasti ennenkuin pääsee antamaan ainoataakaan ääntä edes kansallisissa kisoissa, täytyy vastata tarkasti laadittuun kysymyspatteriin, miten on päätynyt äänestämään juuri kyseistä esitystä. Jos seulaa ei läpäise, niin päätyy Siperiaan matkalla olevaan Bandwagoniin alta aikayksikön. :heh:

Ja vaikka minäkin lienen jo Siperiaan matkalla, niin tässä finaalitoivetta
1. Mikael Saari
2. -4. Stella, Sandhja, Barbit (näiden järjestys vähän elelee ja selviääehkä vasta finaalissa)
5. Kimmo & Annica
6. Saara Aalto
7. - 8. Cristal, Tuuli

Avatar
Albin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1701
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 21:21

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Albin » 24 Helmi 2016, 17:42

viisufantti kirjoitti:OT-osittain täälläkin. Pitäisi varmaan olla jo oma ketjunsa sille miten täysin väärin tai oikein perustein sitä nyt mennään äänestämään viisuissa ja jossa puidaan kaikki asiaankuuluvat teoriat. Samaan ketjuun voisi myös kertoa miten väärin/oikein ihmiset voivatkaan tajuta toistensa hienot kommentit ja jopa sekoittavat yleisen/yhteisen/yksityisen minkä lie.
Ja ehdottomasti ennenkuin pääsee antamaan ainoataakaan ääntä edes kansallisissa kisoissa, täytyy vastata tarkasti laadittuun kysymyspatteriin, miten on päätynyt äänestämään juuri kyseistä esitystä. Jos seulaa ei läpäise, niin päätyy Siperiaan matkalla olevaan Bandwagoniin alta aikayksikön. :heh:


Ja vaikka minäkin lienen jo Siperiaan matkalla, niin tässä finaalitoivetta
1. Mikael Saari
2. -4. Stella, Sandhja, Barbit (näiden järjestys vähän elelee ja selviääehkä vasta finaalissa)
5. Kimmo & Annica
6. Saara Aalto
7. - 8. Cristal, Tuuli
Missä Eini :kups: ( :hali: )

viisufantti
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 892
Liittynyt: 10 Tammi 2014, 19:13

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja viisufantti » 24 Helmi 2016, 17:56

Albin kirjoitti:
Missä Eini :kups: ( :hali: )
Oi - Eini unohtui :puna: Eini sijoittuu vähintäänkin sinne Saaran kanssa samoille sijoille.

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja rosetta » 24 Helmi 2016, 18:01

viisufantti kirjoitti:Ja ehdottomasti ennenkuin pääsee antamaan ainoataakaan ääntä edes kansallisissa kisoissa, täytyy vastata tarkasti laadittuun kysymyspatteriin, miten on päätynyt äänestämään juuri kyseistä esitystä. Jos seulaa ei läpäise, niin päätyy Siperiaan matkalla olevaan Bandwagoniin alta aikayksikön. :heh:

:mrgreen: Tuo se vasta olisikin... :heh:

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13107
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja ta1ja » 24 Helmi 2016, 18:04

Laajat kysmykset lyhyesti :mrgreen: vastattuna. Ohittakaa, keitä ei kiinnosta. :joojoo:
Rousku kirjoitti: En ymmärrä, mitä tarkoitat yksityisellä ja yleisellä. Selvittäisikö, mitä nämä tasot olivat PKN-(tykkäys)kriitikkojen tapauksessa? Ovathan hekin voineet sanoa, että en kyseenalaista tykkäämistä yksityisellä tasolla, vaan tarkastelevat yleistä ilmiötä.
Olisivat voineet, mutta useimmiten eivät sanoneet, vaan kyseenalaistivat tykkäyksen. Toisinaan keskusteltiin kyllä ilmiöstä, promoamisesta ja sensellaisesta, minkä krtisointi on ok, ja ihan yhtä ok on se kiistää se kritisointi samoin yleistä tasoa koskevin perustein.

Yksityisestä ja yleisestä: ajatele nyt vaikka että olet oluen harrastaja ja ystävä ja nautit olutta baarissa. Kohotat tuopin, vaahto on täydellistä, olut raikkaan kylmää. Täydellistä. Mieletön nautinto, täysin kiistaton yksityinen kokemus. Kuitenkaan et ole nautintoinesi yksin, vaan se on rakennettu sekä tuottamalla olut että tuottamalla nautintoa vahvistavia mielikuvia. On tuotettu olutta - juuri oikean tyyppistä, oikeassa maassa, oikean näköinen etiketit jne. Baari, sen sisustus, jossa sen nautit on osa nautintoa, samoin seura, tiettyihin baareihin kerääntyy tietyntyyppisiä ihmisiä. Kaikkeen olutnautintoon tapahtumana liittyy sekä erilaisia fyysisiä että historiallis-kulttuurisia totuuksia, mutta myös faktisesti epätotta tarinankerrontaa, kulttuurista pöhinää, joka kuvaa tapahtuman merkityksellisyyttä. Tosista ja epätosista fyysis-kulttuurisista asioista muodostuu se yleinen taso, jota voi hyödyntää markkinoimistarkoituksissa, tai kiistää ja osoittaa kuplaksi kriittisen tutkimuksen keinoin. Kummatkin, markkinoinnin buustaus tai kriittinen kuplien puhkominen, vaikuttavat yksityiseen kokemukseen, mutta niillä ei sitä voi pakottaa eikä tehdä tyhjäksi, kiistää. Yksityinen kokemus on tosi.

Jos siis esimerkiksi minä puhun bandwagon-efektistä, siitä että suosio kerää lisää suosiota, niin ei tällaisen havaitseminen millään lailla aseta epäilystä yksittäisen ihmisen kokemukselle biisin hyvyydestä. Vaikka se olisi havaittu juuri olemassaolevan suosion innoittamana. ¨Tai jos puhun bandwagonilmiöstä kuppilakirjoittelussa osana jyrkkää laatujakoa Saaran ja Mikaelin välillä niin eihän tämäkään kiistä tai epäile mitenkään kirjoittajan kokemusta Mikaelin esityksen hyvyydestä, kuten sinä ja rosetta kommenttiani tulkitsitte. Kyse oli ketjujen luomista mielikuvista.
Rousku kirjoitti: (1.)Millainen lause Mikaelin/PKN:n tapauksessa kyseenalaistaisi tykkäämisen yksityisellä tasolla?
(2.)Millainen lause Mikaelin/PKN:n tapauksessa on yleisen tason ilmiöiden tarkastelua?
1.a Yksityisen kokemuksen virheellinen kyseenalaistaminen yleiseen perustuvalla perustelulla:
"Et tykkää PKN kappaleesta oikeasti, vaan vain koska haluat osoittaa olevasi hyvä ihminen/kannattaa kehitysvammaisia/kaikki muutkin tykkäävät."
1.b Yksityisen kokemuksen kyseenalaistaminen yksityisellä tasolla: "Valehtelet kun sanot tykkääväsi PKN:stä" Et tykkää PKN:stä, vaikka sanot niin."
- 1b osoittaa mitä käytännössä aina sanotaan, kun yksityisen tason tykkääminen kyseenalaistetaan.

2. "PKN sai aikaan joukkoilmiön.", "PKN:n keräsi ihmiset yhteen torille". "Yle markkinoi häpeilemättä PKN:ää". "PKN oli tärkeä kehitysvammaisuuden esilletuomisessa".
Rousku kirjoitti:Vai tarkoitatko, että jos on vaikka kolme biisiä, joista tykkää, niin sitten jotenkin valikituu se mukavin tykkääjien porukka, ja niille vankkureille hyppää ja niiden kanssa hehkuttaa? Ja kuumimat hehkutukset on tietty siellä missä on eniten väkeä, joten syntyy ketjureaktio jossa se poppoo vähitellen kasvaa ja kuumenee?

Mites sitten tympääntymis-efekti, eli jossakin vaiheessa osa mukana olevasta porukasta kai alkaa kokea, että hehkutus menee överiksi, ja jättäytyy sen takia pois, tai alkaa jopa vierastaa alun perin tykkäämisen aiheuttanutta biisiä?
Näin juuri. Ja muotihan toimii juuri noin, samoin musiikki-ilmiön nousu, uho ja tuho. Ensin joku etujoukko, jonka tekemisiä seurataan löytää jotain. Sitten etujoukon seuraajat ja seuraajien seuraajat jne kunnes "kaikki" tykkäävät. Etujoukko tympääntyy viimeistään tässä vaiheessa, koska haluaa osoittaa olevansa etujoukko, identiteettinsä perustuu omalle kärjessä kulkevalle erityisyydelle. Samoin on aina massoja vastustavia vakio-oppositioita, jotka eivät ainakaan tykkää siitä mistä "kaikki" tykkäävät.
Viimeksi muokannut ta1ja, 24 Helmi 2016, 18:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 45987
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Serduchka » 24 Helmi 2016, 18:21

viisufantti kirjoitti:Ja vaikka minäkin lienen jo Siperiaan matkalla, niin tässä finaalitoivetta
1. Mikael Saari
2. -4. Stella, Sandhja, Barbit (näiden järjestys vähän elelee ja selviääehkä vasta finaalissa)
5. Kimmo & Annica
6. Saara Aalto
7. - 8. Cristal, Tuuli
Siis ihan mun näppäimistöltä ja jos Eini sijoittuu Saaran kanssa tosiaan samoille sijoille, niin juurikin näin. :shock:
"Puff together
Yeah, we used to gather
Times we look sadder"

Avatar
Albin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1701
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 21:21

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Albin » 24 Helmi 2016, 18:24

Minä ihastuin Stellan kappaleeseen ensi kuuntelulla. Sandhja on ihana ja Mikael kai sinne viisuihin pitäisi lähettää. Minä en tiedä ketä äänestän. a-pu-va .. A - PU - VA.. :surrur:

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja rosetta » 24 Helmi 2016, 18:26

^ Äänestä sitten kaikkia noita ;)

Avatar
Albin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1701
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 21:21

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Albin » 24 Helmi 2016, 18:30

rosetta kirjoitti:^ Äänestä sitten kaikkia noita ;)
Euro käytössä :vonkaus:

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 29236
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Rousku » 24 Helmi 2016, 20:14

^Pitäisiköhän piffata sinulle kaksi euroa?
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Wurst
Maistelija
Maistelija
Viestit: 33
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 17:40

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Wurst » 24 Helmi 2016, 20:33

Tuli juuri viesti sähköpostiin UMK:lta, vapautui paikka joten pääsen sitten katsomaan ihan livenä :tuuletus: . Vähän jännittää, onko täällä muita jotka on menossa/ollut joskus siellä? Oma eka kertani :rakkaus: .
#TheUnstoppables

Avatar
Albin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1701
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 21:21

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Albin » 24 Helmi 2016, 20:38

Rousku kirjoitti:^Pitäisiköhän piffata sinulle kaksi euroa?
Okkei. Päivän keskusteluun liittyen minä sijoitan Mikaeliin euron. Rousku piffaa euron Stellalle ja Sandhjalle :peukku:


:puna:

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 29236
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Rousku » 24 Helmi 2016, 21:39

^OK, tehdään näin. Siis puhelimestani lähtee yksi ääni Sandhjallekin, vaikka en muuten häntä ajatellutkaan äänestää. Ja sitten Stellalle yksi ääni enemmän kuin mitä itse äänestäisin (eli jotain 1 - n ääntä yhteensä, en tiedä vielä).
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Samiasd
Press
Press
Viestit: 12413
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47
Viesti:

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Samiasd » 24 Helmi 2016, 21:58

Antti Tuisku oli Snapchatin mukaan tänään Pasilassa harjoittelemassa jotain. :miettii:
Hidden deep in that beat
There’s
a calling for that leap
Got
no control but I know
There’s a fire in my soul

Avatar
andre06
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4068
Liittynyt: 02 Maalis 2014, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja andre06 » 24 Helmi 2016, 22:16

Antti on tietääkseni harjoittelemassa siellä Petoshowta, mutta takuuseen en mene. Voi olla, että liittyy UMK:honkin :)

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6714
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Wadde » 24 Helmi 2016, 22:21

UMK kertoi Twitterissä, että esiintymisjärjestys julkaistaan "pian" ja sen päättävät "tuottaja&co".

Avatar
+ Viisut +
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4854
Liittynyt: 15 Maalis 2008, 09:46

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja + Viisut + » 24 Helmi 2016, 22:21

^^ Hänellä on tällä viikolla koko viikon ajan laivakeikkoja, joten tuskin liittyy UMK:hon. :joojoo:
Who's the one that has the right?
Treat us wrong and tell us what is right?
Bringing crowd against the squad

Avatar
pikkukettu
Siemailija
Siemailija
Viestit: 108
Liittynyt: 15 Touko 2009, 00:55

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja pikkukettu » 24 Helmi 2016, 22:35

ritsu89 kirjoitti:Uskon, että on muitakin sellaisia, jotka ovat niin innostuneita Mikaelin biisistä, että ovat raahautuneet tänne viisukuppilaan pitemmän tauon jälkeen hehkuttamaan, pitämään Mikaelin puolia ja etsimään aateveljiä.
Tämä! En tiedä, tarkoittaako ritsu89 samaa, mutta itselläni on takki kääntynyt Mikaelin suhteen aivan täydellisesti. En ole koskaan oikein seurannut UMK:ta, mutta tänä vuonna päätin katsoa esikatseluvideot ym koko hoidon. Vaikka viisufani olenkin, en katsonut UMK:ta silloin, kun Saari oli mukana edellisen kerran. Katsoin ja kuulin vanhan biisin ekan kerran vasta nyt tänään. Jotain silloisesta kuppilahypestä toki olin kuullut, mutta jos jotenkin se lähinnä vaikutti negatiivisesti ennakko-odotuksiini.

Nyt sitten esikatseluvideoita katsoessani en jaksanut katsoa Mikaelin videota yhtään kertaa loppuun (!), vaikka muita katsoin useamminkin. Se vaan oli niiiin pitkäveteinen... Minulla oli siis siitä melko negatiivinen ennakkokäsitys. Ihmettelin, kun töissä sitä joku hehkutteli jo ennen semejä. Sitten tuli liven aika ja välittömästi tapahtui seuraavaa: a) olin aivan myyty b) biisi aukeni kertarysäyksellä JA c) innostuin, että tällähän voitais kerrankin pärjätäkin. :rakkaus: Siispä hakeuduin Kuppilaan ensimmäistä kertaa tässä vaiheessa kevättä katsomaan, ovatko muut tästä yhtä innoissaan. Ja ovathan monet :joojoo:

Toivottavasti ei ole mikään kupla. Oma mielipiteeni muodostui tasan erittäin vahvan liven seurauksena ja toivon, että sillä mennään Tukholmaan! Muitakin hyviä vaihtoehtoja kyllä eli todellakin tasokas kisa!

RiseLikeAPhoenix
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 201
Liittynyt: 06 Helmi 2016, 15:37

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja RiseLikeAPhoenix » 24 Helmi 2016, 22:52

On kyllä niin tasainen finaali(omasta mielestä)... Kaikki biisit ovat "ihan hyvä" tai "ihan kiva, esitystä hiomalla vois olla parempi" -tasoa, aivan hirvittävät pohjanoteeraukset puuttuvat mutta sitten ei myöskään ole sellaisiakaan joista olisin erityisen innostunut, en osaa päättää ketä äänestän jos äänestän. :draamaa:
Viimeksi muokannut RiseLikeAPhoenix, 25 Helmi 2016, 00:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
andre06
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4068
Liittynyt: 02 Maalis 2014, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja andre06 » 25 Helmi 2016, 00:27

Voitto taistelu tulee olemaan Mikaelin ja Saaran välillä. :draamaa:

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4064
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja hra47 » 25 Helmi 2016, 00:35

^ Näinhän minäkin fiilistelin jokin aika sitten, että tämän vuoden UMK:n punainen lanka olisi Saaran ja Mikaelin fanien välinen yhteenotto. Toivoin, ettei näin olisi, mutta näyttää yhä vahvemmin siltä, että olin oikeassa... ainakin tämä Saaran ja Mikaelin välinen yhteenotto polarisoi äänestäjiä eri leireihin ja saattaa vaikuttaa äänestyskäyttäytymiseen kun ei ole superfinaaliakaan, jolloin ekalla kierroksella voisi äänestää vaan omaa suosikkiaan ilman paineita, että jokin ei-suosikki voittaisi koko kisan.
Kirosanan kaltainen on lempi pohjoinen

Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11691
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2016: finaali 27.2.

Viesti Kirjoittaja Marjukka » 25 Helmi 2016, 00:44

Tosin ip-lehdethän (tai ainakin toinen niistä) nostivat näyttävästi lööpintapaiseen, että "Diivojen taisto!" ja siinä oli Saara ja Eini.
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

Viestiketju Lukittu